Ciaté Julekalender – LUKE 7-12

God dagen! 🙂 Jeg vet jeg nok en gang har vært litt dårlig på bloggfronten, men jeg har hatt en del å gjøre denne uka, og akkurat nå i dette øyeblikk kom jeg faktisk på en ting til jeg må gjøre, haha! Uansett; jeg kan ikke tro at det 14.desember allerede, det er helt sykt! Jeg følte det gikk fort i fjor, men i år går det jo så fort at jeg ikke klarer å følge med! Vi har altså allerede åpnet 14 luker i julekalenderen, og det er bare 10 dager idag til julaften. Neste helg blir det juleshopping på høyt nivå – siste innspurt!

CIATÉ JULEKALENDER – LUKE 1-6 HER

// Electronica // Amazing Gracie // Prima Ballerina // Brocade Parade // Members Only // Let it Snow + Fair isle Style //  

Disse 6 dagene har det jo blitt 6 nye lakker fra Ciaté sin julekalender, og jeg kan fortsatt ikke si at jeg er misfornøyd. Denne gangen fikk jeg 2 jeg hadde fra før av (nr.2 og nr.5), men sånn ellers var mine favoritter 1 og 3 denne gangen! Nr.1 er virkelig elsk, og er forresten ikke like glorete i virkeligheten. Nr.3 og 6 er løst glitter, som man heller over neglen. 

Hvilken lakk likte du best?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #nail #nails #nailart #naildesign #negler #ciate #julekalender #jul #christmas

28 kommentarer

Siste innlegg