Festival Life

God dag, herlige lesere!♥ Nå er jeg nettopp ferdig med dagens treningsøkt. Jeg ble med venninnen min som akkurat har blitt BodyStep-instruktør og skal ha sin første time på tirsdag, for å øve. Det var sykt gøy, og jeg hadde helt glemt at step var så moro! Gjett om jeg er gira nå a’, haha 😀 Nesten så jeg vurderer å gå meg en tur også, ettersom jeg har null planer for resten av dagen. Når man har masse energi må man jo utnytte det, eller hva?


Jeg og venninnen min stod i kø i sikkert et kvarter for å få en belgisk vaffel, mmmh…. 

Over til noe helt annet; igår var det som sagt i forrige innlegg, “Festival Outfit“, Elvefestivalen her i Drammen. Det var selvfølgelig utrolig koselig og moro, selv om det eneste jeg gjorde var å gå rundt å kikke litt i bodene og ta en tur rundt omkring. Jeg og venninnen min har ihvertfall en tradisjon som startet ifjor, med å spise masse god mat/dessert. Planen var egentlig grillspyd, belgisk vaffel og donut, men ettersom de ikke hadde donuts ble det grillspyd, belgisk vaffel og en liten slush på deling. Bra jeg tok turen innom treningssenteret idag da, haha!


Jeg skal ærlig innrømme at jeg egentlig elsker festivalstilen, selv om jeg bruker det svært lite selv. Men syntes absolutt dette antrekket var innafor på en festival altså, eller hva?

Liker dere festivaler?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #festival #elvefestivalen #drammen #foto #bilder

Siste innlegg