Organiser filmene alfabetisk!

Nå tenkte jeg å komme med et tips som jeg kan love dere at er nyttig! Har du alle filmene dine spredt rundt i huset, og hver gang du skal finne en film må du lete deg halvt igjel før du finner den? Ikke noe problem! Samle dem sammen og organiser dem alfabetisk, etter sjanger eller hva nå enn som funker for deg. For min del er det å organiserer dem etter bokstav smartest. Jeg hadde egentlig filmene mine hulter til bulter i bokhylla, men fant ut at jeg trengte en liten forandring. Denne metoden kan selvfølgelig også brukes til CDer eller bøker.

Jeg er klar over at de aller fleste bruker nettet til å se på filmer idag, og det gjør jeg ofte selv, men allikevel er det noe jeg liker ekstra godt ved DVDer! Det er veldig sjeldent jeg kjøper det lenger, så over 50% av filmene mine er kjøpt for flere år siden. Derfor har jeg veldig mange barnefilmer, men jeg liker faktisk veldig godt å se tilbake på filmer jeg så på da jeg var mindre – kan vel ikke bare være meg som syntes det er koselig?

Her kan dere se at jeg har fordelt lapper med alle bokstavene i alfabetet rundt om på gulvet, for så å ha lagt filmene rundt omkring der de tilhører. Først samlet jeg alle filmene på en stor klump på gulvet, før jeg nesten snurret rundt meg selv for å plassere de rundt omkring. Etterpå organiserte jeg også hver DVD på hver bokstav, alfabetisk. Haha, jeg vet virkelig ikke hvorfor, men jeg liker faktisk å organisere ting. Jeg valgte å ta alle julefilmer på “J”, slik at jeg har alle de samlet på ett sted.

Var dette et godt tips? 🙂


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #tips #DVD #filmer #film #organisert #helg #weekend #filmkveld

20 kommentarer

Siste innlegg