AUTUMN OUTFIT

Heii herlige lesere!! Idag har jeg igjen vært i barnehagen. Er så utrolig koselig, og man føler bare at man virkelig blir satt pris på. Barn er jo så utrolig glade, de ønsker hjelp fra akkurat deg, og har ikke noe som stopper dem fra å gjøre hva de vil. Føler jeg blir så glad på deres vegne. Nå er jo jeg på en avdeling med 1-åringer, og jeg bare elsker å kose med dem! Når de bare gliser og ler smelter virkelig hjertet mitt, hihi!

Det er sikkert veldig mange av dere som har fått med dere uværet som var igår/i natt. Jeg våknet plutselig rundt tre-tida, og hørte det buldra helt forferdelig utenfor. Jeg sovna nesten med en gang igjen, så selv om jeg elsker lyn og torden skal jeg ikke legge skjul på at det er litt mer skummelt midt på natta. Ettersom det lynte og tordna igår har været vært herlig litt utover dagen nå, og jeg fikk virkelig høststemning idag!

Hvor herlig er vel ikke fargene i dette antrekket? Høstfarger er noe av det beste jeg vet, og jeg føler det spesielt når sola skinner, bladene ligger spredt utover, samtidig som det er overskyet, og regnet dagen før. Denne kåpen har jeg hatt i kanskje 2år nå, føles ut som det er mye kortere tid siden, men jeg elsker den fortsatt! Jeg kjempet hardt for å få tak i den (haha), så har ikke tenkt til å gi slipp på den ennå. Jeg bruker den med glede i noen år til 🙂

Har dere høststemning?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #høst #autumn #foto #barnehage #kåpe #clothes #klær #clothing

28 kommentarer

Siste innlegg