hits

JULEKOS MED FLØYELSGRØT

 • 19.12.2017 kl. 20:30

Ser kanskje ikke så alt for delikat ut, men fyyyf... så godt!!! Fløyelsgrøt, eller smørgrøt som mange kaller det gir meg skikkelig julestemning selv om jeg husker at bestemoren min like så godt lagde det om sommern som på vinteren. Jeg liker hvertfall veldig godt å lage dette én gang i desember, nesten blitt en liten tradisjon, hihi! Nå har jeg nettopp sett på Jul i Svingen, og koser meg nå med Jul i Blåfjell. Er det noe som gjør desember sykt bra er det julekalendere, love it!

Fløyelsgrøt er veldig lett å lage. Jeg starter med å sette på plata og blande sammen ca. 25gram smør og 2ss mel i en kjele. Videre visper jeg dette ut med melk, etterfulgt av mel, så melk, så mel... osv. helt til man føler man har nok til antall personer man er og har en passe tykk konsistens. Til slutt kan du gjerne tilsette enda litt mer smør og litt salt og røre godt ut. Når du lager dette er det viktig å huske på at man må røre og følge med hele tiden så det ikke klumper seg!

Nå er det bare tre skoledager igjen før ferie og bare 5 dager til julaften, herreguuud gleder meg sykt til julemat, haha! Tror ikke jeg er alene...eller? På torsdag har jeg naturfagsprøve, og jeg har rett og slett ikke noe annet å si enn: hjelp... Haha, kan nesten ingenting og hodet mitt er allerede i feriemodus, så det er søren meg ikke lett å øve, men jeg skal nå få det til sånn halvveis! Hvis ikke får det bare gå som det går. Jeg har ihvertfall ikke noen høye forventninger!

Liker du fløyels-/smørgrøt?

#grøt #mat #oppskrift #fløyelsgrøt #smørgrøt #jul #desember #tirsdag

SANTA LUCIA = lussekatter

 • 13.12.2017 kl. 19:19


→ SANTA LUCIA ←

- lussekatter -

 

Åh, hvis man bare kunne sende lukter til andre over nettet så kan jeg love dere at dere hadde fått lyst på lussekatter! Kanskje bildene hjelper på litt også, men jeg har ihvertfall gleda meg lenge til å kunne spise lussekatter igjen. Vi har egentlig ikke noe tradisjon med å lage det, men i år hadde jeg så lyst til å lage det selv! I tillegg har jeg de tidligere årene fått det på skole eller på jobb, ettersom jeg var lærling i barnehage/skole/SFO. Men nå ble det endelig skikkelig hjemmelagde lussekatter!

150gram smør ♥ 5dl melk ♥ 50g gjær ♥ 1,5dl sukker ♥ 0,5ts salt ♥ 1ts gurkemeie ♥ 2ts kardemomme ♥ 2 egg ♥ 10-12dl hvetemel

Egg til pensling og evt. rosiner om du liker det. Følg gjærbakst-fremgangsmåte, hev én time og stek bollene på 225grader i ca.10 minutter.

I dag koser jeg meg altså med luke 13 i julekalenderne jeg følger med på, med, selvfølgelig, en (eller tre) lussekatter ved siden av. Vi hadde også mattetentamen i dag, og jeg følte virkelig at det gikk overraskende bra! Jeg var helt sikker på at det kom til å gå dritt, men etter fem timer med matte var jeg faktisk veldig fornøyd med hva jeg hadde fått til. Jeg blir virkelig skuffa nå om jeg får en dårlig karakter, haha! Jaja, vi får bare vente å se :-D

Har du spist lussekatter i dag? :-D

#jul #christmas #lussekatter #luciadagen #santalucia

OPPSKRIFT PÅ RISBOLLER!

 • 07.12.2017 kl. 19:00

Heihei dere! Da var jeg ferdig med historieprøven jeg har intenst har øvd til i to dager nå, og det er så sykt deilig å bare få ut alt man kan. Jeg kunne jo så og si ingenting på mandag, så hvis det er lov å skryte må jeg bare si at jeg er innmari stolt over hvor mye jeg har lært på noen få dager! Utrolig hvor mye man kan lære bare man går inn for det og gjør noe man lærer av.

På mandag var jeg hos bestemor for å spise julegrøt og lage, ja, nettopp risboller! Det er jo så godt, og man kan vel si at det har blitt en tradisjon å lage risboller hos bestemoren min hver jul - det er så koselig! I tillegg er det veldig enkelt, og man må jo ha noen kaker med sjokolade i jula også, spesielt en sjokoladeelsker som meg, hihi♥

DU TRENGER:
1 pakke delfiafett
2,5 plate Dronning Sjokolade fra Freia
2-3ss sukker
2-3ss kaffe
2 egg
En pose puffet ris

SLIK GJØR DU:
1. Start med å smelte delfiafettet på LAV varme i en stor kjele. Hvis du ønsker kan du skjære opp fettet i mindre biter først, enten med en kniv eller ostehøvel. Smelt kokesjokoladen sammen med delfiafettet.
2. Mens dette smelter sammen kan du også tilsette sukkeret og kaffen.
3. Når alt har smeltet kan du skru av plata og røre inn to egg. Når dette er godt vispet ut tilsetter du litt og litt puffet ris.
4. Finn frem en langpanne, legg på bakepapir og bruk en skje til å lage boller på stekebrettet. Legg det kjølig - enten ute om du har mulighet, i kjøleskapet eller et kjølig rom. Når det har stivnet er det bare å legge i en boks og oppbevare kjølig!

Liker du risboller? :-D

#kake #cake #jul #christmas #julekake #risboller #oppskrift #recipe

Mine 4 favorittkaker + oppskrift!

 • 10.11.2017 kl. 19:28

Hei'ooo og god fredaaag! Ettersom det nå er helg tenkte jeg å dele mine fire favorittkaker med dere, i tillegg til oppskriften. Disse oppskriftene har jeg delt før, men jeg sier aldri nei takk til å se litt tilbake på sånne godsaker, haha! Dette er kaker som passer de fleste, som du kan lage om du vil kose deg, feire bursdag, ha jentekveld eller om du ønsker å overraske noen. Ser godt ut, eller hva? Snickerskaka er nok min absolutte favoritt. Jeg har bare laget den en gang, men ååh herregud jeg lage den igjen snart, for den er virkelig faaarlig!


EPLEKAKE (se fremgangsmåte HER)
DU TRENGER:

200g smør
4dl sukker
2 egg
8dl hvetemel
4ts bakepulver
ca. 3dl melk/fløte
TOPPES MED:

Epler, kanel, sukker


CAKE POPS (se fremgangsmåte HER)
DU TRENGER (til ca.35 stk):
Én pakke "Sjokoladekake Langpanne" fra TORO
To pakker "Sjokoladeglasur Langpanne" fra TORO
To plater Hvit Sjokolade fra FREIA
Én plate Melkesjokolade fra FREIA
Cake Pops pinner (evt. grillspyd delt i to)
Valgfritt strøssel


SNICKERSKAKE (se fremgangsmåte HER)
DU TRENGER:
2,5dl sirup
1dl sukker
1,5liter cornflakes
1dl kokosmasse
1 glass peanøttsmør (rødt lokk)
1ts vaniljesukker
450gram melkesjokolade (2,5plate)


OSTEKAKE (se fremgangsmåte HER)
Bunn:
En pakke bixit eller digestive kjeks
100 gram smeltet smør
Fyll:
1 pk sitrongelépulver
3 dl lettrømme
200 g kremost
100 g melis
1 ss vaniljesukker
3 dl kremfløte
Pynt:
1 pk valgfri gelépulver

Hva er din favorittkake? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

#kake #cake #oppskrift #recipe #ostekake #snickerskake #cakepops #eplekake

PROTEINBARENE JEG ELSKER

 • 17.10.2017 kl. 16:00

Processed with VSCO with a6 preset

Først og fremst må jeg si at dette ikke er sponset, men kun noe jeg vil tipse dere om :-) I dette innlegget tenkte jeg nemlig å tipse dere om mine favorittproteinbarer, som etter min mening er en veldig god erstatning til sjokolade i hverdagen. I tillegg er de perfekt om du trenger litt mer protein i kostholdet, eller hvis du kjenner på søtsuget i hverdagen. Alle barene inneholder ca. 230 kalorier, har 19/20gram protein i seg og har et naturlig innhold av sukker fra andre ingredienser (1,8g-2,3g i én bar). Naturligvis inneholder disse søtningsstoffer og andre ingredienser som kroppen vår ikke skal ha for mye av. Derfor er det viktig å tenke på at som vanlig sjokolade, skal man ikke spise seg igjel på disse, men det er et flott alternativ som jeg synes smaker veeeldig godt!

FÅ TAK I ALLE HER 


WHITE CHOCOLATE RASPBERRY
En proteinbar med smak av hvit sjokolade og bringebær. Denne er ganske søt på grunn av den hvite sjokoladen, men smaker fantastisk!


GO-COCONUT
Denne smakte jeg i går, og jeg er egentlig ingen stor fan av kokosnøtt, derfor ble jeg veldig glad da kokosnøttsmaken ikke var så framtredende. For dere som helst vil ha en tydelig kokosnøttsmak når denne kanskje ikke toppen, men etter min smak var den perfekt!


CHOCOLATE FUDGE BROWNIE
Her snakker vi sjokoladesjokolade og et hint av karamell. Perfekt for en sjokoladeelsker som meg!


OH-MY-COOKIES
Denne går virkelig høyt hos meg! Den er kanskje litt vel søt for mange, men når man har skikkelig søtsug er den veldig god :-D


CHOCOLATE PEANUT BUTTER
Som den med kokos har ikke denne en sterk peanøttsmak, men er absolutt veeldig god allikevel!


VANILLA CARAMEL CRISP
En innmari god proteinbar med smak av sjokolade (som alle andre), karamell og vanilje, i tillegg til litt crisp som gjør den ekstra spennende!

Har du prøvd disse? :-D 

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

PIZZASTUA

 • 16.10.2017 kl. 11:00

- p i z z a a a -

* PIZZASTUA, ASKER *

"Aaah, piizzaaaaa..." håper jeg de fleste tenker når de ser disse bildene, fordi; pizzaaa, haha! I går var jeg sammen med Lars og tre andre venner på Pizzastua i Asker; en ikke så stor, koselig restaurant med mye utvalg av pizza og noe til enhver smak forhåpentligvis. Jeg har vært der en gang før og tror jeg tok det samme da også: "Misto" - italiensk pizza med skinke, pepperoni, ananas, rødløk og sjampinong, tomatsaus og mozzarella, mmh. Hvis du vil se alt utvalget deres kan du se mer HER, og jeg anbefaler absolutt turen innom om du bor i nærheten eller er i Asker!


Fiiineste Katrine!♥

Er du glad i pizza?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Sukkerfrie bananmuffins!

 • 09.10.2017 kl. 14:33

Hva er vel bedre enn å starte uka med litt sukkerfrie mufiins? Disse laget jeg hovedsaklig i brødform før, men så fant jeg ut at jeg ville prøve de i muffinsformer, og det funka like bra! Disse er fylt med litt cottage cheese og blåbærsyltetøy, og er supergode ifølge meg selv. Man skulle ikke tro at de var sukkerfri for å si det sånn (hvis man ser bortifra naturlig sukker eller sukker i noen av de andre ingrediensene selvfølgelig). Anbefales absolutt og kan nytes med god samvittighet!

DU TRENGER:
2 modne bananer
100gram/2dl havremel (evt. annen tørrvare)
50gram/1dl havregryn
1ss bakepulver
0,5dl melk
2 egg
2ss mager kesam
3ss flytende smør
Et godt dryss kanel og kardemomme
20gram mandler (ca.16stk)

VALGFRI FYLL:
Syltetøy, cottage cheese, bær, brunost etc.

SLIK GJØR DU:
Sett ovnen på 180grader og finn frem muffinsformer. Oppskriften gir ca. 8 store muffins eller 16 små. Fyll 2/3 deler av muffinsformene til det ikke er mer røre igjen. Fyll muffinsformene med det fyllet du ønsker - jeg brukte én teskje blåbærsyltetøy og én teskje cottage cheese - og rør sammen i muffinsformene. Settes inn i ovnen i 30-40 minutter.

Skal du prøve disse? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Verdens beste EPLEKAKE!

 • 26.09.2017 kl. 19:00

Det er høst, og på søndag var det pappas bursdag, noe som betyr pappas favorittkake, nemlig EPLEKAKEEE! NAM, denne eplekaka har jeg vokst opp med da det er en oppskrift mamma har spart på fra et blad som sikkert kom ut før jeg ble født, eller isåfall tidlig i livet mitt. Den er god, og det er jo ikke noe tvil om at høsten er den beste årstiden å lage eplekake på. For pappas smak tok jeg nok litt for lite epler, så hvis du glad i masse epler på eplekake så er bare å pøse på, for denne kaka vokser enormt i ovnen!

DU TRENGER:
200g smør
4dl sukker
2 egg
8dl hvetemel
4ts bakepulver
ca. 3dl melk/fløte

TOPPES MED:
Epler, kanel, sukker

SLIK GJØR DU:
Sett stekeovnen på 180-200grader. Smør en middelsstor, rund form med smør. Rør smør og sukker hvitt. Tilsett eggene og rør kraftig i noen minutter. Gland bakepulveret med hvetemelet og ha vekselsvis i mel og melk/fløte. Hell røren i formen. Strø over kanel og sukker. Vask og skrell eplene, skjær dem opp i passe båter og dekk formen men epler. Hvis du er glad i masse epler, så kjør gjerne på med to lag epler. Strø enda mer kanel og sukker på toppen, og gjerne noen smørkladder/flytende melange på toppen hvis du vil. Stekes i 45 min nederst i ovnen på rist.

Liker du eplekake? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Oppskrift: CAKE POPS

 • 15.08.2017 kl. 19:04

Æh dere se så godt da! Disse godsakene hadde jeg med meg på SFO i dag siden det var min siste dag, og man kan mildt sagt si at de ble populære! Jeg tror alle kom og kommenterte på hvor gode de var, og en av dem sa til og med "det er ikke mange kaker som er wow... men den der var WOW!" haha, så koselig, og ganske sant :-D Disse passer til folk i alle aldre og kan lages i ulike varianter også, feks med andre kaker istedenfor sjokolade. Den hvite sjokoladen man dypper det i til slutt kan man også ta konditorfarge i slik at man får ulike farger, innmari kult! Det er heller ikke vanskelig å lage, så anbefaler alle å prøve :-)

DU TRENGER (til ca.35 stk):
Én pakke "Sjokoladekake Langpanne" fra TORO
To pakker "Sjokoladeglasur Langpanne" fra TORO
To plater Hvit Sjokolade fra FREIA
Én plate Melkesjokolade fra FREIA
Cake Pops pinner (evt. grillspyd delt i to)
Valgfritt strøssel

Stativet er kjøpt på wish.com HER
Pinnene er kjøpt på wish.com HER

SLIK GJØR DU:
Stek Sjokoladekake Langpanne fra TORO som vist på pakken eller bak evt. din egen sjokoladekake langpanne, og la den kjøle seg ned.  Lag glasuren slik som beskrevet på pakken eller lag din egen. Smuldre sjokoladekaken oppi glasuren og rør sammen. Dette kan gjøres i en kjøkkenmaskin/hurtigmikser, eller du kan bruke hendene og røre godt sammen. Bland sammen til en fast masse som kan rulles til faste kuler.

Lag ønsket størrelse på kulene, legg de på et fat og sett de kjølig i 10 minutter. Smelt sjokoladen i hver sin skål i mellomtiden, enten på lav varme på stekeovnen, i vannbad eller i mikroovnen. Følg med slik at den ikke brenner seg! Ta kulene ut av kjøleskapet, dypp ca. 1cm av pinnen i sjokoladen og tre den ca. halvveis inn i kulen. Gjør dette med alle og la de stå litt kjølig slik at de sitter godt fast. Til slutt dypper du kulene i ønsket sjokolade og drysser over strøssel. Vær rask slik at de ikke stivner før du rekker å ta på strøssel. Legg kjølig og nyt!

Har du lagd Cake Pops før? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

4 Smoothier jeg elsker!

 • 30.07.2017 kl. 19:00

God kveld dere! Sommerferien min begynner å tikke ut og i dag er min nest siste sommerferiedag. Det vil si, jeg har også ferie 15.-21.august, da lærlingsperioden min er over 15. og jeg starter på skole 21. Det er så spennende at jeg starter på noe nytt igjen i høst, og det skal bli veldig rart å komme tilbake til skolebenken etter to år ute i jobb. Jaja, denne sommerferien har jeg kost meg med alt for mye godt, så nå tenkte jeg at det var på tide å minne meg selv på disse fire fantastiske smoothieoppskriftene. Spesielt elsker jeg jordbærsmoothien og bærbombe-smoothien, de må dere prøve om dere liker bær!

*1 cup tilsvarer en kopp som rommer ca. 2,3dl

ANANAS SMOOTHIE

Én mangoÉn appelsin1/4 av en ananas4ss kesam1dl melk

JORDBÆRSMOOTHIE

1 banan  ♥  1/4 mango  ♥  2 cups med jordbær  ♥  litt bringebær (valgfritt)  ♥  2ss kesam  ♥  2dl melk

BÆRBOMBE-SMOOTHIE

1 cup frosne blåbær 1 cup frosne jordbær 0,5 cup frosne bringebær 0,5 cup frosne bjørnebær 2ss kesam 1,5dl melk Litt fibersirup gold (evt. annen søtning)

SUPERSMOOTHIE

3ss gresk yoghurt eller kesam ♥ 1dl melk ♥ 1 cup mango ♥ 1 cup ananas ♥ 1 cup jordbær ♥ 1/2 banan

Er du glad i smoothie?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Sunne, supergode vafler!

 • 20.07.2017 kl. 18:34

Heihei alle sammen! :-D For en deilig torsdag det har vært til nå. Jeg ble liggende lenge i senga, noe jeg virkelig elsker (så lenge det ikke blir alt for lenge og hele dagen blir sløst bort), ordnet meg frokost og så som vanlig på en episode av Gossip Girl. I dag kom jeg meg også endelig tilbake på treningssenteret etter tre uker! Herregud, etter å vanligvis være der flere ganger i uka har det vært rart å være borte i flere uker. Litt deilig har det selvfølgelig også vært, men nå måtte jeg ta meg sammen og komme meg tilbake for å øve på nytt BodyPump-program til august. Til middag ble det disse grove vaflene, og jeg kan love dere at de smaker helt fantastisk - hvertfall ifølge min smakssans :-D Perfekt med friske, søte bær også!

GROVE VAFLER (til 6 plater):
3 egg
90 g havremel
30 g valgfri tørrvare
150 g mager kesam
2 ss fibersirup gold (evt. annen søtning)
1 ts kanel og 1ts kardemomme
1 ts bakepulver
Vann til passe konsistens

Miks sammen alle ingrediensene til en glatt og fin røre. Juster røren med vann til du har en passelig tynn røre. Nyt med ønsket pålegg!

Har du smakt grove vafler før? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Supergode tunfiskkaker på 10minutter!

 • 19.06.2017 kl. 21:40

God kveld alle sammen! I dag fikk jeg endelig testet noe jeg har tenkt på et par uker nå, nemlig tunfiskkaker. Om du ikke liker tunfisk er dette naturligvis ingenting for deg, men for meg som synes det er ganske greit var det veldig godt med en liten vri - spesielt med det rette tilbehøret! I dag lagde jeg det sammen med søtpotetbåter, i tillegg til kesam og ketchup, herregud så godt :-D Dette er også proteinrikt og med søtpotet får du i deg alle de tre energigivende næringsstoffene vi trenger: karbohydrater, proteiner og fett, i tillegg til mange andre viktige næringsstoffer.

TUNFISKKAKER (2stk):
1 boks tunfisk i vann (60g tunfisk)  -  2 egg  -  litt mel  -  valgfritt krydder (jeg brukte: aromat, grillkrydder, gressløk, timian)

Stek i en stekepanne med smør/olje og form de slik du vil. Det kan være litt rennende, noe som gjør det vanskelig å forme dem, men følg med underveis.

SØTPOTETBÅTER:
Oppskrift HER.

EKSTRA:
1,5ts mager kesam blandet med valgfritt krydder (jeg brukte aromat og grillkrydder)/ketchup

Kommer du til å teste dette? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#oppskrift #mat #food #recipe #tunfisk #tuna #protein #proteinrikt #egg #sunt #sunn #kosthold #søtpotet #søtpotetbåter #tunfiskkaker

Fem frokosttips på 10-30 minutter!

 • 08.06.2017 kl. 20:38

Nå blir det visst mye mat på bloggen her, men jaja, hvem elsker vel ikke mat? Jeg er en av de personene som elsker frokost, ovenfor mange andre som brekker seg av det. Dessverre har jeg aldri tid til å lage en skikkelig god frokost uten om i helgene, så derfor tar jeg meg alltid smoothie som jeg har laget kvelden før. Her kommer derimot oppskrift på fem alternativer til frokost som du selv kan lage! Evt. passer disse perfekt til lunsj, kvelds og til og med middag :-D


BÆRBOMBE-SMOOTHIE
Denne drikkes hvertfall et par ganger i uka til frokost, sååå god!


HAVREMELSGRØT PÅ 5 MINUTTER!
På bildet ovenfor har jeg toppet denne med sukker og kanel, men denne er nokså god med frisk frukt, kún kanel eller litt syltetøy :-D Smaker superdigg!


AVOCADO & EGG
Dette smakte jeg i perioden hvor jeg prøvde å like avocado, og det funket dessverre ganske dårlig. Derimot til dere som liker det er dette sikkert helt perfekt! Man kan selvfølgelig også bruke knekkebrød :-)


PROTEINRUNDSTYKKER MED COTTAGE CHEESE
Ohyes, sooo good! Disse trenger nesten ikke pålegg engang da de smaker supergodt uten noen ting med cottage cheese'n som allerede er inni!

Image and video hosting by TinyPic
BANANPANNEKAKER
Selvfølgelig, min personlige favoritt. Disse er faktisk nesten like gode, eller like gode som vanlige pannekaker. Bananen gjør de søte, samtidig som du blir veldig luftige og kan toppen med hva enn man selv vil :-D

Kommer du til å prøve noe av det ovenfor?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#mat #food #frokost #breakfast #havremelsgrøt #pannekaker #avocado #egg #smoothie #protein #sunt #sunn #kosthold #tips #frokosttips #bananpannekaker

Verdens beste sjokoladekake!

 • 07.06.2017 kl. 22:04

Heihei! I dag tenkte jeg å dele en skikkelig sukkerbombe med dere, nemlig verdens beste langpannesjokoladekake :-D Denne har jeg vokst opp med og er faktisk fra "Norsk Ukeblad" i en liten bok med masse ulike sjokoladekaker. Den ser ihvertfall ganske gammel ut, og vi kan vel alle være enige i at eldre oppskrifter ofte smaker bedre? Haha, jeg vet ikke, men "bestemors sjokoladekake" høres mye bedre ut enn "ny sjokoladekake", haha - er det bare meg? Denne oppskriften er ihvertfall veldig god og holder til mange personer. Bildene ble litt kornere og gule, men sånn blir det uten naturlig lys, haha :-D

OBSOBS SUKKERBOMBE, haha :-D

LANGPANNE SJOKOLADEKAKE:
3 egg
4,5dl sukker
3ts bakepulver
3ts vaniljepulver
4ss kakao
6,5dl hvetemel
2,5dl melk
225g smeltet smør

Pisk eggedosis av egg og sukker. Ha i det øvrige vekselvis. Hell røren i en langpanne med bakepapir og stek kaken ved 200 grader i ca. 30min.

GLASUR:
400g melis
5ts vaniljesukker
10ss smør
4ss kakao
8ss sterk kaffe

Bland alt sammen og føl deg frem til tykkelsen på glasuren. Hell glasuren over kaken mens den ennå er lunken. Dryss over ønsket pynt.

Liker du sjokoladekake? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Jordbærsmoothie

 • 04.06.2017 kl. 15:59

Heihei alle sammen! Nå var det faktisk like før jeg skrev "God lørdag alle sammen!". Gårsdagen ble veldig annerledes for min del og ettersom jeg vet at det også er fri i morgen har jeg veldig lørdagsstemning i dag. I tillegg skal jeg og Lars ut å spise etterpå, etterfulgt av kino, så lørdagsstemningen er helt klart på plass - selv om det er søndag, haha! Uka som var prøvde jeg meg nok en gang på en ny smoothieoppskrift, og denne ble også innmari god. Det som er så genialt med smoothie er at man kan mikse og trikse med det meste av frukt og det ender som regel opp veldig bra så lenge man bruker fornuften litt!

DETTE TRENGER DU:
1 banan  ♥  1/4 mango  ♥  2 cups med jordbær  ♥  litt bringebær (valgfritt)  ♥  2ss kesam  ♥  2dl melk

SLIK GJØR DU:
Miks alt i en blender. Legg det flytende i bunn slik at alt blendes enklere sammen. Hvis du også har en dårlig blender kan du la frukten tine i kjøleskapet slik at blenderen slipper å knuse fryst frukt om du bruker dette.

Skal du prøve denne? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

12 proteinbarer til 149kr

 • 11.05.2017 kl. 19:13

#guilty...hehe! 12 proteinbarer til 149kr dere, eller 199 med frakt - det er ikke verst. Dette er ikke sponset, men jeg ønsker å dele tilbudet emd dere som kanskje også kunne vært interessert i noen smaksprøver av ulike proteinbarer. Jeg spiser så og si aldri proteinbarer, men jeg synes det er spennende å prøve, og da passet denne pakken veldig godt. En del proteinbarer smaker litt rart ifølge meg, og det fikk jeg også understreket da jeg smakte på BodyLab sin Minimum Protein Bar med Cookies & Cream-smak. Den smakte litt bedre ved å ta den noen sekunder i mikroovnen, men den, som noen andre proteinbarer hadde en rar og kvalmende smak. Jaja, har fortsatt mange flere å prøve, så håper at ihvertfall noen smaker greit!

KAN KJØPES HER.

Jeg gleder meg spesielt til å prøve BodyLab sin nyeste proteinbar som dere ser ovenfor; Superior High Protein Bar. De ser jo helt nydelige ut, og ligner litt på noen fra Nutramino som er veldig godt (uten om at de ovenfor ikke har noe tilsatt sukker). Sånn ellers er jeg veldig usikker på hvordan de andre vil smake, men vi får se! Det tar nok litt tid før alle er testet ut, hehe :-D Skal si ifra når jeg finner min favoritt!

Har du smakt noen av disse?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Lunsj til hele uka på 30minutter!

 • 08.05.2017 kl. 19:00Heisann alle sammen! Ny uke og nytt tips :-D For et par uker siden startet jeg med å lage lunsjpakker til ukedagene. På søndag setter jeg sammen noe enkelt som kan fylle matpakken til uka fremover. Det er så mye enklere, i tillegg til at man kan se litt frem til lunsjen man har med seg på jobb. Sist uke laget jeg fullkornspasta, brokkoli og kyllingbiter og denne uka har jeg laget det samme bare med laks. Det som er så greit er at man bestemmer helt selv hva man ønsker å fylle matpakka med. Man kan variere med ulike grønnsaker, ulikt type kjøtt, fisk, kylling eller lage en stor porsjon sunne pannekaker man kan ta med (se 4 ulike pannekakeoppskrifter HER). Neste uke tror jeg at jeg skal bytte ut pastaen med søtpotetbåter; det er virkelig et av mine favoritt-tilbehør. Du kan ogås blande sammen litt salat hvis du heller ønsker det, koke opp ris eller hva med å lage en god wok? Det er haugevis av enkle muligheter som kun tar en enkel halvtime på kjøkkenet på søndager!

DETTE TRENGER DU TIL 4 DAGER:
4 laksefiléter
250gram fullkornspasta
800gram frossen brokkoli/2 ferske brokkolier

SLIK GJØR DU:
Sett på tre kjeler med vann til koking. Den minste brukes til pasta, den mellomste til laksefilétene og en største til brokkoli. Tilsett 1ts salt i alle kjelene, og tilsett også 1ts pepper og litt sitronsaft i vannet til laksen. Når vannet til pastaen koker legger du pastaen oppi og følger instruksene som står på pakken. Når vannet til laksen koker legger du laksen oppi og koker det i 15minutter. Når vannet til brokkolien koker legger du all brokkolien i vannet og venter til vannet koker opp igjen; da er brokkolien ferdig. Hell av vannet fra alle kjelene når det er ferdig og fordel i matboksene.

Matboksene jeg har er kjøpt på EUROPRIS og kan både fryses ned og tas i mikroovnen. Ta med matboksen på jobb/skole og varm i mikrobølgeovn på 800W i 1minutt eller føl deg frem.

Kommer du til å teste ut dette? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Lakseburger med søtpotetbåter

 • 23.04.2017 kl. 12:14

Åh, se så godt a dere! I går prøvde jeg meg på lakseburger for første gang, og det var innmari enkelt og sykt godt! Jeg valgte å servere med søtpotetbåter, og selv om de ble litt svidd var det veldig godt til. Disse burgerbrødene er kjøpt på butikken, men jeg kan nesten ikke forestille meg hvor godt det hadde vært med hjemmelaget burgerbrød. Det må prøves en gang. Både jeg og Lars koste oss hvertfall veldig med gårsdagens middag, og hvis du også er glad i laks kan jeg absolutt anbefale dette for store og små! Personlig elsker jeg jo laks, så det meste med laks faller i smak hos meg. Samme oppskriften kan selvfølgelig gjøres med annen type fisk, det kunne sikkert vært veldig spennende og godt. Bruk fantasien!

DU TRENGER (2 personer):
4 tinte laksefiléter
1 stor eller 2 små søtpoteter
Rapsolje/solsikkeolje
Valgfritt krydder
Burgerbrød
Evt. annet tilbehør som salat og dressing

Se oppskrift på OVNSSTEKTE SØTPOTETBÅTER HER.

Finhakk laksefilétene og putt det i en bolle. Før du putter de i en bolle kan du gjerne presse ut en del vann fra laksefilétene. Tilsett valgfritt krydder (salt, pepper, chilikrydder, hvitløkskrydder, gressløk etc.) og bland godt sammen slik at det blir en farse. Du kan evt. kjøre alt i en mikser. Form til to burgere og stek i en stekepanne med olje, ca. 2minutter på hver side (følg med). Server med burgerbrød (gjerne hjemmelaget) og hva du selv skulle ønske med dette.

Kommer du til å teste ut dette? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#lakseburger #laks #mat #oppskrift #middag #søtpotet #søtpotetbåter #kosthold #burger #food #salmon

Banan- og peanøttbiter

 • 21.04.2017 kl. 16:30

Wiiho, fredag igjen dere, og det føles deeeeilig! I dag har jeg mine vanlige fredagstime på Fresh som skal gjennomføres, før jeg tar toget til gjøvik seint i kveld. I går prøvde jeg meg på disse energibitene med banan og peanøttsmør. I originaloppskriften er det egentlig laget som kuler, men jeg fulgte ikke oppskriften 100% og derfor ble mine litt for klissete og rennende til å formes som kuler. De ble ganske så gode hvis du liker banan og peanøtter. Bare husk at de må holdes kjølig for å ikke smelte og falle fra hverandre. Nyt helga deres :-D

DETTE TRENGER DU:
1 banan
80g havregryn
20g peanøttmel (eller peanøttsmør)
20g proteinpulver (jeg brukte sjokolade, men i originaloppskriften står det vanilje)
15g fibersirup (eller yacon/honning)
0,5ts kanel
En klype salt

SLIK GJØR DU:
Mos bananen med en gaffel og tilsett til andre ingrediensene og rør sammen til en seig masse. Ha plastfolie på en tallerken og smør massen utover tallerkenen eller lag kuler. Legg det i fryseren en halvtimes tid og skjær opp i biter om det trengs.

Kommer du til å teste ut dette?

Havremelsgrøt på 5 minutter!

 • 06.04.2017 kl. 19:15

Goood kveld dere! Da var endelig torsdagens planer gjennomført, og jeg kan puste ut og glede meg over at i morgen er det siste dagen før påskeferie! Wiii :-D Da jeg våknet i dag var jeg rett og slett så sinnsykt trøtt at det nesten kunne føles ut som jeg var syk. Heldigvis kom det seg da jeg måtte sykle så fort jeg kunne til jobb og få opp stressnivået litt på starten av dagen. Etter jobb dro jeg rett til trening for å gjennomføre litt lår- og rumpetrening, i tillegg til at jeg nå har syklet tirsdag, i går og i dag, og da kan dere tro jeg kjenner at låra har jobbet de siste dagene!

I går prøvde jeg meg for første gang på havremelsgrøt. Havregrynsgrøt er jo en kjent rett, men havremelsgrøt må jeg si var litt nytt for meg. Jeg ønsket gjerne noe som kunne minnes litt om fløyelsgrøt og var litt mykere i konsistensen, og denne var virkelig perfekt! Så sykt godt og så sykt raskt og enkelt :-D

DU TRENGER (1pers):
1,5dl/65gram havremel
2dl melk
1dl vann
0,5ts salt
Fibersirup Gold (valgfritt)

SLIK GJØR DU:
Bland sammen tørrvare og væske i en kjele, kok opp og rør rundt hele tiden for å unngå klumper. Når grøten er kokt opp og blitt fløyelsmyk og tykkere, kan du tilsette salt og eventuelt litt søtning (jeg tilsatte litt Fibersirup Gold). Jeg toppet med sukker, kanel og litt smør, men du kan selvfølgelig toppe med hva du selv skulle ønske - gjerne litt frukt, bær eller syltetøy.

Har du smakt havremelsgrøt?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#oppskrift #recipe #sunt #kosthold #grøt #havremelsgrøt #havremel #mat #food

Fyldig, supergod smoothie

 • 30.03.2017 kl. 19:00

God kveld alle sammen! Når dette innlegget publiseres sitter nok jeg i møte sammen med alle SFO?ene i kommunen jeg er lærling i. Pizzaen vi skulle få først ligger nok godt ned i magen og jeg har fått møtt noen venninner som også er lærling i samme kommune som meg. I dag har det vært skikkelig grått og trist ute, og jeg blir så innmari påvirka av været, noe som vil si at jeg har halvveis har vært i dvale i hele dag. På jobben hadde jeg lyst til å gjemme meg på do for å ta en power-nap, men det kan man selvfølgelig ikke, haha! Tror nok senga blir ekstra god i kveld, ja :-D

Ananas Smoothie  //  BÆRBOMBE-smoothie

I går laget jeg meg en ny smoothie, ettersom jeg har fått helt dilla på dette til frokost. Det er så enkelt og greit å blande frukten i en pose dagen før og blende det sammen på morgenen, før man kan ta den med ut døra på vei til jobb. Denne ble innmari god og er nok blant min nye favoritt!

DU TRENGER:
3ss gresk yoghurt eller kesam
1dl melk
1 cup mango
1 cup ananas
1 cup jordbær
1/2 banan

*1 cup vil si en kopp som rommer ca. 2dl
Bland alt sammen i en blender og husk å legge gresk yoghurt/kesam og melk på bunn slik at smoothien enkelt blandes sammen.

Kommer du til å teste denne? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#smoothie #oppskrift #recipe #drikke #kosthold #frukt #sunt #bær #mango #ananas

Middag på 15 minutter!

 • 28.03.2017 kl. 23:01

God kveld alle sammen! Enda et gult innlegg sa du, sa du? Haha! Nå tenkte jeg hvertfall å gi dere nok et tips på en enkel, god og proteinrik middag du kan lage - evt. passer det også veldig godt til lunsj! Det ble litt sein middag i dag ettersom jeg ikke var ferdig på trening før klokka ni, men dette enkle måltidet tok jeg meg lett tid til. Akkurat nå sitter jeg og ser på Paradise Hotel; så stereotypisk som jeg er! Haha, kan ikke si at jeg følger 110% med, men jeg får med meg hva som skjer, selvom jeg ennå ikke har lagd meg noen spesiell mening om hvem jeg heier på ennå.

LES: Middag på 20 minutter!

DU TRENGER (1pers):
200 gram kyllingbiter
Rapsolje
Valgfritt krydder (jeg brukte grillkrydder, aromat, pepper og timian)
2 egg
Brokkoli
Cottage Cheese (valgfritt)

SLIK GJØR DU:
1. Kok opp en kjele med vann og tilsett brokkolien når vannet koker. La ligge til vannet koker opp igjen.
2. Mens du venter på at vannet til brokkolien skal koke, finner du frem en liten bolle og blander sammen 3ss rapsolje og tilsetter litt av det krydderet du ønsker. Bland inn kyllingbitene og gjennomstek dem i en stekepanne.
3. Når kyllingen er gjennomstekt tilsetter du 2 egg og blander det inn med kyllingen.
4. Finn frem en skål/tallerken og legg på brokkoli, kylling/egg og legg gjerne ved litt cottage cheese ved siden av (dette kan også blandes inn med kylling/egg under steking).

Er dette noe du kommer til å prøve?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#mat #food #sunt #sunn #kosthold #kylling #egg #middag

CUPCAKES: Oreo & Cookies

 • 23.03.2017 kl. 20:15

God kveld dere! I dag tenkte jeg ikke å friste dere med noen sunne nytelser, for i dag kjører jeg på med noen heftige kaloribomber, hehe :-D Det er svært sjeldent jeg baker, men nå tenkte jeg at det var på tide igjen! I tillegg hadde Lars bursdag på tirsdag, så jeg tenkte han kunne få litt å kose seg med når han kommer hjem i helga. Sinnsykt mektige, men innmari gode :-D

Nå var det utrolig deilig å sette seg ned litt, ettersom jeg startet rett på bakinga etter dagens rumpetreningsøkt, og endelig er jeg ferdig og har fått ryddet opp etter meg. Litt smaksprøver ble det selvfølgelig også, så jeg føler meg allerede litt mett, men jeg må nesten få i meg noe ordentlig mat også! Jeg har noen kyllingbiter i kjøleskapet som har siste forbruksdag i dag, så disse havner nok på middagstallerkenen i kveld :-D

MUFFINS (30 små):
En pakke TORO vaniljemuffins
En pakke TORO sjokolademuffins

TOPPING til 24 muffins:
100g kremost naturell
25gram smør
3dl melis
Oreo-kjeks
Safari-kjeks

SLIK GJØR DU:
Muffinsene laget jeg enkelt og greit med ferdigpakker fra TORO. En med sjokolademuffins og en med vaniljemuffins. Når disse var kjølt ned laget jeg "litt" kremosttopping, herregud det ble så sykt mye til overs, men oppskriften over er halvvert slik at det bør passe perfekt til 24 muffins! Så smuldret jeg ca. 4 oreo-kjeks i en pose, ca. 4 safari-kjeks i en annen pose, og delte kremosttoppingen i to boller og tilsatte safari-kjeks i den ene og oreos i den andre. Rør godt sammen, bruk en skje til å ta passe mengde på muffinsen, eller bruk en sprøytepose. Pynt gjerne med en halv kjeks på toppen!

Hvilken frista deg mest? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#cupcakes #muffins #oppskrift #recipe #kake #cake #frosting

Middag på 20 minutter!

 • 16.03.2017 kl. 20:17

Hey'oo og god kveld alle sammen! Ukas matinnlegg kommer her, og i dag tipser jeg om en enkel og grei middag som er perfekt for deg som liker å bruke kort tid på kjøkkenet og ønsker en enkel og grei middag. På dagens treningsplan stod det rumpe og mage, og med tanke på hvor slapp jeg var før treningsøkta synes jeg at jeg fikk en godkjent økt. Rumpe og bein er absolutt min favoritt å trene, og det vet jeg at jeg ikke er alene om, hehe! Så, etter en rumpeøkt trenger kroppen litt påfyll med proteiner og da passer laks perfekt. Appetitten min denne uka har vært skremmende stor, og vi jenter vet alle hva det betyr!

DU TRENGER (1pers):
1 eller 1,5 frossen laksefilet
Pasta (bestem selv hva du ønsker og hvor mye)
Frossen brokkoli (bestem mengde selv)

SLIK GJØR DU:
1. Finn frem tre kjeler. En til frossen laks, en til pasta og en til brokkoli.
2. Start med kjelen til laksen, fyll en passende kjele halvveis opp med vann, tilsett 2ts salt og 2ts pepper i tillegg til en god sprut med sitronvann (valgfritt). Når vannet koker legger du den frosne laksefilet'en oppi og lar det koke i 15minutter (10minutter om den ikke er frossen).
3. Mens laksen ligger i kjelen, koker du opp pasta som beskrevet på pakken. Når den er klar heller du av vannet, tilsetter litt smør og rører godt rundt.
4. Mens pastaen ligger i kjelen, koker opp vann i en kjele før du legger brokkolien oppi. Når vannet koker igjen kan du ta kjelen av platen og helle av vannet. Hvis du bruker fersk brokkoli, koker du opp vannet, tar kjelen av platen og lar brokkolien ligge i vannet noen få minutter.

Nå er planene resten for kvelden å slappe av, muligens se på litt serier og få lakket neglene igjen! Herlighet det er alt for lenge siden jeg har gjort det, og med mine over 100 neglelakker må jeg få gjort noe. Derfor skal neglene mine bli dullet med i kveld, så lenge jeg klarer å bestemme meg for hvilken farge jeg skal bruke (alltid like vanskelig, haha!). Håper alle får en flott torsdagskveld videre, tusen takk til alle som titter innom bloggen og legger igjen de fine kommentarer♥

Hadde du likt dette måltidet? Hvordan har din torsdag vært? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#mat #food #sunt #sunn #kosthold #laks #middag

Sunne, myke kjeks!

 • 09.03.2017 kl. 21:22


Heihei alle sammen! Åh, dere, ikke lenge til fredag nå, eller hva? Yesda, morgendagen kommer til å bestå av jobb, trening(jobb) og rett ut for å ta en lønningspils og kanskje spise litt mat med noen på jobben! Litt stressende merker jeg, men koselig :-D På lørdag skal jeg på bursdagsfest, noe som alltid pleier å ende opp med å bli veldig morsomt - det blir vel som man gjør det selv. Skal hvertfall satse for en bursdagsbarnet får en fantastisk kveld!

Nå har jeg hatt time på Fresh Fitness, mest sannsynlig den mest stressende og pinligste timen ever, ettersom det var så mye som gikk i mot meg. Kjenner at det fortsatt skurrer litt i hodet, haha! Jaja, nå skal jeg hvertfall slappe helt av med middagen min og puste ut.

DU TRENGER:
til ca. 8 kjeks

2 egg
1 banan
2ss kesam (evt. 1 banan ekstra)
4ss peanøttsmør
200gram store havregryn (evt. annen tørrvare)
En dæsj kanel og kardemomme
En klype salt
Valgfritt tilbehør: blåbær, fibersirup, rosiner, nøtter ect.

Bland alt sammen i en blender eller en kjøkkenmaskin til røren er fri for klumper og har en medium tykkelse. Bruk en stor skje til å forme kjeks på et stekebrett med bakepapir på. Stekes midt i ovnen på 180grader i ca. 15 minutter. Disse kunne minnes litt mer om små pannekaker, men gode var de allikevel! Prøv med noe godt pålegg så er de perfekte :-D

Skal du teste ut disse? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#oppskrift #recipe #sunt #sunn #kjeks #mat #food #kosthold

BÆRBOMBE-smoothie

 • 07.03.2017 kl. 19:25

God tirsdagskveld alle sammen! Da var jeg ferdig på jobb, jeg har trent og dusja og har hele kvelden foran meg. I kveld må jeg jobbe med litt oppgaver som jeg må gjøre som lærling. Det har helt ærlig blitt ganske lite av det i lærlingstiden min ettersom jeg ellers har blitt så psykisk og noen ganger fysisk sliten av selve jobben. Allikevel føler jeg heldigvis at jeg har kontroll og jeg får overskudd fra trening og livet mitt ellers. Akkurat nå har jeg også ofte begynt å starte morgenene mine med en smoothie, og det gir faktisk en utrolig bra kick-start på dagen! Denne smoothien er min absolutt favoritt for tiden, anbefales sterkt :-D

DU TRENGER:
1 cup frosne blåbær
1 cup frosne jordbær
0,5 cup frosne bringebær
0,5 cup frosne bjørnebær
2ss kesam
1,5dl melk
Litt fibersirup gold (evt. annen søtning)

Blend alt sammen. Jeg må la alle bærene tine litt før jeg blender dem ettersom blenderen min ikke er den aller beste (et lite tips om du sliter med det samme). Denne blender jeg før jeg legger meg, setter den i kjøleskapet og drikker den til frokost dagen etter :-D Den smaker virkelig helt fantastisk, en ny storfavoritt for min del! Husk å legge kesam og melk i bunn av blenderen slik at det blendes lettere.

Kommer du til å teste ut denne? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#smoothie #oppskrift #recipe #drikke #kosthold #frukt #sunt #bær

4 pannekakeoppskrifter

 • 25.02.2017 kl. 12:23

God lørdagsmorgen alle sammen! I dag tenkte jeg å starte dagen med å dele mine fire favorittoppskrifter på pannekaker med dere. Alle disse, og enda flere har blitt lagt ut på bloggen før, men her har jeg samlet de jeg liker aller best. Tre av dem er av sunenre varianter, mens den siste er en kaloribombe, hehe :-D Selv tenkte jeg å lage pannekaker til frokost i dag, men jeg er litt usikker på hvilken jeg velger ennå. Alle er jo så fantastiske! Flere enn meg som har pannekake-dilla? Jeg tullet her om dagen om at jeg bør åpne en egen pannekake-butikk ettersom jeg elsker det meste av pannekaker. Overraskende nok liker jeg som regel de sunne variantene best, mens noen ganger er det godt å kose seg med de originale.

PS: Alle oppskriftene gir 3 store eller 6 små pannekaker!
PS: Om du bytter ut havremel med havregryn må du røre det sammen i en blender.

SUNNE, LUFTIGE PANNEKAKER

♥ 2 egg
♥ 80gram havremel (evt. annen tørrvare)
♥ 4ss kesam (evt. gresk yoghurt)
♥ Melk/vann til passe konsistens 
♥ Litt salt, kanel og kardemomme

PROTEINRIKE PANNEKAKER

♥ 60gram havremel (evt. annen tørrvare)
♥ 2 egg
♥ 1ss cottage cheese (evt. kesam/gresk yoghurt)
♥ 3ss kesam (evt. gresk yoghurt)
♥ 3/4 scoop sjokolade proteinpulver (evt. andre smaker)
♥ Et godt dryss kanel og kardemomme

BANANPANNEKAKER
Image and video hosting by TinyPic
♥ 2 egg
80g havremel (evt. annen tørrvare)
1 banan 
Et dryss salt, kanel og kardemomme

AMERIKANSKE PANNEKAKER

3egg
50g smeltet smør
3dl melk
5dl hvetemel
1ts bakepulver
1ss sukker
♥ 1 salt, kanel og kardemomme

Hvilken er din favoritt? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Ananas Smoothie

 • 21.02.2017 kl. 19:45

Heisann alle sammen :-D Da var jeg endelig hjemme igjen etter jobb og trening. Kjenner virkelig det er deilig å sette seg ned å slappe av litt, og nå venter jeg egentlig bare på at pappa skal komme fra butikken med kylling og søtpotet. Jeg har som vanlig egentlig noen ting jeg bør få gjort, men jeg tror nok kvelden går til litt bloggjobbing og Sex and the City, hehe!

Morgenen i dag startet med denne herlige smoothien med mango, ananas og appelsin. Jeg har fått helt dilla på smoothier i det siste og blander de sammen kvelden før slik at jeg slipper å bråke så mye på morgenen. I tillegg får jeg mer tid til å fikse meg, og det er aldri feil! Denne smoothien var veldig god da jeg laget den i går kveld, men i dag hadde den blitt ganske bitter etter å ha stått over natten. Derfor må nok denne drikkes rett etter den er laget.

DU TRENGER:
Én mango
Én appelsin
1/4 av en ananas
4ss kesam
1dl melk

Blend alt sammen i en blender. Husk å legge melk og kesam i bunnen slik at det lettere blendes. Jeg vil ikke anbefale å la denne stå over natten ettersom den da blir veldig bitter. Eventuelt kan du tilsette litt banan eller bytte ut noe med banan.

Håper det smaker! Kommer du til å teste ut denne? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Proteinpannekaker!

 • 15.02.2017 kl. 19:00

God kveld alle sammen! Gah, nå er jeg virkelig helt død etter 7 timers jobb, etterfulgt av 2 timer trening, og nå er jeg endelig hjemme. Det var virkelig ekstremt tungt å komme seg opp fra senga i dag, og jeg følte meg egentlig ikke noe søvnig før etter jobb da jeg var på vei til trening. Så i natt bør jeg virkelig sove godt! Nå skal jeg ta meg en dusj, også skal jeg lage meg middag, selvfølgelig min favoritt: kylling, søtpotet og brokkoli :-D

Disse proteinpannekakene laget jeg på mandag, så innmari gode og luftige! Pannekaker er virkelig min guilty pleasure, og jeg tror pannekakebilder forfølger meg på internett, for jeg kommer over det nesten hver dag. Da er det jo perfekt å ha noen sunnere oppskrifter i hodet som man kan kose seg med!

TIL 6 SMÅ (1 person)
60gram havremel
2 egg
1ss cottage cheese
3ss kesam
3/4 scoop sjokolade proteinpulver (evt. andre smaker)
Et godt dryss kanel og kardemomme

Bland alt sammen, gjerne i en blender og stek i en stekepanne. Pannekakene blir veldig luftige og man kjenner en svært svak smak av sjokolade, men om du ønsker mer smak kan du bytte ut litt havremel og tilsette mer sjokoladeprotein eller litt kakaopulver. Om du ønsker litt mer smak kan du tilsette sukrin/sukker eller annen søtning. Topp med hva du selv ønsker. Jeg toppet med fibersirup (her), kesam, kiwi og druer!

Skal du prøve disse? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#mat #food #oppskrift #recipe #kosthold #pannekaker #protein

Proteinrundstykker

 • 06.02.2017 kl. 18:00

Heihei! I dag tenkte jeg å dele en oppskrift jeg kom over på Espen Hilton sin blogg, som jeg bare måtte prøve ut! Jeg har laget noe lignende før, og samme problem fikk jeg da; nemlig at de ble litt for rennende. Jeg skulle nok tilsatt litt mer tørrvare i disse rundstykkene, men gode ble de hvertfall! Mettende var der også, og jeg måtte selvfølgelig ta en klassisk "nystekte rundstykker med brunost", herregud så godt :-D

Dagen i dag har vært litt ekstra tung, uten at jeg helt aner hvorfor. Jeg var bare helt på bunn når jeg gjaldt motivasjon til jobb, men nå er jeg heldigvis hjemme og her tenker jeg å tilbringe resten av dagen. Håper jeg får vært litt produktiv og tatt en liten treningsøkt her hjemme - det ville hvertfall gjort godt for både kropp og sjel, hehe! 1/5 arbeidsdager gjennomført, klar for 4 til før helg?

Til 5 rundstykker:
200gram cottage cheese
2 egg
200gram havregryn
4 mandler
1ts bakepulver
Topp med salt før steking

Bland alt sammen med stavmikser eller i en blender, og topp med litt salt før steking. NAM!!!

Skal du teste ut disse? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#oppskrift #recipe #mat #food #kosthold #protein #rundstykker #cottagecheese #sunt #sunn

Sunn matpakke på 1-2-3!

 • 31.01.2017 kl. 11:00

Heisann alle sammen! Tirsdagen er i gang, og dagens lunsj er virkelig en god'ing :-D I dag tenkte jeg å dra rett på trening etter jobb så da trenger jeg litt påfyll, også ettersom jeg tenkte å trene et par timer. I går var det akkurat som jeg hadde en strekk i låret, men det er heldigvis bedre i dag, så jeg får prøve å ta det litt rolig. Muligens overkroppen får kjørt seg litt i dag, ellers håper jeg på å snike inn litt kondisjon selvom styrke selvfølgelig er favoritten. Motivasjonen er jo helt på topp etter de nye treningsklærne som kom forrige uke, og i går følte jeg meg fresh på trening, hehe!

Dagens lunsj er tre speltlomper; en med skinke, en med laks og en med tunfisk - alle toppet med cottage cheese. I tillegg har jeg med en skyr og en liten matboks med ananas og druer. Matboksen er forresten fra TGR, stilig, eller hva? "Bringing a snack is the new black", altså hallo, selvfølgelig må man ha litt snacks hver dag, og da er jo frukt og grønt perfekt å putte i matboksen. For å snu helt om må jeg også nevne at jeg i går kjøpte meg to kakebokser; en med doble sjokoladeflarn, og en med punsjboller, og fysøren så fristende det er! Blir nok en (eller flere) smakebiter i løpet av uka også, hehe :-)

Hva spiser du til lunsj i dag? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Kylling, søtpotet og brokkoli

 • 25.01.2017 kl. 21:04

God kveld alle sammen! Ah, nå har jeg nettopp storkost meg med kyllingstrimler, søtpotetbåter og kokt brokkoli - at noe så enkelt og sunt kan være godt er nok vanskelig å tro, men det smakte faktisk helt utrolig godt i dag. Kanskje er det fordi jeg har hatt en litt slitsom og stressende dag eller kanskje det er fordi jeg har trent og var dødssulten. Jeg startet dagen med en slitsom jobbdag; la meg si at det ikke er barebare å jobbe med barn. Heldigvis ble dagen bedre etterhvert og etter en super treningsøkt og denne middagen er jeg på topp igjen! Nå tenkte jeg å slappe og se litt på Sex and the City før det er natta :-)

Dette trenger du til 1 person:
200gram kyllingstrimler (en halv pakke)
En halv søtpotet
Olje
Valgfritt krydder
Brokkoli (fersk eller frossen)
Cottage Cheese/lettrømme

Slik gjør du:
Start med å sette stekeovnen på 225grader, og gjør klar søtpotetbåtene (OPPSKRIFT HER!). Kok opp vann i en kjele med litt salt, og putt oppi valgfri mengde med brokkoli. Brokkolien er ferdig når vannet har kokt opp igjen. Finn frem en liten bolle hvor du tilsetter litt olje (jeg brukte rapsolje) og valgfritt krydder (jeg brukte grillkrydder, pepper og aromat). Putt så kyllingstrimlene i bollen og rør rundt slik at alle kyllingstrimlene blir dekket med olje og krydder. Stek kyllingen til den er gjennomstekt, finn frem en tallerken og fyll den med kylling, søtpotet, brokkoli og litt cottage cheese/lettrømme.

Det er faktisk helt utrolig hva cottage cheese gjorde med helheten i denne middagen. Det ga virkelig det lille ekstra, i tillegg til at man får i seg litt ekstra proteiner som er supert etter en treningsøkt. Søtpotetbåter har jeg helt dilla på - det er så sykt godt, og passer like godt til middagen som til snacks. Om du ikke har prøvd det anbefales det på det sterkeste. Brokkoli kan selvfølgelig erstattes med andre grønnsaker og istedenfor kylling er fisk et godt alternativ.

Hadde du likt dette? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Oppskrift på Lompelasagne

 • 23.01.2017 kl. 19:36

Hei alle sammen! I dag tenkte jeg å starte uka med en liten oppskrift på sunnere lasagne. Jeg var som nevnt tidligere med kusinen min i helga, og som den "sunnhetsfreaken" (haha!) hun er, ville hun gjerne vise meg denne lompelasagnen, noe jeg selvfølgelig ville prøve ut. Jeg kan gjerne tenke meg å prøve den igjen med litt små endringer, og denne er helt klart sunnere og mer næringsrik enn vanlig lasagne (selv om vanlig lasagne er ganske mye bedre i følge min mening, hehe!) Moro å prøve ihvertfall og jeg vil absolutt anbefale deg å prøve den også :-D

Dette trenger du:
- 400g karbonadedeig eller kyllingkjøttdeig
- 2-3 ss tomatpuré
- 1 løk
- 1 hvitløksfedd 
- 2 dl vann 
- Valgfritt krydder (f.eks. oregano, paprika, pepper, chilli...)
- 250g cottage cheese
- 3-5 lomper eller speltlomper
- Revet eller skivet ost

TIPS! Jeg synes det kunne vært godt med litt mer lomper eller å blande grønnsaker inn i lasagnen.

Slik gjør du:
Sett stekeovnen på 180grader, og start med å steke kjøttdeigen i en stekepanne. Skjær opp løk og hvitløk og stek dette sammen med kjøttdeigen, det samme gjør du med tomatpureen og vannet, og lar det småkoke til det blir en tykk kjøttsaus. Krydre kjøttdeigen etter eget ønske og smak til.

Finn frem en ildfast form og legg lagvis kjøttdeig, lomper, cottage cheese et par ganger, før du til slutt topper med litt revet ost og evt. noe krydder. Stekes midt i ovnen i 15-20minutter, eller til osten er gylden. Serveres med salat eller annet tilbehør :-D

Jeg synes personlig denne lasagnen var helt grei, men jeg er overbevist om at den kunne vært enda bedre med litt mer krydder og noe spennende tilbehør!

Kommer du til å teste ut dette? :-D

#mat #food #oppskrift #recipe #lasagne #sunt #sunn #kosthold #lompelasagne

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Oppskrift på Kanelfletter

 • 16.01.2017 kl. 16:10

Heisann! God mandag alle sammen - håper dere hadde en fin helg og er klare for en ny uke. Skal være ærlig å si at jeg ikke er supergira for at det er mandag allerede, men jeg prøver å gjøre det beste ut av det, og setter meg litt planer for uka. Til nå er det egentlig bare jobb og trening som står på planen, i tillegg til at jeg gleder meg til å få en pakke i posten med litt nye klær jeg bestilte forrige uke! Egentlig kom den på døra i dag, men det var ingen hjemme, så de skulle prøve igjen i morgen.

I går bakte jeg og Lars kanelfletter, noe jeg fant oppskrift til på foodbyvictoria.blogg.no. Vi bestemte oss for å halvere oppskriften fordi jeg hadde for lite mel, men vi endte søren meg opp med å gå ned i butikken allikevel fordi det lille jeg hadde ikke holdt allikevel! Menmen, gode ble de ihvertfall og her kommer oppskriften på noen kanelfletter, evt. kanelsnurrer hvis du heller ønsker det.

Oppskrift til 8-10 fletter/20 kanelsnurrer:
5 dl hvetemel+til utbaking
1,5 ts salt
2,5 ts kardemomme
1 dl sukker
25 g gjær (tørr eller fersk)
1 egg (halve til deigen og halve til pensling)
3 dl lunken melk (ca. 30 grader)
75 g smeltet smør
Kanel, sukker og mykt smør til fyll

1. Varm opp melka slik at den blir lunken. En test for å se om temperaturen er grei er å lukke øynene og prøve å dryppe en dråpe melk under håndleddet; om du ikke meker det har det en perfekt temperatur. Smelt smøret og avkjøl det. Tilslett gjær og den lunkede melken i en bolle og rør rundt før du tilsetter smøret og et halvt egg.
2. Tilsett alt det tørre: hvetemel, salt, kardemomme og sukker, og rør rundt til det blir en fast og myk deig.
3. Ha plast/kjøkkenhåndkle over bollen og la den heve til dobbel størrelse (60-90min).

4. Kjevle ut deigen slik at den blir rektangelforma, og ha godt over med smør, kanel og sukker jevnt fordelt oppå hele deigen.
5. Bruk en kniv/pizzahjul til å skjære ut lange strimler, del den så nesten i to, før du nesten deler den i to på hver side igjen (da skal du sitte igjen med fire strimler). Tvinn så deigen sammen på hver side slik at det blir en flette.
6. Etterhev i 15-20min. Pensle flettene/bollene med egg og dryss over perlesukker om du har. Stekes på 200grader i ca.10minutter - følg med! Avkjøles på rist.

Mmh, disse blir nok en klassiker, så deilig! Perfekt med en kopp kaffe/kakao og kose seg med.

Kommer du til å teste ut disse? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Julehavregrøt

 • 06.12.2016 kl. 22:04

Juljuljul! Haha, tror jeg nevner det i hvert eneste innlegg for tiden. Så om dere blir helt gale, så be meg slutte, for jeg klarer nesten ikke å la være.

Etter en times trening og en rask dusj, har jeg nettopp kost meg med julehavregrøt! For dere som kjenner til Jul på Månetoppen, så vet vi at det er søtgrøtdagen den 6.desember. Det fristet derfor veldig å lage litt fløyelsgrøt, men etter trening ville kroppen heller ha noe litt mer sunt. Derfor kom jeg plutselig på den klassiske havregrøten, som nå er år og dager siden jeg har spist! Det toppes selvfølgelig med sukker og kanel, så 100% sunt kan man vel ikke si at det er, men pyttpytt.

Nå maser både jeg og mamma på at pappa skal få ned julepynten fra loftet. Latsabber tenker dere kanskje, men det å komme seg opp på loftet er ikke barebare, og ingen andre enn pappa tørr å våge seg på den høye gardintrappen for å komme seg opp på loftet og sende ned tunge esker med julepynt. Vi har fått pyntet litt, men langt i fra nok med alle nisser som skal opp her i huset! Ser også at det er flere og flere som allerede setter opp juletreet. Personlig har jeg ikke noe i mot det, og hadde jeg bodd alene hadde det nok vært oppe allerede 1.desember. På den andre siden er det greit å vente litt til, men forhåpentligvis får vi det opp i løpet av uka. Om det ikke er oppe innen søndag må jeg nok ta saken i egne hender!

Er det pyntet til jul hos dere?

Avocado & Egg

 • 01.12.2016 kl. 16:21

Ukas andre matinnlegg med egg, hehe - som dere sikkert forstår hater jeg egg altså! Hehe, huff, tror jeg spiser egg nesten hver dag, enten det er omelette, kokt, eggerøre eller i bananpannekaker. Det er jo veldig flott å få i seg ettersom det inneholder alle de nyttige næringsstoffene - uten om vitamin C, men pyttpytt! Da passer det bra med et glass appelsinjuice ved siden av, hihi :-) Avocado er noe jeg prøver å lære meg og like, og jeg skal innrømme at det er godt i små mengder og sammen med andre ting, men for mye gjør meg rett og slett kvalm. Toppet brødskiven med litt lett-majones for å jevne ut smaken, namnam!

I dag er det jo 1.desember, og da jeg gikk ut døren på morgenen hadde det faktisk kommet et liite hvitt lag med snø, wii! Det var virkelig ikke store greiene, men litt hvit asfalt hjelper faktisk på julestemningen. Nå tenkte jeg å slenge meg ned i sofaen og sette på "Jul på Månetoppen". Nå starter nedtellingen til julaften, og det gjør jeg selvfølgelig med en julekalender :-D

Liker du avocado?

Eggerøre og laks

 • 29.11.2016 kl. 16:57

Namnam, nå har jeg nettopp kost meg med en veldig lettvind lunsj/middag, nemlig eggerøre og røkt laks. Fysøren, så digg! Så et av barna på jobben som hadde det til lunsj, så jeg måtte stikke en tur innom butikken etter jobb for å kjøpe laks; min livrett, hehe! At noe så enkelt kan være så godt skjønner jeg virkelig ikke, men dette blir nok spist oftere fremover. Noen som har smakt kornmo knekkebrød? Fysøren, elsker de! Det har vært min everyday-breakfast i flere måneder nå, og de er også mye mer mettende enn andre knekkebrød, noe som gjør at man bli mett av to, ovenfor ti. Anbefales sterkt!

På jobb i dag fikk jeg male litt på vinduene, da vi driver og pynter til jul på SFO. Ei annen hadde malt trær på vinduene, mens jeg fikk i oppgave å male litt snø på "bakken", trærne og male noen snømenn og snøfnugg. Til slutt teipet vi på "halve" julenisser slik at det så ut som de tittet opp fra trærne eller opp fra snøen. Sykt koselig og stemningsfullt :-D Nå gleder jeg meg bare enda mer til torsdag, altså 1.desember, da kan man ihvertfall unne seg alle julegoder, for det varer jo tross alt bare en måned! Gjett hvem som nå hører på julemusikk og slapper av i sofaen, aah. Det må være lov før det blir trening i kveld, eller hva?

Liker du eggerøre og laks?

4 snacks til din jentekveld #2

 • 16.11.2016 kl. 16:24

Heihei dere! Endelig et nytt innlegg med "4 snacks til din jentekveld". For langt over et år siden postet jeg et slikt innlegg med 4 andre snacks, som dere kan lese HER. Dette er et av mine mest leste innlegg på bloggen, så derfor tenkte jeg det kunne være morsomt med fire nye tips. Så her kommer altså oppskrift på hummus, snickerskake, ostekakebiter med sjokolade og søtpotetbåter!

HUMMUS - PROTEINRIK PURÉ

Mmmh, dette er både sunt og godt, passer perfekt til flere personer og kan nytes som snacks med god samvittighet!

SNICKERSKAKE

Denne kaka er bare helt fantastisk! Alle jeg har møtt elsker snickerskake, så med mindre man er allergisk mot nøtter kan jeg nesten garantere at dette blir en klassiker, for fysøren, nam :-D

OSTEKAKEBITER MED SJOKOLADE

Disse ser kanskje ikke så fristende ut, men de smaker virkelig himmelsk allikevel! En perfekt munnfull som oser av masse gode smaker. En stor favoritt!

OVNSSTEKTE SØTPOTETBÅTER

Server noen ovnsstekte søtpotetbåter med krydder og litt dressing/rømme ved siden av, og nyt! Igjen en litt sunnere kos, samtidig veldig godt :-D

Var det noe som fristet?

American Pancakes

 • 13.11.2016 kl. 20:30

Hei alle sammen! Da satt jeg på toget hjemover til Drammen igjen. Jeg har hatt en skikkelig flott helg med kjæresten nok en gang. Vi har fått ordnet opp i litt ting som føltes feil, og er back on track, noe som alltid er en skikkelig godfølelse. Jeg og Lars er så glad i pannekaker at vi like gjerne laget det til frokost både i går og i dag. I går prøvde jeg meg for første gang på skikkelig amerkanske pannekaker - tjukke og innmari mettende. De ble enda en del tykkere enn de ser ut som på bildet, og en av pannekakene tok vi nugatti inni, namnam! I dag laget vi noen andre pannekaker du kan se oppskrift på her, som falt litt mer i smak. Det vil si; Lars laget dem. Tenkte det var like greit å lære han hvordan man gjør det, og han var visst et naturtalent - gjett hvem som skal forlange frokost på senga en gang i fremtiden, hihi :-D

3egg - 50g smeltet smør - 3dl melk - 5dl hvetemel - 1ts bakepulver - 1ss sukker - 1ts salt, kanel og kardemomme

Bland alt sammen og stek på middels varme i en stekepanne. Om du ønsker å ha pannekaker med nugatti/nutella-fyll, tar du litt røre i stekepanna, en spiseskje nugatti/nutella, og tar litt røre over dette igjen. Mmh, så godt - bare å nyte :-D

Er du like glad i pannekaker som meg?

Mars & Snickers Proteinbar

 • 03.11.2016 kl. 19:49

Heisann dere! For litt siden bestilte jeg meg Mars og Snickers Proteinbar. Jeg måtte bare prøve disse etter å ha hørt av de var en ganske bra erstatning. Jeg har funnet en del proteinbarer som jeg liker, som er en veldig god erstatning til vanlig sjokolade om man skulle ønske det i hverdagen og ønsker å få i seg mer proteiner. Jeg er ikke en type person som ikke koser meg med vanlig sjokolade, men ettersom jeg virkelig er en altfor stor sjokoladeelsker er det greit å ha en erstatning innimellom. I tillegg er det veldig spennende å se hvor mye forskjell det er, men hvor like de kan være i smak. Selv om jeg ikke ønsker at folk skal telle kalorier til punkt og prikke legger jeg ved næringsinnholdet på de vanlige sjokolade VS proteinbarene så dere kan se.


MARS 19G PROTEIN, 57G
Tørrere konsistens, men smaker ganske likt. Søt og god, og absolutt en veldig bra erstatning for Mars. Høyt proteininnhold, mye mindre sukker og helt klart en super erstatning for Mars smaks- og næringsmessig. Dessverre ganske dyr, da også når man må betale for frakt. Kan kjøpes HER.

NÆRINGSINNHOLD PER BAR 57G - MARS PROTEIN // VANLIG MARS
Kalorier: 200kcal  //  259kcal
Karbohydrater: 22g  //  39,6g
Hvorav sukkerarter: 13g  //  34,2g
Fett: 4,6g  //  10,1g
Hvorav mettet fett: 2,6g  //  5,7g
Protein: 19g  //  2,4g
Salt: 0,4g  //  0,25g

TERNINGKAST: 6


SNICKERS 18G PROTEIN, 51G
Denne har også en tørrere konsistens enn vanlig snickers, og smaker mer proteinbar ovenfor Mars'en. Allikevel er den veldig god og søt, med en god, mild saltsmak fra peanøttene. God erstatning for Snickers, og er helt klart mye sunnere og næringsrik. Denne smakte faktisk helt fantastisk etter trening! Også veldig dyr, også på grunn av frakt. Kan kjøpes HER.

NÆRINGSINNHOLD PER BAR 57G - SNICKERS PROTEIN // VANLIG SNICKERS
Kalorier: 199kcal  //  250kcal
Karbohydrater: 18,4g  //  33g
Hvorav sukkerarter: 9,5g  //  27g
Fett: 7,1g  //  12g
Hvorav mettet fett: 2,7g  //  4,5g
Protein: 18,2g  //  4g
Salt: 0,2g  //  Ukjent

TERNINGKAST: 6

Har du smakt disse eller ønsker du å prøve de? :-D

Smakstest av SKYR

 • 31.10.2016 kl. 16:23

Hei dere! Nå tenkte jeg å gi dere et litt annerledes innlegg enn vanlig, nemlig en smakstest av den islandske yoghurten Skyr, som jeg ofte bruker som mellommåltid. Dette er absolutt et av de bedre utvalgene av yoghurt om man ønsker å velge en litt sunnere type. Om man er aktiv kan det allikevel være litt knapt med kalorier som et mellommåltid. Den er veldig god å blande med blant annet cottage cheese eller ulike kornblandinger.

Alle begerene inneholder 16gram protein og ca. 100 kalorier, i tillegg til at de kun inneholder et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt/bær. På den andre siden er det tilsatt søtningsstoffer og innholdet av frukt og bær er lavt. Nedenfor kan dere se min vurdering av smakene på disse :-D


Skyr med Blåbær og Vanilje
Denne er veldig fyldig og god. Allikevel kan den smake litt kunstig, så jeg skulle ønske det var en litt friskere blåbærsmak.
Terningkast: 4/6


Skyr med Jordbær og Lime
Det her er min absoutte favoritt, hvor jeg synes det er en perfekt balanse mellom søt og sur smak!
Terningkast: 6/6


Skyr med Grønn Te og Sitron
I denne yoghurten kommer virkelig smakene frem, da spesielt smaken av grønn te. Jeg er ikke superglad i grønn te, i tillegg til at den er litt for sur for min smak, men tommel opp for fyldighet og masse smak!
Terningkast: 4/6


Skyr med Fersken og Bringebær
Denne synes jeg til tider kan bli litt for søt, men den er også veldig fyldig og god!
Terningkast: 5/6

Gi gjerne din mening i kommentarfeltet! Liker du skyr? :-D

EGGEMUFFINS

 • 26.10.2016 kl. 16:17

Heisann alle sammen! Endelig fikk jeg prøvd eggemuffins som jeg så lenge har drøyd med å prøve. Visste at det kom til å ta kort tid og være enkelt, men allikevel har jeg alltid stekt omelett istedenfor. Eggemuffins er egentlig akkurat det samme som omelett bare i muffinsformer. Namnam! Dette skal jeg garantert lage igjen - sjekk ut oppskriften under bildet.

Til 8 eggemuffins:
- 5 egg
- 5ss melk
- valgfritt krydder, jeg brukte: aromat, pepper, timian og chilipowder
- valgfritt tilbehør, jeg brukte: paprika, ost og smårettkylling

Fremgangsmåte:
Sett ovnen på 180grader og gjør klart muffinsformer/brett med former. Visp sammen egg, melk og krydder i en bolle. Legg tilbehøret i formene, bestem selv hvor mye du ønsker. Hell så røren oppi muffinsformen (nesten helt full), og sett de på midterste rille i rundt 15-20min. Følg med! Nytes like godt varme som kalde - perfekt i matpakke, til frokost, middag eller kvelds :-D

Har du prøvd disse? :-D

HUMMUS - Proteinrik Puré

 • 12.10.2016 kl. 17:50

PURÉ AV KIKERTER - RIK PÅ PROTEINER, JERN OG B-VITAMINET FOLAT.

Andre oppskriftspost på rad - wow. Jaja, dere sier vel ikke nei takk til det? I dag prøvde jeg meg på hummus! En kikertpuré som kan brukes som tilbehør til middager, som en dipp til grønnsaker/frukt, istedenfor smør/majones og masse annet! Dette smakte jeg første gang hos venninnen min i sommer, og fikk nå lyst til å prøve det selv også. Veldig sunt og enkelt!

TIL 3-4 PERSONER (som på bildet):
1
boks kikerter (à 240 g)
saften av 14 stk sitron
2
båt hvitløk
12
ts salt
12
ss tahini
(jeg laget denne selv, oppskrift nedenfor)
ca. 58 dl olje

Skyll kikertene godt. Ha kikertene i en foodprocessor sammen med sitronsaft, hvitløk, salt, tahini og olje. Hummusen skal ha en myk konsistens.


Tahini fantes ikke på kiwi, så jeg måtte derfor lage dette selv. Det blir en del til overs, men dette kan oppbevares kjølig i et glass med lokk i ca.1mnd.
DU TRENGER:
1dl sesamfrø

12 ts salt
Rapsolje

Rist sesamfrøene lett gylne i en varm panne (pass på: sesamfrø gir sterk svidd smak om det blir stekt for lenge). Bland dette sammen med salt i en foodprocessor i et par minutter, før du tilsetter litt og litt olje til du har en myk, litt tykk blanding.

Server ferdig hummus med gulrøtter, eple, sukkererter, polarbrød eller noe annet! Smak deg frem og nyt. Dette er også anbefalt som tilbehør til fisk, kjøtt og vegetarretter.

Har du smakt hummus, eller kommer du til å prøve det? :-D

Proteinrundstykker med Cottage Cheese

 • 11.10.2016 kl. 17:00

Ohyeah, sjekk hva jeg fikk laget i går kveld a! Proteinrundstykker med Cottage Cheese - på kun rundt 20-30min. Jeg så plutselig at jeg hadde masse Cottage Cheese i kjøleskapet som gikk ut på dato i går, så jeg tenkte det var like greit å bruke den til noe. Derfor fant jeg en superenkel oppskrift på proteinrundstykker med cottage cheese. Veldig enkelt og greit!

300gram Cottage Cheese
250gram havregryn
2 egg
1ts bakepulver
0,5ts salt

Bland dette helst sammen i en stavmikser. Jeg måtte blande det halvveis sammen i en blender, ettersom jeg ikke har stavmikser. Dette funket helt ok, helt til røren ble for tykk. Videre rørte jeg dette sammen med en slikkepott og brukte den til å legge seks kladder med røre på stekebrettet med bakepapir. Dette stekte jeg på 200grader i ca.20min. Om du lager mindre rundstykker kan det gjerne ta kortere tid. Følg med! Du kan rundstykkene ut av ovnen når de er gyldne og du merker at de er gjennomstekte. Server med godt pålegg og spis til hvilket som heslt måltid!

Kommer du til å prøve disse? :-D

Disse 3 tingene blir jeg aldri lei av

 • 07.09.2016 kl. 21:14

Yessdaa, da sitter jeg endelig i sofaen, klar for å slappe av resten av kvelden! Nå har jeg nettopp trent, dusja og fått laget meg noe mat. Jeg skulle egentlig bare trene én time i dag, men da jeg møtte noen fra jobben som skulle være med på neste treningstime på Fresh Fitness måtte jeg bare henge meg på. Så nå har jeg forbrent ca. 1000 kalorier på to timer, og gjort noe jeg aldri blir lei av - altså trene! To andre ting jeg heller aldri klarer å legge fra meg er disse fantastiske bananpannekakene (oppskrift her), og serietitting! Skal banne på at flere er enig i sistnevnte, eller hva?

Jeg er sånn som må gjøre meg litt ferdig med en serie før jeg starter på en helt ny, og akkurat nå holder jeg på med Orange is the New Black. En episode til så starter jeg på tredje sesong. Jeg følger også på med Pretty Little Liars, men her venter jeg på nye episoder som kommer i April 2017 (gaah såå lenge!!!). I tillegg er jeg veldig glad i Dance Academy og ikke minst Sex and the city! Vi får se hvilken serie det blir etter Orange is the new black! Nå bruker jeg ganske lang tid på å se ferdig en serie, så jeg har fortsatt god tid til å finne ut det.

Har du noe du aldri blir lei av?

Oppskrift: SNICKERSKAKE

 • 05.09.2016 kl. 16:08

Hei dere! Her har vi endelig oppskriften på den fantastiske snickerskaken jeg laget i helga! Fysøren denne er virkelig farlig god, og jeg kan nesten garantere at den faller i smak med mindre du hater eller er allergisk møt peanøtter. Denne kaka er også ganske stor og mektig så den holder til mange personer, eller over lengre tid. Jeg kan ihvertfall garantere at jeg kommer til å lage denne flere ganger til spesielle anledninger :-D

DU TRENGER:
2,5dl sirup  -  1dl sukker  -  1,5liter cornflakes  -  1dl kokosmasse  -  1 glass peanøttsmør (rødt lokk)  -  1ts vaniljesukker  -  450gram melkesjokolade (2,5plate)

SLIK GJØR DU:
Knus cornflakes før du blander inn kokosmasse, vaniljesukker og peanøttsmør. Det kan være lurt å bruke henda her slik at du får blandet det godt sammen.
Kok sammen sirup og sukker til "sukkeret har smeltet inn i sirupen". La det koke opp før du skrur ned platen - husk å røre hele tiden. Dette kan gjøres samtidig som man blander sammen det tørre om man er to personer. Tilsett sirupen og sukkeret i cornflakesen, kokosmassen, vaniljesukkeret og peanøttsmøret. Rør raskt og godt inn slik at ikke alt stivner.

Ta frem en stor langpanne, legg på bakepapir og spre røren utover langpannen. Prøv å dekke alle "hull", selv om dette kan være litt vanskelig ettersom det stivner ganske fort. Smelt melkesjokoladen sammen med litt smør (vannbad eller lav varme i en kjele). Hell sjokoladen over kaken og fordel det jevnt utover. Sett så kaken i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet.

Har du smakt snickerskake før? :-D

Oppskrift: Ovnsstekte Søtpotetbåter

 • 30.08.2016 kl. 20:20

Åhfyysøren dette er noe av det BESTE jeg har smakt på lenge! Hvorfor har jeg ikke prøvd dette før??? Som jeg skrev i forrige innlegg hadde jeg bare smakt søtpotet en gang, og det var sykt godt. Derimot hadde jeg ikke trodd at det ville bli like godt når jeg laget det, haha! Der tok jeg jammen meg feil, for det her likte jeg virkelig kjempegodt! Jeg trodde først de skulle være litt sprøe, men de er helt myke bare så det er klart.

TIPS FRA LESER FOR SPRØ SØTPOTETBÅTER: Legg det i vann en times tid etter du har kuttet de opp, før de stekes.

DU TRENGER (4 pers.):
2 søtpoteter
Olje (Jeg brukte rapsolje)
Valgfritt krydder. Rett og slett alt du finner i skapet. Jeg brukte litt salt, pepper, grillkrydder, timian, chilipowder ++)

SLIK GJØR DU:
Sett ovenen på 220grader. Skyll søtpotetene godt i vann og skjær de opp i passe størrelser. Legg alt utover på en stekepanne, hell over litt olje. Pass på at alle søtpotetene har olje på seg. Krydre så over med masse forskjellig krydder - du trenger ikke være redd for å bruke for mye krydder (med mindre du ønsker det litt sunnere selvfølgelig). La det stå i ovnen i 15min, rør så rundt, krydre enda mer om du ønsker (ettersom krydderet ofte faller av og legger seg i bunn med oljen når man rører rundt). La det så stå i 15min til, og vipps så har du verdens beste ovnsstekte søtpotetbåter!

Liker du søtpotet? :-D

My Favorite Meal

 • 22.08.2016 kl. 22:12

Heisann dere! Nå sitter jeg endelig her og koser meg med en bolle skyr med cottage cheese, granola, blåbær og jordbær. Har tenkt på dette måltidet i hele dag og endelig kan jeg bare sitte her og nyte det. Mitt absolutt favorittmåltid for tiden. Jeg har nettopp fått tatt meg en dusj etter å ha hjulpet besteforeldrene mine med å sette inn ny komfyr. Jeg hadde egentlig helt andre planer i dag, blant annet å rydde i sminkeorganiseringen min og trene. Dessverre tok det med komfyren litt lenger tid enn forventet, men jaja, tar det igjen i morgen, haha :-D

Denne uka har jeg faktisk svært få planer for en gangs skyld. Jeg skal jobbe og trene, og i helga er det duket for elvefestivalen her i Drammen. Egentlig skjer det ikke så veldig mye der, men det blir nok en liten tur til byen allikevel. Kanskje jeg også bestiller en time hos frisøren for å stusse tuppene litt!

Hva er ditt favorittmåltid for tiden? :-D

Kiwi & Mango Popsicles

 • 03.08.2016 kl. 22:02

Ohyeaah, da var vi igang med hjemmelagde is! Igår slang jeg sammen litt frukt og yoghurt i en blender slik at jeg skulle ha is til idag. Den ble helt grei, og er absolutt innafor! Jeg gleder meg til å prøve litt andre oppskrifter, og muligens ta litt inspirasjon og oppskrifter fra andre bloggere. Stylebyida har mange fine oppskrifter på slike pinneis som jeg prøve - gleder meg :-D Denne kunne muligens vært litt mer søt/sur, så hvis du vil kan du gjerne tilsette søtning eller sitron/lime.

DU TRENGER:
1 hel mango  -  2 kiwi  -  3ss Gresk Yoghurt Vanilje

I stad var jeg ute på en gåtur opp en slalombakke like ved der jeg bor. Det tar ca.30min å gå opp, og det er ganske tungt når det konstant går oppover. Etter dette fant jeg en benk og gjorde min faste styrkeøkt på 15min som jeg har gjort de siste gangene jeg har trent ute, etterfulgt av å jogge ned igjen. Det pøset ned, og jeg var klissvåt da jeg kom hjem. Skulle gjerne ønske ansiktet var dekket i svette for å ha jobbet hardt, men det var visst bare regn, haha!

Liker du å lage is selv? :-D

Perfekt proteinrikt mellommåltid!

 • 02.08.2016 kl. 22:16

God kveld dere! Da har jeg nettopp kost meg med et lite proteinrikt måltid. Jeg kom meg over dørstokken istad og jogga i nesten en time + stryrke på en benk i 15min (SE: 5 treningsøvelser du kan gjøre ute). Jeg har også vært en tur på senteret for å se etter en sykkelhjelm nå som det er sommer og det nesten tar kortere tid å sykle til jobb enn å ta bussen. I tillegg til dette fikk jeg også med meg et nytt sengetøy, noen isformer og "Formula 10.0.6 Rescue Me! Blemish Care". Gleder meg til å prøve den kremen ettersom jeg leste på Therese sin blogg at den var så bra. Isformene er jeg også skikkelig gira på å prøve siden det er så innmari mange fine oppskrifter som florerer rundt nå.

Skyr Skogsbær  -  Cottage Cheese  -  Granola Jordbær  -  Litt gresk yoghurt vanilje

Nå tenker jeg å ta meg et knekkebrød samtidig som jeg koser meg med Pretty Little Liars. Som nevnt tidligere starter jeg ikke før ti i morgen, så jeg stresser ikke med å komme meg til sengs, hehe :-D

Tror du at liker dette? :-D

Omelette in a bowl

 • 26.07.2016 kl. 12:33

Hei dere! Så, dere har vel hørt om fenomentet "Smoothie in a bowl"? Smoothie skal jo egentlig være i glass, så idag tenkte jeg å presentere "Omelette in a bowl"! (Som egentlig skal være på tallerken). Haha! Neida, jeg bare tuller. Dette ble ihvertfall dagens frokost, og straks skal jeg komme meg ut døra for å trene. Nå må jeg virkelig komme igang litt igjen og øve på BodyPump, som starter opp allerede neste fredag. Vil helst ikke knekke sammen på første time etter over en måned, så nå er det bare å komme seg ned på Fresh Fitness å trene.

Sjekk det søte mummi-settet a! Dette er den eneste mummibollen jeg har, sammenlignet med... 18 mummikopper(?). Ups, mulig noen nye mummiskåler skal slippe til før flere kopper kjøpes. Idag kommer Lars til meg igjen. Planene våre er å dra på kino for å se på den nye Istid-filmen. Man bli aldri for gammel for en skikkelig familiefilm, eller hva? Noen som har sett den?

Liker du omelett? :-D

Nutella and Strawberries

 • 15.07.2016 kl. 13:23

God morgen dere! Eller, god morgen er vel ikke helt rett å si nå, men jeg er ihvertfall nettopp ferdig med å spise frokost. Fysøren, hvor godt ser ikke dette ut??? Jordbær med nutella; kan det blir en bedre start på dagen? Dere skulle sett ansiktet til Lars da jeg sa han kunne få den ene - han lyste opp, haha!

Jeg ble helt ærlig skikkelig fornøyd med disse bildene. Ser litt ut som de er tatt ut fra weheartit eller instagram, haha! Uansett så er jeg skikkelig god og mett nå, og klar for å få en fantastisk fredag :-D

Idag er planene våre å dra hjem til meg, fordi jeg vil gå på tur for å bade. Vi har to alternativer hvor den ene turen består av å gå opp et juv et par timer, før vi ender opp ved en dam. Det andre alternativet er å gå opp til et tjern, hvor det egentlig er mye bedre å bade. Tror vi ender opp med å gå dit. Merker at jeg trenger å bevege meg litt nå, etter to ganske late dager. Heldigvis er det også endelig fint vær idag, så jeg gleder meg masse til en gåtur, og årets andre bad!

Liker du nutella og jordbær? :-D

Lovely Afternoon

 • 06.07.2016 kl. 15:32

Image and video hosting by TinyPic Ååh, jeg skulle ønske hver dag kunne være som denne!!! Jeg startet dagen klokken elleve da alarmen ringte for å dra på trening. Siden det er sommerferie, og jeg ikke har noen store planer for dagen tok jeg meg til rette i senga og lå der til litt over halv tolv og bare scrollet litt nedover på instagram og facebook. Da jeg endelig kom meg opp av senga tok jeg på meg treningsklærne, tok med treningsbagen og gikk nedover mot Fresh Fitness. Der trente jeg en time BodyPump, ettersom jeg trenger litt øving på det nye programmet før gruppetimeplanen starter opp igjen i august! Kjente at jeg ble skikkelig sliten i kroppen idag, og merket godt at jeg ikke hadde trent siden forrige torsdag. Denne uka har jeg derimot planer om å få trent imorgen og fredag, i tillegg til at jeg og ei venninne tenkte å bade og svømme litt på sødang.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Da jeg var på vei hjem tok jeg meg en kjapp tur innom butikken for å få med litt blåbær og jordbær. Mmh, så sinnsykt friske og gode, namnam! Så da jeg hadde kommet hjem og tatt meg en dusj, rørte jeg sammen egg, banan og havregryn og lagde noen superdeilige bananpannekaker. Hvis du ønsker full oppskrift på disse kan du se det her. Planen for dagen videre er å møte noen venninner på Starbucks, så originalt, haha! Må nok en tur innom polet da jeg fikk smake en vin kalt Black Tower i helgen - den var sååå god! I tillegg er jeg straks tom for fuktighetskremen min, så den må jeg få tak i igjen.

Image and video hosting by TinyPic

Hva står på deres plan idag? :-)

HUSK Å MELDE DEG PÅ KONKURRANSEN HVOR DU KAN VINNE MANGE FINE PRODUKTER HER!!!

BROOKIES: Brownies & Cookies

 • 03.07.2016 kl. 21:32

God kveld! Da var man hjemme fra en supermorsom og koselig hyttetur, og sitter nå hjemme hos Lars og slapper av. Dagen idag har egentlig bare vært brukt til å ligge lenge i senga, spise frokost, pakke og kjøre hjem. I tillegg bakte jeg noen Brookies med en ferdigpakke. Alt man trenger å gjøre er å blande sammen en browniesrøre og en cookiesdeig, før vi legger dette oppå hverandre og steker det. Namnamnam, skikkelig godt! Jeg har absolutt fått i meg alt for mye mat og drikke denne helga, så jeg gleder meg nå til å få trent og spist litt ordentlig mat - selvom det absolutt er superdigg å kose seg litt :-D

Nå skal jeg nok bare slappe av resten av kvelden, muligens se en film, før jeg sikkert blir ganske lenge opp på grunn av sommerferie. Altså jeg vet jeg nå har nevnt at det digg å sommerferie sikkert hundre ganger, men fysøren, denne ferien har jeg gleder meg lenge til, og er skikkelig velfortjent ifølge meg selv. Håper flere der ute også koser seg, og ihvertfall har hatt en finfin helg!

Har du smakt brookies?

HUSK Å MELDE DEG PÅ KONKURRANSEN HVOR DU KAN VINNE MANGE FINE PRODUKTER HER!!!

Proteinbananbrød

 • 17.06.2016 kl. 15:55

(Dette innlegget er delt for ca.1 år siden, men jeg deler det igjen fordi dette brødet er så utrolig godt!)
Heisann alle skjønne lesere!♥ Idag tenkte jeg å dele en oppskrift på et sykt godt brød med dere! Da jeg var på hytta med noen venner, bakte mamma dette brødet, og jeg hadde aldri trodd at det skulle være godt. Jeg syntes personlig det til og med kan spises som kake, for så godt og ferskt var det altså - så lenge du setter den kjølig! Selv om det ser litt skummelt ut med alle oppskriftene, var det visstnok gjort på 1-2-3, og det eneste som tok litt tid var stekingen.

DU TRENGER:
2 moste modne bananer
2 dl grovt speltmel (evt. annen tørrvare)
1 dl rugflak (du kan også bruke havregryn)
1 ss bakepulver
0,5 dl mandelmelk (du kan bruke vanlig melk)
2 egg
2 ss mager kesam
3 ss flytende kokosolje (kan også bruke smør)
1 ts kanel
1 neve hakkede mandler og valnøtter
2 ss tørkede tranebær

FREMGANGSMÅTE:
Mos bananene godt i en bolle. Bland de resterende ingrediensene godt sammen. Legg bakepapir i en liten brødform og hell røren over i formen. Stek på 180grader i 45-50min. La brødet hvile på en rist i 10 minuter før servering. Sett gjerne kjølig hvis du ønsker at det skal holde seg ferskt.

Kommer du til å teste ut dette brødet?♥

Proteinrikt Måltid

 • 02.06.2016 kl. 22:16

Omnomnomz *smask*, nå tenkte jeg å tipse dere om ett av mine favorittmåltider. Nå i varmen er det ikke alltid man har lyst på varmmat, så dette er absolutt noe man kan kose seg med som både er friskt, sunt og proteinrikt! Man kan gjøre så utrolig mye med cottage cheese. Personlig synes jeg ikke det er supergodt alene, men sammen med andre ting er det sykt godt!

COTTAGE CHEESE - BANAN - KIWI - HAVRE CRUNCH

Nå slapper jeg av etter en times joggetur, og venter på at Paradise-finalen skal starte, flere som er spente? Haha :-D Jeg fikk også nettopp svar på hvorfor jeg har hatt skikkelig søtsug denne uken, og aldri blir mett, nemlig mensen! Det kan faktisk også være svaret på hvorfor jeg har vært så trøtt denne uka... Åh så jeg elsker mensen altså...usj!

Liker du Cottage Cheese?

4 kakefavoritter!

 • 27.05.2016 kl. 18:52

God dag, fra kakemomsen Vilde, haha! Neida, men den siste tida har jeg faktisk spist en del kake på grunn av konfirmasjon og avslutning i barnehage. Dette fikk jeg meg til å tenke på kakeoppskrifter jeg har delt på bloggen. Jeg baker egentlig ikke så mye, og nå er det veldig lenge siden jeg sist bakte en ordentlig kake faktisk. På den andre siden vet jeg absolutt hva jeg skal få prøvd ut snart, så bare vent og se! Da jeg gikk tilbake i arkivet fant jeg noen favoritter, da blant annet skolebrød som jeg laget i påsken ifjor, hasselnøtt- og kaffekaka som venninna mi laget ifjor sommer, en ostekake som er helt fantastisk og en stor favoritt hos meg: cake pops. Om du trenger litt inspirasjon til kaker så sjekk gjerne ut disse :-D


SKOLEBRØD  -  HASSELNØTT- OG KAFFEKAKE  -  OSTEKAKE  -  CAKE POPS

Noe her du kommer til å prøve, eller liker?

OMELETT

 • 26.04.2016 kl. 17:09

Gjett hvem som nettopp har kost seg med en skikkelig god omelett til middag! Som regel når jeg lager omelett kaster jeg bare to egg oppi stekepanna og slenger på noen fiskepuddingskiver. Nå bestemte jeg meg heller for å tilsette litt mer så det ble litt mer spennende og mye mer mettende.

3 egg - 3 skiver fiskepudding - kokt brokkoli - 1/3 paprika - 3 skiver ost - valgfritt krydder

Det jeg gjør er rett og slett å knuse tre egg oppi en liten stekepanne, og tilsette fiskepudding, paprika, brokkoli og ost. Så skrur jeg ned varmen på plata og legger et passende lokk over i et par minutter. Strø så litt valgritt krydder/salt over omeletten. Ta-da, dagens middag er klar!

Liker du omelett? :-D

pancakes

 • 10.04.2016 kl. 16:12

Hallo alle sammen! Gurimalla nå var det deilig å sette seg ned i sofen litt. Etter en superbra bursdagsfest for kjæresten igår må man regne med litt å rydde opp. Selvom vi lå lenge og dro oss i senga og hadde en fantastisk pannekakefrokost, var det skikkelig slitsomt å rydde opp, hehe! Tenkte å vise deres gårsdagens antrekk litt senere idag eller imorgen, men vi får se ettersom jeg nå skal se på film med Lars resten av dagen.

50g smør - 2,5dl melk - 2 egg - 3dl hvetemel - 0,5ts salt - 1ss sukker - 2ts bakepulver - 1ts kanel

Hva gjorde du igår? :-D

Ostekakebiter med sjokolade

 • 08.04.2016 kl. 15:44

Se video av hvordan det egentlig skulle vært laget HER.

STEG 1:
10 bixit-kjeks
1/4cup melis
0,5ts salt
100g smeltet smør

Knus bixit-kjeksen til smuler og tilsett resten av ingrediensene. Fordel det utover på et lite brett. Som dere ser måtte jeg bruke mindre av brettet for å få et tykt nok lag (jeg burde lagd den enda mindre egentlig). Sett dette i fryseren i 10min.

STEG 2:
3pakker philadelphiaost (600g)
2cups melis
3ts vaniljeekstrakt/vaniljeessens

Bland alle ingrediensene sammen i en bolle slik at det blir en jevn og luftig røre. Legg dette med et jevnt lag på bixit-kjeksen, og fordel utover. Frys dette i 1-2timer.


STEG 3:
1 pakke Melkesjokolade
Smelt melkesjokolade, og ta så ut brettet med ostekaken. Hvis den ikke er helt stiv kan du bare helle sjokoladen over ostekaken og la det stå i fryseren til det har stivnet. Hvis den derimot er helt stiv kan du dele ostekaken i små firkanter og dekke dem i sjokoladen. Mine ble egentlig litt mislykket med tanke på at dette smeltet ALT for fort til at jeg fikk dekket det med sjokolade. Derfor pøste jeg bare på med sjokolade oppå. Hadde jeg gjort det om igjen hadde jeg heller tatt sjokoladen rett oppå kaken og latt det stivne og heller skjært den i biter etter det.

Kommer dere til å prøve dette?

Polarbrød-Pizza

 • 04.04.2016 kl. 16:14

Fullkornspolarbrød - ketchup - ost - salatkylling - mais - brokkoli - paprika

Heisann dere! Da var arbeidsdag 1/5 overstått for denne uka. Jeg har nå kost meg med noen små pizzaer laget på polarbrød. Skikkelig godt, og sunt! Jeg har fortsatt litt vondt i hodet (mandagsmodus), så tenkte å slappe av på sofaen, ettersom jeg ikke har trening før klokka åtte ikveld. Denne uka gleder jeg meg ekstra mye til helg, siden jeg på fredag skal på Starbucks-åpning på Aker Brygge, og på lørdag er det duket for bursdagsfest for kjæresten med masse bra folk! :-D Så nå er det bare å telle ned dagene, hihi!

Hva er deres planer for uka? :-D

Oppskrift på grove rundstykker

 • 21.02.2016 kl. 13:31

Mmh, her er søndagskosen i full gang med nybakte rundstykker! Idag føler jeg virkelig for å få noe ut av dagen, så hvorfor ikke starte med å lage rundstykker? Disse med skikkelig fine og store om jeg får si det selv, og var veldig gode. Selvom det tar litt tid med heving så er det absolutt verdt det!

DU TRENGER:
3,5dl lunkent vann
50g gjær
2ts sukker
1ts salt
3ss smeltet smør (eller olje)
350g sammalt hvete, grovmalt
300g hvetemel

Stekes på 225grader i 10-15min. Jeg fikk 10 store rundstykker.

Start med å blande sammen gjær og lunkent vann (HUSK: ikke bruk for varmt vann, da hever ikke baksten). Tilsett så sukker og salt, og smøret. Blant dette litt sammen, før du til slutt tilsetter melet. I oppskriften stod det 250g sammalt mel og hvetemel, men jeg måtte tilsette en del mer mel enn dette. Legg så bollen med deigen i varmt vann til deigen får dobbel størrelse (ca.30min). Rull ut deigen og del opp ut ifra hvor store rundstykker du selv ønsker. Hev de så litt til slutt, og sett de inn i ovnen i 10-15min. 

Hva koser du deg med denne søndagen? :-D

Bananpannekaker

 • 13.02.2016 kl. 12:10

Image and video hosting by TinyPic

God lørdagsmorgen dere - ihvertfall til dere som fortsatt sitter i sofaen og slapper av denne morgenen. Fysøren disse helgene hvor man bare kan slappe av lenge før man skal noe, er hellige! Det er virkelig ikke mange lørdager jeg kan det, så denne har jeg bare tenkt til å nyte fram til jeg skal fikse meg og dra for å møte noen venninner. Som jeg nevnte igår skal jeg med noen venninner for å spille Cards Against Humanity og se på Deadpool i kveld (føler meg skikkelig mann nå - mangler bare øl, haha!).

BANANPANNEKAKER: 2 egg - 80g havregryn - 1 banan - et dryss salt, kanel og kardemomme
Blend alt sammen i en blender til det blir en luftig og fin røre.

Image and video hosting by TinyPic

Idag hadde jeg skikkelig lyst til å gå i høye hæler, men selvfølgelig skulle det da komme et snøfall! Mulig jeg tar sjansen på å bruke hæler allikevel, men jeg er litt redd for at det skal være glatt noen steder under snøen. Huff nei nå begynner jeg å lengte etter vår og sommer med tanke på klesveien!

Image and video hosting by TinyPic

Kommer du til å prøve disse pannekakene?


Sunne havrekjeks

 • 08.02.2016 kl. 20:00

Denne oppskriften har jeg delt for en stund tilbake, men tenkte å dele den igjen for dette er virkelig en skikkelig god hverdagssnacks! Spesielt for meg som sliter sikkkelig med søtsug, og istedenfor å da ta seg en kjeks kan man ta et par av disse havrekjeksene. De er i tillegg ganske mettende om du tar på litt pålegg, og ikke minst veldig lette å lage!

DU TRENGER:

3dl havregryn (helst lettkokt)
- 1dl melk
- 30g smelta smør
- 1ss sukringold/sukrin (jeg brukte vanlig sukker, ettersom det kun er 1ss, og jeg ikke hadde sukrin)
- 1ts bakepulver
- 1ss valgfritt mel; spelt/sammalt (PS: du må mest sannsynlig tilsette en del mer mel, prøv deg fram etter den har stått i romtemperatur i 15min)
- En klype salt, kanel og kardemomme

STEKES PÅ 200 GRADER MIDT I OVNEN I 12-15MIN.

Bland sammen havregryna og melken og la dette trekke i romtemperatur i 15min. Tilsett så alt det tørre, før du heller over det smelta smøret. Dryss litt valgfritt mel på benken og kjevle ut deigen. Lag ulike former (jeg brukte pepperkakeformer; hjerter og stjerner). Stek de på 200 grader midt i ovnen i 12-15min. Når de er gyldenbrune på kantene kan du slippe ut en del varme, før du lar kjeksen stå i ettervarmen i rundt 30min. Da blir kjeksene sprøe! 

Kommer du til å teste ut disse?♥


smoothielicious

 • 17.01.2016 kl. 19:00

Smoothie Fantasy fra Eldorado - Melon Yoghurt - Appelsinjuice

Omnomnom, så godt det var med smoothie - selv om det er vinter, hehe :-D Jeg kom plutselig på at jeg hadde en pakka med Smoothie Fantasy fra Eldorado i fryseren, en pakke med fryst banan, jordbær og bringbær. Denne kan du bare blande ut med juice og gjerne litt yoghurt, så har du en perfekt smoothie! Den er faktisk supergod, og veldig enkel.

Det som også er veldig fint med denne smootihen er at du selv kan velge hvilken juice og yoghurt du ønske å bruke. Tror faktisk denne smoothien blir god uansett, haha! Senere ikveld skal jeg kose meg med vafler - perfekt søndag vil nå jeg si :-)

Liker du smoothie?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mat #food #drikke #smoothie #oppskrift #sunt #sunn #kosthold

6 sunne, enkle matfavoritter!

 • 19.11.2015 kl. 19:44

Omnomnom! Sjekk alle disse fristelsene nedenfor! Det positive: alt er sunt, og veldig godt, i tillegg til at det tar superkort tid å lage istand :-D Jeg har følt at jeg har trengt litt matinspirasjon i det siste, så derfor tok jeg en titt tilbake i oppskriftene mine, og nedenfor har jeg samlet 6 av mine favoritter. Trykk på navna for å komme til oppskriften - mine absolutt favoritter er nr.1 med banan og nr.5! I tillegg elsker jeg å kose meg med 4 og 6 når jeg har lyst på pannekaker/vafler i hverdagen.

Cottage Cheese med bringebær og mandler

Smoothie med Appelsin og Mango

Tunfisksalat

Sunne, luftige pannekaker

Proteinbananbrød

Sunne vafler

Noe som så fristende ut?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mat #food #sunt #sunn #kosthold #oppskrift #recipe #vafler #pannekaker #smoothie #brød #salat #cootagecheese #lunsj #middag #frokost

Tunfisk- og Eggesalat

 • 28.10.2015 kl. 20:11

God kveld, herlige lesere♥ Endelig var jeg hjemme og kan slappe litt av! Denne dagen har ikke nødvendigvis vært slitsom, men jeg har hatt vondt i hodet stort sett siden igår kveld, og da føler man seg heller ikke så bra. Idag jobbet jeg til fem og dro rett på trening etterpå, så nå er jeg absolutt klar for en dusj og for å slappe av litt! Jeg måtte virkelig få i meg noe mat før jeg dusja - hadde ikke spist siden halv tolv idag, og for en matmums som meg er det virkelig uvanlig, og selvfølgelig reagerer også kroppen på det! Så da fant jeg litt salat, tunfisk, cottage cheese og kokte meg et par egg - mmh, så godt♥

Hvordan har onsdagen behandlet deg? :-)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mat #food #tunfisk #fisk #oppskrift #salat #sunt #sunn #egg #protein

Sunt og proteinrikt måltid

 • 21.10.2015 kl. 15:30

Cottage Cheese  -  Frosne Bringebær  -  Mandler  -  PS!!! Blir 100 ganger bedre med banan!

Her om dagen fikk jeg et supert tips av ei på jobben - nemlig cottage cheese med frosne bringebær. Jeg må si at jeg var litt skeptisk, så jeg la til noen mandler. Da merka jeg at det fortsatt ble litt surt på grunn av bringebærene, men hvis du legger til en banan balanserer det smaken veldig godt! I tillegg var det veldig mettende, så det er absolutt perfekt til kvelds :-)

Kommer du til å prøve ut dette? :-D


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mat #food #sunt #healthy #oppskrift #proteiner #proteinrikt

Oppskrift på Smoothie

 • 05.10.2015 kl. 20:00

Heisann!♥ Som jeg nevnte igår laget jeg og noen venninner en fantastisk god smoothie igår. Den er ikke av det sunneste slaget med tanke på at både juice og yoghurt har en del sukker i seg, men pyttpytt - mye bedre enn godteri (som vi koste oss med ved siden av, hysj...). Her er ihvertfall oppskriften!

DU TRENGER (til ca.6-8 glass):

- ca. 7dl eplejuice
- et beger vanilje-yogurt fra Tine
- en pose smoothie fantasy med jordbær, bringebær og banan

Blend alt sammen. Jeg vil anbefale å ta noen av de rennende oppskriftene nederst slik at maskinen kan jobbe lettere.

Har du en favorittsmoothie? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mat #drikke #food #drink #smoothie #frukt #sunt #oppskrift #recipe

Sunne Vafler

 • 24.09.2015 kl. 17:30

Da var det allerede torsdag, og imorgen er det altså fredag - what, allerede!? Denne uka har gått fort, men nå ser jeg frem til litt helg. Idag har faren min bursdag, noe som betyr eplekake! Vi har nemlig som "tradisjon" å lage eplekake på bursdagen hans, og det er jo godt - spesielt mamma sin, hehe! Allikevel prøvde jeg ut noen sunne vafler til middag idag. Har hatt lyst til å prøve disse lenge, og endelig tok jeg meg tid til å prøve dem!

TIL FIRE VAFLER TRENGER DU:
3 egg
4ss mager kesam
120g havremel
1ts kardemomme, kanel og bakepulver
Litt vann/melk til passe konsistens

Disse vaflene var faktisk skikkelig gode - spesielt når jeg fikk på Cottage Cheese og jordbærsyltetøy. Enda bedre hadde det vel vært med friske bær, men det hadde vi ikke. Mektige er de også, så disse vil jeg absolutt anbefale!

Har du smakt sunne vafler før? :-D


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mat #food #sunt #sunn #vafler #waffles #oppskrift #recipe #kos

OSTEKAKE

 • 04.09.2015 kl. 16:15

Her kommer nok en gang en oppskrift jeg har delt ifjor, men ostekake er jo 
godt, må måtte dele den igjen!

1: Først starter vi med å koke opp sitrongeléen. I oppskriften stod det at man skulle blande ut geléen med 2,5dl vann, men dette fikk ikke jeg med meg før etterpå, så jeg brukte 5dl vann. Ettersom dette gikk helt fint, kan du rett og slett bestemme helt selv om du vil bruke 2,5 eller 5 dl vann når du koker opp geléen. Avkjøl så geléen i romtemperatur, til den blir kjølig, men fortsatt er rennende. Mens den avkjøles, kan du knuse kjeksen ved å putte det i en plastpose, og rulle over med en kjevle. Bland kjeksen sammen med det smelta smøret, og dytt det ned i den formen du bruker, slik at den er tett. Jeg brukte en rund form, men du kan også bruke en hjerteform etc. Sett den så i kjøleskapet.

2: Når geléen er avkjølt, men rennende, kan du finne fram ingrediensene til fyllet, og en mikser. Start først med å blande melisen, philadelphiaosten, vaniljesukker og rømme. Pisk dette til den er fri for klumper. Når du har gjort dette, pisker du fløte til en fast krem. Når kremen er klar, blander du inn det vi mikset sammen først (melisen, philadelphiaosten, vaniljesukker og rømme). Når det har fått mikset litt, tilsetter du den gule geléen i en tynn stråle, mens du mikser det. Når dette er godt blandet sammen, tilsetter du det oppi den runde formen (etc.), og legger det i kjøleskapet igjen i ca. 4-6 timer. 

3: Like du fyllet har stivnet, kan du koke opp bringebærgeléen. Avkjøl denne også, men unngå å stivne den. Ta så ut kaken fra kjøleskapet, og hell geléen over i formen, over kjeksen og fyllet. Nå kan du også eventuelt tilsette bær/frukt. La den ligge i kjøleskapet enda 4-6 timer til.

4: Etter 2-4 timer, skjærer du rundt formen slik at ostekaken ikke setter seg fast. Ta så formen forsiktig av. Når du har tatt av formen, er kaken klar til servering!

Mmh, se så herlig dette er! Hvis du er glad i ostekake, bare må(!) du prøve ut denne oppskriften. Det er ikke så vanskelig, bare litt tidskrevende. Men hvis du en dag har god tid, kan jeg love deg at du ikke kommer til å andre.

Liker du ostekake?♥


__________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #kake #mat #oppskrift #cake #ostekake #gele

Oppskrift på Cake Pops

 • 31.08.2015 kl. 21:00

Dette innlegget har vært publisert før, her, men ettersom Cake Pops er så godt, deler jeg det igjen!

 

STEG 1: Først må du steke en sjokoladekake, akkurat som vanlig. Jeg brukte en ferdigpakke fra TORO. Når sjokoladekaken er avkjølt, finner du frem en bolle, og lager smuler av halve sjokoladekaken. Når du har gjort dette, tilsetter du litt og litt glasur, og rører det inn med hendene dine. Hvis du vil bruke hele kaken må du kjøpe to tuber med glasur, eller lage din egen. For meg ble det litt lite glasur, så jeg tilsatte litt kaffe for å få deigen fast.

Deigen skal være fast, slik at den ikke smuldrer opp når du lager små kuler av den.

STEG 2: Lag middelsstore kuler ut av deigen, og legg det på et stekebrett. For meg ble det 20 kuler til sammen. Kulene skal ca. være på størrelse med golfballer. Sett brettet med kuler kjølig i 15 minutter.

STEG 3: Mens disse kulene står kjølig, smelter du sjokoladen du har valgt i et vannbad. Jeg valgte melkesjokolade, og hvit sjokolade fra freia, men du kan ta hvilken som helst sjokolade du ønsker!

STEG 4: Finn frem grillspydene, og klipp/del hver pinne i to, slik at de ikke blir så lange. Dypp én og én pinne oppi 1-2cm av den smeltede sjokoladen, og putt den så i én og én kule. Dytt den ca. 1-2cm ned her også. Du kan enten velge å legge de oppned på et stekebrett, eller du kan feste pinnene i isopor, hvis du har dette tilgjengelig. Når du har gjort dette på alle, kan du la kulene stå kjølig helt til kulene har stivnet til pinnen.

STEG 5: Mens kulene nok en gang står i kjøleskapet, kan du gjøre klart strøsselet, og la sjokoladen forbli smeltet. Nå kommer den morsomme og litt krevende delen. Etter alle kulene er stivnet til pinnen, tar du de ut fra kjøleskapet. Ta deretter og dypp en av kulene i den valgfrie sjokoladen, og bruk en skje til å dekke hele kulen. Prøv deretter å få av litt slik at ikke alt renner av, og du bruker unødvendig mye sjokolade. Før sjokoladen stivner finner du frem et valgfritt strøssel og tar det over kulen. Legg den så oppned på et stekebrett, eller fest pinnen i isopor.


STEG 6: Sett de kjølig over natten, eller til sjokoladen har stivnet.

STEG 7: Når de har stivnet, er de klar til servering! Disse kan jeg love deg at faller i smak i alle aldersgrupper. Jeg serverte dem en gang til noen i familien, og de syntes de var supergode, og ble veldig nysgjerrige på hvordan man laget disse. Dette kan garantert bli festens høydepunkt! Dette er enkelt og greit sjokoladekake og glasur most sammen, med sjokolade og strøssel :) Disse skal jeg servere til til venninnene mine som kommer idag!

Har du prøvd å lage cake pops noengang?


__________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #oppskrift #kake #mat #sjokolade #cakepops #bursdag #jentekveld #fest

Cupcakes på 1-2-3

 • 30.08.2015 kl. 19:30

Okei, hvem liker vel ikke disse herlighetene? Cupcakes er virkelig perfekt; det er fint å se på og smaker fantastisk! Her kommer en veldig enkel oppskrift på cupcakes som smaker fantastisk!

Til muffinsene trenger du:
2 pakker TORO Lyse Muffins

Til kremtoppingen trenger du:
200g kremost naturell
2ts vaniljesukker
50g flytende stekesmør
6dl melis
Evt. sitron for smak
Strøssel

Start med å steke muffinsene som anvist på pakken, og la de kjøle seg ned. Bland sammen alle ingredisene til kremtoppingen slik at det blir en myk og luftig blanding. Sett gjerne denne også litt kjølig slik at det ikke smelter når du legger det på muffinsene. Bruk en sprøytepose etc. til å dekorere kremtoppingen på muffinsene, og strø over ønsket strøssel/pynt.

Sett de så gjerne kjølig slik at de holder seg flotte, og slik at toppingen ikke smelter! Klar til servering - nyt til dessert, i bursdager eller selskaper♥

Liker dere cupcakes?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #kake #cake #cupcake #cupcakes #mat #food #dessert #oppskrfit #recipe

Oppskrift på Proteinbananbrød

 • 18.07.2015 kl. 15:00

Heisann alle skjønne lesere!♥ Idag tenkte jeg å dele en oppskrift på et sykt godt brød med dere! Da jeg var på hytta med noen venner, bakte mamma dette brødet, og jeg hadde aldri trodd at det skulle være godt. Jeg syntes personlig det til og med kan spises som kake, for så godt og ferskt var det altså - så lenge du setter den kjølig! Selv om det ser litt skummelt ut med alle oppskriftene, var det visstnok gjort på 1-2-3, og det eneste som tok litt tid var stekingen.

DU TRENGER:
2 moste modne bananer
2 dl grovt speltmel (evt. annen tørrvare)
1 dl rugflak (du kan også bruke havregryn)
1 ss bakepulver
0,5 dl mandelmelk (du kan bruke vanlig melk)
2 egg
2 ss mager kesam
3 ss flytende kokosolje (kan også bruke smør)
1 ts kanel
1 neve hakkede mandler og valnøtter
2 ss tørkede tranebær

FREMGANGSMÅTE:
Mos bananene godt i en bolle. Bland de resterende ingrediensene godt sammen. Legg bakepapir i en liten brødform og hell røren over i formen. Stek på 180grader i 45-50min. La brødet hvile på en rist i 10 minuter før servering. Sett gjerne kjølig hvis du ønsker at det skal holde seg ferskt.

Kommer du til å teste ut dette brødet?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #oppskrift #recipe #brød #sunt #sunn #mat #food #protein #banan #kosthold

Hasselnøtt- og kaffekake

 • 08.07.2015 kl. 15:00


Denne kaken er laget av venninna mi, Ruth, så all ære til henne! Takk for oppskriften - kommer garantert til å prøve den med mindre jeg er lat og ber henne lage den for meg, hehe :-)

Ingredienser:
225g mykt smør (+til å smøre formene med)
225g sukker (melis går også an)
225g mel
1 ts bakepulver
2-4 ts kakaopulver
4 store egg
4 ss sterk kaffe (spørs hvor sterk kaffesmak man vil ha)

Glasur:
175g mykt smør
350g melis
4 ss sterk kaffe. (Igjen, du kan ta i mer kaffe for sterkere smak. NB: bland ut med litt mer smør om du vil ha en mer kremete topping om du tilfører mer kaffe)
Ønsket mengde hasselnøtter (om ønsket. Evt. andre nøtter)


Fremgangsmåte kake:
Forvarm ovnen til 180C. Smør inn to former på 20 cm (runde) med smør. Du kan også bruke én form og steke delene etter hverandre.

Mål opp alle ingrediensene untatt kaffen i en stor bolle og rør jevnt ut. Rør tilslutt kaffen jevnt ut. Del så blandingen i to og ha i form. Tips: om du finner dette vanskelig så ta en ny bolle og mål opp hele blandingen før du halverer (NB: husk å tilbakestille vekten til 0 etter du har satt på bollen alene, slik at du ikke får med bollens vekt)

Bak i ovnen (nest nederst) i 25-30 min, til kaken er gyllenbrun.


Fremgangsmåte glasur:
For å lage glasuren må du mikse smør og sukker sammen i en bolle til blandingen er jevn. Rør så ut kaffen i blandingen. (Kaffen MÅ være kald når du har den i, slik at den ikke smelter det myke smøret) Tips: om det tar lang tid før kaffen blir kald så sett den i vannbad. Hakk og ha i hasselnøtter. Sett kaldt imens kakene kjøler.

La kakene bli kalde før du deler dem i ønsket deler horisontalt/vannrett. (Om de hever mye kan de deles i mange deler, og omvendt. Det burde helst være minimum 3 deler). Legg en av delene nederst og ta på et jevnt lag med glasur, og fortsett og lage lag oppover på denne måten til du kommer til toppen. Legg så glasuren rundt sidene og toppen av kaken så hele er dekket. Strø så hakkede hasselnøtter over toppen om ønsket. Pynt mer om du vil. Nyt! :-)

Kommer du til å teste ut denne kaka?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mat #food #kake #cake #oppskrift #hasselnøtt #nøttekake

Melon og Bringebær Smoothie

 • 02.07.2015 kl. 13:00

Heihei♥
Igår var virkelig en fantastisk sommerdag! Planan var å ta en joggetur på morgenen med venninna mi, men hun kunne ikke før på kvelden så derfor drøyde jeg det. Etter å ha solt meg litt og lagd denne supergode smoothien, kom ei venninne på besøk. Vi hadde vannkrig ute på balkongen samtidig som jeg bakte sunn nutellakake (se oppskrift HER). Haha, fysøren så moro det var med vannkrig - og deilig i denne varmen :-)

Dagen ble da avsluttet med en joggetur, før jeg tok meg en dusj og dro i butikken for å hente både kameraveske og fjernkontroll til kamera! Har virkelig lengtet etter dette lenge nå, og endelig ligger det her på bordet ved siden av PCen. I tillegg fikk jeg kjøpt en vannmelon, ettersom jeg skal på filmkveld imorgen og måtte ta med noe snacks! Ingenting er vel bedre enn frisk frukt i denne varmen?

Kommer du til å prøve denne smoothien? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mat #food #frukt #fruit #smoothie #oppskrift #sunt #sunn #summer #sommer

Sunn nutellakake

 • 01.07.2015 kl. 17:01

Her om dagen kom jeg over en oppskrift på sunn nutellakake på fitfocuse.blogg.no. "Sunn nutellakake?" tenkte jeg. For, nutella er jo ikke sunt, men her må man faktisk lage nutellaen selv! Allikevel er ikke det noe problem, og er gjort på null komme niks. Jeg hadde ikke så store forventninger til denne kaka, men den var fakitsk helt grei. Litt smakløs, men man kan ikke forvente så mye mer. Det blir også litt nutella til overs som kan brukes som pålegg :-)


Ingredienser til sunn nutella:
2,5dl hasselnøtter
0,5dl honning
0,5dl vann
1,5ss bakekakao

Sett ovnen på 180grader og la hasselnøttene steke i 10min. La de så avkjøle seg, før du kjører dem i en blender eller kjøkkenmaskin slik at det blir en jevn masse. Tilsett så kakao og honning, før du til slutt tilsetter litt og litt av vannet slik at du får riktig konsistens. Det er ikke sikkert du trenger alt vannet.

Ingredienser til sunn nutellakake:
250g nutella
2 egg

La ovnen stå på 180grader. Ta 125g av nutellaen og smelt i en kjele eller i mikroovnen. Vist inn ett og ett egg og hell røren over i en liten form med bakepapir! Stek i 15min. Avkjøles før servering. 

Kommer du til å prøve denne?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mat #food #sunt #kake #nutella #sjokolade #oppskrift

5 sunne og raske frokosttips

 • 29.05.2015 kl. 19:56

Dette innlegget er blitt publisert tidligere, men jeg publiserer det igjen for dere som trenger inspirasjon!

Jeg vet at det er mange som ikke spiser frokost fordi de rett og slett ikke har matlyst på morgenen. Men, for dere som faktisk liker frokost, men er lei av det samme kjedelige hele tiden, har jeg noen anbefalinger. Disse tipsene jeg har her er både sunne, lette å lage, og utrolig gode! Alt her er mye bedre enn tørr brødskive, med svett ost - det kan jeg love dere.

DETTE TRENGER DU:
- 1 banan
- 3 egg
- 1dl havregryn
- Litt kanel
- Frosne blåbær

SLIK GJØR DU:
Bland alt sammen i en blender, og kjør blenderen helt til det er blitt en litt tykk, glatt røre uten klumper. Lag pannekakene som vanlig, men legg over frosne bær på den ustekte siden, før du snur pannekaken. Disse smaker helt fantastisk godt, også uten blåbærene.

 

DETTE TRENGER DU:
- 2 egg
- Ost
- Kalkunkorv
- Gressløk
- Pepper
- Salt

SLIK GJØR DU:
Knus eggene, og tilsett 1ss vann per egg. Tilsett pepper, salt og gressløk. Stek omletten, og ta på osten og kalkunkorven (evt. annet tilbehør), før du snur den.

 

DETTE TRENGER DU:
- 2 rundstykker
- 2 egg
- Selvvalgt grønnsaker

SLIK GJØR DU:
Varm opp/rist to rundstykker, mens du steker eggene. Legg de stekte eggene oppå rundstykkene, og ha over ønskede grønnsaker (salat, paprika, agurk)...

 

DETTE TRENGER DU:
- 2dl havregryn
- 4dl melk
- 1dl vann
- 1/2ts salt
- Frosne blåbær
- Evt. sukrin og kanel

SLIK GJØR DU:
Kok opp havregrøten, med havregrynen, melken og vannet. Når havregrøten er ferdig tilsetter du saltet og blåbærene og rører rundt. Når blåbæren er fordelt utover er den klar til og spises. Tilsett litt sukrin og kanel, hvis du ønsker det.

 

DETTE TRENGER DU:
- 200g frosne jordbær
- En håndfull druer
- Kjøttet fra 2 kiwi
- 2dl valgfri juice
- Valfri: Bringebær
- 2ss melis

SLIK GJØR DU:
Bland alt i en smoothiemaskin, og kjør til smoothien er klumpfri. Smak til etter hvordan du liker den. Holder til to glass.

Er det noen av disse oppskriftene du kommer til å prøve? :D


__________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #oppskrift #mat #kosthold #sunt #frokost #tips #blogg #smoothie #omelett #pannekaker #havrepannekaker #havregrøt

4 snacks til din jentekveld!

 • 17.04.2015 kl. 15:00

Dette innlegget postet jeg for en god tid tilbake, men for dere som kanskje skal ha bursdag, selskap eller jentekveld denne helga, så tenkte jeg å komme med litt tips til hva dere kan kose dere med!
Et fat med masse oppskåret frukt slår alltid an! Jeg kan love dere at dette blir raskt spist opp, og er en perfekt velkomst til dine gjester :)Velkomstdrinker trenger ikke alltid å være så store, og man kan bestemme helt selv hva man vil gi. Kanskje en liten smoothie, champagne, cider, en drink, eller hva man nå enn vil.Cake pops er søte små kaker som de aller fleste liker. De er veldig enkle, og det blir ikke så mye søl av det. Samtidig kan du lage mange forskjellige slik at gjestene selv kan velge hva slags farge og strøssel de vil ha. SE OPPSKRIFT PÅ CAKE POPS HER!
Dette er min personlige favoritt. Her kan du velge helt selv hva du vil putte oppi koppen, og ha det å kose deg med hele kvelden. Du kan velge helt fritt hva og hvor mye du putter oppi. Jeg kjøpte inn sjokoladen M, Tom & Jerry-kjeks, pistasjnøtter, pikekyss, fisker, marshmallows, seigmenn og sure bilhjul. Du kan jo også lage egen snacks - kanskje sunne ting også. Dette er perfekt snop til jentekvelden :)

Har du noen tips til snacks man kan ha på jentekvelder? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #oppskrift #venner #venninner #jentekveld #fest #snacks #cakepops #frukt

Oppskrift på skolebrød

 • 02.04.2015 kl. 19:30

OPPSKRIFT PÅ SUPERGODE SKOLEBRØD

Grunndeig:
50g gjær
4dl romtemperert melk
1/2ts salt
1/2ts kardemomme
3/4dl sukker
2 egg
1kg hvetemel
125g mykt/smeltet smør

Fyll:
1 pakke vaniljekrem
melisglasur (2 eggehviter, ca.300g melis)
kokosmasse

SLIK GJØR DU:
1.
Løs gjæren i romtemperert melk. Tilsett salt, kardemomme, sukker og egg.
2. Bland i hvetemelet og det myke smøret vekselvis. Prøv deg frem med melet, noen ganger trenger du mindre/mer enn oppskriften tilsier.
3. Arbeid deigen smidig og blank og la den heve i vannbad med kjøkkenhåndkle/plast over i ca.1time (kortere/lengere) ut ifra hvor mange boller du ønsker.

4. Trill ut boller og legg på bakepapir på stekeplate. Trykk dem godt ned i midten, og la de heve i 20min.
5. Legg en spiseeskje vaniljekrem midt på hver bolle og stek skolebrødene midt i ovnen.

6. Avkjøl bollene. Rør sammen melisglasur og smør det på bollene, og dypp bollene i kokosmassen.

Disse bollene ble suuupergode, og jeg anbefaler alle å prøve de ut! Jeg valgte også å fryse noen ned, ettersom jeg fikk 24stk, og de mest sannsynlig ellers villet tørket ut. Disse er perfekt både i bursdager, jentekvelder, selskaper, eller bare til hverdagskos.Skal du prøve ut disse?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #oppskrift #mat #recipe #food #kaker #skolebrød #skoleboller #påske

Proteinpannekaker

 • 26.03.2015 kl. 20:20

Hallo :)

Hvis dere kjenner meg godt, vet dere at jeg elsker pannekaker, og det å prøve ut nye, sunne pannekakeoppskrifter er noe jeg elsker å gjøre! I går kjøpte jeg meg et proteinpulver (som jeg sikkert kan gjøre en vurdering av senere), så jeg tenkte å prøve det i pannekaker.♥ 100g havremel ♥
♥ 15g valgfritt proteinpulver (jordbær, vanilje, sjokolade) ♥
♥ 3ss kesam ♥
♥ 3 egg ♥
♥ Litt melk/vann ♥
♥ Et godt dryss kanel og kardemomme ♥
♥ 1ts bakepulver ♥Disse ble ganske gode. Ikke helt på topp - men eneste grunnen til det er at proteinpulveret jeg kjøpte ikke falt helt i smak. Jobber allikevel med å bli vant til det, fordi jeg helst vil bruke det når jeg har kjøpt det. Vil uansett anbefale å prøve disse pannekakene toppet med syltetøy eller friske bær.Kommer du til å teste ut denne oppskriften?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #oppskrift #pannekaker #proteinpulver #protein #proteinpannekaker #recipe #sunt #sunn

Oppskrift på sunne, luftige pannekaker

 • 11.03.2015 kl. 15:00

♥ 2 egg ♥

♥ 80gram havremel (evt. annen tørrvare) ♥

♥ 4ss kesam (evt. gresk yogurt) ♥

♥ Melk/vann til passe konsistens ♥

♥ En klype salt ♥

♥ Et godt dryss kanel og kardemomme ♥

Som jeg nevnte igår har jeg funnet en ny sunn, pannekakeoppskrift, som er litt ulik fra mine hvarepannekaker. Det er både litt andre ingredisenser, i tillegg til at disse er mye mer luftige, og minner mer om vanlige pannekaker. Disse kan veldig gjerne erstattes hos meg istedenfor vanlige pannekaker, for disse var supergode! 

Skal du prøve ut disse? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #food #oppskrift #recipe #pannekaker #sunt #kosthold

Tunfisksalat

 • 12.02.2015 kl. 21:30

God kveld :D

Igår var min første praksisdag i en ny barnehage. Det var virkelig vellykket, og det virker som jeg kommer til å trives! Idag var jeg der igjen, og jeg må si at tiden virkelig går fort, selv om jeg er der i sju og en halv time. Idag har jeg både tegnet og perla - hehe, det er virkelig lenge siden sist! Egentlig er jeg ingen stor tegner, så jeg gjør det så og si aldri, men barn liker jo det aller meste, så der får man positive tilbakemeldinger uansett hva man tegner. Perling har jeg selvfølgelig også gått helt bort ifra, selv om jeg vet at jeg har masse perler her ett eller annet sted. Imorgen er det karneval i barnehagen, og jeg er fortsatt litt usikker på om jeg skal kle meg ut eller ikke, isåfall vurderer jeg å være en fe, noen som har andre tips?

Uansett; er det noe som er perfekt etter trening er det tunfisksalat! Tunfisk inneholder masse proteiner, og med grønnsaker får du masse nødvendige vitaminer. Denne tunfisksalaten er utrolig god, og hvis du ikke liker tunfisk kan du jo også bruke kylling, som også er en viktig proteinkilde. Når du lager salat er det bare å bruke fantasien!

♥  Tunfisk i olje  ♥  Paprika  ♥  Agurk  ♥  Mais  ♥  (Crispi)salat  ♥

Liker du tunfisk? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #food #oppskrift #recipe #sunt #sunn #kosthold #salat #tunfisk #fisk #lunsj #tips #frokost

Stekt egg á la Vilde

 • 10.02.2015 kl. 21:08

Godkveld♥ Dagen idag har gått i ett! Jeg startet skoledagen ti på halv ti, og var der helt til halv seks på grunn av at det var åpen dag på skolen. Dagen gikk igrunn ganske fort, men jeg fikk ikke hodet helt til å henge med på at jeg dro fra skolen så seint, hehe! Heldigvis hentet pappa meg, så jeg slapp å styre med bussen. Da jeg kom hjem rundt klokka seks rakk jeg å ta meg en litenn matbit og skifte til treningstøy, for å rekke BodyPump klokka syv. Var utrolig deilig med en styrkeøkt, i tillegg til at det er ntt opplegg, noe som alltid er like spennende!

Uansett; igår var kjøleskapet helt bokstavelig talt nesten tomt. Altså, jeg ante virkelig ikke hva jeg skulle lage til middag ettersom det nesten ikke var noe utvalg. Men, så prøvde jeg og være litt kreativ, noe som ble til "Stekt egg á la Vilde".

Du trenger: 2 egg ♥ grønnsaker ♥ fullkornsris ♥ kjøtt/kylling ♥

Start først med å koke opp ris. Hvis du ønsker å bruke frosne grønnsaker som jeg gjorde, koker du disse også. I tillegg kan du også steke/varme opp kjøttet du skal bruke. Ettersom vi hadde ekstremt lite utvalg, måtte jeg bare ta det eneste kjøttet vi hadde, nemlig medisterpølse. Så jeg varmet opp én medisterpølse i mikroovnen og skjærte den opp i biter. Bruk gjerne kylling (dette blir nok enda bedre). Når risen og grønnsakene er ferdig steker du to egg, og fyller på med grønnsakene og risen. Prøv så å snu de stekte eggene hvis du ønsker det, og før det så over på en tallerken. Der har du en enkel, sunn og herlig middag/lunsj!

Skal du prøve ut dette?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #food #oppskrift #egg #ris #grønnsaker #sunt #middag #tips #middagstips #lunsj #lunsjtips #mattips

Oppskrift på fiskegrateng

 • 03.02.2015 kl. 21:30

Hallo der!♥

Da jeg kom hjem idag hadde moren min laget hjemmelaget fiskegrateng. Jeg fant et bilde som ble tatt for rundt et år siden på PCen her om dagen av en hjemmelaget fiskegrateng. Tror hun ble så inspirert at hun bestemte seg for å lage det igjen, ettersom det er en stund siden sist. Anbefaler dere virkelig å prøve ut dette, for jeg syntes personlig det er supergodt! Du kan servere det med hva du selv ønsker, og eksprimentere slik du vil.

INGREDIENSER:

Ca. 15 fiskepinner
4-5ss hvetemel
4dl melk
3 spiseskjeer smør
1 knivsodd muskat
3 egg
En tjukk brødskive

Stekes på 225grader i 45-60min.
(Tips: bruk sei/torsk/filet istedenfor fiskepinner, rens den og kok den i lettsaltet vann. Du kan også tilsette makaroni i røren). Start med å steke fiskepinnene i stekepanne/ovn. Lag så en hvit saus ut av hvetemelet, melken og smøret. Avkjøl sausen, og rør inn 3 eggeplommer i den hvite sausen. Pisk så eggehviten for seg selv i en egen bolle (den skal være så stiv at du kan snu bollen oppned). Før du tilsetter eggehviten tilsetter du fisken og muskat i den hvite sausen. Finn frem en brødform og smør den med smør, og tilsett så det du har rørt sammen fra før av, og topp det hele med de raspete brødsmulene. Stekes på 225grader i 45-60min. Brødsmulene kommer mest sannsynlig til å se godt stekt ut når den er ferdig!

Har du noen gang laget fiskegrateng selv?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #oppskrift #recipe #fisk #fish #middag #dinner #tips #fiskegrateng #kosthold

Amerikansk-norske pannekaker!

 • 15.01.2015 kl. 16:40

Hallo♥

Herreguuud, for et vær det er ute! Trodde virkelig det skulle klikke for meg. Det å først gå i 10min til bussholderplassen fra skolen, også gå fra bussen og hjem i 15min er ikke det jeg helst ønsker akkurat nå. Det høres ikke så ille ut, men jeg skal aldri klage på at det regner igjen nå (kommer nok ikke til å holde det løftet, haha). Det snødde, regna, var vått overalt, det blåste helt forferdelig, sminken rant og alt mulig!

Jeg laget meg noen pannekaker for litt trøstespising. Det å se det været utenfor, og kose seg med pannekaker inne er utrolig deilig! Lager det veldig sjeldent, så det var ekstra godt nå. Dette er en slags kombinasjon av norske og amerikanske pannekaker. De er allikevel helt utrolig gode,  så hvis du vil kose deg litt ekstra anbefaler jeg virkelig disse!

1 egg   //   2dl hvetemel   //   2ss sukker   //   1ts bakepulver   //   1,5dl melk   //   Litt kanel

Idag fikk vi slutte litt tidligere fra skolen, fordi vi hadde framføring, og var ferdig før tiden. Jeg og gruppa mi hadde vært litt kreative, og hadde om tema "Musikk", så vi startet med å komme én og én hoppende/gående/løpende inn i klasseromme for å gjøre ulike ting til ulike sjangre. Jeg var rock, og hadde på meg skinnjakke og alt mulig, og sånn ellers hadde vi heavy metal, klassisk, folkemusikk, pop og country - haha, var utrolig moro!

Liker du pannekaker?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #food #pannekaker #oppskrift #recipe #mummikopp #pancakes #vær #skole

Oppskrift på havrekjeks

 • 14.01.2015 kl. 16:00

Heisann! :)

Her kommer oppskriften til havrekjeksene, som jeg lovte dere. Fant som sagt denne på Linda Stuhaug sin blogg, en blogg dere alle bør sjekke ut - det er utrolig mange fine og sunne oppskrifter der! Både kaker, middag, lunsj osv. Disse kjeksene ble som jeg sa igår, utrolig gode, og de er like gode som snacks, som kveldsmat eller lunsj! Anbefaler dere alle å prøve ut disse hvis dere ønsker noe godt og sunt i hverdagen.

DU TRENGER:

3dl havregryn (helst lettkokt)
- 1dl melk
- 30g smelta smør
- 1ss sukringold/sukrin (jeg brukte vanlig sukker, ettersom det kun er 1ss, og jeg ikke hadde sukrin)
- 1ts bakepulver
- 1ss valgfritt mel; spelt/sammalt
- En klype salt, kanel og kardemomme

STEKES PÅ 200 GRADER MIDT I OVNEN I 12-15MIN.

Bland sammen havregryna og melken og la dette trekke i romtemperatur i 15min. Tilsett så alt det tørre, før du heller over det smelta smøret. Dryss litt valgfritt mel på benken og kjevle ut deigen. Lag ulike former (jeg brukte pepperkakeformer; hjerter og stjerner). Stek de på 200 grader midt i ovnen i 12-15min. Når de er gyldenbrune på kantene kan du slippe ut en del varme, før du lar kjeksen stå i ettervarmen i rundt 30min. Da blir kjeksene sprøe! 

Skal du teste ut denne oppskriften? :)


_______________________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #oppskrift #mat #recipe #kjeks #havrekjeks #sunt #sunn #snacks

SMOOTHIE: Appelsin og Mango

 • 12.01.2015 kl. 21:00

God kveld♥

Ah, nå har jeg nettopp drukket en utrolig frisk smoothie etter ukas første trening. Denne kan minnes mer om en juice, men hvis du ønsker å få en smoothiekonsistens kan du enten tilsette noen isbiter, eller noe annet frossent som jordbær. Denne oppskriften har jeg tatt fra boka "101 smoothier" som jeg fikk til jul, og det var her det stod at det også kan være veldig godt å tilsette noen frosne jordbær. Dette er den første oppskriften jeg prøver ut, og jeg må innrømme at jeg er fornøyd med første oppskrift, haha! Smoothie er jo så godt, men for min del har det vært vanskelig å finne smoothie jeg liker, så jeg håper at denne boka kommer til nytte.


For dere som ikke ser hva det står på ingredienser: 2-3 glass: 4 appelsiner, 1/2 lime, 1 mango

Skjær appelsinene og limen i to, og press ut juicen av dem. Pass på at du ikke får med noen kjerner, ettersom dette gir en besk smak på smoothien. Jeg brukt en appelsinpresser slik at jeg fikk fersk appelsinjuice å tilsette, og du kan sikkert også bruke en juicemaskin for å gjøre jobben enklere! Skjær så opp mangoen i biter og blend alt sammen til en glatt smoothie! Min var ganske lunken ettersom det ikke var noen kalde produkter i dette, men hvis du tilsetter isbiter eller lar det står kjølig tror jeg denne smoothien kan bli enda bedre!

Skal du teste ut denne smoothien?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #drikke #oppskrift #smoothie #food #drink #fruit #sunt #sunn #juice #recipe #tropisk #trening

Oppskrift på Cookies

 • 11.01.2015 kl. 17:20DU TRENGER:

225g smør
150g hvitt sukker
150g brunt sukker
2 store egg
1ts vaniljeessens/vaniljepulver
1ts natron
320g hvetemel

TILBEHØR TIPS (valgfritt):
Hvit sjokolade
Mørk sjokolade
Melkesjokoalde
Non-stop

Stekes i midten av ovnen på 180grader i 12-15min. Blir rundt 30 cookies.


Ja, dette er en pandabamse som venninnen min er helt obsessed med, og har med seg overalt.

Det første du gjør er å smelte smøret, og piske dette sammen med hvitt og brunt sukker. Mens du fortsetter å piske, blander du inn ett og ett egg, før du tilsetter vanileessens/vanilesukker og natron. Til slutt blander du hvetemelet og tilbehøret inn. Vi brukte både en plate hvit sjokolade, mørk sjokolade og litt non stop, ettersom det var en stor deig. Når alt er blandet sammen kan du gjerne sette det kjølig i rundt 30 minutter.Form store kuler ut av deigen (ca. en toppet spiseskje), og klem dem litt flate med hendene. Sett de på stekeplate med bakepapir (PS: de kommer til å flyte litt utover, så ikke ta for mange på hver plate). La de stekes midt i ovnen på 180grader i 12-15 minutter. De skal være litt gyldne i kantene. La de så kjøles ned på rist i 10 minutter, før de er perfekt til servering!Jeg vil anbefale alle å prøve ut disse herlige cookiesene. De er utrolig gode, og et lite tips er å servere dem med is ved siden av. Utseendet på våre ble ikke helt perfekt, men de var ihvertfall vellykket! Hvis du vil gjøre det litt ekstra koselig, så kan du jo lage dem med venner som jeg gjorde. En som er perfeksjonist, en som nekter å bake, en som hjelper til overalt, og en som prøver å komme med tips = det perfekte team!

Skal du prøve ut disse cookiesene?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #cookie #cookies #kake #food #oppskrift #recipe

BANANPANNEKAKER

 • 26.11.2014 kl. 17:24

Heihei♥ Da har jeg nettopp fått tatt meg en liten dusj, ettersom vi har gym i siste time på onsdager. Gash så trøtt og sliten jeg var idag! Gymmen løsner selvfølgelig litt opp, men når man tar bussen alene i mørket kan jeg love dere at man blir søvnig. Nå skal jeg bare slappe av og jobbe litt med skole resten av dagen, før det nærmer seg en spennende finaleuke i farmen!Igår laget jeg meg noen herlig bananpannekaker - disse er såå gode! Jeg syntes personlig de er best når de er varme,
så jeg anbefaler å spise de varme, med litt herlig frukt eller bær.


Jeg har postet denne oppskriften før, men jeg tenkte å dele den igjen ettersom de er så utrolig gode, enkle og sunne!

OPPSKRIFT:
- 2 egg
- 1 neve havregryn
- 1 banan

HVORDAN:

Blend alt sammen i en blender, og stek. Hvis du lager de for store faller de mest sannsynlig bare fra hverandre,
så jeg anbefaler å lage små rundinger.Skal du prøve ut denne enkle oppskriften?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #oppskrift #sunn #sunt #recipe #bananpannekaker #havrepannekaker #pannekaker #frukt #fruit

lefse m/ philadelphia og laks...

 • 24.11.2014 kl. 21:26

Mmh, nå har jeg nettopp kost meg med denne herlige kveldskosen, nemlig lefse med philadelphia og laks! Har sett veldig mange bloggere tipse om denne oppskriften, men har ikke prøvd det før nå, da jeg så at mamma prøvde det ut. Det var faktisk overraskende godt, og jeg kommer garantert til å lage meg dette igjen! Godt, lettvint, i tillegg til at du får i deg fisk :)

Det eneste du trenger er lefse, philadelphia og laks (jeg har en pakke oppskåret fra First Price, som jeg personlig syntes er like gode som alle andre, hvis ikke bedre), og smøre på det du ønsker. Hvis du vil kan du gjerne ta på grønnsaker og dill, eller litt krydder, men vi hadde ikke noe som passet - men tro meg, jeg skal prøve det igjen!

Det eneste som mangler nå, er stemningen; sett deg ned i sofaen og slapp av, sett på musikk eller se på TVen, eller kanskje nyt lefsene med venner og familie. Håper dere får en fantastisk uke - nyt siste uke i november 2014, hehe :)

Hva er dine planer for uka?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #oppskrift #mat #food #lefse #jul #christmas #laks #fisk

SMOOTHIE

 • 05.11.2014 kl. 17:40

Hallo! :) Her har vi smoothie-oppskriften som jeg lovte dere igår! Jeg er rett og slett utrolig sliten nå, men jeg må bare sette meg rett ned med skolearbeidet, og jobbe så fort jeg kan. Har to oppgaver jeg bli ferdig med, og to til jeg egentlig også bør bli ferdig med. Huff, jaja, dette skal jeg klare! Da jeg var ferdig med skolen idag trodde jeg lommeboka mi var stjålet, noe som virkelig ga meg hjerteattakk, men heldigvis lette jeg bare ikke godt nok i veska; flere som kjenner igjen følelsen, eller? Hvis jeg rekker, poster jeg kanskje en oppsummering av antrekkene mine fra oktober senere idag, men det får vi se på.

DU TRENGER:

En halv appelsin, og litt av safta fra en appelsin
En kiwi
En håndfull røde druer
En halv hånd grønne druer
5-6 frosne jordbær

Har dere en god smoothie-oppskrift? Hva skal dere idag?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #oppskrift #smoothie #frukt #fruit #inspirasjon #inspiration #skole

Oppskrift: Grove scones med Cottage Cheese

 • 30.09.2014 kl. 14:31

Hei der! :) Nå tenkte jeg å dele en liten oppskrift med dere, som jeg har lengtet etter å prøve i lang tid nå. Endelig på søndag bestemte jeg meg for å lage dem, og jeg kan med hånda på hjertet si at det er noe av det beste jeg har smakt på lenge! Hvis du er litt lei av rundstykker, brødskiver eller knekkebrød, så du prøve ut disse. De er spesielt gode når de er varme; da har cottage cheesen smeltet, og sconesene er sprøe utenpå, og myke inni.

DETTE TRENGER DU:
- 1dl hvetemel
- 1dl siktet hvete, grovmalt
- 1dl sammalt rug, grovmalt
- 1ss linfrø
- 1ss kruskakli
- 2ts bakepulver
- 1ts salt
- 50gram smør
- 6ss olivenolje
- 1 beger cottage cheese (250g)

250grader, midt i ovnen, 15min

1. Bland alt det tørre sammen, og legg det i en bolle.
2.
Tilsett smøret og oljen.
3.
Tilsett 1 beger med cottage cheese (250g).
4.
Rør godt sammen med hendene for å gjøre det til en fast og god deig.

5. Del deigen i fire deler, og lag de til små baller. Legg de så på et stekebrett med bakepapir, og klem de flate.

6. Sett de midt i ovnen, på 250grader, i ca.15 minutter. Følg med. Når du er ferdig avkjøler du dem på rist.

Nytes til frokost, lunsj, som tilbehør til middagen, eller kvelds! Disse kan jeg love deg at faller i smak.

Skal du prøve ut grove scones med cottage cheese?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #food #oppskrift #recipe #grov #scones #cottagecheese #sunt #sunn #frokost #lunsj

Oppskrift på verdens beste ostekake!

 • 04.09.2014 kl. 16:47

Hei dere! :) Som sagt laget jeg ostekake til bursdagen min, og den ble helt fantastisk. Derfor vil jeg gjerne dele oppskriften med dere, slik at du også kan få lage din egen ostekake. Ostekake går det an å velge litt selv på, med tanke på at du ikke ha akkurat den geléen som står i oppskirften. Du kan bruke kiwi, jordbær, cola etc. Sånn ellers oppfordrer jeg dere til å følge oppskriften så nøye som mulig, med mindre dere har noen erfaringer med det :)

1: Først starter vi med å koke opp sitrongeléen. I oppskriften stod det at man skulle blande ut geléen med 2,5dl vann, men dette fikk ikke jeg med meg før etterpå, så jeg brukte 5dl vann. Ettersom dette gikk helt fint, kan du rett og slett bestemme helt selv om du vil bruke 2,5 eller 5 dl vann når du koker opp geléen. Avkjøl så geléen i romtemperatur, til den blir kjølig, men fortsatt er rennende. Mens den avkjøles, kan du knuse kjeksen ved å putte det i en plastpose, og rulle over med en kjevle. Bland kjeksen sammen med det smelta smøret, og dytt det ned i den formen du bruker, slik at den er tett. Jeg brukte en rund form, men du kan også bruke en hjerteform etc. Sett den så i kjøleskapet.

2: Når geléen er avkjølt, men rennende, kan du finne fram ingrediensene til fyllet, og en mikser. Start først med å blande melisen, philadelphiaosten, vaniljesukker og rømme. Pisk dette til den er fri for klumper. Når du har gjort dette, pisker du fløte til en fast krem. Når kremen er klar, blander du inn det vi mikset sammen først (melisen, philadelphiaosten, vaniljesukker og rømme). Når det har fått mikset litt, tilsetter du den gule geléen i en tynn stråle, mens du mikser det. Når dette er godt blandet sammen, tilsetter du det oppi den runde formen (etc.), og legger det i kjøleskapet igjen i ca. 4-6 timer. 

3: Like du fyllet har stivnet, kan du koke opp bringebærgeléen. Avkjøl denne også, men unngå å stivne den. Ta så ut kaken fra kjøleskapet, og hell geléen over i formen, over kjeksen og fyllet. Nå kan du også eventuelt tilsette bær/frukt. La den ligge i kjøleskapet enda 4-6 timer til.

4: Etter 4-6 timer, skjærer du rundt formen slik at ostekaken ikke setter seg fast. Ta så formen forsiktig av. Når du har tatt av formen, er kaken klar til servering!

Mmh, se så herlig dette er! Hvis du er glad i ostekake, bare må(!) du prøve ut denne oppskriften. Det er ikke så vanskelig, bare litt tidskrevende. Men hvis du en dag har god tid, kan jeg love deg at du ikke kommer til å andre.

Liker du ostekake?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #kake #mat #oppskrift #cake #ostekake #gele

Supersunne knekkebrød!

 • 29.07.2014 kl. 15:18

Hvor herlig er det vel ikke å starte uka med å lage noen sunne knekkebrød, som er rike på fiber? Selv spiser jeg nesten aldri knekkebrød, men disse som jeg så på lindastuhaug.blogg.no, så alt for gode ut til og ikke testes ut. Derfor bestemte jeg meg for å kjøpe inn ingrediensene, og lage supergode knekkebrød :) Dette tar litt tid, men er veldig enkelt og er absolutt verdt det!

SLIK GJØR DU:
Bland alle ingrediensene sammen i en bolle til en tjukk røre, og la den svelle i 10minutter. Unngå at røra skiller ut for mye væske. Hvis den gjør det tilsetter du mer tørrvare helt til det ikke er noe synlig væske igjen. Finn frem to langpanner, dekk de med bakepapir og del deigen i to. Bruk så en slikkepott til å smøre røra jevnt utover langpannene. Stek så begge bretta i ovnen på 170grader (et brett oppe, og et nede). Etter ti minutter i ovnen, tar du ut langpannene og bruker en pizzaskjærer til å skjære opp passe størrelser. Legg så inn langpannene i ovnen igjen, i 20-35min. Husk å bytte plass på langpannene underveis. Følg med slik at knekkebrødene ikke blir svidd. Når de er ferdige kan du skru av ovnen, og la knekkebrødene stå i ettervarmen i noen timer/natta over. Da skal de bli sprøe. Mine ble dessverre ikke sprøe selv om jeg gjorde dette - men jeg kan love dere at de smaker helt fantastisk allikevel!

Hvis du ønsker det kan du bytte ut tørrvarene med andre tørrvarer, og mikse og trikse slik du vil! Jeg hadde ikke valmuefrø, men det funket like godt allikevel! Jeg kan love dere at dere vil elske disse knekkebrødene hvis du glad i grove kornvarer og nøtter/frø.

Perfekt til både frokost, lunch, ved siden av middagen eller kvelds! Skal du prøve ut disse knekkebrødene?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #oppskrift #matblogg #matprat #knekkebrød #bakst #kosthold

Banan og peanøttsmør dyppet i sjokolade

 • 18.07.2014 kl. 14:30

Heihei! Veldig ofte når jeg ser på youtube-videoer, og kommer over videoer om sunne snacks, ser jeg ofte denne "bananer med peanøttsmør", og etter lang tid har jeg endelig fått prøvd det! Bare nå med mørk sjokolade :) Les videre for å få den enkle oppskriften og min bedømmelse!

DETTE TRENGER DU:
- 2 bananer
- Økologisk/sunnere peanøttsmør
- Sjokolade (mørk, lys - bestem selv)

Det første du vil gjøre er å skjære opp bananene i tynne skiver. Ta så peanøttsmør på halvparten av bananskivene, og legg en bit over alle, slik at det blir en slags hamburger. Legg de så i fryseren i ca.2 timer.

Litt før du tar ut bananene, kan du smelte sjokoladen i et vannbad. Ta så ut bananene og bruk en pinne/gaffel til å dyppe bananen i sjokoladen du smeltet. Når du har gjort dette med alle bananene er de klare til servering! Dette går også an å gjøre med annen frukt!

MIN BEDØMMELSE:

Jeg syntes helt ærlig ikke disse var like gode som jeg hadde trodd. Dette er trolig nok fordi jeg ikke er storfan av mørk sjokolade. Kanskje hadde jeg likt disse bedre med vanlig melkesjokolade eller uten noe i det hele tatt. Jeg tror kanskje dette også ville vært veldig godt hvis jeg hadde brukt epler istedenfor bananer! Så, hvis du ikke liker mørk sjokolade - prøv denne oppskriften med vanlig melkesjokolade istedenfor! Jeg vil absolutt prøve ut dette igjen bare med melkesjokolade og epler.

Skal du prøve ut dette? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #oppskrift #kosthold #mat #sunt #banan #snacks #frukt

Havregrøt med eplebiter og hint av vanilje

 • 15.07.2014 kl. 15:00

Halloo :) Idag hadde jeg litt lyst til eksperimentere med havregrøten, så jeg søkte opp litt på google, og fant en veldig fin oppskrift jeg ville teste ut! Den smaker egentlig ganske likt den vanlige, men er fortsatt litt mer spennende og bedre! Vil ikke si at dette er en ekstrem sunn variant av havregrøt, men den er så absolutt ikke usunn heller. Vil si at den er ganske så perfekt til både frokost, lunsj eller kvelds - eller middag hvis du har dårlig tid :)

DU TRENGER:

- 1,5dl havregryn
- 2,5dl melk
- 1dl vann
- Et halvt eple
- Kardemomme
- Vaniljeessens/vaniljeekstrakt
- Salt
- Kanel
- Sukrin

Skjær opp eplet i små biter og putt havregrynen og eplene i en kasserolle. Tilsett også litt kardemomme, 5 dråper vaniljeessens/ekstrakt, salt og melk/vann. Rør dette sammen helt til du får den konsistensen du ønsker. Jeg liker å ha den litt tykk, og dette er også en av grunnene til at jeg velger melk ovenfor bare vann.
Server med sukrin og kanel, og kanskje en liten smørkladd, og nyt...!

Kommer du til å prøve ut denne oppskriften? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #oppskrift #frokost #lunsj #middag #kvelds #food #havregrøt #sunt

 

Nytt innkjøp - Blender 2 Go

 • 13.07.2014 kl. 17:57

Hei dere!! Først må jeg bare få si tuuusen takk for alle de fine og positive tilbakemeldingene på sangvideoen! Setter utroolig stor pris på det, og det gjør meg virkelig motivert til å fortsette :D Igår fikk jeg kjøpt meg en ny blender. Den gamle blandet så dårlig og var så stor at jeg aldri gadd å ta den frem. Denne er derimot ganske liten, og tar minimum med plass - samtidig som den er rosa! Den fantes også i blå, og man kunne kjøpe enda en flaske i hvit. Som dere ser på bildet fulgte det med 2 flasker, noe som er veldig bra hvis man vil dele med en venninne!

Denne er jo også veldig smart hvis du skal på farten, eller vil lage en enkel frokost, samtidig ta den med på veien. Den bråker heller ikke så mye, så du slipper å bli døv etter å ha brukt den, hehe! Jeg er egentlig veldig kresen på smoothie, men hvis jeg lager en ordentlig god en, elsker jeg det. Denne gangen ble det dessverre ikke helt vellykket, men hvis dere vil prøve den ut får dere oppskriften her:

- ca. 10 små ananasbiter

- 3ss gresk, naturell yogurt
- litt eplejuice
- ca. 5 jordbær
- litt skogsbærblanding

Jeg har nettopp hatt litt hjemmetrening, der jeg brukte noen apper og et spill på wii. Ikke den aller beste treningstimen jeg har hatt, men allikevel mye bedre enn ingenting! Nå kommer snart venninnen min, ettersom hun ville at jeg skulle

Har du denne blenderen, eller en lignende? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #oppskrift #mat #smoothie #blender #2go #drikke #trening #frokost #lunsj

CAKE POPS

 • 26.06.2014 kl. 15:27

STEG 1: Først må du steke en sjokoladekake, akkurat som vanlig. Jeg brukte en ferdigpakke fra TORO. Når sjokoladekaken er avkjølt, finner du frem en bolle, og lager smuler av halve sjokoladekaken. Når du har gjort dette, tilsetter du litt og litt glasur, og rører det inn med hendene dine. Hvis du vil bruke hele kaken må du kjøpe to tuber med glasur, eller lage din egen. For meg ble det litt lite glasur, så jeg tilsatte litt kaffe for å få deigen fast.

Deigen skal være fast, slik at den ikke smuldrer opp når du lager små kuler av den.

STEG 2: Lag middelsstore kuler ut av deigen, og legg det på et stekebrett. For meg ble det 20 kuler til sammen. Kulene skal ca. være på størrelse med golfballer. Sett brettet med kuler kjølig i 15 minutter.

STEG 3: Mens disse kulene står kjølig, smelter du sjokoladen du har valgt i et vannbad. Jeg valgte melkesjokolade, og hvit sjokolade fra freia, men du kan ta hvilken som helst sjokolade du ønsker!

STEG 4: Finn frem grillspydene, og klipp/del hver pinne i to, slik at de ikke blir så lange. Dypp én og én pinne oppi 1-2cm av den smeltede sjokoladen, og putt den så i én og én kule. Dytt den ca. 1-2cm ned her også. Du kan enten velge å legge de oppned på et stekebrett, eller du kan feste pinnene i isopor, hvis du har dette tilgjengelig. Når du har gjort dette på alle, kan du la kulene stå kjølig helt til kulene har stivnet til pinnen.

STEG 5: Mens kulene nok en gang står i kjøleskapet, kan du gjøre klart strøsselet, og la sjokoladen forbli smeltet. Nå kommer den morsomme og litt krevende delen. Etter alle kulene er stivnet til pinnen, tar du de ut fra kjøleskapet. Ta deretter og dypp en av kulene i den valgfrie sjokoladen, og bruk en skje til å dekke hele kulen. Prøv deretter å få av litt slik at ikke alt renner av, og du bruker unødvendig mye sjokolade. Før sjokoladen stivner finner du frem et valgfritt strøssel og tar det over kulen. Legg den så oppned på et stekebrett, eller fest pinnen i isopor.


STEG 6: Sett de kjølig over natten, eller til sjokoladen har stivnet.

STEG 7: Når de har stivnet, er de klar til servering! Disse kan jeg love deg at faller i smak i alle aldersgrupper. Jeg serverte dem en gang til noen i familien, og de syntes de var supergode, og ble veldig nysgjerrige på hvordan man laget disse. Dette kan garantert bli festens høydepunkt! Dette er enkelt og greit sjokoladekake og glasur most sammen, med sjokolade og strøssel :) Disse skal jeg servere til til venninnene mine som kommer idag!

Har du prøvd å lage cake pops noengang?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #oppskrift #kake #mat #sjokolade #cakepops #bursdag #jentekveld #fest

Oppskrift på fortryllende rullekake!

 • 25.05.2014 kl. 21:41

Rullekake er den perfekte søndagskosen! Det tar kort tid og lage, og er supergodt :) Denne gangen ble det med jordbærsyltetøy. Jeg foretrekker helt ærlig bringebærsyltetøy, men det hadde vi ikke. Hvis du også vil lage en supergod rullekake, kan du få en kjempeenkel oppskrift ved å fortsette å lese!

DETTE TRENGER DU:

- 3 egg
- 1dl sukker
- 1 1/2dl hvetemel
- 1/4ts bakepulver
- Syltetøy/krem/vaniljekrem/eplemos (bare fantasien setter grenser)

250grader i ovnen, i 5min.SLIK GJØR DU:

1. Pisk eggedosis av egg og sukker.
2. Sikt hvetemel og bakepulver over eggedosisen og vend forsiktig inn med en slikkepott. Ikke rør kraftig, det kan ødelegge rullekaken.
3. Hell røren på bakepapir i en langpanne, og fordel utover.
4. Stek kaken til den blir gulbrun i 5min. Følg med!
5. Ta langpannen ut av ovnen.
6. Fukt et kjøkkenhåndkle i lunkent vann og vri det godt opp. Legg håndkledet flatt utover kaken i langpannen. Legg en kakerist opp ned. Ta et godt tak i både langpannen og risten og hvelv kaken rundt. Fjern langpannen og ta papiret forsiktig av kaken.
7. Smør fyllet jevnt utover kaken og rull den fast sammen. Legg kaken med skjøten ned. Rull håndkleet rundt kaken.
8. Avkjøl kaken før du deler den i skiver. Liker dere rullekake?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #mat #oppskrift #helg #rullekake #kake

Oppskrift: BANANHAVREPANNEKAKER

 • 24.04.2014 kl. 16:56

Heihei dere! Dagens middag falt på havrepannekaker med blåbær. Jeg fant oppskriften på en youtube-bruker, og tenkte å prøve den ut, ettersom jeg måtte lage en rask middag. Jeg tenkte at kanskje dere også ville vite oppskriften, slik at dere også kan smake på disse fantastiske bananhavrepannekakene! Hvis du ikke er så glad i bananer er kanskje ikke dette noe for deg, men da kan du også bare lage vanlige havrepannekaker :) 


TIPS: Bruk kanel som en liten demper for bananen, og få en enda bedre smak! :) 

Bland alt dette sammen i en blender, og miks det sammen til det blir en pannekakerøre. Hvis du ikke har en blender går det helt fint å vispe det sammen. Den eneste forskjellen blir da at du får med havregrynskorna. Når du har blandet alt sammen varmer du opp en stekepanne, former røren til små pannekaker, og legger over litt blåbær. 

Snu pannekaken når den er ferdig stekt på den ene siden, og legg over på en tallerken når begge sidene er godt stekt. Blåbæren demper banansmaken, og det blir en fin balanse mellom surt og søtt. 

Denne røren ga meg fem små, tjukke pannekaker, men hvis du ønsker færre eller flere kan du minske eller doble oppskriften. Så enkelt er det altså å lage en god og sunn middag, eller kanskje frokost, lunsj eller kveldsmat? Uansett hva du vil ha det til, anbefaler jeg å prøve de ut. Hvis du ikke liker de, er det ikke verre enn at du ikke lager det igjen :)

Har du smakt bananhavrepannekaker?♥

__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #oppskrift #mat #havrepannekaker #bananhavrepannekaker #sunn #middag #frokost #lunsj #bær #blogg

Grove & sunne rundstykker!

 • 11.03.2014 kl. 16:11+ egg til pensling og frø til pynt. 

SLIK GJØR DU:

Dette er som en helt normal gjærdeig. Du smuldrer opp gjæren i en bakebolle, og tilsetter det lunkne vannet. Rør rundt, til gjæren er rørt ut, og tilsett så oljen. Etter at du har rørt litt, kan du tilsette saltet og sukrinen. Til slutt tilsetter du både hvetemel - siktet, sammelt hvete - grovmalt og FIBRA fullkorns hvetemel. Rør til det blir en fast deig, som ikke setter seg fast i fingrene dine, men heller ikke smuldrer opp. Hev den til den doble størrelsen, ca. 30min, og rull til boller i ønsket størrelse. Etterhev rundstykkene i 15-30min, og pensle de med egg (evt. vann eller melk). Du kan også gjerne strø over frø som sesamfrø, valmuefrø eller hvilke som helst frø du ønsker. Ovnen skal varmes opp til 220grader, og stå i 10-15min - FØLG MED!

Disse anbefales absolutt å merke seg. Legg de i bokmerkene dine, lagre den, eller hva nå enn du vil. Kanskje har du en egen bok der du noterer oppskrifter? Disse anbefales ihvertfall veldig! Hvis du ikke har akkurat de samme meltypene kan du selvfølgelig mikse og trikse litt selv, med det du har i skapet :) 

Har du en god oppskrift du vil dele? :D

#hverdag #mat #bake #rundstykker #oppskrift #sunt #kosthold #mat #fullkorn

VERDENS BESTE MUFFINS♥

 • 10.02.2014 kl. 16:20

Halloo♥

Jeg må virkelig bare få skryte av disse muffinsene jeg laget til mamma i morsdagsgave igår! Jeg har delt oppskriften i 3: en vanlig, en med kakao og en med appelsinjuice. Mens muffinsene står i ovnen kan du følge med, og hvis du lar dem bli gyldne, og litt brune blir de perfekte og smaker helt fortryllende! 

DETTE TRENGER DU:

200g smør

300g sukker

5 egg

4dl mel

2ts bakepulver

1dl melk

0,5dl appelsinjuice

2ts bakekakao og 2ts OBOY

Muffinsformer

 

Stekes på 175grader i 20min i ovnen. GIR CA. 30 MUFFINS!

1: Pisk smør og sukker hvitt! 


2: Tilsett så ett og ett egg. Når du har rørt dette inn ser det ca. slik ut: 


3: Så er det tid for å blande alt det tørre inn: melet og bakepulveret! 


4: Hell så over ca. 1/3 av røren i en annen bolle. Den røren med 1/3 i skal vi putte appelsinjuice i, mens den med 2/3 skal vi helle melk i. Gjør dette, og rør om! 


5: Etter du har rørt inn appelsinjuicen og melken i rørene, kan du legge unna røra med appelsinjuice - for den er ferdig! Nå er det tid for å dele røra med melk i, i to igjen, slik at vi også kan lage noen sjokolademuffins! Legg da halvparten av røren i en annen bolle, og tilsett bakekakaoen og OBOYen. Rør så om til det blir en litt tykk, glatt røre. 


6: Nå er det bare igjen å finne frem muffinsformer, og fylle ca. 2/3 av formene med røre. Det varierer fra ovn til ovn, men muffinsene skal ca. stå i 20min. Bare følg med, og la de bli gyldne, og kun litt brune. 


7: Hvis du ønsker kan du påføre smørkrem, melis etc.


Vanligvis pleier jeg å lage helt forferdelige muffins, som enten har brent seg fast i bunn, smakt rart, eller bare vært helt tørre. Disse ble derimot helt fantastiske, og spesielt de med litt appelsinjuice i var ekstra gode! Man smakte ikke appelsinjuicen, men det ble allikevel mer og bedre smak :)

Lag disse til helgekos, bursdag, selskap, jentekveld, fest - ja, hva nå enn du vil, de funker til alt! 

Skal du prøve ut disse? :) 

#oppskrift #muffins #morsdag #kake #bake #hverdag 

Ovnsstekte poteter med bacon

 • 19.01.2014 kl. 21:00

Heei dere!

Åh, nam, spiste nettopp en deilig liten middag - beste søndagskosen ever♥ Jeg følte meg bare helt elendig, og følte at blodsukkeret var lavt. Var så energiløs, og jeg følte meg irritert for ingen grunn. Derfor bestemte jeg meg etter en halvtimes søvn å ta meg en dusj, også finne noe godt å lage. Jeg fant altså da frem litt poteter og litt bacon! Nedenfor kan du se en liten oppskrift på hvordan du kan lage de beste ovnsstekte potetene i verden, og hvordan du kan steke bacon på en enklere måte! 

DETTE TRENGER DU:

Poteter (gjerne mandelpoteter)

Olje (eller smør)

Salt og pepper

Urter (jeg brukte timian) 

Baconskiver

225grader i 25-30min!

1: Skjær potetene i båter, hvis det er mandelpoteter trenger du ikke fjerne skallet. Med skallet blir det mye bedre og mye mer smak! Ta så mange poteter du ønsker, kanskje rundt 4 poteter per. person.

2: Legg potetene på en langpanne, strø over salt, pepper, urter og olje. Jeg lar en liten plass være ledig, ettersom det er der jeg skal legge baconet. Legg deretter langpannen i ovnen i ca. 15 min. I mellomtiden kan du også åpne ovnen for å røre litt rundt innimellom. 

3: Mens potetene ligger i ovnen, kan du sette frem baconet. Baconet skal vi legge inn etter potetene har vært i ovnen i ca. 15min, ettersom baconet kun skal ligge i ovnen i 8-10min.  Husk å legge baconet på et bakepapir eller smør olje på langpannen. 

4: Etter 15min tar du potetene ut av ovnen, legger baconet på den ledige plassen, og setter så langpannen inn i ovnen igjen - i ca. 10-15min. Du kan se når baconet er stekt, og har en slags "skum" på seg.

5: Når potetene er sprø utenpå og myke inni, og baconet er sprøtt, kan du ta ut langpannen fra ovnen. Tørk av fettet på baconet, og server! Potetene er supergode, og baconet smaker etter min mening bedre når det blir stekt i ovnen, enn i en stekepanne! 

BON APPÉTIT!! :D

#mat #oppskrift #middag #søndag #helg #poteter #bacon

Oppskrift på SJAKKRUTER!

 • 15.12.2013 kl. 20:27

DETTE TRENGER DU:

5dl hvetemel

1ss vaniljesukker

1dl sukker

3ss melis

200g smør

1ss kakao

STEKETID: 10min på 170grader!

(beklager, bildet nedenfor mangler sukkeret)

1: Start med å blande mel, sukker og melis. Romtemperer smøret (legg evt i et vannbad), putt det opp i det tørre, og rør gjerne sammen med hendene. Blir det smuldrete kan du putte i mer smør. 

2: Del deigen i to, og putt kakao i den ene, og vaniljesukker i den andre!

3: La begge deigene stå kaldt i 30-60 minuter!

4: Etter deigen har stått kaldt, deler du den mørke delen i to, og den lyse delen i to. (Like store deler)

5: Rull så ut klumpene til lange pølser, og legg en av hver farge ved siden av hverandre. 

6: Legg så den motsatte delen oppå, altså lys oppå mørk, og mørk oppå lys. 

7: Skjær den lange pølsen opp å flere firkanter. Dette kan være vanskelig hvis den er veldig myk, men ta den tiden du trenger, eller la den ligge kjølig en stund. 

8: Legg sjakkrutene på et brett med bakepapir under, og sett de i ovnen i 10minutter.

9: Etter 10 minutter lar du de kjøle seg ned. Når de er kjølige og har stivnet, har de blitt gode kjeks som kan serveres til jul! 

Har du laget sjakkruter før? :)

Oppskrift på RISBOLLER!

 • 08.12.2013 kl. 20:41

DETTE TRENGER DU:

2 plater kokesjokolade

3ss med melk, fløte eller sterk kaffe (eller en ss av hver)

1 pakke delfiafett

En pose puffa ris

2 egg

3ss sukker

________________________________________________________________________________________________________________________________

1: Smelt kokesjokoladen i vannbad eller på lav varme i en kjele, og tilsett melken/fløten/kaffen.  

2: Pisk eggedosis, og bland det så sammen med den smeltede sjokoladen, som nå er blitt en fast sjokolademasse.  

3: Rør det til en glatt røre.

4: Skjær opp delfiafett, enten med en kniv, en ostehøvel, eller noe annet smart!

5: Rør så inn delfiafettet i vannbad eller i en kjele på lav varme, sammen med sjokoladen (pass på så det ikke koker). Tilsett litt og litt. 

6: Rør dette til en helt glatt røre, og la den kjøle seg litt ned.

7: Bland så i puffet ris, slik at det blir en fast røre, uten rennende sjokolade. 

8: Ta en spiseskje og form risbollene til små rundinger.

9: La de stå kjølig, enten i kjøleskap, ute, i en bod eller noe lignende. 

10: Etter de har kjølt seg ned, og stivnet, har du noe å kose deg med i jula, eller i andre anledninger :)

Har du tenkt til å lage risboller i jula? :D

Skummelt gode gresskarmuffins! // OPPSKRIFT

 • 27.10.2013 kl. 13:16

Hei!

Nå som det nærmer seg halloween bestemte jeg meg for å prøve noe nytt. Nemlig lage gresskarmuffins! Jeg smakte det en gang i fjor hos venninnen min, og jeg bare elsket de! Den gangen var det moren til venninnen min som hadde laget dem, og faktisk er oppskriften nedenfor også hennes. Uansett håpet jeg på at de jeg laget kom til å bli like gode. Det smaker egentlig i grunn litt som krydderkake. Moren min var litt skeptisk fordi hun hadde smakt gresskarpai før, og det likte hun ikke i det hele tatt, men disse gresskarmuffinense elsket hun, hehe! Jeg anbefaler virkelig å prøve å lage disse. De gir halloweenstemning, og alle elsker dem!

DETTE DU TRENGER:

120 g romtemperert smør

1,50 dl brunt sukker

1,50 dl mørk sirup (funker fint med lys også!)

2 stk egg

225 g kokt gresskar

200 g hvetemel

1 ts bakepulver

0,5 ts salt

0,5 ts kanel

1 ts revet muskat (jeg kjøpte en muskatnøtt og rev den på et lite rivjern) 

50 g rosiner eller korinter (VALGFRITT)

Ovnen skal være på 200 grader, og muffinsene skal stekes på midterste rille i 12-15min.

 

JEG DOBLET OPPSKRIFTEN OG DA FIKK JEG 44 MUFFINS, MEN DET SIES AT 1 PORSJON GIR 14 MUFFINS.

 

Aller først begynner vi med å tilberede gresskaret. Det du gjør da, er at du først skjærer bort den øverste delen slik at det blir lettere å dele den i to.

 

Etter dette er det tid for å skjære den fra toppen og helt igjennom, slik at den blir to ca. like store deler. 

Finn så frem den største skjeen du finner, og begynn å ta bort det myke (kjernen) inni gresskaret. Dette kan du bare kaste i søppelkassa.

Etter du har fjernet alt det myke, kan du finne frem kniven igjen og skjære bort skallet på gresskaret. 

Når du har "skrelt" gresskaret skjærer du opp gresskaret i flere biter, og igjen til store terninger. Deretter legger du bitene i en kasserolle og fyller på vann så det dekker gresskarbitene. La dette stå å koke til gresskarbitene blir ganske myke. 

Når du føler de er så myke at de kan moses, heller du ut vannet og begynner å mose en og en terning med en gaffel. Dette slal brukes senere i selve røren.Nå, eller i mellomtiden når gresskaret koker, kan vi begynne med selve røren. Begynn med å finne frem det romtempererte smøret, og rør dette sammen med det brune sukkeret til et lett og luftig røre.

Tilsett sirupen. Jeg brukte lys fordi det ikke var noe mørk i butikken, og dette endret ikke smaken.

Etter du har rørt inn sirupen kan du røre inn et og et egg!

Nå er det tid for å tilsette det moste/revede gresskaret. Dette kan se litt ekkelt ut når du rører det over lang tid.

Sikt så alt det tørre inn i røren (hvetemel, bakepulver, kanel, salt, revet muskat)

Husk å sikte det, slik at det blir en fin og luftig røre!

Finn frem muffinsformer (og evt. muffinsbrett) og fyll hver muffinsform litt over halvfullt. 

Ha de i ovnen i 12-15min, og test gjerne med en gaffel for å se om noe setter seg på den. Setter det seg ikke noe på den er de mest sannsynlig ferdig! 

GLASUR:

200 g kremost naturell

50 g romtemperert smør

75 g melis

0,5 ts vaniljesukker. 

(i tillegg tilsatte jeg litt sitron - smak deg frem!)

Nedenfor kan dere også se at jeg har kjevlet marsipan flat og lagt det som et lokk oppå muffinsene. Samtidig smeltet jeg sjokolade, og laget morsomme spindelvev av den. For å få marsipanen oransje brukte jeg oransje konditorfarge fra PANDURO (jeg tilsatte også konditorfargen i glasuren, men fargen ga ikke like mye effekt).  

Disse er virkelig helt herlige, og smaker fantastisk godt! Hvis du ønsker å ha et halloweenselskap vil disse være en klassiker å servere! Namnam! Håper det smaker - bon appétit!

Verdens absolutt beste pannekaker!

 • 20.10.2013 kl. 13:25

Hei, og god søndag alle sammen! Idag bestemte jeg meg for å lage noen pannekaker! Disse er ikke noen "sunne pannekaker" eller noen "lavkarbo pannekaker", men de er virkelig verdt å prøve!

De var saftige, myke og helt nydelige! Bland alt nedenfor sammen, og stek dem i litt smør. Denne oppskriften gir 3 tjukke, mellomstore pannekaker!

 

DETTE TRENGER DU:

1 egg

2dl hvetemel

2ss sukker

1ts bakepulver

1,5dl melk

0,5ts kanel og kardemomme

 

BON APPÉTIT!

Skal du prøve dem? 

Verdens beste smoothie!

 • 16.10.2013 kl. 16:16

Onsdager - det er nå uka plutselig går kjempefort, og helgen plutselig er her! Så, på en vanlig onsdag bestemte jeg meg for å lage en smootihe. Jeg ante virkelig ikke hva jeg skulle spise/drikke, så jeg tok meg heller en næringsrik smoothie! Her får dere oppskriften:DU TRENGER: 

En halv boks skogsbæryoghurt

Frosne jordær (8stk)

2 små biter banan

Litt appelsinjuice

Legg oppi skogsbæryoghurten først, så legger du oppi to biter banan, tilsett de frosne jordbærene, også til slutt hell over litt appelsinjuice. 

Miks det noen minutter for at jordbærene skal få most seg sammen med resten. Hvis du vil ha den litt kaldere kan du tilsette én isbit eller to!

Bon Appétit!

Fruktsalat // appelsin, blåbær, drue og pære

 • 10.10.2013 kl. 21:47

Nå kom jeg nettopp hjem fra to timers trening. Det var utrolig deilig å trene igjen, ettersom jeg sist trente på tirsdag, og var utrolig ratløs igår, men ikke hadde tid til trening på grunn av øving til prøve. Nå har jeg nettopp laget meg en fruktsalat med appelsin, blåbær, drue og pære, og den var utrolig saftig og god! Anbefales hvis du har lyst på noe sunt og godt :) Nedenfor har jeg linket til mine to andre fruktsalater!

- Druer, mango, plommer

- Blåbær, bringebær, druer, nektarin, mango

Havregrøt med eplebiter!

 • 08.10.2013 kl. 15:26

DETTE TRENGER DU:

1dl havregryn

1,5dl melk

1dl vann

Bittelitt salt

Et eple

Sukker

KanelSLIK GJØR DU:

Først begynner du med å blande sammen havregryn, vann og melk på middels varme i en kasserolle. Mens dette får småkoke skjærer du opp små epleterninger. Jeg brukte 4 eplebåter.

Så legger du eplebitene over i kasserollen og blander de inn med havregrøten. Hvis du vil få litt bedre smak på eplene kan du prøve å rulle dem i kanel før du legger dem oppi.

La dette koke til alt blir til et tykk røre, som grøt. Flytt havregrøten fra kasserollen til en skål, og dryss over sukker og kanel, med en eplebit, eller en smørkladd i midten! Nyt til frokost, middag eller når som helst du ønsker den!

BON APPÉTIT

Saftige, grove horn!

 • 06.10.2013 kl. 16:32

 

DETTE TRENGER DU:

1/2 pakke gjær

3 dl melk/vann, lunken

1 ts sukker (kan sløyfes)

1/2 ts salt

2-3 ss olje

3 dl sammalt hvete, grov

ca. 4 1/2 dl hvetemel

PYNT: 

Sesamfrø eller valmuefrø


I STEKEOVN: 240 GRADER MIDT I OVNEN I 8-10 MINUTTER

1. Smuldre opp gjæren i en bolle, varm melken/vannet og hell den over i bollen sammen med gjæren. Husk at det ikke skal være for varmt, eller for kaldt, ellers vil ikke deigen heve! Bruk blindetesten for å sjekke om melken/vannet er varmt nok. Det gjør du slik at du tar fingeren oppi den lunkene melken/vannet, lukker øynene og drypper noen dråper på håndleddet. Hvis du ikke merker noe er det passe temperatur (37grader).

2. Tilsett oljen (jeg brukte smør ettersom jeg ikke hadde olje), saltet og sukkeret. Bland dette sammen.

3. Tilsett all den grove sammale hveten, og rør.

4. Tilsett til slutt all hvetemelen og bland til det blir en fast, jevn og smidig deig som slipper redskap og bolle. Etter du har gjort dette drar du deigen utover til kantene i bollen og smører litt mel på toppen.

5. Gjør klar til å legge bollen i et vannbad med varmt vann, ta et håndkle over og vent til deigen har hevet seg til dobbel størrelse (ca.30min).

6. Når deigen har hevet ferdig strør du litt mel utover benken du skal jobbe med deigen på. Del deigen i to, og begynn med den ene delen. Kjevle deigen ut slik at det blir en stor runding.

7. Del deigen opp i åtte like store deler!

8. Tilsett eventuelt fyll hvis du ønsker, og begynn å rulle de små bitene fra kanten og inn. Som dette:

9. Legg alle på et stekebrett, og la de heve litt igjen. Etter de har hevet litt til smører du over litt vann på hver av hornene, og strør over ønsket frø. Jeg brukte sesamfrø.

Etter 8-10 minutter i ovnen er de klare. La de kjøle seg litt før servering. Disse hornene er virkelig nydelige, de er perfekt som matpakke, frokost eller som tilbehør til middagen! Test de ut, de er virkelig helt fantastisk gode!

BON APPÉTIT!

Oppskrift på din favoritt EPLEkake!

 • 27.09.2013 kl. 15:53

Igår storkoste jeg meg med hjemmelaget eplekake og kakao med marshmallows og krem, NAM! Kanskje dere vil kose dere denne fredagskvelden, eller på lørdag, eller kanskje søndag, med en eplekake? Da er det bare å sette igang og følge oppskriften nedenfor! Jeg velger å skrive oppskriften selv også i tillegg, hvis det er vanskelig å lese på arket for noen. I tillegg DOBLET jeg også oppskriften nedenfor, så kaken ble ganske stor og tykk!

(doblet oppskrift):

DETTE TRENGER DU:

200g smør

4dl sukker

2 egg

8dl hvetemel

4ts bakepulver

3dl fløte eller melk

 

SETT OVNEN PÅ 180-200grader! Den skal egentlig så i ovnen i 45min, men min kunne godt kun stått i 35min, selv om den sto i 40min. Med oppskriften som ikke er doblet (den på bildet), kan du bruke en rund form, men med den som er doblet kan du bruke en rektangletformet form. 

 

Først begynner du med å smelte smør, og blande dette inn med sukker. Gjerne i en mixmaster hvis du vil gjøre det mindre tungvint. Bland så inn egget og rør dette i noen minutter. Til slutt rører du inn hvetemel og melk vekselvis.

Nå er det tid for å skrelle epler og skjære de i båter. Jeg brukte 4 epler, men fant ut at jeg godt kunne brukt 1-2 til! 

Da kan det jo også være genialt å bruke denne eplebåt-skjæreren!Her har jeg heller ikke spart på sukkeret og kanelet som dere ser, hehe!Resultatet ble veldig bra, men jeg kunne godt lagd den bedre. Har ikke lagd eplekake på flere år, så jeg husker ikke helt hvor mye epler det var lurt å ha osv. Men, bare prøv den, den er supergod så lenge du ikke svir bunnen slik som jeg gjorde! 

Skal du lage eplekake i nærmeste fremtid etter å ha sett denne oppskriften?

♥ LYKKE TIL! ♥

Oppskrift på havrepannekaker!

 • 26.09.2013 kl. 15:48

Hei alle sammen!

Igår fant jeg en oppskrift på havrepannekaker som virket perfekt som en litt god og sunn frokost! Jeg fant den på http://stina.blogg.no/, og jeg er ganske sikker på at flere av dere har sett disse sunne pannekakene flere steder! Jeg var veldig skeptisk, men bestemte meg for å prøve det ut, og det er jeg SUPERglad for nå! De var helt fantastiske, og spesielt når de var kjølt ned syntes jeg de var nydelige! Jeg valgte å ha på jordbærsyltetøy, noe som egentlig gjør det mer usunt, men hvis du ønsker å gjøre det sunnere kan du bruke cottage cheese. Moren min tok for eksempel cottage cheese og bringebærsyltetøy, og hun var superfornøyd! Prøv de ut, enten det er til frokost, lunsj, eller kanskje til kvelds! OPPSKRIFT:

3dl havregryn (jeg brukte lettkokte, men det kan være like godt med andre typer)

3 egg

Litt melk for å gjøre røren tynnere slik at det ikke bare smuldrer fra hverandre

0,5ts sukker

 

♥ BLAND ALT SAMMEN, OG STEK DE SOM LAPPER (SMÅ ELLER MELLOMSTORE PANNEKAKER) I EN STEKEPANNE MED SMØR ♥

BLANDINGEN GIR RUNDT 6-8 HAVREPANNEKAKER! 

Smuldrer de fra hverandre kan du tilsette et egg til! :)

Bon Appétit!

Grønn og gul // Fruktsalat

 • 25.09.2013 kl. 15:25Oppskrift:

Grønne druer

Mango

Plommer

 

Etter trening igår fikk jeg så sabla lyst på noe saftig og godt etter trening. Derfor bestemte jeg meg for å finne frem all frukten som fantes i huset. Vi hadde dessverre ikke så mye, men bedre med litt enn ingenting. Derfor ble det et helt middagsmåltid med frukt til kvelds, hehe! Ser det ikke fantastisk godt ut? 

TA GJERNE EN TITT PÅ MIN LITT MER FARGERIKE FRUKTSALAT - HER!

Kjempegod etter-skolen-mat!

 • 26.08.2013 kl. 16:17

Da jeg kom hjem fra skolen idag bestemte jeg meg for å lage noen lapper! Dette er absolutt ikke det sunneste du kan spise, men det må være lov til å kose seg innimellom.

 

Dette trenger du:

2 egg

2 ss sukker

2 dl melk

Litt over 2 dl hvetemel

Litt under én ts bakepulver

 

Bland sammen egg og sukker, og bland deretter inn melken med hvetemel og bakepulver! Smelt smør i en stekepanne og lag små rundinger av røra. Nyt det med friske bær, syltetøy eller honning! 


(DU KAN FINNE EN SUNNERE VARIANT HER!)

Omelett a la Vilde!

 • 17.08.2013 kl. 14:31

"God morgen!", haha, våkna litt sent idag dessverre. Jaja, uansett, ettersom dette er den siste lørdagen i sommerferien bestemte jeg meg for å lage en litt god frokost. Derfor laget jeg en omelett! Egentlig har jeg fått inspirasjon til den fra ei venninne, men hun bruker ikke helt det samme som jeg gjør. Så hvis du har lyst på noe annet enn tørr brødskive og svett ost til frokost, er denne omeletten absolutt til å anbefale! 

Dette trenger du:

3 egg

Pepper

Salt

Gressløk, hvis du ønsker det

Én eller flere ostetyper

KalkunkorvDet du gjør er at du først visper inn 3 egg med 3 spiseskjeer vann (én spiseskje per egg). Finn frem den minste stekepannen du har, helst like liten som en liten tallerken. Ta i litt smør og smelt det så du har det klart. Så tar du i liitt pepper, liitt salt og så mye gressløk som du ønsker i røren. Nå er det klart til å legge omeletten på stekepannen. Mens den ligger i stekepannen, kan du begynne å skjære ca. 4-6 biter av kalkunkorven, og igjen dele de i to. Så tar du den osten du har og skjærer opp noen biter, for så å legge alt over omeletten. Når du ser at omeletten er klar til og snus, så snur du den. Etter ca. 1min er den ferdig, og klar til og legges på en tallerken! Bon appétit!

Deilig, frisk fruktsalat!

 • 13.08.2013 kl. 13:18

Igår laget jeg en utrolig deilig fruktsalat. Jeg bare blandet masse frukt vi hadde stående, og var litt usikker på om den kom til å bli noe god i det hele tatt, men når jeg smakte var den helt fantastisk! Anbefales hvis du har lyst på noe godt og sunt!

Det jeg brukte var:

Blåbær

Bringebær 

Druer

Nektarin

Mango

Nyt den!

Oppskrift på minipizzaer!

 • 12.08.2013 kl. 21:19

Hei!

Igår overnattet jeg som sagt over hos venninnen min, og der laget vi noen superenkle minipizzaer! De var virkelig supergode!

 

Dette trenger du:

- Muffinsbrett eller muffinsformer hvis du ikke har brett

- Tacolomper

- Revet ost

- Tomatpuré

- Skinke i biter/salami/kalkunkorv/kjøttdeig/kylling eller hva du enn måtte ønske!

- Mais/paprika etc.

 

Først begynner du med å finne frem muffinsbrettet, og setter ovnen på 200 grader. Etter det finner du et glass etc. som du legger oppned på tacolompen for å lage små rundinger som du legger inn i muffinsbrettet/formene. Når du har tatt så mange tacolompe-rundinger som du ønsker, begynner du med å smøre på en tynt lag med tomatpuré på alle de små lompene. Så legger du på ønskede grønnsaker. Etter dette tar du på det du har valgt av f.eks. skinke/salami/kalkunkorv/kjøttdeig/kylling etc. Venninnen min brukte baconskinke i biter, mens jeg brukte også det, men tok også kalkunkorv og salami på de andre. Etter min mening var de med kalkunkorv best! Til slutt tar du på så mye ost du ville ønske, og lar minipizzaene stå i ovnen i ca. 7-10 minutter! 

Hvis det er noe du lurer på, eller noe du ikke skjønte er det bare å spørre i kommentarfeltet!Oppskrift på cake pops!

 • 27.07.2013 kl. 16:14

Igår bestemte jeg og ei venninne oss for å lage cake-pops! Vi ville gjøre det på den enkleste måten, og tro det eller ei, de ble fantastisk gode! Men for min del holder det å spise èn, de er utrolig kvalmende, samtidig som de er himmelske! 

Dette trenger du, hvis du vil lage det like enkelt som vi gjorde:

- En pakke med sjokoladekake ferdigmix (vi brukte TORO langpanne)

- 1-2 pakker med sjokoladeglasur (vi brukte TORO)

- Cake pops pinner/lollipop sticks, evt. grillspyd. Jeg kjøpte hvite lollipops sticks på Traktøren Kjøkkenutstyr.

- Vanlig melkesjokolade/hvit kokesjokolade/vanlig kokesjokolade (for så vidt hvilken som helst sjokolade du skulle ønske å smelte)

- Strøssel, f.eks: non stop, daim, hjertestrøssel, flerfarget osv.

 

Slik gjør du:

Først begynner du med lage sjokoladekakerøren. Mens den står i ovnen kan du gjøre klar sjokoladeglasuren. Når sjokoladekaken er ferdig, lar du den kjøle seg ned litt. Når den er blitt så kald at du klarer å ta i den, kan du begynne å dra av biter, for å smuldre det i en bolle. Mens du smuldrer sjokoladekaka i en bolle, tar du oppi litt og litt sjokoladeglasur og rører inn. Du kan enten bruke en skje, eller noe annet, for å røre det sammen, eller rett og slett bare bruke hendene dine. Når du føler at du har laget det til en fast deig, som dette...: (beklager dårlig bildekvalitet)...kan du legge den i kjøleskapet i ca. 10 min bare for å gjøre den enda litt fastere. Etter ca. 10min tar du bollen ut, og lager så mange kuler det går ut av deigen, ca. så store som en sprettball, og legger de på et stekebrett. Som dette:Når du har gjort dette, legger du de igjen i kjøleskapet i 10-15min, for å gjøre disse litt fastere. Mens de står i kjøleskapet kan du begynne å smelte sjokolade i et vannbad. Jeg anbefaler hvit sjokolade og melkesjokolade! Finn frem pinnene du bruker, og ta ut kulene fra kjøleskapet. Dypp så pinnen ca. 1-2cm ned i den smeltede sjokoladen, og stikk den inn i kula. Dette brukes som limet for å få pinnen og kula til å sitte sammen. Etter at du har gjort dette på ALLE kulene, settes de igjen inn i kjøleskapet, for at sjokoladen skal stivne til kulen. Dette kan ta litt tid, men bare prøv deg frem til neste steg.

Neste steg er nemlig den morsomte jobben! Sett frem strøssel i forskjellige boller, som dette:Det du gjør her er å dyppe kulen ned i den smeltede sjokoladen, for å dekke hele kula med sjokolade. Med en gang du har gjort dette tar du på strøssel du har valgt ut selv. Etter du har gjort dette må du enten sette kula ned igjen på stekebrettet (som jeg har gjort. Men da blir det flate øverst), eller bruke noe å sette pinnene i. F.eks fylle et glass med salt/sukker, eller hvis du har isopor kan du bare stikke dem ned i dem. Etter du har gjort dette med alle kulene er det bare å sette de kaldt igjen, for at sjokolade skal stivne. Dette ble mitt resultat: Server gjerne i bursdager, ta med på jentekvelder eller bare lag de for å kose deg! Moren min var så kreativ at hun satte dem i disse etter de hadde stivnet!Var det noe du ikke skjønte, bare spør i kommentarfeltet! 

Har du laget cake pops før? Hvordan ble de, og gjorde du noe annerledes? Fortell i kommentarfeltet!

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no