Oppskrift: Grove scones med Cottage Cheese

Hei der! 🙂 Nå tenkte jeg å dele en liten oppskrift med dere, som jeg har lengtet etter å prøve i lang tid nå. Endelig på søndag bestemte jeg meg for å lage dem, og jeg kan med hånda på hjertet si at det er noe av det beste jeg har smakt på lenge! Hvis du er litt lei av rundstykker, brødskiver eller knekkebrød, så du prøve ut disse. De er spesielt gode når de er varme; da har cottage cheesen smeltet, og sconesene er sprøe utenpå, og myke inni.

DETTE TRENGER DU:
– 1dl hvetemel
– 1dl siktet hvete, grovmalt
– 1dl sammalt rug, grovmalt
– 1ss linfrø
– 1ss kruskakli
– 2ts bakepulver
– 1ts salt
– 50gram smør
– 6ss olivenolje
– 1 beger cottage cheese (250g)

250grader, midt i ovnen, 15min

1. Bland alt det tørre sammen, og legg det i en bolle.
2.
Tilsett smøret og oljen.
3.
Tilsett 1 beger med cottage cheese (250g).
4.
Rør godt sammen med hendene for å gjøre det til en fast og god deig.

5. Del deigen i fire deler, og lag de til små baller. Legg de så på et stekebrett med bakepapir, og klem de flate.

6. Sett de midt i ovnen, på 250grader, i ca.15 minutter. Følg med. Når du er ferdig avkjøler du dem på rist.

Nytes til frokost, lunsj, som tilbehør til middagen, eller kvelds! Disse kan jeg love deg at faller i smak.

Skal du prøve ut grove scones med cottage cheese?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #food #oppskrift #recipe #grov #scones #cottagecheese #sunt #sunn #frokost #lunsj

10 kommentarer

Siste innlegg