hits

VIDEO: EYESHADOW LOOK - Pigments in a Box MakeupMekka

 • 01.01.2018 kl. 13:16

Heii alle sammen og godt nyttår! Jeg viser litt bilder fra min nyttårsaften senere i dag eller i morgen, så starter vi heller med en nye video jeg har lagt ut i dag, nemlig en øyenskygge-look hvor jeg hovedsaklig har brukt en av de fantastiske Pigments in A Box fra Makeupmekka. Elsker de - sjekk ut videoen for mer♥↓

PRODUKTER JEG HAR BRUKT (trykk på navnet for å komme til produktet):

ØYENSKYGGE PRIMER:
NYX Professional Makeup High Definition Eyeshadow Base

ØYENSKYGGER:
MakeupeMekka Pigments in A Box - Flexin
NYX Professional Makeup Ultimate Shadow Palette - Warm Neutrals

EYELINER:
Wish.com Black Liquid Eyeliner Waterproof
MakeupMekka Ultimate Felt tip Eyeliner - Solid Black

MASCARA:
MakeupMekka Massive 5 XL Volume Mascara

BØRSTER:
Real Techniques Accnture + Illuminate
MakeupMekka Pro Shadow Blending Brush 201

Har du prøvd Pigments in A Box fra MakeupMekka? :-D

#video #skjønnhet #beauty #makeup #sminke #makeuplook #makeupmekka #nyx

VIDEO: MINE JULEGAVER 2017!

 • 28.12.2017 kl. 17:00

Hei hei flotte folk! Da har jeg faktisk fått meg selv til å lage en video, noe jeg ikke har gjort på lenge. Vil virkelig starte med videoer om det slår an og dere liker det, så vi får se hva 2018 byr på. I denne videoen viser jeg hvertfall frem julegavene jeg fikk i år. Må understreke at dette ikke er for å skryte, men rett og slett fordi jeg synes det er moro å se hva andre får til jul, i tillegg til at jeg ønsket å tipse dere om noen produkter. Gi meg gjerne tilbakemelding på om du vil ha mer videoer, eventuelt om hva :-D

HUSK Å JUSTERE TANNHJULET FOR BEST MULIG KVALITET!♥

Vil du se flere videoer? :-D

#jul #christmas #julegaver #video

SANGVIDEO - (Cover av "Reminding Me")

 • 17.11.2017 kl. 12:00

Hei alle sammen! Nå tenkte jeg å dele noe med dere som er en ganske lang stund siden jeg sist gjorde. Jeg har alltid elsket å synge, men de siste 2,5 årene har det blitt mye mindre av det, og jeg har ikke opptrådd siden. Jeg må innrømme at jeg irriterer meg grønt over at jeg tok en så lang pause, for stemmen «faller» åpenbart litt tilbake. Nå har jeg funnet ut at jeg vil gjøre det mer igjen, så i går opptrådde jeg for første gang på lenge på «Åpen Scene» i Drammen, der alle kan komme å vise frem hva de er gode for. Jeg var ganske nervøs og var inne på tanken å droppe det, men nå er jeg veldig glad for at jeg gjorde det. Det er jo så gøy! Helt perfekt ble det ikke, men jeg er ganske fornøyd selv allikevel.

Husk å justere på tannhjulet for best kvalitet :-)

 
Liker du å synge? :-)
 
FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!
 

3 måter å pakke inn gaver på

 • 15.12.2016 kl. 14:44

Hei alle sammen! I dag tenkte jeg å dele en video med dere som jeg la ut på min youtube-kanal for to år siden. Nemlig tre måter å pakke inn gaver på. Dette var faktisk ganske inspirerende for meg selv også ettersom jeg hadde glemt flere av metodene, haha! Flere har nok allerede pakket inn gaver, mens andre har en haug av ting som skal pakkes inn før selveste julekvelden. Jeg er en av de som elsker å pakke inn gaver og gjøre de litt fine, men jeg må innrømme at jeg ble litt skuffet over at jeg nesten har pakket inn alle da jeg kom over denne videoen. Jeg kunne jo gjort det på mange andre måter! Jaja, håper dere kan få litt inspirasjon av denne videoen, og at julegaveinnpakningen nå kan bli litt mer unik :-D

 
Hva synes du om videoen?

VIDEO: Back To School - 5 Outfits

 • 15.08.2015 kl. 15:00

Heisann!♥ Her er videoen jeg snakket om som jeg startet opp med på mandag. Jeg har fått god hjelp fra venninner med både å filme, med musikktips og støtte, så tusen takk for det :-D Jeg laget samme type video på samme tid ifjor, så hvis dere ønsker å se den så kan du sjekke den ut HER.  Jeg er virkelig ikke den beste redigereren, i tillegg til at jeg ikke har noe bra redigeringsprogram, men håper dere liker den allikevel!


Hva syntes du om videoen?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #school #skole

Opptreden UKM 2015

 • 21.03.2015 kl. 21:00

Heei♥ Som jeg nevnte i mitt forrige innlegg er det nå en uke siden jeg og venninnene mine opptro på Ungdommens Kulturmønstring i Drammen. Vi kom ikke videre, men vi ble helt greit fornøyd med opptredenen. Nå har vi blitt enige om å legge den ut på youtube, så hvis dere ønsker å se den har jeg lagd den ved nedenfor!

Følg oss gjerne på facebook HER.

Husk å skru opp kvaliteten til 1080p.

Hva syntes du? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg sang #ukm #cover #song #jessiej #musikk #music

SANGVIDEO: Last Christmas

 • 21.12.2014 kl. 12:23

SURPRISE! Jeg har lenge tenkt på hvordan jeg kan gi dere lesere en julegave, og ettersom sangvideo ble så godt tatt imot sist gang, bestemte jeg meg for å spille inn en julesang til dere :) Jeg er fullt klar over at den ikke er helt perfekt, og jeg tar gjerne imot konstruktiv kritikk, men stygge kommentarer vil umiddelbart bli slettet. Jeg var litt usikker på om jeg skulle legge ut denne videoen, men nå velger jeg bare å gjøre det, så får vi se hvordan responsen blir.

__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #sang #sangvideo #video #youtube #jul #christmas #julegave

VIDEO: 3 Ways to Wrap a Present

 • 18.12.2014 kl. 16:44

Haallo!♥ Da var endelig videoen her, med 3 ulike måter du kan pakke inn en gave på. Det er ikke særig kreativt, men 3 enkle og greie tips :) Som nevnt tidligere skulle jeg egentlig ta bilder av dette, men fant ut at det ville bli lettere å filme det. Nå har jeg endelig fått redigert den ferdig, og lagt den ut. Håper dere liker videoen, og at dere blir inspirert. Så er det bare å glede seg; for om ikke så lenge kommer det nemlig enda en video (vet dere hva den kommer til å være om?).


Ble dere inspirert? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #yt #youtube #video #gave #gaver #gift #gifts #present #presents #jul #christmas #tips

SANGVIDEO

 • 30.10.2014 kl. 16:11

Hei dere! Som jeg har pratet om i det siste, har jeg og venninnene mine forberedt oss på å opptre på Cafeteateret i Oslo på Open Xpression. Igår gjorde vi det. Det var en helt annen opplevelse enn det jeg hadde ventet, og det var veldig mye frem og tilbake. Da vi kom fikk vi vite at vi ikke kunne opptre før halv elleve, noe som ble alt forseint med tanke på at venninnene mine skulle på skolen imorgen. Derfor måtte vi gå bort igjen en halvtime etterpå for å "be på våre knær" om å få opptre litt tidligere. Heldigvis fikk han flyttet oss til halv ti, noe som passet perfekt! Derfor ble opptredenen heldigvis gjennomført.

Dette er første gang vi opptrådte som en gruppe, så vi er ganske fornøyde med opptredenen til å være vår første gang. Hvis du liker det du ser nedenfor, hadde vi satt stor pris på om du likte oss på facebook HER, eller fulgte oss på Instagram HER. Vi skal nå jobbe fram mot å legge ut enda en sangvideo, bare ikke live.

SE OSS VED Å SPOLE TIL 19:00!!!


Fra venstre: Ruth, Victoria, Ida og Vilde (meg).

Hva syntes dere? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #sang #sangvideo #video #live #gruppe #facebook #wideopen #wideopenofficial

VIDEO: Back To School Outfit Ideas

 • 17.08.2014 kl. 14:22

Heidere! Som jeg allerede har sagt, planla jeg og filme video igår, noe som også ble gjort! Gud, så morsomt det var å filme inn, haha. Blir alltid morsomt når to venninner hjelper til med å gi litt stemning slik at videoene blir best mulig. Det som tok lengst tid var vel som alltid klippingen, og det å gjøre videoen helt ferdig. Ble ferdig med den seint i går kveld. Jeg kom ut med en video sist søndag også, men tror nok ikke dette blir noe vane. Uansett så elsker jeg å lage videoer, så lenge jeg har et bra kamera, og har noe spennende å lage videoer om!

Tusen takk til Linn (instagram HER), for å låne meg kameraet hennes. Takk til Ruth (instagram HER), for filmingen, og takk til Vicky (instagram HER), for å hjelpe med med hva slags musikk jeg skulle bruke i videoen. 

HUSK Å SKRU KVALITETEN OPP TIL 1080P!


Hvilket antrekk var din favoritt?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #video #blogg #videoblogg #vlogg #vlog #outfit #antrekk #fashion #mote #ootd #sommer #skole #school #backtoschool #back

INNKJØPSVIDEO

 • 10.08.2014 kl. 15:57

Hei dere! Da ligger innkjøpsvideoen ute. Hvis jeg skal være helt ærlig med dere, hadde jeg egentlig ikke så veldig lyst til å publisere denne videoen. Ikke fordi jeg ikke vil vise dere innkjøpene, men rett og slett fordi alt ble så surr. På en måte ble jeg fornøyd med videoen, men på den andre siden vet jeg at den ikke ble så veldig bra. Allikevel hadde jeg jo lovet dere video, så her får dere ihvertfall det ferdige resultatet! Og selvom jeg ikke liker den så godt, håper jeg dere liker den :) Beklager virkelig dårlig kvalitet og at bildene blir uklare innimellom - ulempene med et dårlig filmkamera, hehe.

//   Leppestift fra Ebay, HER  //   Sko fra nelly.com, HER   //

Hva syntes dere om videoen?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #vlog #vlogg #video #youtube #innkjøp #innkjøpsvideo #sommer #summer #sommerferie

Sangvideoer 2012-2014

 • 22.07.2014 kl. 20:00

Hei dere! For en liten stund tilbake la jeg ut en sangvideo, og fikk masse positive og fine kommentarer - noe jeg setter utrolig stor pris på (se videoen HER)! Jeg begynte også å se tilbake på litt videoer for å se forskjell på kun et par år tilbake. Derfor tenkte jeg også å dele dette med dere, og se om dere er enige i at jeg har utviklet meg de siste årene. Litt usikker på om det vises så godt på disse videoene, men vet ihvertfall personlig at jeg har utviklet meg. Jeg velger å bare vise live-opptredener, slik at dere kan se forskjellen litt bedre.

2012:

 

2013:

 

2014:

Hva mener dere? Hører dere noe forskjell?

__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #sang #video #youtube #sangvideo #mote #fashion

SANGVIDEO

 • 12.07.2014 kl. 13:37

Heihei!! Nå ligger videoen dere stemte fram ute, og vinneren ble SANGVIDEO. Jeg ser at mange av dere gjettet riktig der, hehe :) Det er egentlig ganske skummelt å legge ut en sangvideo, og dere må huske på at jeg ikke er noen proff. Jeg har fortsatt masse å gå på, og mye jeg trenger å øve på. Allikevel så håper jeg dere liker videoen! Tar gjerne imot tilbakemelding, men negative kommentarer vil bli slettet.

Husk å skru opp tannhjulet til 1080p!


Hva syntes dere? Vil dere flere sangvideoer?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #sangvideo #vlogg #vlog #video #sang #synging #cover #mote #fashion

SANGVIDEO - Because of You

 • 20.06.2014 kl. 15:27

Hei dere! Noe jeg vet at har vært mye etterspurt om på bloggen er en sangvideo. Jeg har vist dere et par fra 1-2 år tilbake, men nå har jeg også fått lagt ut opptredenen min fra noe som heter Open Xpression i Drammen for noen uker tilbake. Denne opptredenen hadde jeg faktisk virkelig ikke lyst til å gjøre, og jeg hadde ikke forventet at det skulle gå så bra. Etterpå fant jeg allikevel ut at det faktisk gikk ganske bra, uten om helt på slutten! Denne gangen sang jeg Because of You, noe som lederen av kurset hadde valgt ut til meg. Denne sangen utviklet meg faktisk veldig mye, og her kan dere se min cover av sangen! :-)

HUSK Å SKRU OPP TANNHJULET TIL HØYESTE KVALITET!

Et bilde fra kvelden, med venninnen min Vicky som rappet!

Vil dere har flere sangvideoer?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #sang #synging #sangvideo #becauseofyou #video #youtube #videoblogg #vlog #opptreden

Videoblogg: TMI tag

 • 08.06.2014 kl. 15:08

Da var videoen ferdig, og her kan dere se det ferdige resultatet! De jeg videre utfordret var licela.blogg.no og laurie.blogg.no :) Husk å skru tannhjulet opp til høyeste kvalitet! Jeg må bare beklage alt surret med den dårlige kvaliteten, men den levde virkelig sitt eget liv, og ettersom jeg har et dårlig og vrient filmkamera ble det vanskelig. Håper det går fint♥

 TRYKK HER FOR Å SE ANTREKKET I VIDEOEN.Hva syntes dere om videoen? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #video #videoblogg #tmi #tmitag #tag #fashion #mote #spørsmål #youtube

VIDEO: Innkjøp fra April 2014

 • 03.05.2014 kl. 13:36

♥ Teddy-deksel for iPhone 5/5s HER ♥ Klokke HER ♥ Negledekorasjon, steiner HER ♥ Negleteip HER  Naked3 pallett: UTE AV MARKEDET ♥ Gjennomsiktig deksel for iPhone 5/5s HER  Øyenbrynsblyant, BLONDE: H&M 29,-  Concealer: H&M 39,-  Leppestift: Maybelline, 910, Shocking Coral  Øredobber: Gina Tricot  Gullring: Bik Bok  Ring med perle på: Glitter  Ring med hjerte på: Ukjent ♥ Sandaler: DNA, 499,- ♥ Hvite oppbevaringsbokser HER  Oppbevaring til arbeidsbord, svart HER  Stol til iPhone: Søstrene Grene, 35,- Hva syntes dere om videoen? Liker dere best å se videoer med innkjøp, eller et innlegg med bilder?♥

__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #video #blogg #vlog #vlogg #innkjøp #april #2014 #fashion #mote #beauty #youtube #naked3 #ebay

Youtube-kanalene jeg får inspirasjon fra

 • 20.04.2014 kl. 15:49

Igår kveld satt jeg og så på litt youtube-kanaler, og jeg kom virkelig over noen helt fantastiske kanaler! Bare etter å ha sett på noen få videoer av dem elsker jeg det virkelig! Jeg får så utrolig mye inspirasjon, og jeg anbefaler dere virkelig å ta en liten titt på ihvertfall én av dem. Hvis dere trenger rominspirasjon, klesinspirasjon, sminkeinspirasjon eller bare vil se på noe er disse kanalene perfekte! Sjekk dem ut!
__________________________________________________________________________________________________________________
__________________________________________________________________________________________________________________
__________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________

Hva syntes dere om youtube-kanalene? :D Har dere noen andre å anbefale? 

__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #youtube #inspirasjon #mote #rom #sminke #makeup #youtubekanaler #blogg

25 random tag

 • 27.02.2014 kl. 15:25

Heidere!

Da har jeg endelig redigert ferdig og fått lastet opp videoen på youtube. Filmet egentlig denne videoen på tirsdagen, så når jeg sier "igår" osv. mener jeg egentlig mandag, hehe :) 

HUSK Å SKRU TANNHJULET TIL 1080p!Til alle dere som har blitt utfordret: kopier spørsmålene og lag et blogginnlegg eller en video! Lykke til♥

JULEGAVER 2013

 • 28.12.2013 kl. 23:04HUSK Å SKRU TANNHJULET TIL 1080P FOR BEST MULIG KVALITET!

Vet at stemmen min er noe av det styggeste, men man må jo leve med stemmen man har! :D

DIY HAIR TUTORIAL VIDEO // Fletter med pynt!

 • 13.10.2013 kl. 17:24

Hei!

For litt siden i innlegget "gårkveldens antrekk // rosa dressjakke", sa jeg at jeg skulle lage en hårtutorial til denne frisyren:

Idag tok jeg meg endelig tid til å lage videoen der jeg viser dere hvordan dere selv kan få til denne frisyren. Den er veldig enkel å få til, og det sier seg selv at de aller, aller fleste kan få til denne frisyren når jeg klarer den - fordi jeg er virkelig elendig når det kommer til hår! 

Nedenfor kan dere enkelt se videoen jeg tok meg tid til å lage, om hvordan akkurat du kan lage denne frisyren helt selv. Enten det er til hverdags eller i selskap! 

Hva syntes dere? 

Sangvideo, Hallelujah!

 • 16.09.2013 kl. 15:55

Hei!

Noe jeg har vurdert lenge er å legge ut en sangvideo, ettersom dette er noe jeg er veldig opptatt av, og er utrolig glad i. Derfor, ettersom jeg ikke har så mye å blogge om i regnværet tenkte jeg å legge ut en video fra da jeg opptrådte på Barnas Grand Prix i Drammen. Dette var i år, i juni, like før sommerferien startet. Jeg synger Hallelujah, Alexandra Burke sin versjon. 

Tar gjerne i mot konstruktiv kritikk, men ikke stygge kommentarer. Takk, håper dere nyter den <3

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no