VILDE UNNLI

- PINK MAKEUP -

  • 11.09.2017, 19:00


I looove it - more pink! Jeg kan hvertfall ikke si at jeg angrer på mine 7 nye sminkeprodukter, hvor blant annet palettet fra NYX som dere ser nedenfor med masse knæsjfarger er en av mine nye favoritter. SELV OM den gir meg røde, hovne og tørre øyelokk fordi det er noe jeg får allergisk reaksjon på i enkelte paletter. Etter å ha brukt palettet tre dager på rad ser øynene mine virkelig ikke bra ut, men jeg har funnet ut at det går fint hvis jeg kun bruker det et par ganger i uka. I går gikk jeg ihvertfall for en rosa stil, og herregud jeg ble sååå fornøyd!

// Inneholder reklamlelinker

Jeg brukte de to fargene jeg har markert ovenfor, hvor jeg brukte den knæsj rosa nederst på øyelokket og den andre på oversiden. Selvfølgelig toppet med min winged eyeliner og mascara fra makeupmekka. Leppestiften er også en av mine favoritter, da også fra makeupmekka med navnet "Nirvana". Hvis du ikke har prøvd makeupmekka sine leppestifter anbefales det virkelig!

ØYENSKYGGEPALETT HER  //  LEPPESTIFT HER  //  EYELINER HER

Ønsker du flere sminkeinnlegg på bloggen? :-)

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

HOW TO: Winged Eyeliner

  • 24.04.2017, 19:00


God kveld dere! Ahyes, endelig kommer et innlegg som jeg tror noen er litt nysgjerrige på - nemlig hvordan jeg legger min winged eyeliner (som jeg så kjærlig bruker så og si hver dag). Eyeliner er noe jeg nå har brukt i rundt 3år, og når man først begynner å bruke det, så blir det faktisk en del av deg, haha! For min del blir det helt rart å bruke sminke uten eyeliner nå, så det skjer aldri. Jeg kan love dere at denne "winged eyelineren" ikke så like bra ut før, for akkurat dette handler for det meste om øvingøvingøving, som alt annet. Jeg vil ikke akkurat kalle denne her perfekt heller, men bedre enn før er den hvertfall!

Jeg bruker liquid eyeliner ettersom dette er mye lettere å påføre med. Min er fra MONKI - HER.

STEG 1: Tegn en tynn linje inntil øyenvippene fra hjørnet av øyet til kanten.
STEG 2: Sett en liten strek deg du ønsker at den winged eyelineren skal ende.
STEG 3: Tegn slik at de to strekene møtes, så rett du kan.
STEG 4: Tegn en strek fra kanten av streken og ned til ca. midten av øyet. Fyll inn og tegn inn slik at streken blir så rett og jevn som mulig.
STEG 5: Hvis du skulle bomme litt kan du bruke en concealer-brush (kan kjøpes HER) med litt concealer på for å jevne ut og bruke som et "viskelær".
STEG 6: Bruk en børste med sort øyenskygge nederst på øyet mot vippene for at det skal se mer naturlig ut.

Slik blir altså sluttresultatet. Jeg kan vel innrømme at eyelineren ikke helt ville samarbeide den dagen jeg tok disse bildene, for det gjør den virkelig ikke hver dag, men ganske så grei ble det til slutt etter å fiksa og triksa. Om du skulle lure på noe mer angående dette eller ha eventuelle tilbakemeldinger så er det bare å skrike ut i kommentarfeltet :-D

Hva synes du om winged eyeliner?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#eyeliner #wingedeyeliner #winged #sminke #makeup #DIY #skjønnhet #beauty #howto

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på Fresh Fitness. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits