hits

6 FAVORITTER TIL LEPPENE!

 • 24.01.2018 kl. 19:00

Heihei! Nå tenkte jeg å gi dere en liten anbefaling på noen av mine favoritter når det kommer til leppene. Jeg prøvde å plukke ut fra ulike merker, og det er selvfølgelig noen jeg bruker oftere her enn andre, men alt i alt er dette leppeprodukter jeg liker veldig godt! Kanskje du finner en ny favoritt♥

MAKEUPMEKKA LIPSTICK "Rosy Kiss"
Dette er faktisk den eneste leppestiften jeg noengang har brukt opp. Den er så myk og enkel å påføre, i tillegg til at den har en veldig naturlig farge.

MAYBELLINE COLOR DRAMA "610 Stripped Down"
Denne kjøpte jeg nylig hos VITA, etter at jeg så Agnes anbefale den på youtube. Denne er også veldig enkel, pigmentert og gir en nydelig finish!

MAC RETRO MATTE LIPCOLOUR "Rich and Restless"
Dette må jo være den som holder best av alle sammen her. Denne holder seriøst i mange timer og har en frisk farge! Kanskje jeg skal unne meg en til av denne i en annen farge en gang?

KYLIE JENNER LIQUID LIPSTICK "Dazzle"
Denne fikk jeg endelig til jul av ei venninne, og jeg synes den er veldig bra! De kunne vært hakket bedre med tanke på prisen, men jeg elsker hvor godt den legger seg, i tillegg til at den lukter godt, og holder nokså lenge!

MAYBELLINE VIVID MATTE LIQUID "Rebel Red"
Dette er min favoritt når det kommer til rød leppestift. Jeg er ganske sikker på at det finnes en bedre der ute, men til en billig penge og ut ifra de jeg har prøvd må jeg si at denne er mine røde favoritt.

MAKEUP REVOLUTION
Da jeg hadde Makeup Revolution sin julekalender fikk jeg blant annet denne lilla leppestiften, og den er så kul! Det er ikke en av de jeg bruker så ofte, men om du ønsker at leppene skal skille seg litt ut er denne perfekt. Med en god lip liner under holder den seg også godt på!

Etter å ha tatt på alle disse leppeproduktene på armen prøvde jeg å skylle dem under vann for å se hvilke som holdt best, og best ut i testen kom MAC sin Matte Lipcolour - mest sannsynlig fordi den tørker inn, etterfulgt av Kylie Jenner sin Liquid Lipstick. Det var vel kanskje makeupmekka sin som falt fortest av etter å ha gnikket litt, men der må jeg også understreke at det samme ikke gjelder liplinerene deres - de sitter som et skudd!

Har du prøvd noen av disse? :-D

#sminke #skjønnhet #makeup #lepper #lips #lipstick

DET PERFEKTE HIGHLIGHTER-PALETTET

 • 09.01.2018 kl. 19:00

Heiii dere! Okei, litt sminketips må også til her på bloggen, spesielt med tanke på hvor glad jeg er i sminke. Jeg har jo masse favorittprodukter, og til jul fikk jeg meg en ny favoritt. Nemlig et highlighter-palette fra NYX. Altså, her har vi jo alle mulige farger, de er ganske pigmenterte, og dette har hvertfall blitt en ny favoritt hos meg. Jeg liker å blande litt farger sammen slik at jeg får en ekstra fin finish. Elsker spesielt at lilla er med her for det gir virkelig en fin tone i highlighteren.

Nå er jo jeg generelt veldig glad i highlightere, så selv om denne varer lenge tar det vel ikke lange stunden før jeg faller for enda en ny highlighter, haha! Jaja, sånn er det med oss som liker sminke og elsker å teste ut nye ting. Andre kjenner seg kanskje igjen i det samme bare med en annen ting, hihi!

♥ SE MER OG KJØP TIL 149KR HER

SEKS SMINKEFAVORITTER!

 • 12.12.2017 kl. 19:54

Heii dere! Fysøren så kaldt det har blitt ute nå, merker det er vinter ja, og da kan det vel likegodt komme snø og? Det ligger fortsatt litt snø igjen på bakken her, men for min del kan det gjerne komme mer sånn at julestemningen settes på plass. I morgen er det allerede mattetentamen så dagen i dag går nok til en del øving, selvom jeg vet at jeg kommer til å ende opp med å øve minimalt. Huff, det kommer virkelig ikke til å gå bra, men jeg krysser allikevel fingrene!

For å komme med litt tirsdagstips har jeg funnet frem noen av mine topp favorittsminkeprodukter. Jeg, som de fleste andre sminkeinteresserte, har mange andre favoritter også, men i dag ble det fokus på lepper, øyne og børster/svamper, så kan jeg heller ta produkter til ansikt og øyenbryn senere hvis dere er interessert :-D


MAYBELLINE THE BURGUNDY BAR - EYESHADOW PALETTE
Denne kjøpte jeg nylig på VITA, og det må jo sies at denne er PERFEKT til festsesongen nå. Masse shimmer, pigmenterte og farger som kler de fleste.


MAKEUPMEKKA MASSIVE 5XL VOLUME MASCARA
Denne mascaraen har jeg sverget til i noen år nå. For min del verken flasser den eller renner av i løpet av dagen - ikke etter å ha gått ute i regnet eller hatt en skikkelig tøff treningsøkt engang. Jeg synes også den gir veldig fin lengde og volum til min smak, så det er jo superbra!


REAL TECHNIQUES ACCENTURE + ILLUMINATE
Dette settet med sminkekoste kjøpte jeg på Black Week, og herregud så glad jeg er for det! Den største er perfekt for å gi et naturlig resultat av bronzer, den nest største er perfekt til blush og highlighter, mens de andre er kjempefine til øyenskygge. Og sjekk det lekre designet da!


MAYBELLINE VIVID MATTE LIQUID LIPSTICK - REBEL RED
Denne fikk jeg øynene opp for litt siden da jeg fant den i mammas sminkeskap og brukte den på julebord med INSP. Herregud SÅ fantastisk. Den er innmari pigmentert og sitter seriøst superlenge! Det eneste negative er kanskje at den er litt vanskelig å påføre uten å søle utenfor, men det er virkelig verdt det om du ønsker røde lepper hele kvelden.


REAL TECHNIQUES MIRACLE COMPLEXION SPONGE
Mine favorittsvamper! Blir jo heller ikke bedre når man får en boks med fire stykker i. Blender veldig godt så lenge du husker å fukte den godt før bruk.


NYX PRISMATIC EYESHADOW - FIREBALL
Verdens fineste øyenskygge fra NYX. NYX har generelt veldig gode øyenskygger og denne er sååå fantastisk. Lovelovelove it!

Har du prøvd noe av dette? :-D

 

#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #nyx #maybelline #realtechniques #øyenskygge #eyeshadow #lips #sminkebørster #makeupmekka #blivakker #mascara

ÅRETS JULEKALENDER!

 • 01.12.2017 kl. 16:00

OBS! Ikke se bildene om du har denne kalenderen og ikke har åpnet luke 1 ennå!

Hohoho! Jada dere, da viste kalenderen endelig desember, og selv om jeg har mye prøver å øve til i desember skal jeg søren meg nyte det! I dag startet jeg dagen med norsktentamen på skolen, hvor jeg endte opp med å skrive en oppgave om sagalitteraturen og norrøn tid. Ikke akkurat noe jeg ser på som veldig spennende, men det var faktisk overraskende interessant å drøfte over om vi fortsatt har litt holdninger og verdier fra den tiden.

Altså jeg elsker jo julekalendere - spesielt med skjønnhetsprodukter i, så for meg falt valget på denne julekalenderen fra Hot Makeup i år. Jeg kjøpte den hos MakeStyle, men den er dessverre utsolgt nå. Første luket inneholdt et løst glitter i fargen gull! Det er virkelig noe jeg ville ha, så det ble en perfekt 1.desember-gave. Jeg får også pakkekalender av kjæresten min i år, og i den fikk jeg et par gode, varme, tjukke sokker - noe han vet jeg trenger ettersom jeg alltid varmer føttene mine på han, haha! Skrapelodd og en 10-kroners sjokoladekalender er også i hus, så jeg er godt forberedt for å si det sånn, haha :-D

Har du en julekalender i år? :-D

#jul #christmas #julekalender #hotmakeup #makestyle #sminke #makeup #skjønnhet #beauty

Slik sitter sminken HELE dagen!

 • 08.11.2017 kl. 19:00

På disse bildene har sminken min vært på i ca. 9 timer, kun med påfyll av leppestift, altså vil jeg si at den har holdt seg veldig godt hele skoledagen i et tett klasserom. Jeg har fortsatt blant annet noen oljete områder, man kan se noen røde spotter gjennom, men det er ikke på nærheten av like ille som før jeg brukte disse tipsene. Alle har åpenbart forskjellig hudtype, og det er ikke sikkert disse tipsene funker alle andre like godt som de funker på meg. Allikevel tenkte jeg å dele noen av de triksene jeg bruker for deg som kanskje sliter litt med at sminken detter av så innmari fort - det har hvertfall jeg i mange år!

HOLDE HUDEN MATTE
Ok, disse to triksene har virkelig hjulpet meg. Jeg føler at etter jeg begynte med dette holder sminken seg lenger og også matte.
1: Pudre ansiktet lett med et hvitt, matte pudder (f.eks fra makeupmekka HER), etter du har påført primer, før foundation.
2: Pudre ansiktet helt til slutt i sminke"prosessen" din, til og med etter å ha brukt en matte setting spray (kun ca. ett minutt etter).

HOLDE ØYENSMINKEN PÅ PLASS
Eyeshadow Primer!!! Altså, dette er et must om du bruker øyenskygge. Det sitter mye bedre, uten å falle av eller streke seg.

SKJULE RØDE KVISER OG ARR
For å holde alle de røde arrene og kvisene i ansiktet mitt unna, bruker jeg en grønn concealer på de røde områdene i ansiktet før jeg påfører foundation. Etter foundation tar jeg en vanlig concealer over igjen på de verste områdene.

LIPS ON POINT ALL DAY
Ok, dette er også et tips som sikkert sier seg selv, men lip liners, dere; det er faktisk innmari viktig om du ønsker at leppefargen skal holde så lenge som mulig. Åpenbart også en bra lip liner og en bra leppestift.

Har du noen flere tips? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

#sminke #makeup #tips #hud #matte #skjønnhet #beauty

50 JULEKALENDERE TIL JENTER - 2017!

 • 23.10.2017 kl. 12:00

(Publiseres igjen fordi mange nye er lagt til) Tips: vær tidlig ute slik at din favoritt ikke blir utsolgt!

...eller gutter selvfølgelig! Jeg er fullt klar over at jeg er veldig tidlig ute nå, men ettersom dette er noe som fikk enormt mye trafikk på bloggen i fjor starter jeg tidlig. Adventskalenderne for julen 2017 har allerede begynt å komme ut, og denne lista kommer til å oppdateres etter hvert som flere og flere kommer ut. Følg med hvis du ønsker å ha en julekalender som passer for deg i år! Her kommer stort sett kalenderne innenfor skjønnhet og velvære. Hvis du ønsker å se hva som er inni kalenderne er ett tips å søke de opp på youtube, der er det mest sannsynlig noen som har gjort en "unboxing"-video.

Inneholder affiliatelinker

Yankee Candle Advent Calendar Wreath 2017, 485,-
Adventskalender med 24 telys i blandede juledufter samt en lyslykt. Les mer og kjøp HER.

Yankee Candle 3D Advent Calendar, 625,-
Inneholder 12 votivlys og 12 telys i 12 uike farger, samtidig en lykt med julemotiv! Les mer og kjøp HER.

The Body Shop Advent Calendar - Original, 1198,- verdi: 1991,-
25 luker, nye og gamle klassikere innen kroppspleie og sminke. Når du har åpnet den 25. luken kan du gjøre om kalenderen til en quiz for hele familien! Kjøp kalenderen og se hva den inneholder nederst på siden deres HER.

The Body Shop Advent Calendar - Deluxe, 1399,- verdi: 2162,-
25 luker, med kroppspleie, sminke og hudpleie fra topp til tå! Når har åpnet den 25. luken kan du gjøre om kalenderen til en morsom quiz for hele familien. Kjøp kalenderen og se hva den inneholder nederst på siden deres HER.

The Body Shop Advent Calendar - Luxury, 1799,- verdi: 3412,-
25 luker, med de aller beste produkter fra hudpleie, kroppspleie og sminke slik at du virkelig kan skjemme bort noen du er glad i eller deg selv. Denne kalenderen kan også lages om til en morsom quiz etter site luke er åpnet. Kjøp kalenderen og se hva den inneholder nederst på siden dere HER.

Rituals Eksklusiv Adventskalender, 650,- verdi: 1250,-
24 luker. Se video og les mer om kalenderen HER.

Rituals Deluxe Adventskalender, 875,- verdi: 1540,-
24 luker. Se video og les mer om kalenderen HER.


Sanctuary Spa Julekalender, 799,-
Fjorårets kalender, 24 luker. Bestselgere fra Sanctuary Spa, dusjsåper, bodylotion, ansiktsprodukter og duftlys. Full-size produkter! Kjøp den og les mer HER.

Makeup Revolution Advent Calendar 2016, 699,-
Fjorårest kalender, som jeg selv hadde. Veldig fin med mange ulike sminkeprodukter med god kvalitet! Kjøp og les mer HER.


Lookfantastic Advent Calendar, 1100,-
Ikke særlig mye informasjon på denne, men innmari fin boks med 24 luker. Du kan se en video om den HER, og kjøpe den HER.

Decléor Advent Calendar, 806,-
Ikke mye informasjon om denne heller, men du kan se produktene som følger med HER.

Hot Makeup Advent Calendar, 899,- verdi ca: 3000,-
24 skuffer med full-size produkter som kan brukes til sminkeoppbevaring etter jul. Glitter, sminkeredskaper, highlighter og mye mer! Kjøp den og les mer HER.

Maybelline Baby Lips Xmac Calendar, 249,-
24 luker med ulike produkter fra Baby Lips eller andre overraskelser. Kjøp den HER.


NYX Professional Makeup Kiss & Tell Advent Calendar, 550,-
24 luker, en julekalender med 24 leppeprodukter(!). Altså, her er det bare å slå til om du liker lipsticks, lip creams og lipglosser! Kjøp og les mer HER.

Makeupmekka Julekalender, 550,-
24 full-size produkter med sminke fra makeupmekka! Ikke i en egen kalender, men man kan evt. få noen andre til å pakke inn. Les mer og kjøp HER.ASOS Beauty Advent Calendar 2017, 640,-
25 luker, hvorav den 25. luken inneholder en rabattkode hos ASOS. Inneholder ansikts- og hårprodukter og sminke! Kjøpes HER.

LÓccitane Advent Calendar, 499,-
24 bestselgere fra L´Occitane! Masse fine velvære- og hårprodukter til enhver smak! Kan kjøpes HER.


24 Days of Clinique Christmas Calendar, 595,-
24 luker, proppfull av både hudpleie og sminke! Hvis du liker Clinique så er det bare å hive seg på! Kan kjøpes på Kicks HER.

Technic Advent Calendar, 224,-
24 luker fra sminkemerke technic med masse sminkprodukter. Les mer og kjøp HER.


Kicks Christmas Calendar 2017, 399,- verdi: 1134,-
24 luker med produkter til ansikt, kropp, sminke og hår! Kommer i Kicks sine butikker i uke 43. Kan kjøpes HER.

Makeup Revolution Advent Calendar 2017, 315,-
Årets kalender fra Revolution (se fjorårets lenger opp). 24 luker - sminke til hud, øyne og lepper fra Revolution! Les mer og kjøp HER.


bareMinerals Box of Wonders, 672,-
En adventskalender proppfull av sminke fra bareMinerals til hud, øyne, lepper++! Les mer og kjøp HER.


Essie Advent Calendar, 499,-
I denne kalenderen får du hele 24 neglelakker/negleprodukter som gjør adventstiden enda bedre! Les mer og kjøp HER.

Arcaya German Cosmetics Advent Calendar, 314,-
Bak hver luke skjuler det seg en kosmetisk ampulle for intensiv skjønnhetspleie. Les mer og kjøp HER.


Adventskalender Dame, 449,-
24 luker, med skjønnhetspleie fra YessSaintLaurent, Giorgio Armani, Lancôme, Biotherm og Kiehls. Les mer og kjøp HER.

Artdeco Advent Calendar, 499,-
24 goder frem til jul med velværeprodukter og sminke fra Artdeco! Les mer og kjøp HER.

Douglas Advent Calendar #1, 315,-
Denne kalenderen fra Douglas inneholder duftende eller nærende skjønnhetsopplevelser til ansikt og kropp. Les mer og kjøp HER.

Douglas Advent Calendar #2, 315,-
Denne kalenderen fra Douglas inneholder sminke, neglelakk og ansikts- og hudvelvære. Les mer og kjøp HER.


Ciaté London Mini Mani Month Advent Calendar, 676,-
Ååh, ciaté's kalender er her igjen, og denne har jeg så lyst på! Jeg har dog lovet meg selv å ikke kjøpe denne, ettersom jeg har hatt ciaté sine neglelakk-kalendere 3 år på rad, og virkelig ikke trenger mer neglelakk! Les mer og kjøp HER.

Angelic Beauty Make-Up Advent Calendar, 250,-
Adventskalender fra Boulevard de Beauté: 24 overraskelser som vil forskjønne adventstiden og trylle frem smil hver dag! Se innhold og kjøp HER.


Bellessence Advent Calendar, 250,-
24 luker med ampuller med daglig skjønnhetspleie! Les mer og kjøp HER.

Douglas Advent Calendar #3, 262,-
Adventskalender med masse sminke og skjønnhet! Les mer og kjøp HER.


Beauty in The City Advent Calendar, 200,-
Enda en adventskalender fra Boulevard de Beauté, som inneholder sminke og skjønnhetsprodukter! Se innhold og kjøp HER.

Countdown to Christmas Advent Calendar, 250,-
24 små skuffer med små overraskelser innenfor sminke og skjønnhet! Se innhold og kjøp HER.


Boulevard de Beauté Advent Calendar, 180,-
Siste, dekorative adventskalenderen til Boulevard de Beauté. Inneholder også sminke og skjønnhet. Se innhold og kjøp HER.

Maybelline Advent Calendar, 300,-
Maybelline's adventskalender, med selvfølgelig mange skjønnhetsgleder. Se innhold og kjøp HER.


Pink Glam Kalender, 199,-
Kalender fra Vita med 24 luker, full av sminke! Kjøpes HER.

Eleven Christmas Calendar 2017, 1495,- verdi: 5000,-
Dessverre utsolgt for øyeblikket, men følg med HER for å se når den kommer tilbake.

OPI Holiday Collection Mini Calendar, 475,-
Inneholder 25 mini-neglelakkflakser. Dette er en klassisk gaveeske fra OPI som er perfekt som julekalender. Les mer og kjøp HER.

Molton Brown Advent Calendar, 2015,-
Kanskje en av de dyreste kalenderen, men stappet full av velduftene skjønnhetsprodukter! Les mer og kjøp HER.

Bomb Cosmetics Advent Calendar, 435,-
To kalendere som inneholder såper og badebomber - en selvpleiende adventstid. Kjøpes HER og HER.

Accentra Beauty Glamours Advent Calendar, 279,-
Adventskalender med 24 ulike sminkeprodukter. Se innhold og kjøp HER.

Accentra Cube Cosmetic Pink Advent Calendar, 279,-
Ganske lik men annen innpakning enn den ovenfor, også fylt med sminke! Se innhold og kjøp HER.

12 Days of Beauty Calendar by Feelunique, 381,-
12 dager, fylt med sminke og skjønnhet fra noen av våres favorittmerker. Se innhold og kjøp HER.

Clarins Gift Set 2017 Advent Calendar, 1080,-
24 dager, fylt med herlige sminke- og skjønnhetsprodukter fra Clarins! Se innhold og kjøp HER.

Technic Christmas Glitter Ball Advent Calendar, 217,-
24 sminkeprodukter og verktøy fra Technic. Se innhold og kjøp HER.

Body Collection England Advent Calendar, 289,-
Masse godbiter fra Body Collection England med skjønnhetprodukter frem til jul! Se innhold og kjøp HER.

Julekalender fra Glitter, 200,- verdi: 900,-
24 luker med smykker, skjønnhet og produkter til håret. Se innhold og kjøp HER.

Julekalender fra Makeupmekka (Special Edition), 650,- verdi: 2200,-
24 luker med masse fullsize-produkter innen sminke! Se mer og kjøp HER.


FØLG MED VIDERE FOR FLERE KALENDERE! Fant du noen du likte? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#jul #julekalender #christmas #advent #adventskalender #kalender #calendar #skjønnhet #beauty #sminke #makeup

5 sminkeprodukter jeg elsker!

 • 14.10.2017 kl. 14:00

Goood lørdag alle sammen! Nå tenkte jeg å starte helgen med noen sminkeprodukter jeg liker veldig godt, som du også bør sjekke ut om du er interessert i sminke :-D Her snakker vi highlighters, bronzers, øyenskygge, øyenbrynsgel og concealer. Om du vet om noen produkter jeg bør teste ut så legg gjerne igjen en kommentar, eller hvis du selv har testet noen av disse produktene og vil si din mening!

Inneholder affiliatelinker


REVOLUTION BAKED HIGHLIGHTER (finnes i Revolution sin julekalender her)
Først, et lite highlight-tips til dere som elsker highlight som meg. Denne fikk jeg i Revolution sin julekalender i fjor (som fortsatt er tilgjengelig, se den og flere julekalendere HER), og i starten brukte jeg den ikke, men etterhvert fant jeg ut hvor utrolig fin den er! Den er veldig pigmentert og ganske lys, så den synes ganske godt, derfor pleier jeg å bruke den sammen med Mary-Lou sin highlighter som er litt mørkere og litt mer naturlig.


NYX CONTROL FREAK EYEBROW GEL
En gjennomsiktig eyebrow gel som gir et naturlig resultat (så lenge man ikke tar på flere lag selvfølgelig) og holder øyenbrynshårene på plass hele dagen.


NYX HIGHLIGHT & CONTOUR PRO PALETTE
Denne ser ikke akkurat så veldig innbydende ut lenger, men det er rett og slett fordi den er godt brukt! Som dere ser er den første brukt opp, som var en superfin highlighter, og ellers bruker jeg nr.2 og 3 på øverste rekke til å matte ned huden, og nr.2 og 4 på nederste rekke til contour. Her har du et innmari godt valg av ulike highlighters og bronzere som er enkle å jobbe med, anbefales absolutt!


FITme! MAYBELLINE CONCEALER 15
Jeg lurer på hvor mange tuber av denne jeg har brukt, haha! Dette er en concealer som jeg synes dekker godt både under øynene og på kviser og urenheter.


INGLOT AMC PURE PIGMENT EYE SHADOW 86
Herreguuud, denne er sååå elsker! En øyenskygge som virkelig lyser opp! Den legger seg ikke som vanlig, løst glitter på øyenlokkene, men "smoothes" på en måte ut, slik at den bare blir perfekt! Looove it♥

Vil du teste noe av dette?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#sminke #makeup #øyenskygge #highlighter #brozer #eyebrow #øyenbryn #eyeshadow #inglot #maybelline #nyx #revolution

4 sminkeprodukter du MÅ ha!

 • 30.09.2017 kl. 12:30

God lørdags...morgen(?)...jaja! Halv ett er helt klart morgen på lørdager for min del, hehe! Nå tenkte jeg å vise dere fire av mine sminkefavoritter, selv om jeg må innrømme at jeg har enda flere enn disse. Hvis dere ønsker å se enda flere, så er det bare å si fra. Her kommer hvertfall to produkter fra NYX og to produkter fra makeupmekka - begge store favoritter :-D

Inneholder affiliatelinker og reklamelinker


NYX ULTIMATE SHADOW PALETTE
La oss starte med NYX sin øyenskygge! Altså, disse er virkelig fantastiske. De er pigmentert, har mange ulike farger å velge mellom og også både skygger med gltiter og uten glitter. Jeg har en annen øyenskygge fra NYX også, og den er også helt fantastisk!


NYX EYESHADOW PRIMER
Enda et produkt fra NYX. Denne øyenskyggeprimeren (noe jeg anbefaler alle å ta på før øyenskygge) er veldig bra, holder hele dagen og gjorde til og med slik at jeg slapp å få røde og tørre øyenlokk av noen av mine øyenskygger!


MAKEUPMEKKA LEPPESTIFTER
Leppestifter fra makeupmekka, yeees! Hvis du ennå ikke har prøvd disse, bør du virkelig sjekke de ut. De er kanskje billige, men de funker som bare det! Supermange farger å velge mellom, og ofte har de type salg som "10 leppestifter til 200kr"!


MAKEUPMEKKA 5XL VOLUME MASCARA
Til slutt, mascara fra makeupmekka! Denne har jeg brukt veldig lenge, og jeg føler at den gir lange øyenvipper, og også godt volum så lenge man bygger litt på. I tillegg renner eller "sander" den ikke, i tillegg til at man unngår klumper. Anbefales virkelig om du sliter med å finne den perfekte mascaraen1

Har du prøvd noe av dette? :-)

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

5 produkter mot oljete hud!

 • 27.09.2017 kl. 19:00

Hei dere! Nå tenkte jeg å tipse dere mot fem produkter mot oljete hud. Før sleit jeg veldig med oljete hud, og jeg merker fortsatt at jeg får oljete hud om jeg bruker sminke i mange timer. Allikevel har jeg funnet noen produkter og noen triks som faktisk toner denne glansen i ansiktet ned, og som hvertfall har hjulpet meg. Jeg har både litt tørr og litt oljete hud, så hvis du kjenner deg igjen i det kan disse produktene kanskje være til nytte! Det beste er at dette også er BILLIGE produkter, og det blir jo ikke bedre enn det. Sikkert mange andre bra produkter som funker enda bedre enn disse også, så kom gjerne med tips!

Reklamelinker


REVLON COLORSTAY Combination/Oily

Denne har jeg brukt en god stund nå og tipset om før. Jeg synes den har veldig god dekkevne og holder seg en stund matte. Må dog innrømme at jeg har veldig lyst til å prøve Estée Lauder, ettersom jeg har høst mye bra om den, så kanskje det kommer en ny favoritt på bloggen snart? Hehe!


MAKEUPMEKKA MATTE On the Go Baked Powder Transparent

Dette pudderet har jeg hatt ganske lenge, men det er først nå jeg tar det i bruk.
TIPS: Påfør etter primer, før foundation, jeg har merket stor forskjell etter at jeg beynte med det!


NYX Matte Finish Long Lasting Setting Spray
Yes, denne sprayen må dere ha! Før brukte jeg NYX sin "vanlige" setting spray (ikke for matte finish), men nå som jeg har brukt denne merker jeg stor forskjell!


GARNIER Pure Active 3 in 1
Denne har jeg brukt hver morgen i noen år nå, og jeg merker veldig godt at den gjør det den skal. Den matter ned huden og hjelper også på urenheter!


MAKEUPMEKKA Mineral Sapphire Loose Setting Powder
Jeg har ikke engang anelse på hvor mange år jeg har brukt dette pudderet. Det er virkelig et must hos meg, og jeg legger et lett lag på huden helt på slutten av sminken. Den jevner ut sminken og går også lett an å fylle på utover dagen.

Har du prøvd noen av disse produktene? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

- PINK MAKEUP -

 • 11.09.2017 kl. 19:00

I looove it - more pink! Jeg kan hvertfall ikke si at jeg angrer på mine 7 nye sminkeprodukter, hvor blant annet palettet fra NYX som dere ser nedenfor med masse knæsjfarger er en av mine nye favoritter. SELV OM den gir meg røde, hovne og tørre øyelokk fordi det er noe jeg får allergisk reaksjon på i enkelte paletter. Etter å ha brukt palettet tre dager på rad ser øynene mine virkelig ikke bra ut, men jeg har funnet ut at det går fint hvis jeg kun bruker det et par ganger i uka. I går gikk jeg ihvertfall for en rosa stil, og herregud jeg ble sååå fornøyd!

// Inneholder reklamlelinker

Jeg brukte de to fargene jeg har markert ovenfor, hvor jeg brukte den knæsj rosa nederst på øyelokket og den andre på oversiden. Selvfølgelig toppet med min winged eyeliner og mascara fra makeupmekka. Leppestiften er også en av mine favoritter, da også fra makeupmekka med navnet "Nirvana". Hvis du ikke har prøvd makeupmekka sine leppestifter anbefales det virkelig!

ØYENSKYGGEPALETT HER  //  LEPPESTIFT HER  //  EYELINER HER

Ønsker du flere sminkeinnlegg på bloggen? :-)

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

HOW TO: Winged Eyeliner

 • 24.04.2017 kl. 19:00

God kveld dere! Ahyes, endelig kommer et innlegg som jeg tror noen er litt nysgjerrige på - nemlig hvordan jeg legger min winged eyeliner (som jeg så kjærlig bruker så og si hver dag). Eyeliner er noe jeg nå har brukt i rundt 3år, og når man først begynner å bruke det, så blir det faktisk en del av deg, haha! For min del blir det helt rart å bruke sminke uten eyeliner nå, så det skjer aldri. Jeg kan love dere at denne "winged eyelineren" ikke så like bra ut før, for akkurat dette handler for det meste om øvingøvingøving, som alt annet. Jeg vil ikke akkurat kalle denne her perfekt heller, men bedre enn før er den hvertfall!

Jeg bruker liquid eyeliner ettersom dette er mye lettere å påføre med. Min er fra MONKI - HER.

STEG 1: Tegn en tynn linje inntil øyenvippene fra hjørnet av øyet til kanten.
STEG 2: Sett en liten strek deg du ønsker at den winged eyelineren skal ende.
STEG 3: Tegn slik at de to strekene møtes, så rett du kan.
STEG 4: Tegn en strek fra kanten av streken og ned til ca. midten av øyet. Fyll inn og tegn inn slik at streken blir så rett og jevn som mulig.
STEG 5: Hvis du skulle bomme litt kan du bruke en concealer-brush (kan kjøpes HER) med litt concealer på for å jevne ut og bruke som et "viskelær".
STEG 6: Bruk en børste med sort øyenskygge nederst på øyet mot vippene for at det skal se mer naturlig ut.

Slik blir altså sluttresultatet. Jeg kan vel innrømme at eyelineren ikke helt ville samarbeide den dagen jeg tok disse bildene, for det gjør den virkelig ikke hver dag, men ganske så grei ble det til slutt etter å fiksa og triksa. Om du skulle lure på noe mer angående dette eller ha eventuelle tilbakemeldinger så er det bare å skrike ut i kommentarfeltet :-D

Hva synes du om winged eyeliner?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#eyeliner #wingedeyeliner #winged #sminke #makeup #DIY #skjønnhet #beauty #howto

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no