hits

6 grunnleggende TRENINGSTIPS

 • 19.10.2017 kl. 20:37

God kveld dere! Jeg vet at det er flere der ute som virkelig ikke liker å røre på kroppen eller trene, noe som er veldig dumt ettersom dette er så viktig. Allikevel trenger du ikke føle deg alene eller dum fordi du ikke trener. Det viktigste er at du føler deg frisk og rask, beveger litt på kroppen og er i forholsvis bra form, slik at du kan utføre hverdagslige gjøremål. Her kommer noen helt grunnleggende tips til treninga di!

1) VARM OPP MUSKLENE
før du trener. Dette er veldig viktig både for å unngå skader (noe som kan plage deg for resten av livet) og for å yte best mulig på trening. I dag trente jeg for eksempel én time BodyPump før jeg tok en kortkort intervall, og jeg merket at jeg hadde mye mer å gi etter at kroppen var varm!


2) HØR PÅ MUSIKK!
Dette vet jeg at er noe som hjelper de aller fleste. Jeg synes ofte det kan være vanskelig å finne den perfekt musikken, men nå skal jeg søren meg lete litt etter noe bra musikk til trening, for det trenger jeg!

3) DRIKK VANN
under hele treningen slik at kroppen holder seg gående!

4) FINN UT HVA DU LIKER
å trene. Dette kan jo være helt umulig for noen, noe som er veldig trist, men det er jo både umotiverende og kjipt å presse seg til å gjøre noe man hater.


Sjekk de musklene a'gitt! ↑  Hahahah!

5) PRESS DEG SELV, MEN
lytt til kroppen din! Enkelte dager er det kanskje greit å ta det rolig, og det gjør ihvertfall meg litt motivert. En halvtimes gåtur er mye bedre enn ingenting, sant?

6) BRUK NOE DU FØLER DEG VEL I!
Når jeg bruker treningsklær og føler meg bra på trening blir det så mye bedre og jeg klarer å yte mye mer!

Er det noe av dette som hjelper deg på trening? :-)

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

#trening #tips #treningstips

Sirkeltrening med 6 øvelser

 • 15.04.2017 kl. 13:48

Hei og hå! Ok, jeg kan ikke tro at det allerede er over èn uke siden jeg jubla over at det var påskeferie. Det er faktisk litt trist, men, jeg skal fortsatt nyte de dagene vi har igjen. På torsdag fikk jeg endelig tatt meg en tur på treningssenteret igjen, noe som kunne merkes at var 6 dager siden. Svetten rant og jeg ble nesten litt svimmel, i tillegg til at jeg er superstøl i dag, haha! Jaja, deilig var det hvertfall, og som dere kanskje skjønner ble det litt sirkeltrening på meg. Derfor tenkte jeg å dele denne lille økten med dere, som både kan gi høyere fettforbrenning, muskelvekst og bedre kondisjon.

Sirkeltrening går ut på at man har et visst antall øvelser klare til å kunne gjennomføres. Man trenger absolutt ikke noen form for hjelpemidler om man ikke har det tilgjengelig, ettersom man kan gjøre hvilke som helst øvelser man selv ønsker. Det vil si at du enkelt kan gjøre det hjemme i stua di. Øvelsene kan gjennomføres med et bestemt antall repetisjoner (ofte 10-20rep) eller på tid (ofte 20-60sek). Mellom hver øvelse tar man ofte en pause på 10-30sek. Når du er ferdig med én hel runde tar man ofte rundt ett-to minutters pause før men kjører en runde til på samme måte. Dette kan repeteres 3-6 ganger.

Jeg valgte ut 6 ulike øvelser: squat, squat/lunge, clean and press, deadlift, walking plank og box jumps
Disse øvelsene vil gi deg trening i lår-, mage-, kjerne-, sete-, rygg- og skuldermuskultauren din, i tillegg til at du vil trene opp balansen og spentsten din

ØVELSE 1: Squat (knebøy)
Stå med føttene i litt breiere avstand enn hoftebreddes avstand (mid-stand), skyt rumpa ut og ned mens du legger vekta på hælen.

ØVELSE 2: Squat/lunge (Knebøy/utfall). Kalles også "Alternating Backward-Stepping Lunge"
Stå i hoftebreddes avstand med føttene, bøy knærne slik at du kommer ned i en liten knebøy, før du setter den ene foten langt bak slik at du kan komme ned i en utfall og få begge knærne i 90graders vinkel. Step beinet inn i knebøy igjen, og ta det andre beinet bak i en utfall.

ØVELSE 3: Clean and press (frivendinger)
Stå i utgangsposisjon, før albuene opp i skulderhøyde og stanga inntil kroppen før du vrir stanga opp over brystet og bruker beina til å skyte stanga opp mot taket. Gjør det samme ned igjen. Pass på at du holder ryggen rett hele veien og bruker beina godt.

ØVELSE 4: Deadlift (markløft)
Stå med føttene i hoftebreddes avstand og ha stangs helt inntil beina dine. Kom ned i en knebøy, ta tak i stanga, hold ryggen rett og brystet fram og løft stanga opp. Begynn å løfte fra hælen, strekk beina ut før du strekker deg helt opp. Husk at det er viktig i denne øvelsen å bruke beina godt, og holde ryggen rett hele veien, samtidig som du strammer magen. (Søk gjerne opp denne øvelsen på youtube for å se!)

ØVELSE 5: Walking Plank (gående planke)
Stå i en vanlig planke med albuene i gulvet før du klatrer deg opp med en og en arm slik at du står i en strak planke med hendene i gulvet. Gjør det samme på vei ned. Husk i denne øvelsen at kroppen skal være rett. Det vil si at du må stramme magen slik at du unngår svai i ryggen og holder rumpa på lik linje med resten av kroppen.ØVELSE 6: Box Jump (bokshopp)
Stå på gulvet, ta sats og hopp opp på kassen. Når du kommer opp på kassen skal du komme ned i en knebøy (som fortalt på første øvelse), slik at du ikke skader knærne. Gå ned igjen og gjenta.

Hvis du fortsatt er litt usikker på hvordan øvelsene gjennomføres kan du søke opp på youtube, der ligger det garantert noen videoer.

Kommer du til å teste ut dette? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#trening #training #sirkeltrening #treningsøvelser #tips

5 nye treningsfavoritter!

 • 30.01.2017 kl. 17:22

Ææh, wii, nå er treningsgarderoben oppgradert og herregud sjekk ut disse godbitene :-D Alle disse fikk jeg i posten forrige uke, og jeg gleder meg masse til å teste de ut på trening. Alle tightsene hadde ganske forskjellige passformer og satt ganske ulikt på, så det blir veldig spennende å prøve ut. Jeg er ikke superfornøyd med toppene, men kanskje jeg liker dem bedre etterhvert. Den tightsen som jeg etter førsteinntrykk liker best er nok den blomstrete fra "We Are Fit" - den var både innmari fin og satt veldig godt på beina! Ellers likte jeg veldigveldig godt den fargerike fra Aim´n, og til slutt den ICANIWILL ettersom den var veldig stram i midjen (noe som også på en andre siden er positivt slik at den sitter godt på) :-D

Aim´n White Loose Fit Singlet

Aim´n Tropic High Waist Tights

We Are Fit Shape Rose

ICANIWILL Perform Tank Top Black

ICANIWILL Leopard Tights V2 Pink

Likte du noen av disse? Ønsker du en vurdering av hver enkelt tights? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

5 rumpeøvelser du kan gjøre hjemme!

 • 26.01.2017 kl. 19:47

Heisann alle sammen, og god kveld! Nå er jeg snart klar for å ta en tur i dusjen, etter en 7 timers jobbdag, 90minutter trening på rumpe og mage, litt bildetakning og en liten power nap. Haha, jeg tror virkelig jeg hadde sovnet i dusjen om jeg ikke hadde slengt meg litt på sofaen, jeg holdt faktisk nesten på å sovne under pausene på trening! Japp, så en liten lur var veldig deilig. Videre i kveld skal jeg lage meg middag, pakke ettersom jeg reiser til Gjøvik i morgen, og etter det skal jeg slappe max av på sofaen.

Nå tenkte jeg å dele 5 øvelser for rumpe og lår med dere. Om du er nybegynner vil disse øvelsene være perfekt. For deg som er litt mer dreven kan det vært lurt å ha noen vekter tilgjengelig. For de to første øvelsene vil jeg anbefale noe som kalles "Wrist Weights", som kan festes rundt anklene slik at øvelsene blir tyngre. Utfør så mange repitisjoner og sett som du vil. Eksempler kan være: 7repX5sett, 10repx3sett, 15repX2sett eller hva du selv ønsker :-)


QUADRUPED HIP EXTENSION - kne i 90grader
(TIPS: Disse øvelsene pleier jeg egentlig å gjøre med albuene ned i gulvet, for å gjøre det tyngre) Legg deg ned på alle fire på gulvet, og løft det ene beinet opp og bak, mens kneet blir i 90grader. Pass på å stramme magen, slik at ryggen holder seg rett hele veien uten å svaie.


QUADRUPED HIP EXTENSION - strakt bein
(TIPS: Disse øvelsene pleier jeg egentlig å gjøre med albuene ned i gulvet, for å gjøre det tyngre) Legg deg ned på alle fire på gulvet, og løft det ene beinet opp og bak, mens du strekker beinet ut. Pass på å stramme magen, slik at ryggen holder seg rett hele veien uten å svaie.


GLUTE BRIDGE
Legg deg ned på ryggen med beina inntil deg. Løft rumpe og hofte opp fra gulvet, og press opp mot taket. Denne øvelsen kan ofte være litt lett, så jeg anbefaler å plassere en vektskive/stang eller noe annet du har tilgjengelig oppå deg for å øke intensiteten.


ONE LEG GLUTE BRIDGE
Dette er en ganske mye tyngre versjon av den vanlige hip thrusten, hvor du holder det ene beinet opp fra gulvet med 90grader i knærne, og presser rumpe og hofte opp fra gulvet. Kan også gjøres med strake bein.


UTFALL BAK, UTAFALL FORAN, KNEBØY
En liten kombinasjon med utfall og knebøy. Start med å ta utfall bakover (ta det ene beinet bak, kom ned meg begge knærne i 90grader), og spark fra for å komme rett frem i en utfall foran (kom med beinet foran, kom ned med begge knærne i 90grader), og press deg så tilbake igjen og ut til siden i en knebøy. VIKTIG! Husk å holde vekta på hælen på disse øvelsene, og ha knær parallelt med hælen i utfall. Om man legger vekta over på tærne øver risikoen for kneskader.

Pleier du å gjøre noen av disse øvelsene? :-D

#trening #training #øvelser #rumpe #rumpeøvelselser #ass #treningsøvelser

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

18 Training Goodies

 • 10.01.2017 kl. 16:07

Heyoo! Pump it - louder! Hehe, endelig denne uka kom treningsmotivasjonen litt tilbake, og jeg merker at jeg nå må komme inn i mine normale treningsrutiner igjen for å føle meg bra med meg selv og få litt mer overskudd. Vinteren er jo her, og selvom det smålig begynner å bli litt lysere er det lett å falle ned i en liten dvale nå, noe som heller ikke hjelper på psyken. Derfor må jeg bare komme meg ut for å trene, rett og slett fordi det er noe jeg liker og fordi jeg føler meg superbra etterpå! I det siste har jeg også siklet på en haug med treningsklær og jeg skulle virkelig ønske at jeg kunne trylle dette inn i skapet mitt. Spesielt fargerike treningstights hadde vært helt fantastisk å ha, jeg drømmer meg rett og slett helt bort! For å ikke snakke om treningsjakka, aah, så typisk meg! Proteinbarene jeg har linket til er forresten en av mine favoritter av de jeg har smakt. Den smaker innmari godt og kan lett byttes ut med vanlig sjokolade innimellom. Sjekk ut alle mine 18 favoritter nedenfor fra getinspired.no og xlife.no.

Inneholder annonselinker fra xlife.no

1  -  2  -  3  -  4  -  5  -  6  -  7  -  8  -  9  -  10  -  11  -  12  -  13  -  14  -  15  -  16  -  17  -  18

Likte du noe her? :-D

 

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Saturday-WORKOUT

 • 15.10.2016 kl. 14:03

Heisann dere! Da var jeg hjemme fra dette halvårets første lørdagstreningsøkt, haha! Jeg er som oftest opptatt hver eneste lørdag, men i dag hadde jeg sagt meg villig til å ta BodyPump-timen 1200-1300 på Fresh Fitness. Dessverre kom det ingen (fylla har skylda, eh? Haha!), så jeg fikk muligheten til å kjøre litt cardio. Det var innmari deilig, ettersom jeg kun har trent BodyPump (styrke) tre ganger denne uka. Deilig å starte dagen med å få opp pulsen litt, og nå kan jeg kose meg med god samvittighet på fest i kveld!

Dette gjorde jeg i dag:
→ INTERVALLER: 45x15 (les hvordan her), bare at jeg tok høyere fart og færre runder, ovenfor lavere fart og flere runder som jeg pleier å gjøre.
→ SIRKELTRENING: 2runderx30sek på hver øvelse (se de 8 øvelsene på fitfocuse.blogg.no her)
→ MAGE: 8min på appen "Trening"

Hvordan startet du din lørdag?

SVETTEN RANT!

 • 25.08.2016 kl. 22:08


YEESSS nå er jeg stolt etter å ha fått til en treningsøkt. Kroppen har vært så lite motivert til trening denne uka, og i dag hadde jeg egentlig lagt fra meg tanken på å trene. Men, så skjedde det at søtsuget jeg har hatt hele uken sprakk og jeg spiste noen sjokoladekakebiter. Jeg bryr meg egentlig svært lite om å kose seg med det enten det er i hverdagen eller ei, men akkurat i dag drepte samvittigheten meg, og jeg måtte rett og slett trene litt for å føle meg godt igjen. I tillegg hadde jeg hele kvelden foran meg, så istedenfor å sløse den bort med å bare se på serie tok jeg meg heller en treningsøkt hjemme.


Jeg startet først med å trene 8min mage på en app som heter "Trening", etterfulgt av å egentlig bare surre rundt for å finne ut hva jeg skulle gjøre. Plutselig kom jeg på at vi har en step-kasse, så jeg tok dermed fram den og trente litt step. Da kunne jeg endelig kjenne at kroppen begynte å jobbe, og svetten begynte å renne. Etter rundt 25min på step-kassa + litt annen småtrening, avsluttet jeg med 10min treningsrockering, hvor kroppen begynte å produsere enda mer svette og jeg kjente at det rant nedover ansiktet. Den følelsen er så digg, eller hva?

Hva liker du å trene hjemme?

5 treningsøvelser du kan gjøre ute!

 • 18.07.2016 kl. 12:00

Heisann dere! Nå er det innmari lenge siden sist jeg la ut et innlegg med treningsøvelser, så nå synes jeg det var på tide. Her for en uke siden hvor jeg var ute på joggetur kom jeg spontant på at jeg kunne gjøre litt styrkeøvelser på en krakk. Dette er supre øvelser du kan gjøre hjemme eller på ferie. Hvis dere stusser over den flotte trusa som synes gjennom tightsen, så er det bikinitruse ettersom jeg skulle på tur for å bade etter disse bildene, hehe :-D

10 repetisjoner per øvelse x 3-5 runder/sett

GÅ OPP - SKVIS - GÅ NED *10repetisjoner på hvert bein

Gå med ett bein opp på krakken, finn balansen, skvis rumpa bak, ta beinet inn igjen, og gå ned. Denne øvelsen kommer du til å merke godt i rumpe og lår etter noen repetisjoner, samtidig som du merker at du må stramme magen og bruke mer kraft for å komme deg opp etter hver repetisjon.

PUSH-UPS *10repetisjoner

Dette er en kjent øvelse. Ettersom øvelsen blir gjort på krakk er den lettere, og dette er derfor også en fin start om du ønsker å bli flinkere i denne øvelse. Plasser hendene breiere enn skulderbreddes avstand, rett ut kroppen, se gjerne frem (i motsetning til meg på bildet) og kom så langt ned du kan.

DIPS *10repetisjoner

Gjør som vist på bildet. Husk å rette ut ryggen, jobb med kroppen inntil krakken og kom ned i 90grader med albuene. Denne øvelsen kan både gjennomføres med strake og bøyde knær.

BOX JUMP *5-10repetisjoner

Plasser beina i litt breiere enn hoftebreddes avstand på bakken, bøy knærne og ta sats for å komme deg sikkert opp på krakken. Land med begge beina på krakken i en knebøy, legg vekta på hælen og reis deg opp. Gå så ned igjen, og repeter.

TRICEPS PUSH-UPS *10repetisjoner

Samme prinsipp som i push-ups. Plasser henende i skulderbreddes avstand, rett ut kroppen og kom så langt ned du klarer.

Har du flere øvelser man kan gjøre på en krakk? :-D

1000 kalorier lettere!

 • 08.07.2016 kl. 20:24


Ohyeah, da var det en fresh Vilde som sitter med god samvittighet i stolen etter en og en halvtime joggetur. Idag jogget jeg en tur med foreldrene mine, som har jogget i sånn snart 30år, mens jeg kanskje har jogget i 5år veldig av og på, haha! De tok en veldig rolig tur idag så heldigvis klarte jeg å følge med ganske godt, selvom jeg skal innrømme at kroppen ikke ville henge helt med etterhvert. Allikevel er det jo så innmari deilig etterpå, og da pulsklokka viste at jeg hadde forbrent nesten 1000kalorier på denne joggeturen var det ihvertfall verdt det, haha! Spesielt med tanke på at vi nå skal bestille pizza...upsidups!

Jeg har ikke så veldig god selvtillitt når det kommer til låra mine, men denne shortsen liker jeg veldig godt. Da jeg brukte den sist behøvde jeg ikke å tenke på at låra skulle gnisse sammen på grunn av underdelen som henger med shorsten, men idag sklei den opp hele tiden! Grr... Så irriterende... Føler meg uansett overraskende bra i den, og enda bedre: den har gule detaljer, woho!

Har du trent noe i det siste? :-D

HUSK Å MELDE DEG PÅ KONKURRANSEN HVOR DU KAN VINNE MANGE FINE PRODUKTER HER!!!

100minutters joggetur

 • 28.06.2016 kl. 19:45

Sååå, woho, gjør dere klare for et skryteinnlegg! Neida, men joda, jeg er ganske fornøyd med dagens treningsøkt. De siste ukene har treningen falt ut litt, og selv om jeg har fått til minst tre treningsøkter i uka har jeg ikke hatt det helt slik jeg ønsker. Kan ikke love at det blir noe bedre ukene fremover ettersom jeg starter ferien min på fredag som varer 1mnd, men jeg skal få til så mye som mulig! Nå var det nesten to uker siden sist jeg jogget, så jeg trodde kroppen kom til å vært skikkelig død, men jeg hadde masse energi, og tok meg derfor en tur på 100minutter/12,5km. Jeg er ikke den raskeste joggeren, men holder derimot ganske lenge ut uten å stoppe. Det er så deilig at det endelig er sommeren og at man har muligheten til å jogge ute uten massevis av klær!

Idag jogga jeg altså til et sted som heter batteriet, det er sinnsykt fin utsikt der, og rett nedenfor her tar jeg bussen til jobb hver dag. Nå er jeg utrolig fornøyd, sitter og slapper av med to venninner og har nok planer om å bli her mesteparten av kvelden. Det er veldig sjeldent jeg får mulighet til å være med dem i hverdagen, men nå som de har ferie, og jeg snart har ferie så bryr jeg med ikke. Bare 3 dager igjen nå, så er det søren meg sommerferie på meg også - endelig!

Liker du å jogge?

20 training goodies

 • 16.06.2016 kl. 20:00

Innlegget inneholder annonselinker

Heisann dere! Så, hvem av dere føler også at treningslysten øker nå som det er fint vær? Jeg skal innrømme at det faktisk har blitt mindre trening på meg nå de siste ukene på grunn av andre morsomme ting som går over trening, men allikevel merker jeg at motivasjonen øker. Og med dette følger også lysten på nytt treningstøy. Jeg har så lyst til å være litt mer crazy, da spesielt med treningstightser, men det er så vanskelig å finne den perfekte. Nå har de salg på xlife, så derfor har jeg tatt en titt der, og samlet en liten kolleksjon nedenfor med 20 ulike treningsklær og treningstilbehør. Sjekk ut mer på xlife.no.

FÅ 25% RABATT PÅ ALT MED RABATTKODEN "SOMMER"


Topp #1  -  Topp #2  -  Topp #3  -  Topp #4  -  Topp #5
Tights #1  -  Tights #2  -  Tights #3  -  Tights #4  -  Tights #5

Jakke #1  -  Shorts  -  Hansker  -  Proteinbrownies  -  Jakke#2
Treningsball  -  Ørepropper  -  Treningsbag  -  Sko  -  Rockering

Fant du noe du likte? :-D

Årets første joggetur

 • 12.04.2016 kl. 21:43


God kveld dere! Wiho, nå føler jeg meg virkelig helt fantastisk - endelig fikk jeg tatt årets første joggetur. Jeg er ikke noe fan av å jogge når det er kaldt, med masse klær, is og snø overalt, så jeg har ventet lenge på at det skulle bli litt varmere. Egentlig hadde jeg bestemt meg for å slappe av hjemme, men da jeg hadde gomlet i meg litt søtsaker tok den dårlige samvittigheten over, og jeg kom meg ut. Angrer virkelig ikke ett sekund, for det var overraskende deilig og moro! På tross av at jeg ikke har jogget ute siden ifjor sommer trodde jeg det skulle være skikkelig tungt, men det var faktisk nesten lettere enn jeg husket, hehe :-D

LES: 8 gode grunner til å trene
Har det blitt noen joggeturer på deg i år?

8 gode grunner til å trene

 • 29.02.2016 kl. 15:07

Mer energi
Tro meg, som regel gir trening deg mer energi. Eller, for min del kan jeg ofte være dødssliten etter en jobbdag, men etter trening er jeg som regel full av energi! Så nei, du blir ikke mer sliten av å trene (som regel, det er selvfølgelig varierende).

Bedre humør
Personlig hjelper trening også veldig på humøret, og hvis du har en dårlig dag kan faktisk trening hjelpe litt (for å friske opp humøret kan du f.eks gjøre noe du vet du får til)

Terapi
Det er faktisk mange med psykiske lidelser som bruker trening som terapi, og ofte kan det hjelpe! Selvfølgelig er det også veldig fin terapi for alle andre også.

Mestringsfølelse
Når du holder på med en treningstype vil du som regel en eller annen gang oppleve noe du blir skikkelig stolt over - og den følelsen er virkelig herlig.

Du lever kanskje lenger
Det er jo en kjent sak at trening forebygger mange sykdommer, det går hjertet til å pumpe, og med det er det også mulig at vi lever noen ekstra år!

Mindre sykdom
Immunforsvaret kan variere veldig fra person til person og komme av gener, men noen ganger hjelper trening også. Personlig er jeg nesten aldri syk, og jeg trener jo også en del - har det en sammenheng mon tro?

Du kan unne deg litt ekstra
Hallo, hvis du har trent en time, så får du ikke like dårlig samvittighet over å ta den sjokoladebiten, eller hva?

Du har noe å skryte om
Hvor morsomt er det ikke å kunne sende svette snap'er, og vise fram hvor stolt du er over å ha trent? Med mindre du står med mobieln gjennom hele treningsøkten da...

Trener du, og evt. hvorfor? :-D

Effektiv hjemmetrening

 • 24.02.2016 kl. 21:03

Heisann hoppsann dere, haha! Okei, jeg vet ikke hva som har skjedd, men jeg har pltuselig masse energi. Mest sannsynlig fordi jeg fikk en skikkelig bra treningsøkt hjemme idag. Jeg trener virkelig aldri hjemme, men idag følte jeg at jeg trengte en pause fra treningssenteret, så jeg logget meg inn på mamma sin bruker til SatsElixia og brukte deres online trening. Her trente jeg en time kalt "21 Minute Body", en hard kondisjons- og styrkeøkt. Jeg er ikke noe spesielt fan av trening på skjerm, men denne funka kanonbra! Etter det satte jeg på litt musikk og fant på min egen koreografi på en step-kasse.

Og det beste med å trene hjemme: man kan gå i hva man vil - så derfor droppet jeg treningstoppen idag. Jeg trodde faktisk ikke jeg skulle føle meg komfortabel i det, men det gjorde faktisk ingenting når man var alene :-D

Har dere trent idag?

18 Traning Favorites

 • 05.09.2015 kl. 15:00

Hei alle sammen♥ Nå begynner høsten for fullt, og på sommeren er det vel ikke å legge under en stein at man går litt ut av rutinene sine. Men, nå er vi alle klare til å komme tilbake til rutiner, og for noen av oss innebærer dette også å komme igang for fullt med treningen. Allikevel kan det være vanskelig å komme igang igjen, og derfor har jeg samlet noen av mine treningsfavoritter denne høsten nedenfor. Håper dere finner noe dere liker!


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 |  1415 16 17 18

Fant du noe du likte?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #trening #training #klær #treningsklær #favoritter #favoritter #shopping #nelly #mote #fashion

Sporty Lørdag!

 • 08.08.2015 kl. 15:30


Jeg vil starte dette innlegget meg å takke alle for støtten deres til gårsdagns innlegg "Fra 'feit' til teningsinstruktør"! Jeg skal innrømme at jeg har ventet lenge med å publisere det og vært livredd for å publisere det. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg har vært veldig i tvil om jeg skulle dele det med dere eller ikke. Men med den fine tilbakemeldingen kan jeg bare ikke angre, dere er så gode - så tusen takk!♥

Idag skal jeg gå en tur med to venninner rett og slett fordi været er herlig! Så nå er jeg klar for en gåtur med litt snacks, så får vi se hvor langt vi går. Alltid koselig å bare ta livet med ro innimellom, og slippe og skulle stresse rundt i byen eller noe - selv om jeg er en byjente, hihi!

Selv om det er varmt kjører jeg på med denne langermede genseren, fordi den er ny, og jeg vil bruke den! Vi kjenner vel alle til denne følelsen, hehe?

Hva skal dere idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #trening #training #sporty #lørdag #sommer #summer #sommerferie

Ukens treningsplan

 • 29.06.2015 kl. 14:00

Heihei♥ Nå som sommerferien er her, er det veldig lett å skli ut av vanene sine, og for å holde treningen oppe prøver jeg meg på en treningsplan. Jeg vet at hvis jeg bestemmer meg for noe, så får jeg det til. Trening er også noe jeg elsker for min del, men det er allikevel ikke alltid like lett å komme seg over dørstokken en varm sommerdag. For det meste skal jeg prøve å komme meg ut på morgenen, slik at jeg da har hele dagen foran meg.


(Trykk her for å lese om 45x15-intervallen)

Idag har jeg allerede gjennomført mandagens plan, noe som var utrolig deilig! Imorgen skal jeg få til en styrkeøkt selv om jeg også skal på Starbuck med noen venninner. På onsdag er planen å ta en joggetur ettersom det er noen uker siden sist. Torsdagen får vi se hva kroppen har lyst til, i tillegg til at jeg skal til noen venner på kvelden. Til slutt er planen å ha en avsluttende styrkeøkt på fredag. Altså 50/50 utholdenhet og styrke, med mindre jeg også får inn en styrkeøkt på torsdag.

Har dere planer om å trene denne uka?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #trening #training #plan #treningsplan #styrke #utholdenhet #intervall

Min favorittintervall

 • 22.06.2015 kl. 15:00

Hei dere!♥ I dag tenkte jeg å tipse dere om min favorittintervall på tredemølle. Flere av dere har nok allerede hørt om den, men for dere som ønsker en intervalløkt hvor pulsen gradvis øker, er denne perfekt for deg. Slenger med noen måneders gamle bilder!

Intervallen foregår slik at du starter på en bestemt fart ut ifra hvor mange runder du kjører. La oss si at du starter på 10km/h. Da skal du altså løpe med denne farten i 45sekunder, før du hopper av tredemølla i 15sek. Mens du har pause øker du farten med 0,2km/h, slik at farten nå øker til 10,2km/h. Løp så 45sekunder igjen, med 15sekunders pause, og øk farten med 0,2km/h igjen. Sånn fortsetter du i ønsket antall runder. Jeg liker å ta 15-18 runder. På siste runde kan du eventuelt løpe i 2min uten pause.

I denne intervallen merker man at det er ganske rolig i starten, men når du har kommet til et viss antall runder merker du at pulsen begynner å øke. Det som er så flott med generelt intervaller er at du kan tilpasse det til ditt nivå og ofte bestemme hvor mange runder du ønsker å kjøre. Det anbefales at man får inn minst én intervalløkt i uka, men det er viktig å huske at man også bør ha langkjøringer. Husk at intervaller og langkjøring ikke bare trenger å gjøres med jogging.

Hva er din favorittintervall? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #trening #training #intervall #tips #tredemølle #favoritt

Dagens treningsøkt og frokost

 • 10.06.2015 kl. 14:31

Heisann!♥ Jeg vet ikke om det er helt innafor å kalle dette frokost, med tanke på at klokka nå har passert to, men siden dette er dagens første måltid tar jeg sjansen! Ettersom jeg har fri resten av uka benyttet jeg muligheten til å dra og trene med en gang jeg stod opp. I dag ble det trening på bein, bryst, biceps og mage. Så sykt deilig å starte dagen slik, og vite at man har hele dagen foran seg.


Dette ble dagens treningsøkt:

Hva er deres planer for dagen?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #trening #training #mat #food #kosthold #sunt #treningsøkt #frokost #breakfast

Mandagens treningsøkt

 • 25.05.2015 kl. 13:45

Hallo!♥ Beklager at jeg var litt fraværende igår. Jeg var ikke helt i blogghumør, og for å være ærlig var egentlig hele dagen bare surrete. Jeg vet ikke hvorfor, men det var bare en dag hvor alt ikke var helt på topp - men vi mennesker har jo noen sånne dager også! Så nå er jeg klar for en ny uke hvor jeg ønsker å starte litt på "nytt".

I dag var det strålende vær da jeg stod opp, noe som motiverte meg til å starte dagen med en treningsøkt. Jeg visste at hvis jeg ikke fikk trent på morgenen kom jeg aldri til å få trent iløpet av dagen uansett, så da var det bare å komme seg ut! Det var sykt deilig å svette litt igjen, og hvis dere også ønsker tips til en treningsøkt, kan dere følge min:

15min jogging
Hoppe på kasse 10x3
Mountain Climbers 50x2
Hoppende knebøy 20x2
Burpees m/pushups 10x2
Mage 5min (øvelser på appen "Trening")
15-20min sykling

Nå har jeg drukket en proteinshake, og skal hoppe i dusjen før jeg spiser litt velfortjent mat. Etter det må jeg få fikset meg litt før det blir piknik med  venninner ikveld! Håper dere får en super uke, vi snakkes :)

Hva skal dere idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #trening #training #treningsøkt #tips

3 øvelser med ball

 • 18.05.2015 kl. 21:00

Heihei♥ Mens jeg sitter og ser på finalen i Slankekrigen, tenkte jeg å komme med noen flere treningsøvelser til dere. Denne gangen tre øvelser dere kan gjøre med ball! Med ball så trener man ofte balanse i tillegg, og øvelsene under går både på kjernemuskulatur og mage.

ØVELSE NR.1

1. Legg deg på ballen, og finn balansen.
2. Før ett og ett bein ned mot gulvet på siden, og rør såvidt gulvet. Før det opp på ballen igjen, og gjør det samme på motsatt side.

Dette er en veldig krevende øvelse hvor du må ha mye balanse. Jo lengre bak du har ballen på beina, jo hardere blir det.
___________________________________________________________________________________________________________________

ØVELSE NR.2

1. Ligg flatt på bakken, og ha ballen i hendene.
2. Løft både overkropp og underkropp mot hverandre, og "gi" ballen til beina.
3. Gå så ned med overkroppen og beina igjen, og i motsetning til bildet ovenfor kan du godt ikke legge over- og underkroppen helt ned.
___________________________________________________________________________________________________________________

ØVELSE NR.3

1. Legg deg på ballen, og finn balansen.
2. Ha beina samlet, og før de mot overkroppen så langt frem du klarer, og før de så tilbake til startposisjon.

Bruker du noen av disse øvelsene? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #trening #training #øvelser #treningsøvelser #tips

Tre treningsøvelser

 • 15.05.2015 kl. 13:00

Heisann dere!♥ Nå som sommeren nærmer seg, det er mai, og vi har mye fri, kan det være vanskelig å komme seg ut døra på en joggetur eller på treningssenteret. Men treningen kan like så godt være like bra hjemme, og det finnes hundrevis av øvelser du kan gjøre på stuegulvet! Her er tre øvelser du kan gjøre hjemme, og hvis du ønsker flere øvelser er det bare å sjekke ut kategorien "Trening" her på bloggen.
___________________________________________________________________________________________________________________

1: Stå rett opp og ned med beina i hoftebreddes avstand.
2: Sett deg ned i knebøyposisjon og legg armene foran deg.
3: Hopp bak med beina, slik at du står i plankeposisjon med strake armer.
4: Ta en push-up - det er selvfølgelig valgfritt hvor langt ned du går.
5: Hopp med beina inn mot deg igjen.
6: Gjør et hopp.

Dette kan gjentas så mange ganger du ønsker, men jeg pleier vanligvis å ta 15x2.
___________________________________________________________________________________________________________________

Du kan kjøpe et slikt hjul HER.

1: Sitt på gulvet med tærne, knærne og hjulet i gulvet.
2: Sørg for at ryggen er rett, og len deg langsomt fremover mot gulvet. Kom ned så langt du klarer, og skyv deg opp igjen.

Dette er virkelig en vanskelig øvelser (synes jeg)! Man må virkelig bruke hele kroppen, og passe på at man ikke får svai  i ryggen. Man merker absolutt at den funker, og man kommer litt lengre ned for hver gang.
___________________________________________________________________________________________________________________

1: Stå i plankeposisjon med strake armer.
2: Hopp med det ene beinet frem mot brystet, og gjør et lite hopp tilbake samtidig som du bytter bein.

Denne øvelsen skal gjøres ganske fort, og trener mange muskelgrupper, samtidig kondisjon. Pass forresten på at rumpa er på høyde med resten av kroppen.

Bruker du noen av disse øvelsene når du trener? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #trening #training #øvelser #treningsøvelser #mountainclimbers #burpees #rollouts #tips

7 tips til å opprettholde joggingen!

 • 16.04.2015 kl. 19:50

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en joggetur, noe som var deilig, men slitsomt! Jeg fikk litt hold underveis, enten fordi jeg spiste litt for stort måltid før joggeturen, eller fordi jeg glemte å puste jevnt noen ganger. Allikevel prøvde jeg å tenke positivt, og siden sola skinte var ikke det no problem :) Allikevel vet jeg hvor vanskelig det er å opprettholde det å jogge. Jeg gjør det kun sent på våren, sommeren og tidlig på høsten, ettersom jeg ikke er superfan av å jogge. Uansett tenkte jeg å komme med 7 tips for hvordan du kan klare å opprettholde jogginga!

1. Vær realistisk
Du tilpasse deg til hva som passer for deg! Ikke se på andre som har jogget i flere år, og tenk at du skal starte like hardt som de jogger nå - dette blir helt galt. Du kan gjerne starte med å gå, før du etterhvert bygger det opp til jogging. Disse turene trenger ikke være lengre enn 20min, og det skader vel ikke å bruke 20min på livet ditt til litt mosjon?

2. Planlegg
Planlegg en dag i uka hvor du skal jogge. Søndager er for eksempel en perfekt dag til dette, eller du kan sette den inn midt i uka for å få en liten boost i hverdagen!

3. Tenk positivt
Som jeg nevnte ovenfor her fikk jeg litt hold, og hadde utrolig vondt i beina, men det som teller da er å prøve å tenke positivt. Tenk på hvor godt det er for kroppen din og hvor god samvittighet du kommer til å ha etterpå.

4. Gode sko
Gode sko er veldig viktig. Hvis du har sko som gir deg gnagsår vil det nok ikke gå lang tid før du gir opp.

5. Varier runden
Varier hvor du jogger litt. Dette vil gjøre det litt mer interessant. Innimellom kan du jo også ta en spontan tur, og prøve ut nye runder - bare pass på at du ikke går deg bort, hehe!

6. Løp sammen med andre
Det å løpe sammen med andre er selvfølgelig veldig koselig. Personlig liker jeg å jogge alene noen ganger, men med noen andre kan man bli ekstra motivert og pushe hverandre.

7. Musikk
Musikk er en skikkelig motivasjon! Dette er perfekt å ha på ørene. Finn din favorittmusikk som gjør deg skikkelig glad og gir deg mye energi.

Ga disse tipsene deg litt motivasjon?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #trening #training #motivasjon #motivation #inspirasjon #inspiration #bilder #foto #tips

Treningsøvelser #2

 • 05.02.2015 kl. 21:08

Heihei♥

Noen av dere husker kanskje her om dagen hvor jeg viste 3 ulike treningsøvelser dere enkelt kan gjøre hjemme? Her kommer andre del, hvor det er 2 ulike, gode øvelser. Hvis dere ønsker dere lager jeg gjerne flere innlegg om dette, for jeg syntes bare det er moro med tips hvis dere liker det! Hvis dere også har noen tips til øvelser, så kom gjerne med det i kommentarfeltet!

SJEKK UT TRENINGSØVELER #1 HER!

QUADRUPED HIP EXTENSION
Trener:
Rumpe, sete
Hvordan:
Stå med knærne og hendene i bakken. Rett i ryggen (ikke svai) og 90grader i beina. Før beinet beinet opp, bak, uten å få svai i ryggen. Før beinet ned til startposisjon uten å legge kneet ned i bakken, og gjenta ønsket antall ganger.
__________________________________________________________________________________________________________________

RYGGHEV MED TVIST
Trener:
Rygg, rumpe/bakside lår
Hvordan:
Ligg på magen, med beina opp bak. Løft så beina og armene opp, før du i tillegg skyver albuene bakover. Gå tilbake til 2.posisjon og ned til 1.posisjon igjen. Gjenta ønsket antall ganger.
__________________________________________________________________________________________________________________

Vil dere har enda flere øvelser?


#hverdag #blogg #trening #traning #øvelser #treningsøvelser #rygg #rumpe #sete

Treningsøvelser #1

 • 29.01.2015 kl. 16:00

Heihei! :))

Her om dagen tok jeg noen bilder av ulike treningsøvelser man enkelt kan gjøre hjemme, uten bruk av vekter, men bare ved hjelp av sin egen kropp. Det å kun bruke sin egen kropp til ulike øvelser kan ofte være den aller beste treningsmetoden fordi du da også får kontakt med muskler man kanskje ikke visste at man hadde. Jeg trener veldig mye med vekter, men merker at det virkelig hjelper på kroppen når jeg trener øvelser kun med egen kroppsvekt. Så her har jeg samlet sammen 3 ulike øvelser du kan gjøre hjemme eller på treningsstudio.

HIP THRUST
Trener:
Rumpe, hofter, mage, lår, sete, rygg
Hvordan:
Løft rumpa så høyt du klarer ved å ha tyngden på hælen og stramme rumpe og mage. Gjerne hold der litt, eller gjør det i ulikt tempo. Ikke legg deg helt ned når du kommer ned, men la heller rumpa være like over gulvet, før du går opp igjen.
__________________________________________________________________________________________________________________

PLANKEN
Trener: Mage, rygg, litt rumpe/lår
Hvordan:
Løft kroppen mens du har tærne og albuene i gulvet. Her er det viktig at kroppen er rett: ikke for langt ned og ikke for langt opp. For å gjøre dette rett er det viktig at man strammer mage og lår (strammer du lårene hjelper det på at du kjenner det ekstra godt i mage og dermed retter kroppen), og ikke legger all tyngden fram på armene. Se også gjerne rett frem - dette vil også hjelpe på å holde kroppen rett.
__________________________________________________________________________________________________________________

BICYCLE CRUNCH
Trener:
Mage (oppe, nede, siden)
Hvordan:

Metode 1 (som på bildet): Løft annenhvert bein opp slik at motsatt kne og albue møter hverandre (kne og albue ikke møtes), mens det andre beinet står rett ut så lavt/høyt du klarer. Akkurat som du skulle syklet liggende, for å sammenligne det med noe.
Metode 2: Sitt normalt oppreist, og balanser kroppen på rumpa. Gjør så det samme som på bildet, forskjellen er bare at overkroppen er lenger opp.
__________________________________________________________________________________________________________________

Vil dere har flere slike innlegg?


#hverdag #blogg #traning #trenings #treningsøvelser #exercise #livsstil

Du er perfekt som du er!

 • 19.10.2014 kl. 17:58

I forbindelse med sangen Try av Colbie Caillat, bestemte Renate med bloggen smilespreads.blogg.no, at hun ville starte en bloggtrend, med å utfordre bloggere til å vise seg helt naturlig på sin egen blogg. Jeg var en av de som ble utfordret, og det er nå min jobb å utfordre noen videre. Jeg utfordrer da: Sara, med bloggen tattavkvinnne.blogg.no, Line Cecilie med bloggen licela.blogg.no og Karoline med bloggen karoline.femelle.no, til å legge ut et bilde av seg selv uten sminke - nettopp fordi du er perfekt akkurat som du er!
__________________________________________________________________________________________________________________                                                                                                                                                                          

For min del er det ikke noe stort problem å gå uten sminke, selv om jeg selvfølgelig føler meg mer velstelt med sminke. Men, det at mange virkelig sliter med å føle seg bra uten sminke og velstelt hår, er noe jeg forstår veldig godt. Samfunnet har satt alt for høye krav til oss mennesker, og jeg skjønner virkelig ikke hva det er som gjør at noen tror de er bedre enn andre. Bedre enn andre bare fordi de har lengre hår, bedre enn andre fordi de har kulere klær, eller er bedre enn andre bare fordi de har finere øyenbryn. Vi er alle perfekte på vår egen måte, og uansett hvordan du vil, eller hvordan du liker å fikse deg: hva bryr vel det oss?

Uansett om du liker å sminke deg hver dag, uansett om du ikke liker det, hva er galt i det? Jeg tenker sånn: "den personen trives tydeligvis med å ikke sminke seg, det er geit", "den personen trives med å gå i hestehale hver dag, det er greit", "den personen liker å ha utringning, hva bryr vel det meg?" osv. Det er vel ikke noe som angår meg om for eksempel ei i klassen vil tatovere på øyenbryna sine? Det er greit om du ikke liker det, men det er ikke greit om du dømmer personen for å ville noe du ikke liker, eller tro at du er bedre enn denne personen bare på grunn av at du liker noe annet.


Her er et bilde av meg helt naturlig. Uten sminke, og 100% uredigert!


Alt ovenfor gikk litt utenfor tema med sangen, men jeg syntes faktisk er veldig viktig å tenke på at vi må la mennesker være mennesker. La oss ta de valgene vi vil, og ikke se nedverdigende på noen fordi de trives med noe du ikke trives med. Ikke tenk på at du må tilfredsstille deg til det andre vil se av deg, tenk at du skal fikse deg så du føler deg komfortabel med deg selv, og får en fin hverdag med å se ut slik DU vil!

Ta vare på deg selv, jobb med og skulle trives med deg selv, ikke bry deg om alt samfunnet dunker inn i hodet på deg, elsk deg selv, for du skal jo trossalt leve med deg selv hele livet, og det er alltid noen som liker deg for AKKURAT DEN DU ER.


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #utensminke #utfordring #sminke #makeup #try #perfekt #nomakeup

Trening for armer uten vekter

 • 05.09.2014 kl. 22:05

SJEKK UT TRENING FOR RUMPE OG HOFTER HER.

Armer kan kanskje være noe av det vanskeligste å trene uten vekter og apparater. Derfor tenkte jeg nå å komme med tre øvelser du kan gjøre hjemme, på kort tid, for å trene litt armer. Nå kommer helgen, og da er det ikke alle som orker å dra på trening. Derfor kan dette være smarte øvelser å gjøre, hvis du har lite tid, og bare vil gjøre noen få øvelser. Sjekk gjerne ut trening for rumpe og hofter også, hvis dere heller vil trene litt mer på underkroppen.


__________________________________________________________________________________________________________________

GÅENDE PLANKE:

Denne øvelsen trener for det meste skuldre, rygg og mage. Planken i seg selv, kan være en ganske hard øvelse, men i gående planke kjenner du det enda mer i magen, i tillegg til at skuldrene og ryggen også må jobbe enda mer. Du starter i vanlig planke. Prøv å ha kroppen så rett som mulig. Så tar du den ene armen, for å løfte deg opp. Når du er oppe, går du ned igjen. Bytt gjerne på hvilken arm som leder.__________________________________________________________________________________________________________________

PUSHUPS:
NB! Jeg er et veldig dårlig eksempel på push-ups, haha!

Alle kjenner vel til denne øvelsen, og er en øvelse som færre og færre gjør, ettersom det finnes så mange andre øvelser nå. Før syntes jeg denne øvelsen var overvurdert, men nå syntes jeg derimot den er blitt litt undervurdert. Mange tror den bare trenger triceps og skuldre, men hvorfor er den da så vanskelig? Denne øvelsen trener også ryggen, og stabiliserer overkroppen, samtidig kjernemuskulaturen.


__________________________________________________________________________________________________________________

DIPS:

Dips er for det meste en øvelse for triceps, men det finnes mange forskjellige variasjoner av denne, som også trener andre kroppsdeler. Legg hendene på en stol, et bord, eller hva du har tilgjengelig. Dips blir tyngre og tyngre, for jo lengre du tar ut beina. Hvis du har strake bein, blir den tyngst. Gå ned, slik at armene kommer i ca. 90grader, og slapp av i skuldrene. Pass på at du ikke bare tar rumpa ned og opp, mange gjør dette, uten å i det hele tatt bevege armene. Dette skal kjennes på baksiden av armen/triceps.

Vil dere ha et innlegg med øvelser for mage også? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #trening #training #armer #arms #livsstil #overkroppen #planke #dips #pushups

Trening for rumpe og hofte

 • 28.08.2014 kl. 17:46

Heiidere! :)) Da tenkte jeg å endelig komme med et nytt treningsinnlegg! Denne gangen har jeg tenkt til å dele det opp etter kroppsdeler, og først tenkte jeg å vise dere tre øvelser du kan gjøre hjemme, for rumpe og hofter. Disse øvelsene er enkle, og en av dem kan gjøres med eller uten vekter. Hvis dere liker innlegget, kan dere godt komme med forslag til hvilken kroppsdel jeg skal ta neste gang.

Denne første øvelsen er veldig kjent, og trener mest hofter. Det du gjør er at du legger deg på siden, og finner balansen. Ha så det nederste beinet litt bøyd, før du skyver det øverste beinet opp til dit du klarer. Her er det ikke om å gjøre å ta beint høyest, men å kjenne det i hofta. Du trenger absolutt ikke ta det helt opp, du kan også ta halvt opp, noe jeg også kan love deg at du kommer til å kjenne.
__________________________________________________________________________________________________________________


På denne øvelsen trener du mest rumpe. Her er det viktig at du har balanse på alle fire. Start så med å skyve foten opp mot taket, med enten kneet bøyd i 90grader, eller helt rett. Når ryggen og beinet er i en rett line, tar du beinet sakte ned igjen, før du repeterer det samme om igjen. OBS!!! Pass på at du ikke får svai i ryggen, altså bøyer den. Ryggen skal være rett hele tiden, og for å få til dette må du også stramme magen og ryggen. Du skal kjenne det mest i rumpa, ikke i ryggen.

En annen versjon av denne, er den som trener hofta. Her gjør du akkurat det samme, bare at du strekker beinet som er i 90grader ut til siden, istedenfor ut og opp. Denne kaller jeg som regel bare for "hund som tisser", ettersom det ser ut som det, hehe!
__________________________________________________________________________________________________________________

Hip Thrust er en kjent øvelse, og mange gjør den med vekter foran på høfta. Prøv å gjøre dette med bare skuldrene som støtte. Hvis du har en vekt kan du gjerne holde hendene på vekta eller stanga. Det du gjør her er rett og slett at du ligger på gulvet med knærne bøyd, før du løfter rumpa opp mot taket. Når du kommer så høyt som du klarer, går du sakte ned igjen, eller fortsetter med øvelsen nedenfor...


(eventuelt)

Dette er helt valgfritt, og er bare en ekstrating du kan gjøre, hvis du vil kjenne det i rumpe/hofter enda mer. Det du gjør her er at du gjør det samme som vi gjorde på de to første øvelsene på øvelse nr.3, bare at når du er kommet opp, tar du det ene beinet, og løfter det i 90grader opp, før du strekker det ut opp mot taket, og kommer enda litt lengre opp. Ta så beinet ned igjen, og legg deg på ryggen. Gjør det samme med det andre beinet, og gjør ønsket repetisjoner.
__________________________________________________________________________________________________________________

Det var alle øvelsene jeg hadde på lager for denne gang. Hvis dere lurer på noe er det bare å spørre! Og husk å skrive i kommentarfeltet hva slags øvelser jeg skal vise dere neste gang.

Hva syntes du om slike type innlegg?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #trening #øvelser #treningsøvelser #training #fitness #hjemmetrening

DAGENS TRENINGSØKT

 • 27.07.2014 kl. 22:00

Heidere! Idag fikk jeg heldigvis tvunget meg ut døra og ned på treningssenteret for å ta en 45minutters økt. Idag bestemte jeg meg for å prøve ut intervall på tredemølle for (faktisk) første gang! Jeg fant en intervall på VOE sin blogg, og ble litt nysgjerrig på hvordan den var. Derfor gjorde jeg denne (som jeg har fortalt om lenger ned i innlegget), og en liten styrkeøkt til slutt + utstrekking. Dette var en super søndagsøkt, og jeg fikk virkelig slitt meg ut :)DAGENS TRENING:

TREDEMØLLE:
Oppvarming:
10min gå/jogge på tredemølle.
Hoveddel: INTERVALL >> 45 sek løping - 15 sek pause (stå på kanten av tredemølla) - øke farten med 0,2km/h hver runde - gjenta 15-20 ganger. Jeg startet opp med 10km/h, ettersom dette var første gangen jeg prøvde denne intervallen.
Avslutning: Gå/rolig jogg i 5min.

STYRKE:
Oppvarming:
Ettersom jeg allerede hadde vært 30min på tredemølla, var dette min oppvarming for en kort styrkeøkt.
Hoveddel (3 runder med de 3 øvelsene nedenfor):
- øvelse nr.1:
Hip Thrust på et bein, med 5kg vekt - 1x10 på hvert bein
- øvelse nr.2:
Ligg på rumpa, og ha beina og overkroppen opp fra gulvet. Len både beina og overkroppen ned mot gulvet samtidig, uten å treffe gulvet, og kom så opp igjen til startposisjon - 1x15
- øvelse nr.3:
Vanlige sit-ups - 1x10
Avslutning:
Strekke ut i 5min

For min del var dette en treningsøkt jeg aldri har gjort før, men jeg vil definitivt gjøre den igjen. Gjerne på søndager, for å få en fin avslutning på uka! Har du noen intervaller du gjennomfører jevnlig?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #trening #intervall #kosthold #training #motivasjon #inspirasjon #inspiration #styrke

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no