Søndagskooos!

Heihei! Hva er vel bedre enn en søndagskveld med kakao, litt frukt og serietitting? Dagen idag har egentlig bare gått til å svare på litt kommentarer, trene og slappe av. Har gått og tenkt på kakao i over en uke nå, og endelig tok jeg og unnet meg en kopp! Det var virkelig utrolig godt nå, så kan jo bare tenke meg hvor godt det vil bli på en kald vinterdag. Bollen med ananas har jeg snart klart å spise opp allerede, så må nok opp å hente litt mer når jeg er ferdig her, haha 🙂

Vet ikke om noen har merket det, men har fått fikset meg ny header. Vet ikke helt om det bare blir midlertidig eller om det faktisk kommer til å bli min nye header. Allikevel håper jeg dere liker den. Tar gjerne imot tilbakemeldinger på hva dere syntes, for jeg er litt usikker på den, med tanke på at jeg laget den selv.

Dere må bare innrømme at jeg har de kuleste tøflene ever, eller hva? Fikk dem til jul for noen år tilbake – og det aller beste; de lager lyd, haha! De er så gode og varme nå som høsten har kommet, og enda deiligere er de på vinteren! Okei, nok snakk om tøfler. For min del er det høstferie nå, noe jeg virkelig er glad for. Har masse planer for den kommende uka, men ikke minst skal jeg også ta meg tid til å slappe av!

Hvordan har deres søndag vært?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #høst #kakao #frukt #trening #design #header #helg #høstferie #søndag #sunday

20 kommentarer

Siste innlegg