hits

MINE JULENEGLER 2017

 • 25.12.2017 kl. 13:07

Heihei igjen dere! Hadde dere en fin dag i går? Jeg koste meg hvertfall med god mat, julefilmer og pakkeåpning - herregud så mye fint jeg!!! Fikk blant annet Vlog Studio Light, så nå skal det bli bra bilder selv i mørket altså! Vurderer å lage en video med julegavene jeg fikk, kunne det vært interessant? :-)

Rød lakk: HER  //  Gull lakk: HER  //  Gull glitter: HER  //  Confetti: Miss Mistletoe

I går fikk jeg også fiksa litt julenegler som jeg viste på story på Instagram (@vildesinspiration), mens jeg så på Hjemme Alene - blir jo ikke jul uten! Ble faktisk veldig fornøyd. Jeg har brukt rød neglelakk og gull neglelakk på annenhver negl, toppet med løst confetti på den i midten og brukt et gullglitter på peke- og ringefingeren. Alle er fra Ciaté, ettersom jeg har så sykt mange fra neglelakkalenderne jeg har hatt de tidligere årene. Klarte heldigvis å holde meg unna i år da, selv om jeg må innrømme at jeg har savnet det litt i adventstiden, hehe!

Har du fikset julenegler i år? :-D

#skjønnhet #beauty #negler #nails #nailart #nailpolish #jul #christmas #ciate #julenegler

Winter Galaxy Nails

 • 20.11.2017 kl. 12:00

Heihå og god mandag! Ny uke - nye negler, haha! Fikk skikkelig vinterstemning av disse neglene, noe som passer bra ettersom det er snø ute. Alle neglelakkene jeg bruker er fra Ciaté og de har jeg fått i Ciaté sine julekalendere, som jeg bare eeelsker! Altså, har hatt dem 3 år på rad, men i år har jeg klart å holde meg unna på grunn av at jeg allerede har litt over 100 neglelakker. Hvis du derimot også er veldig glad i neglelakk, kan du kjøpe julekalenderen deres for 2017 HER. På neglene her har jeg først påført "Status Grow Nail Grow" som jeg bruker som en Base Coat, for at neglene skal få næring og holde seg lengre. Så påførte jeg to lag av en mørkeblå farge kalt "Pool Party" - uæh den er rålekker! Før jeg til slutt tok ett enkelt lag med "Risky Business", en slags blått glitter/paljetter-neglelakk. Jeg skulle også brukt en top coat, men det er jeg dessverre tom for, så vi håper de holder allikevel!

I dag har jeg egentlig ikke noen spesielle planer uten om å fikse lunsj til hele uka, trene og gjøre noen matteoppgaver jeg må få innlevert. Jeg merker dessverre at forkjølelsen er på vei inn, så akkurat nå føler jeg meg ganske slapp, men jeg satser på at det slipper tak ganske fort. Hvis jeg blir syk pleier det ikke vare lenge, så vi får bare håpe at det gjelder nå også! Altså, jeg har aldeles ikke tid til å være syk, haha - hvem har vel det?

Hva synes du om neglene?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#negler #nails #neglelakk #nailart #naildesign #ciate #skjønnhet #beauty

- HØSTENS FARGE -

 • 03.10.2017 kl. 12:44

Gjett hvilken farge som trender denne høsten - yes, u got it right, IT'S RED! Så til alle dere som elsker rødt; nå kommer det forhåpentligvis enda mer rødt i butikkene, og jeg er ikke lei meg for at denne fargen trender nå. Rødt passer jo det aller meste, de aller fleste og du trenger ikke bare bruke røde klær, men røde lepper og negler er også perfekt. Rødt trenger ikke nødvendigvis bare være en romantisk farge. Det kan også være sexy, rocka og søtt; alt ut i fra hvordan du styler det! Det er så mange muligheter :-D Jeg har blant annet nettopp kjøpt en rød kåpe til høsten, som dere kan se HER, og jeg må si meg storfornøyd med den! I tillegg er jo rødt den perfekte høstfargen.


Rød lakk: Ciaté Mini, Farge: Boudoir

Nå sitter jeg på toget mot Kristiansand - fortsatt 3,5time eller mer igjen. Må innrømme at jeg synes togturer er ganske beroligende, så lenge jeg ikke trenger å sitte ved siden av noen ukjente. Vet ikke hvorfor, bare føler de ser på hva jeg gjør hele tiden, selv om de åpenbart ikke gjør det. Flere som kjenner seg igjen? For øyeblikket sitter hvertfall ingen ved siden av meg, og det eneste irriterende er sola som skinner på skjermen gjennom persienna på toget - men herlighet, skal da ikke klage på sol i oktober, eh? Hehe!

Liker du høsten farge? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Slik organiserer jeg 105 neglelakker!

 • 18.08.2017 kl. 16:00

Heisann dere! I dag tenkte jeg å vise dere hvordan jeg organiserer mine 105 neglelakkflasker! Haha, herregud hvordan ble det så mange??? Uansett er det veldig fint å skaffe litt orden når man har så mye av en ting. Frem til nå har de stått ganske organisert i denne hylla, men nå som jeg har skaffet meg disse to med 6 "trappetrinn" har jeg enda mer oversikt og kan lettere velge ut en farge å lakke neglene i. Som dere ser har jeg også organisert dem etter farge noe som også er ganske smart, eller hva? Disse organiseringssystemene kan også brukes til sminke eller evt. andre ting.

ORGANISERINGSOPPSETT KAN KJØPES HER!
Kan også kjøpes med 2, 3, 4, 5 eller 7 "trappetrinn". 

Hvis noen av dere er interessert i å se flere neglelakkdesign her på bloggen så er det bare å rope ut. Det er ikke så veldig ofte jeg lakker neglene, men jeg håper på å få mer tid og inspirasjon til det fremover, ettersom det er en ting jeg ønsker å bli enda flinkere til og liker å holde på med :-D

Liker du neglelakk? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Sparkling & Purple Nails

 • 01.08.2017 kl. 21:24

Hey ho, og velkommen tilbake til hverdagen til meg, og eventuelle andre der ute som startet på jobb igjen i dag. Alarmen ringte klokken 07:00 og ti minutter senere måtte jeg komme meg opp av senga og gjøre min vanlige rutine, noe som var overraskende lett med tanke på at jeg har lagt meg i 3/4-tida hver dag i sommer. Vi skulle møte opp klokka ni på jobb på SFO, men vi fikk heldigvis en rolig start da det kun var planleggingsdag. I morgen braker det derimot løs med kjente barn og sikkert en del nye, spent 1.klassinger. Jeg har kun 10 jobbdager igjen på SFO, men det er allikevel spennende å se de nye, forventningsfulle barna som skal starte i 1.klasse.

I dag kom jeg meg også tilbake på trening, så etter 1,5 time på Fresh Fitness kom jeg meg hjem og gikk en svipptur ned til butikken for å hente en pakke i posten. Jeg trodde først det var en Nail Polish Organizer som jeg har bestilt på ebay, noe jeg er veldig spent på å prøve, men det var visst "bare" de 5 pakkene (50stk) med film til polaroidkameraet mitt. Anbefales absolutt å kjøpes på ebay da det er mye billigere enn i butikker her i Norge.

Her er forresten et nytt, enkelt negledesign. Ganske greit, men kjenner jeg meg rett blir jeg fort lei, haha! Dessverre er det jo nesten helt umulig å fjerne glitterneglelakk, selv om jeg har lest meg opp på noen tips. Jeg er klar over at bildene ikke er de aller beste, men sånn blir det noen ganger, hehe :-D

Hvordan har din dag vært? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Årets siste vårnegler

 • 27.05.2017 kl. 16:14

Jeg vet at de aller fleste nå sikkert er opptatt med alt annet enn å lese blogger, for de siste dagene har det jo vært helt fantastisk vær! I går fikk jeg faktisk gjort en del, på tross av at kroppen min blir litt utmattet når denne varmen plutselig kommer. Altså, kan ikke kroppen bare nyte det!? Haha, jaja, vi får håpe det blir bedre etterhvert. Uansett fikk jeg hjulpet pappa med å kaste den gamle skinnsofaen vår, jeg fikk vært innom polet; trenger jo litt vin når sommeren plutselig kommer innom! I tillegg fikk jeg også trent ettersom jeg hadde time på Fresh Fitness. Jeg var helt overbevist om at ingen kom til å stille opp når været var fint, men fire herlige pump'ere tittet visst innom og trente med meg :-D Etter trening fikk jeg faktisk også øvelseskjørt for tredje gang i mitt liv, selv om jeg var på grunnkurs for 1,5 år siden. Jeg har nok ennå ikke helt kontroll selv om jeg begynner med automat. Hvis jeg vil ha lappen må jeg nesten sette av litt tid til øvelseskjøring fremover, men det byr også på utfordringer når jeg er så mye opptatt.

For å nevne enda en ting jeg fikk gjort i går så fikk jeg lakket neglene igjen. Årets siste vårnegler, dere! Bare 4 dager igjen til årets første sommermåned, hvor sykt er ikke det? Nå har jeg og pappa nettopp vært en tur på senteret for å kjøpe ny sykkel! Sykkelen jeg har brukt til og fra jobb i det siste er sikkert nesten 15 år gammel (selv om det faktisk ikke ser sånn ut), og nå begynte det virkelig å bli på tide med en ny. Derfor fant jeg en ganske billig på g-sport hvor jeg valgte en som var hvit og lilla ovenfor en som var litt bedre som var svart og turkis. Hehe, utseendet har litt å si, eller hva tenker dere?

Hva synes du om dette designet?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#skjønnhet #negler #nails #nailart #neglelakk #nailpolish

Pink Roses Nails

 • 03.05.2017 kl. 21:18

Heisann alle sammen! Yees, da sitter jeg endelig i godstolen min med god samvittighet etter to timers treningsøkt. I dag er jeg faktisk skikkelig sliten, og jeg gleder meg til å lage bananpannekaker og slappe av med serie. Jeg startet faktisk akkurat å se på Gossip Girl, altså, jeg har faktisk aldri sett den serien! Jeg har bare rukket å se tre episoder ennå, men til nå virker den ganske grei! Får se hvor lenge den klarer å ta interessen min. Noen som har sett hele serien?

Mens serien spilte av på mac'en i går tok jeg meg endelig tid til å lakke neglene igjen også - like deilig hver dag (etter det har tørka, selvfølgelig, haha!). Denne gangen gikk jeg for litt freshere farger enn sist; rosa, hvitt og grønt - nå er våren her dere! Dette negledesignet ble jeg faktisk veldig fornøyd med, og selv om jeg ikke er noen proff har jeg helt klart forbedret meg de siste årene. Blir bokstavelig talt flau av å se på neglelakkpostene jeg la ut for noen år siden, haha!

HVIT OG ROSA LAKK: T-R-E-N-D Accessories  //  GRØNN LAKK: IsaDora 729 Marzipan  //  GRØNT GLITTER:  China Glaze 812 Sour Apple

Rosene er klistremerker og du kan kjøpe noen lignende HER.

Hva synes du? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Det Søte Liv

 • 19.04.2017 kl. 16:00

Eller "La Dolce Vita" som er navnet på denne neglelakken fra Ciaté. Fin, ikke sant? Jeg er personlig mye mer glad i lyse farger, men denne fargen måtte testes ut, spesielt siden den matchet søndagens antrekk, haha! La meg også nevne denne ørneringen, jeg angrer virkelig ikke ett sekund på at jeg kjøpte den. Se så fin da, og spesielt for meg som er frelst av ringer. Det kunne dere sikkert se i dette innlegget hvor jeg viste frem et av mine favoritthjørner i huset. I tillegg til ringene dere ser i innlegget jeg linket til har jeg noen flere på hylla mi, noe som er unødvendig når jeg kun bruker 30% av dem. På tide med en opprydning?

Nå skal jeg straks komme meg ut døra og på trening. Det er snart to uker siden sist jeg hadde en BodyPump-time, så jeg bare satser på at det blir en positiv knallstart ovenfor en negativ knallstart. I det minste håper jeg på at jeg husker hele programmet, ellers kan det fort bli litt mislykka, haha :-D Jaja, jeg tar det hele med et smil uansett og gleder meg bare masse til å møte de herlige folka som er med på timen min.

Hva synes du? :-)

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Iced Frappe Nails

 • 05.04.2017 kl. 19:00

Heisann alle sammen! Jadda, på mandag fikk jeg endelig satt meg ned og lakka neglene igjen. Det blir så alt for lite av det med tanke på hvor mange neglelakk jeg har. Jeg pleier egentlig å ha litt mer spennende negledesign, men denne gangen valgte jeg å gjøre det enkelt. Denne fargen fikk jeg i neglelakk-kalenderen jeg hadde i fjor, såå fin! Den kalles "Iced Frappe" og er som dere sikkert ser en blanding av rosa, beige og lilla. Jeg tror ikke jeg har brukt den før faktisk, men herregud så fin den er! For å gjøre det litt mer spennende festet jeg på et klistremerke på langefingeren, noe som jammen meg gjorde susen :-D

Når dette innlegget publiseres er jeg nok akkurat ferdig med dagens to timers trening - med mindre det skjer noe uforutsett selvfølgelig, haha! Endelig kan jeg sykle til og fra jobb og trening. Det er så deilig og går så innmari mye fortere. Jeg bruker faktisk ca. like lang tid til jobb ved å sykle som om jeg og pappa skulle gått opp i garasjen og han hadde kjørt meg. I tillegg er det jo supert med litt ekstra trening, og så lenge det ikke regner tar jeg på meg hjelmen (sikkerhet først) og sykler avgårde.

Hva synes du om fargen? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

NAILS: Purple Rain

 • 18.02.2017 kl. 12:00

Purple rain, purple rain... Hehe, her kommer altså negledesignet jeg snakket om i går. Everything purple! I går la jeg ut antrekksbilder; "OUTFIT: Purple T-shirt", og rundt 5 timer etter publisering innså jeg plutselig at jeg haddde skrevet "Pink T-shirt" i overskriften, altså, er det mulig? Nå skal det sies at jeg halvsov over tastaturet da jeg skrev innlegget, men etter å ha snakket om purple hele dagen er det ganske utrolig at jeg klarte å skrive feil. Jaja, heldigvis oppdaget jeg feilen før noen av dere lesere kommenterte det hvertfall, haha :-D

Dette designet fikk jeg inspirasjon fra på Frida Enger sin blogg. Det ble langt fra likt ettersom jeg ønsket å bruke litt andre farger, men dette var hvertfall hvor jeg fikk idéen fra. Frida er innmari flink med negler, bare sjekk ut bloggen og se på negledesignene :-D

Hva synes du? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#skjønnhet #beauty #nails #negler #nailart #naildesign #makeup #nailpolish #purple #lilla

Alle disse lakkene fikk jeg i desember!

 • 27.12.2016 kl. 13:21

Hei hei :-D Japp, da var det kun 5 dager igjen av 2016. Jeg har virkelig ikke ord til å beskrive hvor sykt det er, hallo, hvor har året blitt av!? Et tilbakeblikk ville nok vært veldig moro - hva har man vel blogg til? Vanskelig å huske alt man har gjort, men om jeg setter meg ned og tenker godt igjennom alt 2016 har bydd på så er det hvertfall helt klart at jeg har forandret meg en smule, blitt sterkere og stort sett hatt det bra! Nå begynner snart 2017 og jeg er spent på hva det kan by på.

I går gikk dagen nesten i ett så da tok jeg en pause fra bloggingen. Jeg sov over hos Lars, og klokken 12 måtte jeg opp for å fikse meg ettersom vi skulle på lunsj hos besteforeldrene til Lars og familien hans. Veldig koselig, og jeg er ekstremt lettet over hvor godt de tar meg i mot, og hvor hyggelige de er! Vi ble der i ca. 3 timer før vi måtte dra til Lars å hente tingene mine, for å dra hjem til meg å spise middag med familien min. Så da ble det ribbe, medisterkaker og pølse for 3. og siste gang i år. Etter middagen bestemte jeg meg for å dra på fest med noen kollegaer++, så der endte jeg opp med å tilbringe resten av kvelden. Selvom jeg ikke var i 100% party-humør hadde jeg det veldig moro og fikk vist frem mine fantastisk danse-skills i løpet av kvelden!

På bildene her kan dere se alle lakkene (+en neglefil) som jeg fikk i Ciaté sin julekalender. Ååh, se så vakre! Nå har jeg ikke rukket å teste ut alle, men jeg vet av erfaring av Ciaté sine lakker er en av mine favoritter. Både på grunn av holdbarheten, utvalget av farger og børsten som er perfekt for påføring uten å søle. Jeg skal ihvertfall få satt dem inn i min gigantiske samling av neglelakk, og håper at 2017 byr på enda mer negledesign og inspirasjon.

Hva har dere gjort de siste dagene? Hvilken lakk likte du best her?

Christmas Nails

 • 24.12.2016 kl. 16:29

HEY HO! God jul alle sammen :-D For en deilig morgen det har vært. Jeg kom meg opp klokka elleve for å se på Tre nøtter til Askepott, etterfulgt av å pakke inn litt gaver og titte på Reisen til Julestjernen. Videre har jeg kost meg med enda litt mer jul på TV, ribbelukta er fylt i hele huset, og jeg klarer nesten ikke vente til julemiddag og åpning av pakke i kveld! I dag har jeg også brukt en del tid på å stelle istand litt julenegler, og nå skal sminken settes. Håper alle får en veldig fin kveld; gjør det som gjør deg lykkelig, og slapp godt av.

Hva synes du om juleneglene mine?

Luke 7-12 Ciaté Julekalender

 • 16.12.2016 kl. 16:44

Hei igjen alle sammen! I går kom jeg plutselig på at jeg hadde helt glemt bort å vise dere luke 7-12 av neglelakk-kalenderen min. Snart kan jeg faktisk vise dere 13-18 også, hehe! 8 dager igjen til jul, og her sitter jeg og ser på "The Santa Clause" eller "Nå er det jul - igjen" som den heter på norsk. Den er så morsom og koselig, men selvfølgelig gleder jeg meg aller mest til å se "Hjemme Alene", ingenting gir større julefølelse enn den.

Jaja, nå er det allerede helg igjen, og på meg ble det visst langhelg ettersom jeg ble syk onsdag kveld. I dag skal jeg nok en gang slappe helt av før det blir fullt kjør med fest i morgen - wii, så jeg gleder meg! Vi skal også ha pakkeleken, der vi skal ta med en tullepakke og en ordentlig pakke til 30-50kr. Noen som har tips til hva moro jeg kan kjøpe? Er helt tom for idéer!


All That Jazz  -  Pool Party  -  Status Grow Treatment


Antique Brooch  -  La Dolce Vita  -  Fortune Teller

Hvilken likte du best her? :-D

Luke 1-6 Ciaté Julekalender

 • 06.12.2016 kl. 17:00

Allerede 6.desember, dere! Altså, dette går litt for fort, haha. Desember har jeg gledet meg såpass lenge til at jeg prøver å nyte hver eneste dag. Nå er vi ferdig med 1/4 av nedtellingen til julaften, noe som er helt sykt. Om en uke er det allerede lucia-dagen, noe som betyr lussekatter, woho! Uansett, nå har vi åpnet 6 luker av julekalenderene, og en av kalenderene jeg har i år er "Ciaté Mini Mani Month Advent Calendar 2016" som jeg har nevnt noen ganger nå. Her har jeg samlet de 6 lukene jeg har åpnet med neglelakk til nå, og fysøren jeg gleder meg til de 18 neste :-D


Goal Digger  -  Boudoir  -  Seas The Day


Iced Frappe  -  Gelology Top Coat  -  Lucky 7

Har du prøvd neglelakk fra ciaté?

LUKE 1 - Ciaté Julekalender

 • 01.12.2016 kl. 21:15

Ååh, sjekk denne lekre fargen jeg fikk i luke nr.1 i Ciaté Mini Mani Month Advent Calendar 2016! Ble helt forelsket fra første øyekast, så nå gleder jeg meg massemasse til å åpne lukene videre. Denne kalenderen inneholder 22 mini-versjoner av Ciaté sin neglelakk, én neglefil og en full-size neglelakk. Dette er tredje gangen jeg har neglelakk-kalender fra ciaté og den skuffer aldri. Jeg må innrømme at designet på denne kalenderen var ekstra fin og stilfull, så jeg har den med glede stående på rommet hele desember. Denne har en perfekt størrelse på børsten, neglelakken sitter godt og fargen er veldig fin og klar!

LUKE 1 - GOAL DIGGER

Har du prøvd neglelakk fra Ciaté? :-D

Winter Glitter Nails

 • 12.11.2016 kl. 19:41

Heihei alle sammen! Lørdagen er her, og uansett hvor vondt det gjør å si det, så er den også snart over. Jeg har ikke gjort annet enn å slappe av, lage pannekaker til frokost og sminke meg i dag. Nå skal snart jeg og kjæresten min ut å spise på Egon, noe jeg satser på at blir like koselig og godt som alltid. Jeg bare elsker maten på egon, namnam :-D

I går kom jeg til Gjøvik klokka elleve, og dro videre med Lars til noen i klassen hans som hadde en liten fest. Han hadde vært der siden syv, men kom for å hente meg på togstasjonen, før vi tok turen opp dit igjen. Det ble faktisk overraskende morsomt, og selvom det bare varte et par timer storkoste jeg meg! Var litt redd for å merke gårsdagens festligheter på morgenen i dag, men det gikk som vanlig helt fint, og jeg er klar for å nyte siste delen av lørdagskvelden :-)

Her har vi negledesignet jeg laget på torsdag. Enkelt og greit en sølvfarget lakk fra Ciaté, og en grønn-/blåglitret lakk (som ser mest blå ut her).

Hva synes du om dette negledesignet?

#glitter #negledesign #negler #nails #winter #winter #skjønnhet #beauty #nailart

Colorful Nails

 • 21.10.2016 kl. 16:12

Heisann - gjett hvem som farger opp disse regnfulle dagene med fargerike negler... JEG! Haha, neida, men sjekk så herlige; spesielt for oss som elsker farger :-D Denne uka har det så og si bare vært grått vær med regn så det er faktisk overraskende deilig å kunne ha litt farger på neglene. Disse fikset jeg i går fordi jeg skal på bursdag med familien til Lars i morgen kveld. Da skal jeg nemlig bruke en grå kjole og det fargerike halskjedet dere kan se på bildet, og selvfølgelig måtte jeg ha matchende negler! Følg med i morgen for antrekksbilder, hihi :-)

Den blå lakken kjøpte jeg på TREND Accessories i København - lakkene derifra er utrolig bra og om jeg husker rett var det 3stk for 30DKK. Angrer på at jeg ikke kjøpte fler! Den gule lakken er fra Ciaté og heter "Big Yellow Taxi", mens den rosa lakken er faktisk fra nille, men er også innmari god å bruke :-) Perlene er også på en flaske fra Ciaté og heter "Girl with a pearl" - skikkelig lekre!

Nå skal jeg slappe litt av før det blir trening om en time. Senere i kveld skal jeg endelig møte Lars igjen etter to uker, og med han tilbringer jeg så og si hele helga, noe jeg gleder meg masse til! Hva er deres helgeplaner?

OPI - Skating on Thin Ice-Land

 • 30.09.2016 kl. 15:38

Heisann dere! Fredag og høstferie! Fysøren for en herlig følelse :-D Jeg hadde jo egentlig forberedt meg på å ikke ha ferie før til jul, men da jeg fant ut at jobben var stengt i jula og jeg hadde en uke ferie til overs tok jeg den like gjerne ut nå! Da hadde jeg mulighet til å være litt med Lars ettersom han studerer og også har høstferie. Planene til uka er å ta en tur til København med Lars og to kompiser. Vi skal først ta båten og overnatte der, før vi har et døgn i København, og har båtturen tilbake igjen. Jeg blir nesten alltid sjøsyk på veien fremover, så gjett hva jeg skal skaffe meg på apoteket - hehe!

I går fikk jeg endelig testet ut denne neglelakken fra OPI som jeg fikk til... jul(?). Haha, jeg har jo rundt 80 neglelakkflasker så det er alltid litt mye å velge mellom. Nå som det er høst fant jeg derimot ut at denne måtte passe perfekt! Se så fin lillafarge da :-D Jeg toppet det med litt confetti for å gjøre det litt mer spennende, i tillegg til at den passet veldig godt til fargen "Skating on Thin Ice-Land" fra OPI.

Nå har jeg hatt treningsfri i to dager på rad, noe som er ganske uvanlig for meg i hverdagen, men jeg merker at det var akkurat det jeg trengte! Så nå er jeg klar for litt trening igjen i kveld, før det blir en veldig rolig fredag for min del med pizza, TV- og serietitting. Håper alle får en flott fredag og evt. en fin ferie :-D

Hva synes dere om neglelakkfargen?

Pink & White

 • 25.08.2016 kl. 15:00

Ohyeah, endelig var neglene fikset litt igjen, og endelig(!) har jeg funnet den perfekte hvite neglelakken! Disse to lakkene kjøpte jeg i Københvan på butikken "TREND Accessories", og de er bare superlekre :-D Det er helt utrolig hvor glad man kan bli av en liten ting som neglelakk - altså, som gloss på neglene. Men det fresher virkelig opp litt, og jeg satser virkelig på at denne nelgelakken holder noen dager. Det kan dessverre være litt vanskelig til tider når man jobber med barn, men forhåpentligvis flasser ikke neglelakken av allerede i morgen. I tillegg har jeg en uvane med å begynne å dra det av - det må jeg slutte med!

Usj, i går var jeg ute på joggetur, etterfulgt av styrke på benk. Jeg var på mitt siste sett og skulle hoppe på benken. Uheldigvis hoppet jeg litt lavt, eller for nærme, og traff framsiden av leggen på kanten av benken. Det gjorde så inn i helvetes vondt, så jeg stod der og bannet i smerte, før jeg fikk kommet meg hjemover. Det begynte å hovne opp med en gang, så nå har jeg en vond legg med to hovne, blå klumper. I tillegg har jeg også tannverk for tiden, så det ser ut til at jeg er en liten ulykkesfugl om dagen - muligens tid for å være litt forsiktig, eller hva?

Hva synes dere om neglelakken?

Friday Nails

 • 05.08.2016 kl. 14:25

Da var det fredag igjen dere! For en uke siden befant jeg meg i Kristiansand og var i dyreparken...wow, dagene går fort altså! Selvom jeg må innrømme at jeg savner sommerferie, så er det herlig å kjenne på gleden over at det er helg. Jeg har hatt noen veldig fine første fire dager på SFO, og trives veldig godt til nå. Neste uke blir det bare tre jobbdager, ettersom jeg tar meg fri torsdag og fredag for å dra til København. Det blir utrolig spennende, også med tanke på at jeg ikke har flydd før (I know, rart, haha!).

I går lakket jeg neglene igjen. Ble helt ærlig ikke superfornøyd med designet, men det er alltid like fasinerende å ha på neglelakk når det er lenge siden sist. Her har jeg brukt en rosa lakk fra nille med hodeskalleform - sykt kul og veldig bra! Den grønne er fra Essence Colour & Go fargen og confettien er fra OPI og heter "Minnie Style". Confettien var nesten umulig å få ut, så måtte bruke en annen kost for å påføre det på neglen. Ellers er den jo supersøt!

Nå skal jeg pakke og dra til Lars i Asker, så hele helgen blir nok tilbringt der. Det SPRUTregnet ute da jeg dro hjem, og da jeg sjekket værmeldinga på morgenen idag var det ikke meldt et eneste regndrypp - skal aldri stole på værmeldinga igjen, haha! Var klissvåt bare etter å ha løpt ute med jakka over hodet i 2minutter... Nå skinner heldigvis sola og himmelen åpner seg :-D

Hva skal du i helga? :-D

Summer Nails

 • 12.07.2016 kl. 16:00

Åjædda, da var sommerneglene 2016 på plass! Igår tok jeg meg litt i nakken og lakket neglene. Det er jo så deilig når man får gjort det - eneste som er så stress er det å vente på at de skal tørke. Allikevel skulle jeg ikke noe igår kveld, så da hadde jeg tid. Disse neglelakkene kjøpte jeg ifjor sommer(?) - elsker de freshe fargene! China Glaze er et ganske bra merke; mange ulike farger og tørker i greit tempo. Holdbarheten husker jeg ikke helt hvordan er, men det får vi se på. Toppet det hele med en Top Coat fra H&M, som av erfaring ikke er så bra, men jeg ga den en ny sjanse.

Idag har jeg fått tatt meg en jogge-/gåtur ute i varmen, i tillegg til litt styrke. Jeg hadde planer om å jogge ganske langt, men beina mine hang virkelig ikke med, og jeg følte meg rett og slett som en løpende hval bortover der, haha uff! Derfor ble det en kortere tur, og jeg begynte å ta gående utfall x20, gå, jogge, gå og gjenta dette 3-4ganger, fram til jeg kom til en krakk i solsteika hvor jeg kunne trene litt styrke. Tenkte å ta med kjæresten bort dit senere i uka slik at jeg kan ta bilder og vise dere! Veldig fin og enkel trening som kan gjøres om kroppen ikke er helt i joggemodus :-D 

Har du prøvd China Glaze sine neglelakker? Hva har du gjort idag? :-D

Caviar Pearls

 • 29.03.2016 kl. 23:39

Hallo dere! Da var vi allerede igang med 2.arbeidsdag etter påske. Kan ikke si at jeg overlykkelig over at ferien er over, men det er litt godt å komme inn i rutiner igjen. Igår tok jeg meg tid til å lakke neglene, der jeg endelig tok i bruk caviar perler. Jeg synes disse er utrolig vanskelig å påføre, og få fint på, men det ble vel helt ok :-D Disse neglene lyser ihvertfall av sommer, så vi kan jo late som det er det, haha!

Caviar Pearls fra Ciaté, Lemon Fizz  //  Oransj farge fra China Glaze, Home Sweet House Music

Hva synes du om dette negledesignet?

NAIL ART: Rosewater

 • 07.03.2016 kl. 16:51

Tid for å starte uka med litt neglelakkinspirasjon! Igår fikk jeg endelig tid til å lakke neglene igjen, og nå gikk jeg for en søt, lysere og mer vårlig look. Vi har jo trossalt akkurat kommet inn i vårmåneden, og da er det vel fint å starte med litt lyse farger og roser?

Her har jeg bruke en lakk fra Ciaté som heter "Hoopla" og en lakk fra Essence Colour & Go som heter "Sparkling Water Lily" I tillegg har jeg brukt noen klistremerker som jeg kjøpte for 6kr på ebay, som du kan finne HER.

Hva syntes du om negledesignet? :-)

12 Nail Arts

 • 24.02.2016 kl. 15:30


Hallo dere! Da tenkte jeg å gi litt inspirasjon på neglefronten igjen, og med det deler jeg mine 12 siste negledesign med dere. Noen av dem er helt fra sommeren, men pyttpytt, de funker fortsatt, eller hva? Det kjipeste for min del er ofte at neglelakken blir ødelagt allerede dagen etter fordi jeg jobber i barnehage (og muligens fordi jeg har en tendens til å rive det av, haha!). Håper dette kan inspirere dere - det inspirerte hvertfall meg, noe jeg absolutt trenger!


Ut ifra disse 12 negledesignene klarer jeg faktisk ikke velge én favoritt. Jeg har jo fikset dem selv, så ville naturligvis ikke påført noe jeg ikke likte, haha! Jeg er absolutt ingen proff, men ser godt at øvelse gjør det bedre (hvis man hadde sett 2 år tilbake, haha). Hvis du vil se flere kan du trykket på kategorien "Negler" her på bloggen.


Hvilken likte du best? :-D

Point Me To The Party

 • 25.01.2016 kl. 20:00

På slutten av ifjor dabbet det virkelig av med det å lakke neglene, men endelig er jeg igang igjen! Jeg har jo så utrolig mye, og jeg klarer ikke slutte å kjøpe det heller, så nå må jeg bare bruke det, haha :-D Igår lakket jeg neglene med en lysegul lakk fra Ciaté og toppet det med denne confetti-neglelakken fra China Glaze, som heter "Point me to the Party". Føles nesten ut som jeg har godteri på neglene.

Passer jo ganske bra med tanke på at jeg skal på bursdagfest i helgen, noe jeg gleder meg masse til! Er så gira på litt fest nå at jeg kribler fra fingertuppene og ned til tærne, haha! Neida, ikke helt, men jeg vil absolutt si at jeg virkelig gleder meg♥

Likte du neglelakken?


Vintage Nails

 • 15.01.2016 kl. 16:06

Hallo dere! Åh helgefølelsen er skikkelig på plass nå, og ingenting slår følelsen av å dra fra jobb en fredags formiddag! Nå skal jeg slappe av litt før jeg har gruppetime på Fresh Fitness. To venninner skal være med idag så håper det blir ekstra moro! Etter dette skal jeg virkelig nyte helga. Imorgen er planen å se om jeg får kjøpt meg ski, dra på kino med familien og være litt med venninner på kvelden! Gleder meg masse :-D

Igår fikk jeg endelig lakket neglene igjen etter to uker, hehe! Jeg ble faktisk veldig fornøyd med dette designet, og da jeg fikk ideen om å ta bildene med denne superkule vintage-telefonen ble jeg helt i ekstase, haha! Se å kult da :-D

Hva syntes du om negledesignet?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #nail #nails #negler #nailart #nailpolish #neglelakk #ciate #negledesign #vintage #foto #bilder

Christmas Nails

 • 21.12.2015 kl. 15:30

Halloisen dere! Beklager dårlig blogging denne helga, eller forsåvidt hele uka - tiden går virkelig alt for fort nå før jul så bloggingen legges litt på hylla. Men nå er det jo snart juleferie, og da skal jeg prøve å få blogget litt mer. Helga har gått til å være med kjæresten noe som var utrolig koselig, og igår kveld fikk jeg også laget noen julenegler. Da fikk jeg også testet ut noen Nail Art-penner som gjør det leggere å tegne på neglene. Sjekk de ut til 8-12kr HER.

Julestemningen finnes virkelig ikke hos meg i år, noe jeg nok ikke er alene om. Hadde det derimot kommet snø hadde jeg fått julestemning med en gang! Jaja, ser ut til at det blir en grå jul i år, men jeg skal kose meg masse allikevel. Gleder meg bare til morgendagen er over - for da har jeg ferie :-D

Har du julestemning?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #nailart #neglelakk #nailpolish #ebay #nails #negler #christmas #jul #julenegler

Ciaté - Limited Edition

 • 13.12.2015 kl. 17:04

Jeg vet at jeg poster ekstremt mye om hva jeg får i gavekalenderen min for tiden, men jeg skal være ærlig å si at jeg har veldig lite inspirasjon for tiden. I tillegg er jo disse kjempeflotte så jeg tenkte å tipse dere :-D Jeg er jo virkelig stor fan av ciaté sin neglelakk, og har blitt frelst etter to år med ciaté julekalender i 2013/14. Det har også ført til at jeg har veldig mange, men jeg må nok snart ta en opprydning i det for å få plass til de nye. 

Disse har jeg forresten kjøpt på makestyle, men de har dem dessverre ikke inne for tiden. Ihvertfall kostet de 29-49kr da jeg kjøpte dem fordi de var på salg. Settet nedenfor er noe helt nytt for meg som jeg gleder meg til å prøve ut! Ser det ikke kult ut?

Har du noen av disse? Liker du Ciatè?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #nailpolish #neglelakk #nails #ciate #negler #jul #christmas

Adventsnegler

 • 07.12.2015 kl. 20:12

God kveld herlige lesere :-D Igår var det allerede 2.søndag i advent - sykt eller hva? Gårsdagen gikk bare til å sitte inne og slappe av, noe jeg virkelig trengte! Da fikk jeg også mulighet til å lakke neglene igjen, og denne gangen gikk jeg for et adventsdesign, noe som betyr lilla! Jeg fikk faktisk neglelakk fra Ciaté i adventskalenderen idag noe jeg elsker, wiho!

 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening, noe som var skikkeilg deilig! Følte meg ikke klar for en skikkelig pulstime da vi startet, men heldigvis klarte jeg å fokusere mentalt de stedene det trengtes, og ingenting er vel bedre enn det?

Har dere fikset neglene til jul?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #nails #negler #nailpolish #neglelakk #skjønnhet #beauty #advent #jul #christmas

NAIL ART: Play Date

 • 20.11.2015 kl. 15:30

Yoho, endelig en neglepost igjen! Nå har jeg seriøst ikke lakket neglene på tre uker, noe som er helt sykt for å være meg! Merket at jeg savnet det nå, men det har alltid havner i glemmeboken. Igår kveld kom jeg heldigvis plutselig på det og satte igang med litt kreativitet, haha! De rosene er forresten stemelplate fra ebay HER.

Nå er det jo snart desember igjen, og til adventskalenderen min i år har jeg bestilt 8(?) neglelakkflakser tror jeg, selvom jeg faktisk fant ut her om dagen at jee har 86(!) neglelakker fra før av. Men, det finnes jo så mange forskjellige farger og typer, så det er vel innafor, eller hva? :-D

Hva synes du? Lakker du neglene ofte? :-D


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #nailart #naildesign #nailpolish #neglelakk #ciate #julekalender #negler #nails #adventskalender

Neglelakk som lyser i mørket!

 • 26.10.2015 kl. 15:30

Jippii!! Endelig fikk jeg prøvd ut neon-neglelakken min. Det var en stor skuffelse da jeg først prøvde disse i mørket, og de ikke lyste, men det viste seg at man må ta neglene under lys i et par minutter før de kan lyse i mørket! Så, hvis du også vil bli festents høydepunkt med neglelakk som lyser i mørket, kan du kjøpe herlige neonfarger HER til kun 16kr per.stk (finnes i flere farger)! 


(Beklager, dette var det beste bildet jeg fikk i mørket. Se HER for bedre)

Som du kanskje ser skifter de litt farge i mørket, men jeg vil nå si at disse er like fine i lyset som i mørket! Jeg skal ihvertfall bruke disse når jeg skal på halloweenfest til helgen :-D Kult, eller hva?

Skal du kjøpe disse?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #nail #nails #negler #neglelakk #neon #nailpolish #ebay #shopping #billig

Yellow is the new Black

 • 19.10.2015 kl. 16:24

Hei og hå :-D Da var det mandag - igjen! Akkurat nå kjenner jeg virkelig at jeg har skikkelig lyst på et par dager til fri, men det går jo ikke. Uansett skal jeg forhåpentligvis komme helskinnet gjennom denne uka, selv om forkjølelsen har slått inn. Har hostet som fy idag, men jeg føler det heldigvis ikke noe særlig på kroppen, så da går det helt fint!

Igår var det som dere sikkert vet søndag. Dette ble en helt avslappende søndag med to gode venninner og litt snacks. Og ettersom jeg endelig hadde tid, satte jeg meg ned for å lakke neglene. I tillegg fikk jeg brukt noen nye klistremerker til neglene fra ebay :-)

Gul lakk fra China Glaze (H&M): Daisy Know My Name?
Svart lakk fra Glam of Sweden (nille): Color 31
Klistremerker: HER

Hva syntes du?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #nailpolish #nails #neglelakk #nailart #yellow

Today's Nail Art

 • 12.10.2015 kl. 16:35

God dag alle sammen! Nok en ny uke er igang - allerede tredje uka i oktober. På fredag/lørdag hadde jeg min andre lønningsdag, og som vanlig hadde jeg allerede noen planer om hva jeg skulle prioritere å kjøpe. Skal innrømme at det ikke var nødvendige kjøp, men allikevel noen goder jeg unner meg!

Først og fremt har jeg bestilt to par sko fra zalando: Jeffrey Campbell Spike som jeg har siklet på i to år, og Adidas Originals Superstar Foundation som bare er superstilige! Idag tok jeg også turen innom Intersport etter jobben for å se etter noen Cardio Pump treningssko fra Reebook. Disse skal visstnok være perfekt til saltrening, og ettersom jeg for det meste kun trener dette, så er det jo perfekt! Skal prøve dem på treningstimen idag, så får vi håpe de er like gode som de virker. Alle disse skoene er ganske dyre, så jeg håper det er verdt det, hehe :-D


Rosa lakk fra Ciaté: Electronica
Grå lakk fra Ciaté: Cream Soda
Hvit lakk fra Vida la Viva: French Manicure

Hva syntes du? :-D


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #nailart #neglelakk #ciate #innkjøp #newin #sko #shoes

Color Licious

 • 21.09.2015 kl. 17:00

Uææh sjekk denne rosafargen a'! Er den ikke fiiin? Haha, nå følte jeg meg skikkelig blogger, men for vi rosaelskere er dennebare perfekt altså! Fikk denne lakken fra ei venninne i bursdagsgave og synes den var superfin med en gang, men den overtok alt da jeg påførte den. Nå går jeg bare rundt og prøver å vise fram den herlige neglelakken, haha - neida, men er vel ikke bare jeg som synes den er fin?

Jeg har flere lakker fra Color Licious, men har egentlig ikke noe spesielt forhold til det merket. Men ut ifra personlige erfaringer til nå syntes jeg det merket er ganske bra! Den tørket fort og flasser ikke av med en gang, samtidig som den gir sterke og klare farger.

Hva syntes du om denne lakken?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #nails #negler #nailpolish #neglelakk #colorlicious #pink #rosa

NAIL ART: Pearls

 • 27.07.2015 kl. 15:00

Heihei dere!♥ Da var det starten på en ny uke igjen da. For akkurat en uke siden hadde jeg spist en herlig hotellfrokost, og akkurat i dette øyeblikk gikk jeg rundt i Trondheims gater - føles ut som det var igår! Uansett håper jeg dere har hatt en bra helg, og at dere som har ferie har en fin ferie til nå? For min egen del har det gått sykt fort til nå, og jeg har gjort noe hver eneste dag, det er faktisk helt sykt! Og idag er ingen unntak - jeg skal nemlig på senteret med noen venninner for å få kjøpt inn en ny ansiktsskrubb og en krem til håret.

Rød lakk fra China Glaze - Red-y To Rave  |  Perler fra Ciaté - Girl With a Pearl

Her er dagens negledesign. For å være ærlig aner jeg ikke hva jeg har gjort, haha! Egentlig skulle jeg bare ha perler rett opp på langefingren, men bestemte meg plutselig for å ta det ut på siden. Vet ikke helt om jeg liker det eller ikke... Hva syntes dere?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #neglelakk #nailpolish #nailart #negledesign #pears #ciate #chinaglaze #makeup

 

NAIL ART: Colorlicious

 • 12.07.2015 kl. 15:00

Heisann! :-) Oh, sunday... Dette må nok være den slappeste søndagen på lenge. Som regel ønsker jeg å få noe ut av hver eneste dag, men idag sa det plutselig litt stopp og jeg har tenkt til å tilbringe dagen min innenfor husets fire vegger. Snart kommer noen venninner over for å ha en slapp søndag sammen med meg og kanskje se litt på film.

Jeg er fullt klar over at jeg for tiden poster veldig mye negledesign, men jeg håper dere ikke har noe imot det! Hvis dere har det så si ifra i kommentarfeltet. Men hallo, la oss bare ta et minutts stillhet for disse herlige fargene! Her om dagen postet jeg et innlegg med fire nye lakker jeg kjøpte fra China Glaze (HER), og jeg har allerede fått brukt to av dem - skikkelig summer feeling, eller hva?


Oransje lakk: China Glaze, Home Sweet House Music 
Konfetti: China Glaze, Point Me To The Party
Hvit lakk: Viva la Diva, French Manicure

Hva gjør dere idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #nails #negler #nailart #chinaglaze #neglelakk #nailpolish

NAIL ART: Fa-la-la-lavender

 • 07.07.2015 kl. 15:00

Heisann kjære lesere!♥ Tusen takk til dere som fortsatt titter innom bloggen i sommervarmen. Jeg kan ærlig si at leserantallet synker nå som folk heller er ute og koser seg med sommeren, noe som selvfølgelig er forståelig! Derfor er det ekstra viktig for meg å takke dere som fortsatt titter innom, så tusen takk :-D

Idag skal jeg en tur ut med to venninner. Hun ene bakte kake igår, som vi er så heldige å få smake på, hehe! Etter det skal vi gå en liten tur, og da skal dere ikke se bort ifra at det blir litt antrekksbilder til dere. Men akkurat nå får dere se på dagens negledesign. Kjøpte denne neglelakken på Rusta igår - er den ikke fin?

Lilla Confetti: Sally Hansen, Fa-la-la-lavender 
Hvit lakk: Viva la Diva, French Manicure 
Lilla lakk: Ciaté, Sugar Plum

Hva skal dere idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #nailpolish #neglelakk #nails #negler #nailart #summer #sommer

My latest Nail Arts

 • 06.07.2015 kl. 14:00

Her om dagen innså jeg plutselig at jeg har lagt ut ganske mange negledesign til nå i år, og da jeg tok en kikk gjennom disse fant jeg faktisk ganske mye inspirasjon fra meg selv! Haha, jeg har nemlig følt meg ganske uinspirert på neglefronten i flere måneder nå, men tydeligvis har det ikke vært så ille allikevel. Uansett; hvis dere selv trenger litt inspirasjon kan dere se på sju siste negledesignene mine nedenfor :-)

PINK AND PURPLE

CONFETTI ON GOLD

NEON NAILS

TURQUOISE ZEBRA

PURPLE CONFETTI

RED FLOWERS

BROCADE PARADE

Hvilken likte du best?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #nails #negler #nailart #neglelakk #nailpolish #skjønnhet #beauty #sminke #makeup #tips

NAIL ART: Brocade Parade

 • 26.06.2015 kl. 13:00


Heisann! :) Igår var jeg en tur i Oslo med kusina mi. Åh, så koselig det var å se henne igjen - har sikkert ikke funnet på noe med henne på nesten et år! Sykt hvor fort tiden går, selv om det også føltes ut som en evighet siden. Vi tok først en tur opp til slottet og tok selfies med alle gardene vi fant (haha, stakkars!). Etter dette tok vi en tur rundt på Karl Johan og kikket litt. Selv fikk jeg tak i en superstilig frynse-jumpsuit som jeg har sett på lenge nå. Den var på salg til 100kr, så da slo jeg til med glede! Til slutt tok vi en tur på Aker Brygge og spiste en softis.

Idag skulle jeg egentlig stå opp halv åtte for å levere PCen på skolen, ettersom det må gjøres noen oppdateringer på den for at den skal funke nå som jeg ikke skal på skolen neste år. Heldigvis fikk jeg pappa til å levere den for meg, så jeg koste meg lenge i senga istedenfor! Derfor har jeg ikke gjort noe med nyttig idag enn å lakke neglene. Senere idag skal jeg på siste gruppetime før sommerferen. Det er bare borte i Juli, og jeg skal nok klare å komme meg på trening allikevel.


Rosa lakk fra Ciaté, Electronica // Sølv lakk fra Bik Bok // Glitterlakk fra Ciaté, Brocade Parade

Hva skal dere idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #negler #nails #nailart #neglelakk #nailpolish #makeup #sminke #trening #oslo

NAIL ART: Red Flowers

 • 17.06.2015 kl. 15:00

Hei dere!♥ Ææh, jeg kan ikke tro det - idag er det faktisk siste skoledag! Jeg forstår det faktisk ikke. Dette året har virkelig gått superfort! Klassen jeg har gått sammen med i år må nok være den beste klassen jeg noen gang har vært i, og jeg har virkelig storkost meg :) Ikveld er det duket for avslutning, noe som innebærer at jeg skal synge *hjelp*. Jeg har fått øvd litt på skolen idag, og jeg føler meg ganske klar, så får håpe det går fint.

Etterpå er det på med penkjole, og da skal jeg bruke kjolen jeg brukte på 17.mai (se bilder her). Selvfølgelig måtte jeg da lakke neglene i stil med kjolen (haha), så her kan dere altså se resultatet!

Hva gjør dere idag? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #nails #negler #nailart #nailpolish #neglelakk #makeup #sminke #skjønnhet #beauty #sommer

NAIL ART: Purple Confetti

 • 11.06.2015 kl. 13:00

Heihei dere!♥ Har på følelsen at dette blir en innholdsrik dag med masse forskjellige mennesker. Klokka elleve idag var jeg på jobbintervju, klokka to skal jeg møte venninnene mine på Starbucks, og klokka seks skal jeg spise ute med klassen. Merker virkelig at det er deilig med fri nå, og spesielt når man har så mye å finne på.

Her ser dere dagens negledesign. En lilla lakk fra Viva la Diva og lilla confetti fra Color Licious. Den svarte lakken er egentlig en matt lakk som man kan tegne med kritt på, men jeg tok top coat over, og den ble dermed mer skinnenede.

Hva synes dere? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #nailart #nailpolish #neglelakk #makeup

NAIL ART: Turquoise Zebra

 • 27.05.2015 kl. 21:30


Heisann!♥ Det er lillelørdag, og nå kommer uka til å gå unna som et olja lyn (haha, sier man det?). Idag hadde vi en veldig rolig men innholdsrik dag på skolen! Jeg går på barn og ungdom, og idag fikk vi besøk av fjerdeklassinger. Vi hadde ulike aktivteter med dem, og laget laksetaco. Hvis dere liker laks vil jeg anbefale på det sterkeste å prøve det ut, selv om jeg også ble litt skeptisk da jeg først hørte det! Etter dette var alle bokstavelig talt døde, og vi var virkelig ikke klar for gym i siste time. På den andre siden var allerede karaktere satt, så jeg tror det var svært få som brydde seg.

Etter jeg hadde spist da jeg kom hjem la jeg meg ned på sofaen og tenkte at jeg skulle slappe av litt. Med andre ord sov jeg i to timer, haha! Som regel pleier jeg bare ligge noen minutter og komme meg opp igjen, men siden onsdager er den ene hverdagen hvor jeg unner meg fri fra trening ble jeg liggende litt lenger enn forventet. Jaja, sånn er det noen dager!


Hva har dere gjort idag? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #nail #nails #negler #nailart #negledesign #neglelakk #nailpolish #zebra


NEON NAILS

 • 23.05.2015 kl. 19:00

Heihei, dere♥ Jeg skal ikke bruke dette innlegget til å snakke om været, men jeg få si at det endelig er deilig med litt sol igjen! Uansett; nå er det pinse, og for meg betyr det ingenting - hvorfor "feirer" man det egentlig? Hehe, sier allikevel ikke neitakk til at det er fri på mandag! Når dette innlegget publiseres sitter jeg nok hos noen venner og ja, hvem vet - laget mat? Snakker? Uansett hva jeg gjør koser jeg meg nok!

Det som er så perfekt med at sole skinner utenfor nå, er at jeg lakket neglene mine i neonfarger igår! Ææh, jeg bare elsker det! Disse fargene får meg virkelig til å smile og føle meg hundre ganger bedere. Ringene kjøpte jeg faktisk istad på H&M. Jeg har noen slike fra før av, men de er utrolig slitte og ikke like fine som disse - i tillegg kostet de bare 10kr #sierikkeneitakktildet.

Hva skal dere gjøre denne lørdagen? Noen som skal se ESC? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #skjønnhet #beauty #nailpolish #neglelakk #nails #neon #negler

NAIL ART: Confetti on Gold

 • 20.05.2015 kl. 20:00

Heisannheisann♥ Det er alltid deilig å kunne si at skolen på onsdag er overstått! Dette er dagen i uka hvor vi slutter seint, og i tillegg har gym. I dag hadde vi løpetest, og jeg gruer meg alltid til dette fordi jeg ønsker å bli stolt av meg selv! Jeg nådde ikke målet mitt helt, men ga alt - og da må man jo nesten være fornøyd. I tillegg fikk vi tilbake egentreningsrapporten vår, hvor læreren faktisk spurte om hun kunne bruke den som eksempel for klassene neste år! Åh, sånne øyeblikk gjør meg så stolt av meg selv!

Her er ukens nail art! Har visst blitt en vane at jeg legger ut ett nytt negledesign hver uke, og jeg håper dette er noe som faller i smak? Jeg er jo ingen negledesigner, men synes det er moro å mikse og trikse litt, og jeg har alltid vært glad i neglelakk, haha! Får bare fortsette å øve, så blir det vel enda bedre og bedre :)

Er dere glad i neglelakk?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #neglelakk #nailpolish #negler #nails #nailart #skole #trening

pinkalilly

 • 16.05.2015 kl. 20:30

Halloo♥ Wow, én, la meg gjenta - én dag til 17.mai! Fysøren, bare jeg som fortsatt lever i Mars? Jaja, på den andre siden ser jeg fram til sommeren, og når 17.mai allerede er her vet vi at sommeren er like rundt hjørnet :) I går var jeg på grillfest - og da vet vi at sommeren nærmer seg, eller hva?

Uansett; nok en gang må jeg skryte av denne neglelakken - den er så utrolig fin! Den heter Pinkalilly, og var på salg på H&M. Anbefaler alle å gå innom nærmeste H&M-butikk og se om de har noen igjen! Ikke bare er den fin, men penselen gjør det lett å påføre på neglene også!

Hva skal dere på 17.mai?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #nails #negler #nailpolish #neglelakk

NAIL ART: Pink and Purple

 • 07.05.2015 kl. 15:45


Hei alle sammen! Wow, kan dere tro det? Bare én dag til fredag, igjen? Helt sykt hvor fort tiden går, og jeg føler nesten at den bare flyr avgårde! Nå er det jo bare 10 dager til 17.mai, og kjolen min har ankommet - gleder meg til å hente den etter!

I går lakket jeg nok en gang neglene, og da kom en boks med fire neglelakker fra Bik Bok til bruk! Neglelakkene fra Bik Bok er faktisk ikke så ille, og denne pakken er faktisk noen av mine favorittlakker. Fine farger, eller hva?


Hva synes du om negledesignet? 


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #nailart #negledesign #neglelakk #nailpolish #nails

NAIL ART: Glitter Pink

 • 01.05.2015 kl. 20:00

Her ser dere da dagens negledesign! Jeg ville bare gjøre det ganske enkelt så jeg var sikker på at det ble vellykket. Elsker denne rosafargen, og det at det er litt glitter i den er bare et stort pluss! Synes også det er utrolig fint å legge på noen detaljer - det gir prikken over i'en :)

Hva synes dere?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #nails #negler #nailart #neglelakk #nailpolish #pink #glitter #skjønnhet #beauty #makeup

Neon Yellow Nails

 • 26.04.2015 kl. 13:30

God dag! Ah, så deilig - det er søndag, fint vær, jeg har nettopp nytt en herlig frokost med sunne pannekaker og om ikke så lenge kommer noen venninner på besøk. I går hadde jeg også besøk av ei venninne. Vi så på A Walk To Remember, som jeg ikke hadde sett før - i grunn en utrolig søt film, men jeg synes den ble litt kjedelig i lengden. Uten om det lakket jeg også neglene mine som dere forhåpentligvis ser.

Jeg er veldig lite inspirert på neglefronten for tiden, men jeg endte opp med å ta neon gul ettersom dette er noe jeg elsker. I tillegg tok jeg også litt hvit, og fant ut at jeg måtte ta teip mellom linjene - de ble nemlig ikke så jevne, ups... Litt søl her og der, men håper jeg får litt inspirasjon snart!

Hva skal dere gjøre i dag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #nail #nails #negler #nailart #neglelakk #nailpolish #neon #yellow #fashion #mote #skjønnhet #beauty #makeup #sminke

nail polish: pinkalilly & skinny jeans

 • 14.04.2015 kl. 16:55

BLÅ - SKINNY JEANS HER   //   ROSA - PINKAALILLY HER

Hei dere!♥ I går dro jeg på H&M for å kjøpe meg neglelakkfjerner. Jeg klarer som regel å holde meg til å kun kjøpe det jeg har planlagt, men ikke i går. Så da jeg kom over et salg de hadde fant jeg to neglelakker fra Ciaté. En rosa med glitter og en blå - fine eller hva?

Jeg vil nok si at jeg absolutt ikke trenger mer neglelakk, men guri det finnes jo så mange fine farger så hvem kan vel motstå det?! Jeg er ganske lite inspirert på neglefronten for tiden, men prøvde meg på et design jeg synes ble helt greit.

Akkurat nå har jeg utrolig lyst på en neglelakk-kolkeksjon fra China Glaze som heter Electric Night. Det er neon-farger som lyser i mørket. De finnes ikke i Norge men jeg vurderer sterkt å bestille noen fra ebay. Problemet er at jeg vil ha alle, men det kan bli litt vell dyrt. Jaja, får se hva jeg gjør!

Hva synes du om lakkene?♥


__________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #neglelakk #nailpolish #ciate #nails #negler #nailart

Påskenegler

 • 04.04.2015 kl. 19:30

Heisann!♥

Nå har jeg nettopp sett den aller siste filmen av Shrek, ettersom den gikk på TV. Har sett alle de andre, men akkurat denne hadde jeg helt glemt bort. Haha, gud, den var sykt bra, men også utrolig trist, og ettersom jeg er så utrolig følsom når det kommer til filmer, så endte det i tårer! Jaja, sånn går det når Vilde ser på film. 

I stad var jeg som nevnt i forrige innlegg en tur i byen. Der dro venninnen min en tur på Starbucks for å kjøpe seg frokost, før vi gikk til Candy World hvor jeg skulle kjøpe et eget påskeegg til foreldrene mine. Til slutt tok vi oss også en tur innom H&M, hvor jeg endte opp med å kjøpe en magetopp og et deksel til tilsammen 105kr! Ikke dårlig, hva?

På neglene ovenfor har jeg faktisk brukt løst glitter. Såvidt jeg husker har jeg ikke prøvd dette før, men det funker helt greit selv om det er litt vanskelig å dekke neglen helt. Glitteret er fra Ciaté og heter Prima Ballerina, og den gule lakken heter Big Yellow Taxi.

Hva har dere gjort i dag? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #negler #nails #nailart #neglelakk #nailpolish #skjønnhet #beauty #påske #ciate

NAIL ART: Confetti

 • 31.03.2015 kl. 14:00

God dag♥

Wæh, hvor deilig er det ikke å våkne til at det er ferie? I dag startet jeg dagen med å ta meg en dusj, og snart skal jeg ut døra til senteret med noen venninner. Jeg hadde en veldig koselig dag i går med maling av påskeegg og litt andre morsomheter utover kvelden! Tenkte å vise dere noen bilder fra gårsdagen senere i kveld :)

Jeg har vært lite inspirert på neglefronten i det siste, men fant ut at jeg måtte finne på noe nå. Derfor fant jeg denne confetti-neglelakken som jeg tror er helt ubrukt. Ble uansett noen litt vårlige negler!

Hva synes dere?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #nails #negler #nailpolish #neglelakk #nailart #påske #vår #ferie

NAIL ART: Red Roses and Dots

 • 20.03.2015 kl. 15:00

Halluu!♥

Woho, endelig fredag igjen! Blir like sjokka, men glad hver gang, haha! Igår bestemte jeg meg for å lakke neglene igjen. Denne gråfargen har jeg aldri prøvd før, men bestemte meg for å gi den en sjanse selv om grå på negler ikke er min favoritt. Men det ble faktisk ganske kult med litt rødfarge oppå. Den rosen er forresten et stempel - anbefaler alle å skaffe seg det. Gulfargen ga også prikken over i'en synes jeg.

| Gråfarge: CREAM SODA | Rødfarge: PLAY DATE |  Gulfarge: BIG YELLOW TAXI |

Hva synes du?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #nails #negler #nailpolish #neglelakk #nailart #ciate #mote

NAIL ART: Striped Mess

 • 16.03.2015 kl. 15:30

Heihei! :)

Da var jeg kommet hjem fra skolen, og engelsktentamen er overstått! Kan ikke si at det gikk superdårlig, men vil ikke si at det gikk sånn superflott heller! Engelsk er ikke min aller sterkeste side grammatisk sett, men jaja! På planen videre må jeg gjøre ferdig en tale til norsken, og skrive økt- og periodeplan til gymmen.

I dette negledesignet brukte jeg også den nye stempelplata mi fra ebay, som jeg kan vise dere senere. Bare elsker den! Igår gikk jeg også litt mer amok på ebay med både gaver og en del til meg selv. Jaja, det er jo billig, også har jeg fått unnagjort litt gaver til neste måned i tillegg. Frakten tar jo litt tid, så lurt å bestille lang tid i forveien!

Hva syntes dere om negledesignet?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #skjønnhet #beauty #nails #negler #nailpolish #neglelakk #nailart #negledesign #ebay #shopping #skole

NAIL ART: Gold Houndstooth

 • 14.03.2015 kl. 15:30Halloo der♥
Nå er jeg snart klar til å komme meg ut av døra igjen, etter å ha vært på lydprøve til UKM og fått fikset meg ferdig. Vi er ganske tidlig i showet, så vi slipper å sitte på pinebenken. Allikevel blir jeg nok nervøs - men det er jo en del av det å opptre. Gleder meg ihvertfall!Igår fikk jeg en ny stempelplate fra ebay, ettersom jeg trodde at de jeg bestilte for sånn 2 måneder siden ikke funket. Men, så dum som jeg er, fant jeg plutselig ut at det var gjennomsitkig plast utenpå stemplene - det forklarer veldig godt hvorfor det ikke funket, hehe! Så, nå prøvde jeg det igjen, og da funka det heldigvis. Jeg feilet på den ene, så da tenkte jeg at jeg like gjerne kunne lage en litt "messy" look.Ha en super lørdag!


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #negler #nails #nailart #nailpolish #neglelakk #skjønnhet #beauty

My latest Nail Arts

 • 12.03.2015 kl. 20:55

1: YELLOW LOVE

2: NEON WAVES

3: GOLDEN STARS

4: MASHED UP NEON

5: GOLD N' ORANGE

6: A TASTE OF GREEN

En av mine litt "skjulte" hobbyer er jo å lakke negler, selv om jeg ikke er noen proff. Jeg elsker å eksprimentere med farger og alt mulig, selv om jeg som alle andre kan klikke i vinkel når neglelakken ikke vil samarbeide! Ovenfor har jeg samlet de siste seks negledesignene mine, og du kan trykke på navnet for å se flere bilder :)

Hvilken likte du best?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #negler #nails #nailart #nailpolish #neglelakk #favoritter #favorites

NAIL ART: A taste of Green

 • 10.03.2015 kl. 16:45

Halloisen!♥ Så utrolig deilig vær det har vært ute idag, uten om denne vinden, selvfølgelig! Håret blåser jo til alle kanter, så man vet jo nesten ikke hvilken vei man skal se. Men, akkurat nå er det faktisk 9grader, og det er deilig å kjenne at våren smyger seg innpå!

Flere enn meg som fikk med seg Paradise Hotel igår? Vanskelig å si hva jeg mener ennå, men gleder meg til å se hvordan denne sesongen blir. Innrøm det; dere liker å se på Paradise Hotel for underholdningens skyld dere også, eller?

Så, mens jeg kikket på TVen igår bestemte jeg meg for å lakke neglene. Da fant jeg plutselig ut at jeg skulle bruke grønn, ettersom dette er noe jeg bruker veldig sjeldent. Jeg er ikke så glad i grønn, så jeg bestemte meg for å kjøre det enkelt på de tre andre neglene. Ble faktisk ganske fornøyd tilslutt - nå ser jeg at det faktisk går fint an å bruke grønn, selv om det ikke er min favorittfarge :)

Hva syntes dere?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #nails #negler #nail #nailpolish #neglelakk #nailart

Anbefaling: 3-PACK NAIL TREATMENTS

 • 05.03.2015 kl. 17:25

Hei der!♥ Nå tenkte jeg å tipse dere om noe genialt til neglene, som faktisk funker og tar vare på neglene dine! Jeg kjøpte de for en liten stund tilbake på makeupmekka, en nettside hvor jeg er fornøyd med mange av produktene.

FÅ ALLE TRE FOR 30KR HER!TOP COAT:
Forlenger neglelakkens holdbarhet, gir neglene glans og korter ned tørketiden!

BASE COAT: Beskytter neglene og unngår at de blir gule (gjør de også mindre gule over tid) og gjør slik at neglelakken sitter bedre.

NAIL OIL: Styrker neglene, og gjør slik at de ikke knekker og tørker ut så lett.
Jeg vil absolutt anbefale alle som bruker neglelakk ofte til å invistere i denne! Angrer ikke på at jeg kjøpte den, ettersom den også har gjort neglene mine mindre gule. Dette er forresten ikke reklame, men et tips ettersom jeg er så fornøyd!

Kommer du til å kjøpe denne?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #nail #nails #nailpolish #negler #neglelakk #basecoat #topcoat #nailoil #makeupmakke #makeup #shopping #nettside #skjønnhet #beauty #tips

NAIL ART: Gold n' Orange

 • 01.03.2015 kl. 19:30

Hallo der :)

Helgen og ferien er snart over, og nei, huff, jeg vil virkelig ikke tilbake på skolebenken. Jeg vet ikke, men for å være litt "klisje" har jeg faktisk følt meg lykkeligere denne uka hvor jeg har hatt fri, enn det jeg er når det er skole. Det som er greia er at jeg trives på skolen, jeg er bare så utrolig lei. Noe som også er en av grunnene til at jeg velger å gå to år i lærling neste år, istedenfor ett år til på skolebenken med en gang. Men, haha, jaja, skal komme meg gjennom dette og, og prøve å tenke optimistisk!

Igår kveld lakket jeg neglene til venninnen min, og da måtte jeg selvfølgelig også lakke mine egne. Dette negledesignet merker jeg faktisk allerede at er et av de jeg har vært mest fornøyd med noen gang. Og jeg klarte å unngå å søle, noe som ikke skjer så ofte - og da er det vel lov til å være liitt stolt? (All respekt til dere som klarer negler sykt bra - det er virkelig en kunst!)

Forresten må jeg få si tuusen takk til alle søte kommentarer dere kommer med på bloggen for tiden, dere lesere gjør virkelig dagen min perfekt! Så tusen takk - kom gjerne med tips, del bloggen videre og fortsett å lese, hihi♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #nail #nails #nailart #negler #neglelakk #nailpolish #skole

NAIL ART: Mashed Up Neon

 • 24.02.2015 kl. 15:00

Heihei♥

Når dette innlegget publiseres er jeg mest sannsynlig i Oslo med to venninner. Nå som det er vinterferie må vi jo gjøre noe, så da bestemte vi oss for å ta en shoppingtur til Oslo. Jeg har helt ærlig ingen planer for onsdagen, men på torsdag skal kanskje jeg og mamma til Tønsberg, og på fredag er det jentekveld!

Igår fikk jeg helt spontant lyst til å lakke neglene før spillkvelden begynte, ettersom hun ene var så sein. Så, jeg fant fram to neon-farger, ettersom dette er min absolutt favoritt innenfor neglelakk, og bruke en buete teip til å bare lakke en del av neglen. Planen var egentlig å bruke diamanter nederst, men jeg endte opp med å bare ta litt glitter over. Faktisk ble jeg ganske fornøyd - noe jeg ikke har vært på lenge innenfor negledesign.

Rosafarge fra Ciaté   //   Gulfarge fra China Glaze   //   Glitter fra Ciaté

Den du ser i midten laget jeg enkelt og greit ved at jeg tok en stripe gult i midten og en stripe rosa på hver side, så brukte jeg en tannpirker til å blande det litt sammen - kult eller hva?

Har du noen planer for uka? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #negler #nails #nailart #nailpolish #neglelakk #skjønnhet #neon #oslo #ferie

If you doubt it - wear red

 • 18.02.2015 kl. 15:30- If you doubt it - wear red -

Ohyes, dette stemmer faktisk. Rødt slår aldri feil, og kler de aller fleste, og kler det aller meste. Så, hvis du er usikker på hvilken farge du skal bruke på neglene; ta rød, hvis du er usikker på hvilken leppestift du skal ta; velg rød - enkelt og greit :)

Liker du rødt?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #nail #nails #negler #neglelakk #nailpolish #skjønnhet #beauty #red #rødt

colorful nails

 • 10.02.2015 kl. 15:30

Heihei♥

Når dette innlegget publiserer sitter jeg nok mest sannsynlig fortsatt på skolen. Skal sitte her til halv seks som jeg nevnte igår. Som om ikke skoledagen er slitsom nok fra før av, haha, huff! På søndag hadde jeg to venninner på besøk, og senere på kvelden bestemte jeg og ei annen oss for å lakke neglene våre. Det begynte egentlig med at hun ville at jeg skulle lakke neglene hennes, før jeg selv bestemte meg for at jeg også ville lakke neglene mine. Jeg lakket først hennes negler, nesten helt likt som mine, også likte jeg fargene så godt at jeg brukte akkurat det samme, hihi. I tillegg er disse perlene så søte!

Senere idag skal jeg på trening, før jeg forbereder meg til første praksisdag på onsdag. Nå har jeg vært i en del barnehager men det er jo like spennende hver gang! Det virket veldig lovende da jeg besøkte de på fredag, men denne gangen skal jeg jobbe med eldre barn enn det jeg har gjort før - og det blir spennende.


Hva er din yndlingsfarge?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #negler #nails #nail #nailpolish #nailart #neglelakk #skjønnhet #beauty

NAIL ART: Golden Stars

 • 18.01.2015 kl. 13:30

Hallo♥

Hvordan går det med dere? Har dere en fin helg til nå? :) Her går ihvertfall alt supert, og jeg er fortsatt litt for glad over de fine kjøpene jeg fikk med meg fra Tønsberg igår. Fikk ikke med meg så alt for mye, men jeg fikk ihvertfall tilført 4 nye ting til min garderobe! Som nevnt igår, viser jeg dem ikveld, så bare følg med. Jeg er ihvertfall fornøyd selv, og det er vel det som teller :) Alt ble forresten kjøpt på New Yorker - hadde de hatt New Yorker her i Drammen ville jeg blitt overlykkelig!

På fredag kveld bestemte jeg meg for å lakke neglene, etter å ha laget innlegget "My 5 favorite nailarts". Nå har jeg virkelig fått helt dilla igjen, så dere skal ikke se bort ifra at det kommer en del negledesign fremover nå. Tenkte å lakke de på nytt igjen idag allerede - søndag betyr velvære (og sangøving med jentene - les mer om oss HER). Jeg hadde faktisk også planlagt en video med negledesign, men dette gikk ikke som planlagt, og selvom jeg har filmet 3 ulike negledesign kommer jeg mest sannsynlig ikke til å vise de. Ihvertfall ikke på video. Men, hvis dere ønsker det kan jeg prøve på nytt?

HVORDAN LAGE DETTE DESIGNET:

Det har jeg gjort her er at jeg har lakket peke- lange- og ringefingeren i sølv, og latt dette tørke. Etter dette har jeg lagt en teip på skrå nederst på neglen og lakket med neglelakk over. Når du da tar av teipen får du en slags trekant nederst. Etter dette brukte jeg gjennomsiktig neglelakk til å lime på stjernene (som utrolig nok fortsatt sitter på!)

Ønsker dere flere negledesign på bloggen?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #negler #nails #nailart #naildesign #neglelakk #nailpolish #golden #stars #skjønnhet #beauty #weekend #innkjøp #newin

My 5 favorite nailarts

 • 17.01.2015 kl. 13:00

Heisann! :)

Da jeg hadde spørsmålsrunde på bloggen fikk jeg et spørsmål om jeg kunne vise mine favorittnegledesign. Det ga meg en idé til å lage et eget innlegg med de 5 favorittnegledesignene jeg har laget. Derfor gikk jeg igjennom litt av negledesignene mine, og kom faktisk over noen jeg var ganske fornøyd med! Har vært veldig lite kreativ i det siste på neglefronten, men dette ga meg selv faktisk mye inspirasjon, så nå skal det lakkes!


SE FLERE BILDER HER!


SE FLERE BILDER HER!


SE FLERE BILDER HER!


SE FLERE BILDER HER!


SE FLERE BILDER HER!

Hvilket design likte du aller best?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #nailart #naildesign #nails #nail #negler #nailpolish #neglelakk #negledesign #favorite #favourite

NAIL ART: Neon Waves

 • 14.01.2015 kl. 20:00

Heihei skjønninger!♥

Ah, endelig kan jeg sette meg ned å slappe av litt. Denne dagen har gått i ett, og har vært ganske slitsom - og jeg kan egentlig ikke slappe av helt ennå. Jeg var først på skolen til halv fire, og tok bussen derifra klokka fire. Rett etter skolen dro jeg rett til studio med noen venninner ettersom vi skal spille inn sang. Vi kom så og si ingen vei. Vi fikk filmet litt, og ellers bare satt vi der i over én og en halv time uten å finne ut av noe som helst. Jaja, da vet vi at vi trenger en tekniker til neste gang!

Nå tenkte jeg bare å stikke innom å vise dere dagens negldesign. Jeg er helt obsessed med disse neonfargene nå, og jeg virkelig skaffe meg fler! Vil egentlig også ha noen som lyser i mørket - ebay, here I come! Nå må jeg øve til en prøve vi har imorgen. Trøsten er at vi har kort dag imorgen, og på fredag har vi enda kortere dag, også er det helg! Føler meg nesten mer sliten nå enn det jeg var før juleferien, er ikke det rart?

Har du en stressende uke? Liker du neonfarger? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #skjønnhet #beauty #nailpolish #neglelakk #nailart #nails #negler #neon #neonfarger #skole

NAIL ART: Yellow Love

 • 05.01.2015 kl. 16:05

Heisann!♥

Da var det første mandagen i 2015 - dagen hvor alt endres! Haha, neida, men dette er nok en dag hvor mange starter opp med nyttårsforsetter, spesielt innenfor trening og kosthold. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er en av de skyldige. På den andre siden har ikke jeg gjort så store endringer, men jeg ønsker å slutte med småspising, som er en veldig dårlig uvane, og da må jeg jo også få i meg mat regelemessig. Med litt planlegging kan dette blir bra tror jeg!

Nå har jeg endelig fått testet ut den gule neglelakken jeg fikk i julekalenderen i år, som heter "Big Yellow Taxi". Gule neglelakker jeg har kjøpt før har alltid pleid å bli veldig matte, og jeg har sjeldent fått et bra resultat. Denne fikk derimot en veldig frisk og knall farge! Med 2 lag ble det perfekt, og jeg tror jeg endelig har funnet en bra gulfarge til neglene! Takk gud for Ciaté sine julekalendere, slik at jeg kan få testet ut slike goder♥

Har dere noen nyttårsforsett som startet opp idag? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #nails #negler #nailart #gul #yellow #nailpolish #neglelakk #ciate #nyttår #2015

Ciaté Julekalender - LUKE 19-24

 • 25.12.2014 kl. 19:28

Heisann! :D

Da var alle 24. lukene i kalenderen åpnet, og jeg har fått helt utrolig mange fine lakker i Ciaté sin julekalender. For alt jeg vet så kjøper jeg den neste år også, som isåfall blir 3.året. Men, det er jo fortsatt 1 år til, så det er ihvertfall ikke noe å stresse med. I forhold til ifjor så var det mye løst glitter, i tillegg til at jeg fikk 4 som var i fjorårets kalender, men de ga jeg bort til ei venninne.

LUKE 1-6   //   LUKE 7-12   //   LUKE 13-18

//   Main Stage   //   Frozen Daydream   //   Fair Isle Style   //   Cream Soda   //   Ladylike Luxe   //   Celestial   //

Som dere kanskje kan se er nr.24 dobbelt så stor som alle de andre. I fjor fikk jeg en stor flakse med rødt glitter i den siste luka, og i år fikk jeg sølvglitter, noe som egentlig er bra med tanke på at jeg bruker mye av dette. Uten om den var nok nr.19 min favoritt denne gangen, i tillegg til at nr.23 også var veldig fin :) Nr.20 er forresten løst glitter.

Hvilken var din favoritt denne gangen?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #neglelakk #nailpolish #negler #nails #ciate #julekalender #jul #christmas

Ciaté Julekalender - LUKE 13-18

 • 18.12.2014 kl. 21:26

Heisann!♥ Vent... Skrev ikke jeg nettopp ett innlegg, bare med "LUKE 7-12"? Herreguud så fort dagene går, det er jo helt utrolig! Denne uka har flydd forbi, og imorgen er det juleferie - woho! Idag trodde jeg faktisk det var lørdag da jeg våknet, så jeg lurte virkelig på hvorfor klokka ringte så tidlig, men så kom jeg dessverre på at det ikke var juleferie helt ennå. Imorgen er det bare juleshow, før jeg drar hjem, og drar til besteforeldrene mine senere for å lage risboller, så avslutter jeg uka med en treningsøkt, før jeg tar meg juleferie :)

CIATÉ JULEKALENDER - LUKE 1-6   //   CIATÉ JULEKALENDER - LUKE 7-12

//   Play Date   //   Mineral Positivity   //   Slumber Party   //   Big Yellow Taxi   //   Starlet   //   Tinsel Trail   //

Denne gangen fikk jeg også en jeg hadde fra før av - nemlig nr.13, derfor skal ei venninne få denne. Men, min favoritt denne gangen var absolutt nr.16 og nr.18! Gjett om Tinsel Trail skal brukes på nyttårsaften :) Nå gjenstår det bare 6 luker, og jeg er spent og nysgjerrig på hva de siste lukene skjuler.

Hvilken var din favoritt fra luke 13-18?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #neglelakk #nailpolish #negler #nails #ciate #julekalender #jul #christmas #sminke #makeup

Big Yellow Taxi

 • 16.12.2014 kl. 21:37

Heisann! Gjett hva som skjulte seg bak dagens luke i neglelakk-kalenderen? Denne gule herligheten! Denne har jeg ventet lenge på, for som sikkert noen av dere vet så er gul yndlingsfargen min. Denne heter "Big Yellow Taxi", og jeg kan ikke vente med å prøve den ut. Ingenting er vel som en skinnende gul neglelakk? Jeg har flere fra før av, men føler at jeg aldri finner den perfekte, kanskje denne er "the one"?

Jeg sa istad at jeg skulle poste innlegg med 3 måter å pakke inn julegaver på, men det tok litt lenger tid enn forventet å lage. I tillegg endret jeg mening, og er nå igang med å filme video istedenfor å ta bilder. Jeg håper jeg blir ferdig til imorgen, for dette skal bare være en kort video, og julaften nærmer seg jo nå, så må nesten få den ut så fort som mulig.

Hva er din yndlingsfarge?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #nail #nails #nailpolish #neglelakk #negler #gul #yellow #ciate #julekalender #jul #christmas #video

Ciaté Julekalender - LUKE 7-12

 • 14.12.2014 kl. 15:21

God dagen! :) Jeg vet jeg nok en gang har vært litt dårlig på bloggfronten, men jeg har hatt en del å gjøre denne uka, og akkurat nå i dette øyeblikk kom jeg faktisk på en ting til jeg må gjøre, haha! Uansett; jeg kan ikke tro at det 14.desember allerede, det er helt sykt! Jeg følte det gikk fort i fjor, men i år går det jo så fort at jeg ikke klarer å følge med! Vi har altså allerede åpnet 14 luker i julekalenderen, og det er bare 10 dager idag til julaften. Neste helg blir det juleshopping på høyt nivå - siste innspurt!

CIATÉ JULEKALENDER - LUKE 1-6 HER

// Electronica // Amazing Gracie // Prima Ballerina // Brocade Parade // Members Only // Let it Snow + Fair isle Style //  

Disse 6 dagene har det jo blitt 6 nye lakker fra Ciaté sin julekalender, og jeg kan fortsatt ikke si at jeg er misfornøyd. Denne gangen fikk jeg 2 jeg hadde fra før av (nr.2 og nr.5), men sånn ellers var mine favoritter 1 og 3 denne gangen! Nr.1 er virkelig elsk, og er forresten ikke like glorete i virkeligheten. Nr.3 og 6 er løst glitter, som man heller over neglen. 

Hvilken lakk likte du best?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #nail #nails #nailart #naildesign #negler #ciate #julekalender #jul #christmas

Ciaté Julekalender - LUKE 1-6

 • 06.12.2014 kl. 21:48

God kveld :)) Nå er vi faktisk straks ferdig med 1/4 av nedtellingen til julaften - er det ikke helt sykt? Det betyr at de fleste av oss har enten åpnet 6 luker i julekalenderen vår, ikke har åpnet alle, eller er av den typen som åpner alle på en gang, hehe. Jeg er ihvertfall den som åpner én luke for hver dag, og gleder meg hver til å åpne en ny luke. Ifjor viste jeg også luke 1-24 i min Ciaté Julekalender, og det tenkte jeg å gjøre i år også!


1. Yule Rules  -  2. Pepperminty  -  3. Girl With a Pearl  -  4. Chalkboard  -  5. Need for Tweed  -  6. Runway Ribbon

Nr.4 er faktisk tavleneglelakk, noe som betyr at jeg faktisk kan skrive med kritt på den - hvor utrolig kult er vel ikke det!? Glitter er jo også veldig fint, og perlene er virkelig så utrolig elsk! Jeg må innrømme at jeg faktisk kjøpte enda 3 nye neglelakker idag. Altså, det var 3 for 59,-, og såå mange fine farger, så da måtte jeg bare ta med! Boksen min begynner å bli litt for liten for all neglelakken nå, så planene for ikveld er å bytte de fra en boks, til en litt større boks.

Liker du å lakke neglene dine?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #nails #negler #nail #nailart #neglelakk #nailpolish #skjønnhet #beauty #makeup

Girl with a Pearl

 • 04.12.2014 kl. 21:11

God kveld!! :) Da har jeg nettopp tatt meg en dusj etter dagens BodyStep-time. Var helt nytt opplegg, men det gikk faktsik ekstremt bra allikevel, hehe *stolt*. Snart skal jeg pynte litt pepperkaker som jeg laget før idag - kommer innlegg imorgen. Alltid koselig å lage litt pepperkaker, selv om jeg personlig ikke har laget det på en del år. Igår fikk jeg som sagt pærler i neglelakk-kalenderen, og da måtte jeg selvfølgelig fikse litt på neglene med denne herligheten!

Ble ikke helt perfekt, men syntes designet ble veldig søtt, og perler er jo superherlig! Denne turkisfargen fikk jeg 2.desember, og er også veldig fin. Rosafargen fikk jeg i fjorårets kalender, og den er dessverre snart tom. Som nevnt i forrige innlegg må jeg snart begynne med litt juledesign på neglene, for det er jo bare supersøtt! Sjekk ut DENNE videoen for litt inspirasjon

Hva syntes du om designet?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #nail #nailart #negler #nails #neglelakk #kalender #jul #christmas #pærler #pearls #skjønnhet #beauty #makeup

3.desember - Neglelakk fra Ciaté

 • 03.12.2014 kl. 17:43

Heisann! :) I dagens luke av neglelakk-kalenderen min fra Ciaté, gjemte det seg en skikkelig godbit! Dette er noen perler, som man kan lime på neglene, som heter "Girl with a Pearl". Herlig, ikke sant? Dette var faktisk en av de jeg gledet meg aller mest til, så gjett om denne skal brukes så fort som mulig! Idag var jeg litt seint hjemme fordi vi slutter sent på onsdager. På den positive siden har vi avspassering imorgen, jippi!! Blir deilig med en dag fri nå.

På morgenen idag hadde jeg igjen forsovet meg, noe jeg føler at jeg gjør hele tiden, for tiden. Heldigvis kan pappa bare svippe meg innom skolen på vei til jobb, ellers ville jeg vært forsein ganske ofte. Tror jeg trenger ferie, nå snart. Er jo ikke så alt for lenge til - det går jo superfort! Kan ikke engang tro at det allerede er 3.desember, haha :)

Idag skal jeg bare slappe av, noe jeg syntes er velfortjent, og imorgen skal jeg muligens lage pepperkaker. Vi bakte julekaker på skolen idag, både krumkaker, risboller, lussekatter, pepperkaker og krydderkake, i tillegg til at vi spiste grøt. Kakene er til juleavslutningen - kan ikke vente med å smake, hihi!

Hvordan har deres dag vært?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #makeup #sminke #neglelakk #negler #nail #nails #perler #pearls #jul #christmas #julekalender

NEON NAILS

 • 23.11.2014 kl. 14:38

"God morgen!" Sa hu som ikke våkna før ti over halv to. Uff, jeg hater virkelig å sove bort så mye i av dagen, men jaja, sånn er det bare. Nå kommer noen venninner om bare noen minutter, fordi vi skal synge og diskutere litt om hva vi skal gjøre videre (sjekk ut sanggruppa vår HER). Vi har ikke hatt møte på 2-3 uker nå, så nå må vi virkelig begynne å jobbe igjen snart.

Igår sa jeg at jeg hadde kjøpt meg en neon gul neglelakk. Denne kostet 60kr (eller noe) hos H&M og er fra China Glaze. Åh, gud, så jeg elsker denne fargen! Jeg måtte ta på mange lang, men det var virkelig verdt det. I tillegg tok jeg noe sikk-sakk tape som jeg har kjøpt på ebay (HER), og fikk litt sølvdetaljer på det også. Dette designet likte jeg skikkelig godt, og jeg elsker jo både gult og neonfarger, så hvor perfekt er ikke dette?♥

Fysøren, om bare 1 uke er det faktisk 1. søndag i advent - WHAT!? Det er jo helt sykt hvordan det er mulig. Det var jo nettopp desember, og november startet nettopp, eller er det bare meg? Men, jeg gleder meg så absolutt alt for mye! Blir nok en del julemusikk neste uke også ja. Igår kveld la det seg faktisk litt snø, men det er borte nå da.

Liker du neonfarger?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #nails #nail #nailart #naildesign #skjønnhet #beauty #makeup #shopping #neon

CIATÉ JULEKALENDER 2014

 • 21.11.2014 kl. 20:46

Hei dere! :) Da jeg var ferdig på trening, tok jeg turen innom butikken for å hente pakken fra MakeStyle, med Ciaté sin julekalender. Selve pakken var mye større enn forventet, så var litt vanskeligere å ta bussen med bag og greier, enn forventet. Jeg kom meg uansett hjem med pakken, og ja, jeg er like forelsket som jeg trodde jeg kom til å være!

Denne julekalenderen er bare utrolig herlig! Kan ikke vente til å åpne luke 1, og luke 2, 3, 4, 5 osv. Dette designet er også mye finere enn det ifjor, syntes jeg. Ifjor var det fine julefarger og slikt på designet, men langt ifra like stemningsfullt som denne (sjekk fjorårets kalender HER).

DENNE KALENDEREN INNEHOLDER:

♥17 små flasker med neglelakk♥

♥6 flasker med caviar/perler/glitter til neglene♥

♥1 neglelakkflaske i full størrelse♥


FÅ DENNE KALENDEREN HER.

Skal du bestille denne?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #julekalender #jul #christmas #ciate #neglelakk #negler #kalender #skjønnhet #beauty #makeup

Diamond Nail Art - VIDEO

 • 02.11.2014 kl. 20:21

Heihei♥ Igår kveld bestemte jeg meg for å lage et negledesign jeg fant på en av mine favoritt youtubere innenfor negledesign, nemlig cutepolish. Jeg syntes dette negledesignet var suupersøtt, så jeg måtte rett og slett prøve meg.Som dere kan se er ikke langefingerneglen min så stor, slik at diamanten ble ikke slik jeg skulle ønske, men det funket halvveis. Nederst i innlegget kan du se video av hvordan disse neglene enkelt kan lages!

Hvis du er litt usikker på hva du skal bruke resten av søndagskvelden din på, så er jo dette en perfekt måte å få litt tid for deg selv på. Jeg pleier å se på film, slik at jeg får tålmodighet nok til å la neglelakken tørke før jeg gjør noe annet. Derfor; finn fram neglelakken, sett på en film, finn frem pledd og kakao, sett på videoen nedenfor, og lakk neglene mens du koser deg foran TVen :)


Hva syntes dere om dette negledesignet?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #negler #nails #negledesign #nailart #diamond #neglelakk #nailpolish #skjønnhet

NAIL ART: Sweet Candy

 • 21.10.2014 kl. 17:39

Ææh, hvor søt er ikke denne rosafargen? Hater å se at innholdet i flasken bare minsker og minsker, for den er så herlig! Fikk den i Ciaté sin julekalender ifjor, så vet ikke om jeg får tak i en helt lik, men må ihvertfall få sjekket det ut :) Det å ha en julekalender fra Ciaté står høyt på ønskelisten i år også, for det var virkelig en glede å åpne lukene hver eneste dag. Dette neglelakkdesignet ble ganske kult etter min mening, minner meg litt om "sukkersøte" ting og sommeren!

Uff, for et vær det var på vei hjem fra skolen idag! Var bare å sprette opp paraplyen med en gang, det pøsa virkelig ned. Det er jo meldt regn hver dag nå helt fram til lørdag - woho (not really...). Idag skal dagen gå til å øve på prøve, og forhåpentligvis tar jeg meg tid til å dra på trening. Senere idag kommer det også antrekksbilder; må seriøst få skaffet meg et kamerastativ og en fjernkontroll snart, ellers tror jeg at jeg klikker, haha!

Hva syntes dere om negledesignet?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #negler #negl #neglelakk #nailpolish #nail #nails #nailart #naildesign #negledesign #skjønnhet #beauty #mote

AUTUMN NAILS

 • 13.10.2014 kl. 16:37

Kan dere tro at helgen allerede er over? Nei, ikke jeg heller! Igår våknet jeg og kunne virkelig ikke skjønne at det allerede var søndag. Nå hadde jeg heller ikke noe særlig helgefølelse, men jeg kunne gjerne hatt en dag til fri. Jeg føler jeg har veldig mye inspirasjon for tiden, men på den andre siden føler jeg at jeg ikke har noe i det hele tatt - er det mulig? På hva jeg skal blogge om og i hverdagen, har jeg mye inspirasjon, men skrivemessig; ikke så mye.

Igår bestemte jeg meg for å prøve meg på et høstdesign. Egentlig skulle det være helt anerledes enn dette, men jeg klarte ikke å gjøre det jeg virkelig ville. Så, etter ca. 2 timer var jeg endelig ferdig etter masse surr. Jeg ble helt greit fornøyd, tommelen er litt rotete, men samtidig likte jeg det også litt.

Jeg har ingen andre planer for denne uka, uten om det vanlige: trening, skole/barnehage, og kanskje en tur til Oslo på lørdag. Istad tok jeg egentlig antrekksbilder, men etter en halvtime fant jeg ut at ingen ble noe fine. Derfor skal jeg prøve igjen snart, men hvis det ikke funker får det bli en annen dag hvor jeg bruker dette antrekket. Uansett kommer det enten innlegg med de nye skoene mine i kveld eller imorgen.


Hva syntes du om neglene?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #nails #negler #nail #nailart #naildesign #høst #autumn #fall #mote #fashion #neglelakk

Nailart Inspiration - Video

 • 09.10.2014 kl. 20:54

Hei der! :) Noen av dere har sikkert fått med dere at jeg er ganske glad i å lakke neglene, og finne på nye ting. Mye av inspirasjonen min får jeg fra instagram. Jeg følger en del brukere på instagram, som legger ut neglelakkvideoer. Anbefaler dere å søke på "nail" eller "nails" på brukere på instagram, så vil du finne mange flotte og inspirerende kontoer.
Hvis jeg rekker idag skal jeg garantert så fikset neglene idag, så kanskje det kommer et innlegg snart med mitt nyte negledesign hvis det blir velykket. Blir jo ikke alltid like velykket, men blir veldig glad når det blir det! Er ikke inspirert nå for tiden, men hvor perfekt er det da ikke med dette innlegget, for både meg og dere? Håper dere finner noe spennende!


Mange av dere har sikkert ikke utstyret som trengs for å gjøre dette, men noen ting du kan bruke som du mest sannsynlig har i huset, er: tannpirkere og teip. Ellers anbefaler jeg dere virkelig å søke litt på ebay, for der finnes det masse utrolig billig og bra utstyr du kan bruke til neglene dine! Ellers hvis du er på utkikk etter nye farger, finnes det julekalender fra Ciaté med 24 herlige neglelakker. Jeg skal garantert ha denne i år også (hadde den ifjor, noe som har herlig!). Sjekk den ut HER.

Ble du inspirert?♥

__________________________________________________________________________________________________________________

Leopard Nails

 • 29.09.2014 kl. 17:06

Hei der solstråler! Nest siste dag i september - sykt. Skrev ikke jeg nettopp et velkomstinnlegg til september? Det er vel like før hele blogg.no kommer til å være fylt med masse julebilder, noe som ihvertfall er helt utrolig å tenke på. Men jaja, la oss ta for oss høsten først! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en liten tur på gulskogen. Venninna mi skulle farge håret, så jeg ble like gjerne med. Fikk også kjøpt en dressjakke jeg så på, på lørdag. Tenkte å vise dere den her på bloggen, hvis dere vil se den?

Igår bestemte jeg meg for å fikse neglene igjen, så jeg fant derfor ut at jeg skulle lage noen leopardnegler. Først laget jeg bare den på ringefingeren, men ville gjøre det litt mer spennende, så fant derfor ut at jeg ville ta halve på langefingeren også, med litt pynt. Ble veldig fornøyd selv, så gjør det sikkert igjen senere bare med en annen farge.

Har dere også høstferie nå? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #skjønnhet #beauty #nail #nails #nailart #naildesign #negler #nailpolish #leopard

Today's Nailart: Taking Summer Back

 • 13.09.2014 kl. 21:10

Hei alle skjønninger♥ Så deilig vær det har vært idag! Kom hjem fra Oslo for ca. 1 time siden. Fikk med meg 3 godbiter hjem som jeg skal vise dere i et innlegg imorgen. Akkurat nå sitter jeg og ser på stjernekamp, og jeg har egentlig ingen andre planer for kvelden enn å slappe av. Kanskje ser jeg en film, eller ser litt på Pretty Little Liars. Er på slutten av sesong 4, og det er så spennende nå at det er umulig å stoppe!

Ble visst litt sommerlig negler idag, men hva gjør vel det når solen har skint i hele dag? Og hvor herlig er det vel ikke å si et siste farvel til sommeren! Jeg gleder meg faktisk til å ta fram høstklærne, ettersom dette er min yndlingsårstid med tanke på klærne. Allikevel likte jeg dette negledesignet veldig godt på grunn av fargene. Elsker både gult og lilla, i tillegg til at blomsterdesign er min beste venn, hehe :)

Hvilken årstid er din favoritt med tanke på klærne?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #skjønnhet #beauty #nail #nails #nailart #naildesign #summer #fall #negler #neglelakk

NAIL ART: Dots and routes

 • 29.08.2014 kl. 16:19

Hallu! :)) Føler jeg kommer med innlegg om "Dagens negler", hele tiden nå. Hvis dere syntes det blir for mye får dere bare si ifra, så skal jeg poste det litt sjeldnere. Det ble litt gris rundt om kring som dere kanskje kan se, men alt i alt er neglene ganske kule syntes nå jeg. I kveld skal jeg på bursdagsfest hos ei venninne som jeg gikk på VG1 med, noe jeg gleder meg masse til. Det blir også overnatting, så regner med at dette blir en lang natt, hehe! Jeg orker ikke drasse med meg kameraet, så dere får greie dere uten bilder denne gangen.

Vet ikke hva jeg skal gjøre ellers i helgen, men tror nok helgen vil fly superfort forbi allikevel. Til onsdag har jeg bursdag, så har ihvertfall noe å glede meg til :) Det er fullt av bursdager nå fremover. Først er det den jeg skal på idag, så er det meg, midt i september er det bestevenninna mi, litt senere har faren min bursdag, og i slutten av måneden har ei annen venninne bursdag. Nå skal jeg slappe av litt, før jeg fikser meg litt og pakker inn gaven til bursdagsbarnet! Ha en fin fredag♥

Hva skal du i helgen? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #negler #negl #nail #nails #nailart #naildesign #beauty #skjønnhet #mote #fashion #neglelakk

FESTIVAL NAILS

 • 23.08.2014 kl. 15:12

Heiheei!!♥ Idag er det elvefestivalen i drammen, og jeg skal straks få på meg skoa og komme meg en tur ned dit. Skal prøve å få takk antrekksbilder slik at dere kan se det også. Helt ærlig har jeg ikke noe spesielt med "festivalklær", så jeg satte bare sammen noe jeg syntes var fint + en hatt. Selvfølgelig måtte jeg også fikse neglene slik at det gikk sammen med antrekket. Ble litt surr ettersom jeg ikke har så god tid, menmen, det ble ikke helt katastofe heller! :) Idag kom også endelig en veske fra ebay som jeg har ventet på siden i starten av sommerferien. Viser den kanskje i et eget innlegg imorgen.

Hva syntes dere om negledesignet? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #skjønnhet #beauty nails #nail #nailart #naildesign #festival #elvefestivalen #drammen

PURPLE POWER NAILS

 • 18.08.2014 kl. 20:42

Heihei!♥ Ah, jeg bare elsker dette negledesignet! Fargene er så utrolig herlige, og minner meg litt om galaxy, noe jeg elsker! Jeg kjøpte en boks på Bik Bok til 49,- (originalt 99,-). I pakken var det fire neglelakker, en rosa, en lilla, en sølv og en glitrete (den på ringefingeren). Har egentlig sett på den lenge, men da jeg så den på salg, måtte jeg bare ta sjansen og kjøpe den. Tror nok denne kommer til å bli brukt en del, ja, hihi!

Hva syntes dere? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #nail #nails #nailart #naildesign #mote #fashion #skjønnhet #beauty #pink #rosa #purple #galaxy #lilla

TODAY'S NAIL ART - Colorful Summer

 • 28.07.2014 kl. 14:55

Hallo der! :D Igår lakket jeg endelig neglene mine igjen. Det er lenge siden sist jeg laget et design jeg ble fornøyd med, men endelig fant jeg noe som jeg likte, i tillegg til at det er ganske sommerlig! Det jeg rett og slett gjorde, var at jeg tok et sugerør og tok neglelakk nederst, for så å blåse i sugerøret slik at det ble klæsjet på neglen. På tommelen brukt jeg bare teip for å forme hvordan jeg ville ha det, men da er det også viktig at neglelakken har tørket helt, slik at teipen ikke tar med neglelakken.


Lilla: Ciaté, Sugar Plum - Rosa: Ciaté, Kiss Chase - Turkis: Ciaté, Pepperminty - Gul: Nail Polish by H&M

Hva syntes dere om dagens negler?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #nails #nail #nailart #naildesign #negler #nailpolish #mote #fashion #skjønnhet #beauty #ciate #sommer #summer

TODAY'S NAIL ART - Ice Cream

 • 14.07.2014 kl. 16:31

Hallo der! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra ukas første treningsøkt. Tok styrke på hele kroppen idag, og har allerede satt opp hva jeg skal gjøre resten av uka også. Samtidig en kostholdsplan. Blir litt annerledes til helgen, så har ikke fått satt opp noe til da, men skal ihvertfall gjøre så godt jeg kan de fire første dagene denne uka.

Her om dagen laget jeg et lite negledesign. Ville prøve ut de to nyeste neglelakkene mine. En gul og en brun. Kan ikke si at iskremen ble så veldig vellykket, men syntes faktisk designet ble litt søtt allikevel! Lurer på hva jeg skal lage neste gang - noen som har en idé de gjerne vil dele?

Hva syntes du om dette negledesignet?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #negl #negler #nails #nail #naildesign #nailart #fashion #mote #summer #sommer #sol #iskrem #icecream

Pink Glitter Nails

 • 08.07.2014 kl. 15:24

Hei der! :) Jeg bare elsker rosa negler! Og med glitter i tillegg blir det helt perfekt. Lakket disse neglene på søndag, mens jeg så på film. Liker av en eller annen grunn å lakke neglene mens jeg ser på film - blir ihvertfall litt mer spennende! Men, blir nok litt dårlig med filmer utover sommeren - så jeg håper virkelig dere kan gi meg noen filmtips :)

Idag tror jeg at jeg skal en tur på gulskogen for å få tak i noen småting. Men været er ikke så veldig oppfriskende, så egentlig er det mest fristende å sitte inne hele dagen. Allikevel skal jeg ikke la meg stoppe av at været er deprimerende. Kanskje det blir bedre utover dagen!

Hva skal dere idag? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #nail #nails #naildesign #nailart #pink #glitter #rosa #vær #sommer #sommerferie #shopping

NAIL ART - Ruter

 • 19.06.2014 kl. 16:05

Hei på dere! Idag har vi nok en gang fri, og imorgen skal jeg bare en svipptur for å hente vitnemålet og kose oss litt, før det er SOMMERFERIE! Jeg regner vel med at de fleste av dere også slutter imorgen, mens andre allerede har fått sommerferie. Noen av de som jobber får vel kanskje ikke sommerferie før om noen uker, men jeg regner med at vi alle har noe å se frem til♥ Selv vet jeg ikke hva vi skal denne sommerferien, men ting jeg skal finne på venninner er for eksemen tusenfryd, BØ sommerland (håper jeg), jentekvelder, osloturer og ja, helt generelle ting man gjør i sommerferien.

Fargene jeg har brukt er en rosafarge fra Ciaté kalt Kiss Chase , en sølvfarge fra Ciaté kalt Fit for a Queen, og en hvit fra Depend (nr.13) og gul fra Depend (nr.27).

Igår bestemte jeg meg for å prøve noe nytt med neglene! Fikk selvfølgelig litt inspirasjon fra konton "nailsartvids" på instagram, som dere forresten absolutt før sjekke ut. Men, jeg skal si dere at jeg surret utrolig mye med dette designet. Først prøvde jeg rosa der det er sølv, så ble det feil, så jeg prøvde igjen, før jeg bestemte meg for at jeg ikke kunne bruke rosa under. Derfor valgte jeg heller ut svart, men ombestemte meg i siste liten, og fant ut at sølv ble mye finere! Må faktisk få si at jeg ble ganske fornøyd med dette designet. Føler at det er veldig sommerlig og friskt :)

Hva syntes dere? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #negler #nails #nail #nailart #naildesign #skjønnhet #beauty #mote #fashion #ruter #sommer #sol

TODAY'S NAILS - Silver Spikes

 • 09.06.2014 kl. 13:22

Hallo igjen :) Takk for den fine tilbakemeldingen på videoen igår! Setter virkelig stor pris på alle som tok seg tid til å se på den! Idag skinner solen nok en gang, og jeg skal legge meg ut med en gang jeg får postet dette innlegget. Jeg ville bare vise dere dagens negler som jeg fikset igår kveld. Ble endelig fornøyd med neglene mine igjen - dette designet syntes jeg faktisk var utrolig stilig! I tillegg er det veldig enkelt. Her har jeg brukt Ciaté sin neglelakk.

Den lilla kalles Sugar Plum, og den sølvfargede heter Fit for a Queen.

Noe jeg vurderer er å lage en video eller lage ett innlegg med enkle negledesign som man selv kan lage. Jeg er ikke så flink på slike avanserte, men de jeg lager er noe alle kan klare. Men, vil dere da helst se noen negledesign på video, eller skal jeg vise det i et innlegg?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #negler #nails #nailart #naildesign #video #tips

Lakket neglene til venninnen min

 • 29.05.2014 kl. 20:23

Halloo! :) Venninnen min har lenge lengtet etter å få neglene sine lakket av meg. Er ikke veldig flink, men liker å prøve meg ut litt. Hun valgte selv hva hun ville ha, så hun valgte en supersøt blåfarge, med litt nedtoning av hvitt og blått. Hun ble personlig veldig fornøyd, så, jeg regner med at jeg også bør være det(?). Jaja, syntes faktisk det var litt gøy, så hun kan vær så god å komme tilbake :) Må få lakket neglene mine idag jeg også. Vi får se hvordan det blir, og jeg viser det nok til dere imorgen!

Hva syntes dere?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #mote #fashion #negler #nails #naildesign #nailart #blue #skjønnhet #beauty #aztec #ciate #blogg

Nye neglepensler + dagens negler

 • 21.05.2014 kl. 15:15

Heihei :) Igår fikk jeg en ting jeg har ventet i spenning på i posten, nemlig neglepensler fra ebay. De kostet kun rundt 35kr, og du kan finne dem HER. Dette vil jeg tro gjør det så mye enklere å lage fine negler. Idag prøvde jeg meg på noen hestehov-negler. Ble ikke kjempevellykket, men gleder meg til å prøve ut penslene enda mer, og nye spennende design!

1: Start med å lakke neglene hvite. 
2: Ta så noen tilfeldige prikker på neglene. Gjerne bare en eller to på de neglene du skal tegne blomster på.
3: Finn en tynn pensel, og lag gule streker ut fra den grønne prikken. Når du har laget hele veien rundt, er det blitt en hestehov.
4: Tegn også gjerne på noen prikker rundt blomstene i ettertid. Avslutt med en top coat.

Imorgen har vi fri hele dagen, noe som er utrolig deilig! Denne uken har virkelig vært kjempebra med tanke på at vi nesten ikke har noe skole (uten om den stressende oppgaven, som jeg heldigvis er ferdig med). Det er deilig å kunne ligger lenger i senga - jeg føler meg så mye mer utvilt!

Hva syntes dere om neglene?♥


__________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #negler #nails #nailart #naildesign #negledesign #mote #ebay

17.MAI NEGLER

 • 17.05.2014 kl. 09:32

God moorgen!! :D Gratulerer med dagen alle sammen! Nå har jeg nettopp lakket neglene, og skal til å sminke meg, kle på meg og gjøre siste finish :) Ettersom neglepenslene ikke kom innen 17.mai fikk jeg ikke laget 17.mai-flagg, men prøvde å gjøre det litt fint allikevel! Idag skal det spises pølser, is, se på toget, tivoli og ut å spise på kvelden. Jeg kommer til å vise dere antrekket for idag, og litt diverse bilder senere idag♥ 

Da må dere alle har en superfin dag!! Kos dere :D


__________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #17mai #sol #sommer #negler #nails #nailart #naildesign #flagg

Marineblå negler

 • 08.05.2014 kl. 23:01

Good kveld! Woho, er i lykkerus nå - har nemlig funnet en løsning på PC-problemet jeg fortalte om her om dagen :D Fant rett og slett ut at det eneste jeg måtte gjøre var å bytte nettleser. Var virkelig stresset da ingenting funket før i kveld, men heldigvis fant jeg en løsning. Har derfor nå byttet fra Google Chrome til Firefox, og må få si at det egentlig er litt deilig med en forandring. Så, nå skal jeg bare fikse litt, så er alt klart!

Jeg kom hjem klokken åtte etter å ha vært på trening, tok meg en dusj, spiste litt frukt og grønt, før jeg nå den siste tiden har sittet og sett på Melodi Grand Prix. Woho, Norge gikk videre! Planene var egentlig å se på Pretty Little Liars, men ettersom jeg holdt på å klikke i vinkel på PCen, og Grand Prix var overraskende spennende å se på, ble det til at jeg ble sittende her. Nå har jeg også fått lakket neglene i en nydelig blåfarge, fra Viva la Diva, og en finger med en sølvfarge fra Ciaté. Elsker følelsen av lakkede negler♥

Hva syntes dere om neglene? Liker dere marineblått? :)

__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #nails #negler #naildesign #mote #skjønnhet #fashion #beauty #blogg

TODAY'S NAIL ART: Diamonds

 • 01.05.2014 kl. 17:44

God ettermiddaagg! :D Siden det er fri idag tok jeg meg tid til å fikse litt på neglene. Kan ikke si at jeg ble superfornøyd, men øvelse gjør mester! Her har jeg brukt en rosa lakk fra Ciaté, og tatt på negltape, før jeg satt en diamant i midten. Vi får se hvor lenge dette holder, tapen har en tendens til å falle av ganske fort, selv om jeg bruker en Speed Coat over. 

Nå har jeg tatt på meg kjole, strømpebukse, og en genser over, for å ta turen ned til ei venninne. Vi og noen andre skal sitte ute og kose oss med pledd og litt mat (frukt, godteri, is). Må jo gjøre noe når man har fri - spesielt når det er midt i uka :D Dessverre har vi ikke fri imorgen, noe som er utrolig kjipt, men det får jeg bare leve med. Får trøste meg med at det er helg dagen derpå. 

Jeg skal forresten spille inn video til dere etterpå. Klarer dere å gjette hva slags video jeg skal spille inn til dere?♥

__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #nail #negler #mote #skjønnhet #beauty #fashion #nailart #design #blogg #diamond

Today's Nail Art: Rhinestones

 • 24.04.2014 kl. 21:10

God kveld! :) Idag har nok en gang sola skint, og hallelujah, kjenner bare sommeren kommer smygende innpå. Imorgen tidlig skal vi jogge 3km i gymmen, og jeg håper på å jogge fortere enn det jeg gjorde i høst. Vi får se hvordan det går! Kom hjem fra Fresh for en liten stund siden - ble litt stressende her. Skulle legge meg ned for å slappe av, og plutselig var det kun 15 minutter til timen startet, og til vanlig må jeg egentlig gå en halvtime før. Rakk det heldigvis allikevel ved å løpe ned! Bra oppvarming, hehe :)

Igår fikset jeg litt på neglene mine. Det har nemlig kommet pakker fra ebay tre dager på rad nå! Det er en så utrolig herlig følelse å få pakker nesten hver dag (spesielt når man vet hvor billig det var) - nå mangler jeg bare et gjennomsiktig deksel til iPhonen min. Jeg skal vise alle innkjøpene i en video i slutten av måneden, så da får dere se alt jeg bestilte fra ebay + mer! 

Jeg valgte å gå for en gul og en turkis lakk, også limte jeg på noen "steiner" på langefingeren, i tillegg til en svart på tommelen. Ble ganske fornøyd, men det limet til steinene skal man virkelig være forsiktig med. Klarte faktisk å lime igjen en saks med den, haha, ups! Unnskyld mamma og pappa... Jaja, får bare kjøpte en ny og være enda mer forsiktig. Har funnet ut at jeg er veldig glad i å fikse negler så lenge jeg har tid til det, og ikke alt går dårlig. 

Er dere glad i å fikse litt på neglene deres? :D 

__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #negler #naildesign #nails #blogg #ebay #rhinestones #mote #skjønnhet #beauty

Hvordan lage Ombré Negler: PERFEKT TIL PÅSKEN!

 • 10.04.2014 kl. 21:18

Heidere!! Beklager virkelig for at jeg ikke har blogget før idag, men har nemlig ikke hatt noe inspirasjon, og tiden har heller ikke strukket til. Da jeg endelig kom på at jeg kunne vise dere hvordan dere kan lage ombré negler, måtte jeg lage neglene, og ta bilder i all hast fordi jeg skulle på trening. Uansett fikk jeg heller ikke veldig lyst til å blogge om noe spesielt da jeg fikk en ganske stygg kommentar på bloggen tidligere idag. Jeg har bestemt meg for å ikke bry meg noe om den - tenk bare på toppbloggerne som får dritt hver dag. Ganske utrolig hvordan mennesker har hjerte til å trekke andre ned på den måten. Nå skal jeg uansett vise dere hvordan dere lager ombré, eller dip dye negler, som også noen kaller dem! 

DU TRENGER: 

Du kan selvfølgelig velge hvilke farger du vil, men oransje, og gult er jo perfekt til påsken! :) 


1. Påfør underwear, slik at neglelakken skal holde seg fastere. 


2. Påfør så to lag med hvit neglelakk. Husk å dekke hele, og ha et godt lag over, ellers vil ikke fargene vi skal ta over syntes. Jeg tok først et tjukt lag, men dette ville ikke tørke, så derfor måtte jeg begynne helt fra starten av, noe som er ganske kjipt. 


3. Det du nå gjør, er at du finner fra sminkesvampene. Klipp den slik at den passer til neglene dine. Ta så den ene fargen på svampen, for så å ta på den andre fargen like over. 


4. Påfør så denne svampen på neglen. "Tap" svampen mange ganger på neglen forsiktig, slik at du til slutt får dekket hele neglen. I starten kan det se litt merkelig ut, men det blir bedre når det tørker. Husk og ikke la neglelakken på svampen tørke inn. 


5. Akkurat nå ser det litt merkelig og stygt ut, men det skal vi lett fikse! 


6. Finn frem q-tipsen og neglelakkfjerner. Ta neglelakkfjerner på q-tipsen og fjern alt du sølte rundt neglen. 


7. Her har vi det flotte resultatet! Jeg syntes personlig ombré negler er veldig fint. Det er så kult at det går i hverandre, og at du kan ha flere farger på en gang uten at det ser rart ut. Til slutt kan du også påføre en Speed Coat. 

Jeg håper dere forstod forklaringen, og syntes dette innlegget var nyttig! Fikk en del spørsmål om jeg kunne lage et innlegg om det, og håper jeg klarte å gjøre dere fornøyd! Hvis det var noe dere ikke forstod kan dere gjerne spørre i kommentarfeltet. 

Hva syntes dere om innlegget? :D

__________________________________________________________________________________________________________________

#negler #design #negldesign #nails #påske #hverdag #skjønnhet #mote #fashion #beauty

Ombré Nails♥

 • 07.04.2014 kl. 15:37

God formiddag dere!! Woho, ny uke, og sola skinner - det lyder jo godt :) Idag fikk vi gå to timer før enn det vi egentlig pleier å gjøre på mandager på skolen. Jeg var da hjemme litt over ett! Man kan ikke si at det er en dårlig start på uka, eller hva? Nå skal jeg straks lage meg litt mat, før jeg tar turen til sang som starter klokka fem. Nå har jeg ikke vært der på 2 uker - den ene gangen fordi jeg var syk, den andre gangen fordi det var avlyst. Føles egentlig ut som det er en måned siden jeg var der, men det er visst bare to uker. Det vi skal gjøre nå er å øve til en konsert vi skal ha fredagen etter påskeferien. Gleder meg veldig, men må ta igjen sangtiden jeg mistet da jeg var syk! 

Jeg holder også på å skrive kostholdsliste for uka. Ble ikke helt ferdig igår. Jeg syntes nemlig alltid det er så vanskelig å komme på ting! Kanskje dere har noen tips? Har faktisk ennå ikke kommet over at jeg virkelig vant Goodiebagene; det er helt sykt. Skal si venninna mi i klassen også var glad idag, ettersom hun skal få én av dem. Minte henne på det hver gang hun snakket om at hun var trøtt. Hihi, skal si øynene åpnet seg da. Du kan besøke bloggen hennes HER

Når du skal lage ombré negler, er det viktig at du først har et tjukt lag med hvit neglelakk, ellers vil ikke fargene over syntes. Etter den hvite lakken har tørket, tar du 2-3 farger på en sminkesvamp, og tar det forsiktig over på neglen. Søk på youtube for mer nøye forklaring :) Dette var min første gang, så ble ikke superfornøyd, men hørte ihvertfall fra flere idag at det var fint!

Skal dere noe spesielt denne uka? :) 

__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #negler #design #negldesign #rosa #lilla #mandag #uke #kosthold #sol

Today's Nail Art

 • 01.04.2014 kl. 16:58

Hola! (Hei på spansk, for dere som ikke vet det). Tirsdag allerede? Også onsdag, så kommer torsdagen, og plutselig er fredagen her. Jaja, er fortsatt noen dager til, og har mye å gjøre innen den tid. To fremføringen og én prøve. I tillegg blogging, fotografering, trening og sangøving. Men dette er jo noe som jeg bestemmer selv, så har ingen å klage på der. Uansett; jeg og ei i klassen hadde idag en fremføring - ifølge læreren var vi de beste i klassen, så jeg tror jeg er ganske fornøyd (hehe).   .

Hadde litt matching med negler og antrekk idag. Er ikke noe negleproff, så jeg prøvde å gjøre så godt jeg kunne. Gjorde dette sent igår kveld mens jeg så på Paradise Hotel, så det ble ikke perfekt - men når har liksom neglene mine vært perfekte? Haha! Ble uansett ganske fornøyd med tanke på at det passet godt til antrekket. Samtidig elsker jeg rosa negler - altså, hvem jenter liker ikke "pink nails"? :D 


Hva syntes dere om neglene mine idag?♥

__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #negledesign #negler #nail #rosa #turkis #mote #skjønnhet #fashion #beauty

De kaller det LEOPARDNEGLER

 • 28.01.2014 kl. 16:56

Hei deree!!


Idag bestemte jeg meg for å lakke neglene (noe som muligens ikke var så lurt ettersom jeg muligens må fjerne det imorgen igjen). Uansett, jeg ble inspirert da jeg så innlegget til tattavkvinnene.blogg.no, med leopardneglene hun hadde laget. Så, jeg tenkte derfor å prøve det ut - og som dere kan se ble det ikke veldig velykket. Haha, jaja, var jo litt stilig, selv om jeg er usikker på om det kan kalles leopardnegler. Må nok skaffe meg noe proffere utstyr, enn en tannpirker! 


Jeg brukte små neglelakkflasker fra Ciaté, ettersom jeg fikk 24stk i en julekalender jeg hadde + en svart fra H&M. Kiss chase, amazing gracie, speed coat, svart fra H&M.


Her virket alt ganske velykket, og den nydelig rosafargen var påført! Jeg lot det tørke i rundt 10min før jeg gikk til neste steg!


Neste steg var altså å ta på noen få små prikker av den lyserosa fargen. Dette lot jeg tørke i over lengre tid, før jeg påførte den svarte. Den svarte skal påføres slik at det blir litt svart på hver sin side av prikken. Ofte bruker man litt svarte prikker rundt om kring også! 


I julekalenderen fikk jeg også en genial speed coat, som tørker neglene raskere og lar de ha en god kvalitet mye lenger! Elsker den virkelig - det er noe alle burde skaffe seg! 


Så, her er altså mitt merkelig resultat, haha! Må nok dy meg til å kjøpe noen billige negleredskaper fra ebay som faktisk også fantastiske Sara (tattavkvinnene.blogg.no) linket til på sin blogg! Ønsk meg lykke til med min plan om å bli profesjonell negledesigner (bare tuller). 

Har dere prøvd ut dette før? :)

#skjønnhet #negler #leopard #leopardnegler #rosa #pink #negledesign #blogg

Luke nummer 19-24 // CIATÉ JULEKALENDER

 • 27.12.2013 kl. 15:31

//   Play Date   //   Ferris Wheel   //   Caviar Pearls Christmas Tree   //   Ivory Queen   //   Party Shoes   //   Serendipity   //

Luke nr. 1-6 HER

Luke nr. 7-12 HER

Luke nr. 13-18 HER

Det er jo noen dager siden nå, at jeg åpnet den aller siste luken i Ciaté sin kalender, men har ikke fått postet de 6 siste lukene før nå! Så, ovenfor ser du altså luke 19-24. Ciaté julekalender har vært helt fantastisk å ha - den er virkelig kjempefin, og det er så mange nydelige farger i den! Hvis du er i tvil neste år om hvilken kalender du skal ha - så bør du virkelig kjøpe denne :) Jeg kjøpte den på blivakker.no, men mange kjøper den også på makestyle.no. Jeg tror kanskje den fortsatt er å få tak i, så hvis du er skikkelig fristet kan du selvfølgelig kjøpe den og åpne alle lukene på en gang, hihi! Det er ihvertfall veldig rimelig for 24 flakser med Ciatés nydelig neglelakkfarger♥
 

Det var ikke før helt til slutt at jeg faktisk forstå at de 23 første lukene var "mini-flasker". Allikevel syntes jeg virkelig den siste var helt gigantisk, hehe! 

Hvilken flaske likte du best denne gangen? :)

CIATÉ JULEKALENDER // Luke nr. 24!

 • 24.12.2013 kl. 15:00

Heihei!

Nå åpnet jeg nettopp den aller siste luken i Ciaté sin julekalender - og gjett hvasom gjemte seg under der? En rød glitterneglelakk kalt "Serendipity"! Er den ikke nydelig? Perfekt til julaften :) Så nå er ihvertfall neglene klare, og jeg sitter og ser på Astrid Lindgrens Jul! 

Luke nr. 1-6 HER

Luke nr. 7-12 HER

Luke nr. 13-18 HER

Nå ligger nesten alle gavene under treet, og ribben skal til og settes inn i ovnen. Samtidig skrelles potetene, og jeg kjenner at julelukta nærmer seg! Det triste er at det ennå ikke har kommet noe snø, så jeg må droppe å se ut. Føles ut som om at er 17.mai eller noe sånt! Okei, jaja, dere får ha en videre fin dag♥

Har dere lakket neglene til jul? :)

It's all about the CHRISTMAS NAILS

 • 20.12.2013 kl. 22:45

God kveld alle sammen!!

Så, i dagens luke av Ciatés julekalender gjemte denne lille nydelige tingen seg! Er den ikke bare helt herlig - og perfekt til jul? :D Dette er en "Caviar Pearls, Christmas Tree Caviar". Den har virkelig noen flotte farger, samtidig som jeg syntes caviar-"neglelakk" er veldig fint! Jeg kjenner at Ciaté kalenderen begynner å bli betydelig lettere enn det den var 1.desember! Tenk på det: kun 4 neglelakker igjen - OHNO! Det har virkelig vært helt fantastisk å ha denne kalenderen, den er fylt med overraskelser, og jeg gleder meg hver dag til å åpne den! Den 24. får jeg en mye større størrelse enn alle de andre, og jeg er veldig spent på å se hvilken farge det er! Håper ihvertfall det er en farge jeg liker :)

Nå skal jeg se på Jul i Blåfjell, mens jeg lakker den andre hånda også. Må jo nesten ha det på høyrehånda også, hehe! Imorgen skal jeg prøve å gjøre meg stort sett ferdig med julegavene, og på mandag tenkte jeg å være julenisse og gi gaver til mine flotte venninner! Synd at det går så fort nå før julekvelden kommer, men jaja, sånn er det! Det aller verste er heller at det aller mest sannsynlig ikke blir noe snø til jul i år - mareritt! 

Flere som ikke får snø i jula?

Luke nummer 13-18 // CIATÉ JULEKALENDER

 • 18.12.2013 kl. 16:12

//  Luke 1-6 HER  // Luke 7-12 HER  //

//    Pillow Fight    //    Kiss Chase    //    Confetti    //    Speed Coat    //    Sugar Plum    //    Encore!    //

(Trykk på navnet for å komme til link! OBS: Mangler noen)
 


 

For de som ikke vet det er disse neglelakkene fra Ciaté sin julekalender 2013! Se innlegg om kalenderen HER.

Denne gangen har jeg fått 2 neglelakker jeg har gledet meg til! Den første mørke, matte lillafargen, og den lyselilla-fargen! Jeg elsker lilla, og spesielt generelt lyse farger :) Sterke farger passer bedre til sommertiden, syntes jeg - og alle de 24 neglelakkene kommer nok til å vare en stund, så i sommer blir med masse sterke farger! Gleder meg til å åpne de 6 neste, og dessverre siste lukene. Nå må jeg skaffe meg en boks å ha alle neglelakkene i, ellers kommer de bare til å bli strødd utover rommet. 

Flere som har denne kalenderen? :D

Luke nummer 7-12 // CIATÉ JULEKALENDER

 • 12.12.2013 kl. 21:51

//   Fit for a Queen   //   Locket   //   Glitter Jingle Belle   //   Members Only   //   Underwear   //   Hopscotch   //

Sjekk ut luke nr.1-6 HER!

Ja, nå har vi faktisk kommet til 12.desember allerede, så det er bare å nyte resten av året! Jeg har jo da Ciaté julekalender, med en ny neglelakk hver dag - og jeg vil anbefale alle å kjøpe den neste år hvis de har muligheten! Den er virkelig fantastisk♥ Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en 2timers trening, samtidig som jeg nå skal lage sjakkruter. I tillegg har vi gymprøve imorgen, så må nok øve litt til den også! Gleder meg til å se hva slags neglelakk jeg får imorgen :)

Hva har dere gjort idag?

De 6 første lukene // CIATÉ NEGLELAKKALENDER

 • 06.12.2013 kl. 23:07

SNOW GLOBE

BOUDOIR

PEPPERMINTY

AMAZING GRACIE

SEQUINS MISS MISTLETOE

CAVIAR PEARLS FROST YOURSEELF

Noen andre som har Ciaté Julekalender? :D

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no