Some Pictures

Hallo! 🙂 Igår var jeg på senteret med to venninner, noe som endte med å være en utrolig morsom og lattermild tur! Jeg fant ikke noe spennende, utenom det jeg skulle ha – på tross av at romjulssalget har startet mange steder. Jeg foretrekker heller romjulssalg på nett. Finner alltid mye mer fint der, enn i selve butikkene.

Uansett; igår da jeg skulle ta et par bilder til dere, så gikk jeg plutselig helt amok med kameraet. Når jeg skal ta et par bilder til bloggen, tar jeg som oftest kanskje 8 bilder før jeg kanskje godkjenner 2 av dem. Men, igår ble plutselig alle bilder, uansett hva jeg gjorde, utrolig bra! Jeg endte til slutt opp med over 30 bilder, og ettersom alle ble vellykket, beholdt jeg like gjerne alle – og gud, for en deilig følelse det er! Det er virkelig ikke ofte det skjer. Her har jeg samlet sammen noen av mine favoritter, og mine aller største favoritter er kanskje bilder nr.4 og 6.

Idag kommer to klassevenninner for å ha filmkveld med meg! De kommer rundt tre, og planen er å se på julefilmer, hvor vi blant annet har bestemt oss for å se “Julenissen”. Det blir nok en del mat, godteri og julekaker; “Det er bare jul én gang i året” – “Jau, de e bærre lækkert“! Jeg gleder meg uansett veldig mye, for filmmaraton slår aldri feil 🙂

Har du også noen dager hvor alle bilder du tar blir vellykket?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #foto #pictures #bilder #outfit #ootd #antrekk #shopping

12 kommentarer

Siste innlegg