My Favourite Shoes – Part 2

SJEKK UT PART 1 HER!

Hallo! 🙂 For litt over en uke siden viste jeg dere fem av mine favorittskopar, og nå tenkte jeg å vise dere fem til. Tror det kommer to deler til. Viser for det meste alle skoene mine, ettersom jeg virkelig ikke har klart å velge ut noen favoritter. Kanskje samler jeg mine absolutte favoritter helt til slutt, for det er jo klart at jeg har litt ekstra kjærlighet for noen av skoene mine, hehe!

Blandt disse liker jeg alle på hver sin måte. Det paret i midten får jeg alltid gnagsår, noe som er så kjipt, ettersom det egentlig er en av mine asolutte favoritter. De helt til høyre derimot, digger jeg også, og de er helt fantastiske å gå i! 🙂 Egentlig tar jeg meg aldri turen innom Shoeday, men de to skoene fra shoeday, er sko mamma kjøpte som hun har endt opp med å aldri bruke. Da slår selvfølgelig jeg til, så lenge jeg liker dem!


(Skrivefeil, skoene ovenfor er egentlig fra EUROSKO).

Hvilket par likte du best denne gangen?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #sko #shoes #bianco #dna #nelly #shoeday #shopping #favoritter

10 kommentarer
  1. Liker disse innleggene, kan absolutt tåle to til 😀 😀 Her er mine favoritter de i midten som du får gnagsår av. Det er så typisk at de skoene man bare elsker gir deg vonde gnagsår. Har du prøvd å ta på gangsårplaster før du begynner å gå med de? Husker jeg gjorde det med noen sko jeg hadde for noen år tilbake. Det hjalp med de i hvert fall 🙂
   Jeg begynner å like de siste der mer og mer også. Jeg var som du vet litt skeptisk til sånn såle i starten, men etter å ha sett de i forskjellige antrekk synes jeg de er kule 😀

  2. Tattavkvinnene: Haha, det er jo ihvertfall bra! Det er jo ikke sikkert andre yntes det er like spennende som jeg syntes det ville vært 🙂 Haha, ja, uff, typisk. Ja, må gjøre det hver gang jeg skal bruke dem, men det gir meg faktisk fortsatt gnagsår, noe som er et under! Så, kan bare bruke de når jeg ikke skal gå så mye dessverre.

   Hehe, så bra! Ja, jeg husker det, hihi ^^ Bra jeg klarer å få deg til å like dem mer og mer, hihi <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg