Gleder meg alt for mye til jul!

Heihei! 🙂 Ja, det stemmer, jeg gleder meg virkelig alt for mye til desember – kan ikke vente til det starter! Men, da jeg ifjor også gledet meg alt for tidlig, hadde jeg brukt opp all julestemningen innen julen kom, så jeg prøver nå å unngå jul så mye jeg kan. Allikevel leter jeg allerede febrilskt etter en julekjole, kikker på julekalenderen til Ciaté, og planlegger hvilke juleserierer jeg skal se på i år, haha!

Jeg ser at mange allerede kommer med bilder av julen, tips til julegaver, har kjøpt inn julegaver og i noen butikker har de til og med begynt å pynte til jul. Alt dette klarer jeg virkelig ikke å gjøre før desember har begynt, ellers føles det bare helt galt.

Det er virkelig en glede hver gang man våkner en desemberdag – ihvertfall for meg! Men, jeg håper virkelig vi får snø litt tidligere i år, for dette gir prikken over i’en for meg på julestemnigen. I fjor hadde vi nesten ikke noe snø, så for min del føltes det ut som vi hadde hoppet over desember. Noe jeg også gleder meg til er kosen med å bake julekaker, og høre på julemusikk hele kvelden!

Flere enn meg som gleder seg alt for mye til at desember skal starte?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #foto #jul #christmas #desember

31 kommentarer

Siste innlegg