hits

7 ting dere ikke visste om meg

  • 19.07.2017 kl. 19:00

Jeg samler på gamle biler, altså "leke"biler
Jeg kan så og si ingenting om biler, og jeg aner ikke noe om gamle biler heller, men av en eller annen grunn har jeg falt fladask for de og har nå fem ulike eldre biler fra 1955-1967.

Jeg elsker å synge
Ah, sang er virkelig en stor del av livet mitt selv om jeg ikke driver med det like aktivt lenger og opptrer.

Jeg får lyst på vann når jeg spiser kremis
Litt rart, eh?

Jeg gikk på Hip Hop tilsammen 1,5år da jeg var 11-13år
Jeg elsker fortsatt å danse men gjør det dessverre veldig sjeldent.

Jeg spiser heller hamburger og pommes frites ovenfor en fem-retters fin middag
Jeg kan vel ikke være alene om det?

Da jeg var rundt 10år gikk jeg på teater i 1år
Åh, jeg digger virkelig teater og kunne godt tenke meg å drive mer med skuespill (selv om det er for skummelt, haha).

Da jeg var liten kunne jeg vekke mamma og pappa på morgenen for å sette på Karlsson på taket på VHS
Haha, jeg elsket (elsker) Karlsson på taket og generelt Astrid Lindgren-filmer.

Kjenner du deg igjen i noe?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Visste du dette om meg?

  • 13.03.2017 kl. 18:14


Ettersom det tydeligvis er ganske så populært med disse innleggene kjører jeg på med flere punkter om meg selv som dere kanskje ikke visste. Om dere vil lese flere innlegg som dette kan dere gå på kategorien "Om meg" på bloggen :-)

Lett dårlig samvittighet
Jeg får ekstremt lett dårlig samvittighet, og kan få det av de teiteste ting.

Hater å være varm når jeg skal sove
Jeg vil ikke ha det iskaldt heller, men arg så irriterende når man svetter igjel under dyna, men det er iskaldt når man tar den av.

Jeg elsker farger
Aah, ja, om dere ser på antrekksbildene på bloggen her kan dere lett se at jeg er stor fan av farger! Da jeg gikk på ungdomsskolen kunne jeg godt bruke lilla bukse, gul topp, rød jakke og rosa sko, haha - heldigvis har jeg tatt det ned en del hakk, men da skjønner dere hvor glad jeg er i farger.

Hårfargen min er naturlig
Hårfargen min er 100% naturlig og jeg har verken stripet eller farget håret noen gang.

Jeg digger Vazelina Bilopphøggers
Haha! Ja, jeg hører mer enn gjerne på Vazelina Bilopphøggers sine låter, rett og slett fordi jeg vokste opp med dem. Kanksje ikke så rart med en mor og en farfar fra toten?

Avhengig av tyggis før og på jobb
Jeg er helt avhengig av tyggegummi og har mer enn gjerne fire tyggispakker i veska mi. En etter frokost og en litt her og der på jobb (noe som egentlig ikke er lov, men hysj, haha)

Må sitte slik at jeg har oversikt
Når jeg sitter i ulike rom, f.eks pauserommet på jobben, restauranter osv. må jeg sette meg slik at jeg har mest mulig oversikt over rommet. Jeg hater å bare se rett inn i en vegg slik at folk kun ser ryggen min.

Jeg er ikke spesielt glad i å lese
Joda, om jeg finner en spennende bok kan jeg bruke kanskje et halvt eller helt år på å fullføre den, men herlighet jeg skjønner meg ikke på folk som leser mange bøker i løpet av en måned. Jeg finner for det første ikke tid til det, og heller ikke interesse.

Kjenner du deg igjen i noe?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

7 ting du ikke visste om meg!

  • 10.02.2017 kl. 15:50

Heisann alle sammen! Fredag igjen, og denne gangen tenkte jeg å starte helga med et lite innlegg om "ting dere ikke visste om meg". De som har lest bloggen min lenge har nok fått med seg noe av dette, og de jeg kjenner i virkeligheten vet nok også det meste av dette - også fordi jeg er en veldig åpen person, haha! Håper allikevel dere som er uviten om dette synes det er morsomt å lese :-D

Jeg klarer veldig sjeldent å være frekk mot andre
Jeg klarer ekstremt sjeldent å være frekk mot andre, og er ganske flink til å overse det om noen kommer med en frekk kommentar til meg. Jeg hisser meg faktisk mer opp om noen gjør noe mot noen jeg er glad i og bryr meg om. Men en slem uttalelse vil man sjeldent høre fra meg.

Jeg har aldri fisket i hele mitt liv
Jeg har aldri fisket noensinne. Jeg kunne godt prøvd det ut, men tviler på at jeg finner noe interesse og spesiell glede i det.

Jeg samler på mummikopper og mummiskåler
Jeg begynte å samle på mummikopper da jeg fikk en mummikopp av venninna mi julen 2014, og har vel rundt 20stk nå. I tillegg har jeg begynt å samle på mummiskåler for å ha hele sett, hehe!

Jeg er verken hunde- eller kattemenneske, men...*
(verken hunder eller katter får hjertet mitt til å smelte - ihvertfall de aller færreste)

*...Jeg elsker griser
Griser derimot er virkelig min favoritt - spesielt minigriser! Oh my gad, sååå søte, haha :-D

Jeg har null interesse for sport
Jeg har aldri vært noe interessert i sport og følger verken med på fotball, håndball, ski, sykling eller noen ting på TVen innenfor sport. Så hvis du ønsker å slå av en prat med meg; helst ikke snakk om sport, haha!

Jeg hater føtter
Usj, nei, av en eller annen grunn synes jeg føtter er skikkelig ekle, jeg aner ikke hvorfor!

Kjenner du deg igjen i noe?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

10 ting som gjør meg glad!

  • 01.02.2017 kl. 19:51

Hva er vel bedre enn et gladinnlegg på en onsdag? Vi har alle noen ting som gjør oss glade, og det er selvfølgelig veldig mange fler glad-punkter enn de nedenfor, men her har jeg samlet ti hverdagslige ting som gjør meg glad. Jeg prøver å tenke mer på det positive for tiden, og jeg har faktisk vært i skikkelig godt humør denne uka! Finnes virkelig ikke noe bedre enn det :-)

Trene
Alle har nok hørt at trening skal gjøre deg glad, og selvom dette ikke funker for alle så funker det helt klart for meg! Kroppen blir så mye lettere og jeg kan kjenne at dagen blir mye bedre etter en treningsøkt (så lenge den ikke var helt gørr selvfølgelig).

Ha på meg noe fint
Det å føle seg fin gjør en stor forskjell på humøret, og derfor prøver jeg så godt jeg kan å føle meg fin hver dag med klær og sminke (noe jeg blir glad av) :-D

Venner
 Det letter selvfølgelig på humøret å være med alle de fantastiske vennene mine! Kunne ikke tenkt meg noen andre!

Kjæresten
Lars er en av de personene jeg føler jeg kan være meg selv 200% rundt, noe som er en fantastisk følelse.

Makeup on point
Trenger jeg si mer? Det liker vi alle!

Reise
Det å reise og oppleve nye steder er absolutt noe som gjør meg glad, og derfor burde jeg gjøre mer av det. Dessverre er det vanskelig med travle dager.

Komplimenter
Både det å gi og få komplimenter trekker virkelig på smilebåndet.

Sex and the City
Jeg vet ikke hvorfor, men denne serien kan virkelig redde en kveld. Jeg blir alltid glad av den!

Sjokolade
Dette trengte faktisk et eget punkt, haha! Fysøren jeg må være en største sjokoladeelskeren i verden.

Positive, respekterende og ikke-dømmende mennesker
Det å ha noen som smiler til deg, gir deg positiv energi og respekterer deg er en deilig følelse og gjør meg glad langt inn i sjela!

Kjenner du deg igjen i noe? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

8 ting dere ikke visste om meg

  • 17.01.2017 kl. 18:25

Jeg ble kalt "Vilde Gris" i russetida, og sitatet mitt på russekortet var "Eneste veien til hjertet mitt er melkehjerter".

Jeg trives best bakerst på bussen, bakerst på kino og bakerst i klasserommet rett og slett fordi jeg ikke liker tanken av at noen stirrer meg i ryggen.

Jeg synes religion er tullete. Altså, jeg respekterer 100% religiøse mennesker, og lar absolutt alle bestemme selv hva de ønsker å tro på. Men personlig tror jeg ikke på noen religioner, og av det jeg har hørt synes jeg det aller meste er ganske tullete.

Jeg er sykt redd for at noe skal skje med håret mitt. Altså jeg tenker de dummeste ting som "tenk om noen som sitter bak meg på bussen klipper av meg håret" og jeg er livredd for å klippe det etter at en frisør klippet unødvendig mye og at det etter min smak ble for kort og skjevt. 

Puta mi er hellig, og hver gang jeg drar til kjæresten min på Gjøvik eller i Asker må jeg alltid ta med min egen pute ellers får jeg vondt i nakke og rygg i flere dager etterpå.

Jeg ble mobbet på barneskolen for å være feit og stygg, men heldigvis har jeg kommet meg veldig siden den gang og hevet meg over det.

Jeg har 106 neglelakkflasker(?)+tilbehør. Hehe... altså, det er jo helt sykt, men neglelakk er så fint! Har en avtale med meg selv om å ikke kjøpe mer enn 5 neglelakk i 2017, men vi får se.

Jeg elsker brettspill, haha, men spiller det så og si aldri! Jeg har alltid likt brettspill og kortspill veldig godt, men det er ingen som gidder å gjøre det lenger, i tillegg til at jeg glemmer det selv. Må nok finne frem noen av dem igjen snart :-D

Kjenner du deg igjen i noe?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

8 ting jeg skulle ønske jeg var flinkere til

  • 27.10.2016 kl. 16:03

Vi har alle våre ting vi skulle ønske vi var flinkere til, og her har jeg samlet 8 av mine punkter. Kunne selvfølgelig funnet mange fler, men her har jeg samlet de jeg tror flere av oss kjenner oss igjen i, og noen få ting som kjennetegner meg.

Pusse tenner
I år fikk jeg resept på en tannkrem som skal brukes 3 ganger daglig, og man skal pusse i 3 minutter! Altså, flere av dere ser sikkert ikke problemet, men jeg har aldri vært noe flink til å pusse tenner. Jeg pusser dem selvfølgelig før jeg legger meg om kvelden, men det å pusse dem morgen og på dagen er overraskende vanskelig - altså, er det bare meg???

Spise mindre unødvendig sukker
Denne flere kjenne seg igjen i vel? Det er så innmari fristende å ta den lille sjokoladebiten, eller en bolle, men det er jo ikke bra å få i seg dette unødvendige sukkeret hver dag. Denne uka har jeg faktisk hatt et lite mål, noe som har gått fint til nå, så vi håper det holder seg!

Legge meg tidligere
Jeg får alt for lite søvn, og det ender nesten alltid opp med litt power-naps på sofaen etter jobb. Bra? Nei... Men jeg må bare fikse det og det og det, også har plutselig klokka slått over midnatt.

Være mer tålmodig
Tålmodigheten min er ikke den beste, og jeg skulle gjerne ønske at jeg var flinkere til å vente på ting.

Å tegne
Jeg aner ikke hvorfor, men det hadde vært så moro å kunne tegne bedre! Jeg hører selvfølgelig hele tiden på SFO at jeg er flink til å tegne, fordi barns nivå ikke er like høyt som ditt eget, men tegning er virkelig ikke min sterke side, dessverre.

Ha egne meninger
Selvfølgelig har jeg egne meninger, men jeg skulle ønske jeg klarte å stå bedre for dem. Istedenfor er jeg en som er veldig lett å vippe over på andre meninger og jeg er ofte usikker på hva jeg selv mener.

Ikke få så dårlig samvittighet for alt
Samvittigheten min er helt syk, og jeg får dårlig samvittighet for nesten alt! I tillegg unnskylder jeg meg alt for mye...

Spare penger
Ok, denne kjenner vel alle seg igjen i? Har vært lærling i over 1år nå, og kan ikke skryte på meg at jeg har spart så innmari mye... Hvor blir alle pengene av?

Kjenner du deg igjen i noe?

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no