1.MAI & SOFTIS

God kveld alle sammen! Da var jeg visst på vei hjem igjen med toget fra Gjøvik. Lurer på hvor mange ganger jeg har tatt dette toget nå… Haha, jaja, det er ikke mange turer igjen nå med tanke på at Lars flytter hjem igjen til Asker om kort tid. Det skal bli deilig å ha litt kortere vei til hverandre, hvor vi også kan møtes på vanlige hverdager! Jaja, det kunne ha vært mye verre med tanke på avstandes, og selv om det ikke tar lange stunda før jeg savner han har det selvfølgelig gått helt fint.

Men dere, hallo, det er mai! Altså, jeg skjønner ingenting. Var det ikke nettopp nyttårsaften? Som jeg forresten ikke husker allverden av, haha. Jaja, jeg har i grunn hatt fire flotte måneder til nå, så jeg håper mai blir like bra. Nå kommer det lysere tider, og man kan glede seg til å nyte været, sommeren og gå i lettere klær. Her kunne vi virkelig ikke hatt en finere start på måneden med tanke på været – det har jo vært helt fantastisk, og like fint skal det visst bli resten av uka! For bare en time siden inntok jeg årets første softis med jordbærstrøssel, jadda, den var like god og kvalmende som vanlig 😀 Rett etterpå kjøpte jeg og Lars en pølse, og med både is og pølse kan man vel si at mai offisielt er i gang, eller?

Denne helga har virkelig vært veldig fin, og jeg har slappet ganske mye av! På lørdag dro vi en tur på senteret på Gjøvik, fikk handla litt og tatt oss en baguette. Resten av kvelden gikk til å slappe av med film (les mer og se bilder her). På søndag var vi på date og tok først turen på Egon og fikk inntatt litt mat; laks med fløtegratinerte poteter og grønnsaker på meg og samme til Lars bare kjøtt ovenfor fisk. Etterpå så vi Guardians of the Galaxy 2 på 3D på kino, som passet perfekt inn i Marvel-“maratonet” vårt. Nå er det bare å vente på Spiderman: Homecoming og Thor: Ragnarok som kommer til sommeren, haha #nørd! Neida, jeg er ikke blodfan av marvel-filmer, men mange av de er innmari kule, og det er supermoro hvordan alle har en sammenheng hvis man ser dem i riktig rekkefølge som du kan se her. Hadde aldri sett dette om det ikke hadde vært for kjæresten min for å si det sånn!

Hvordan har din helg og 1.mai vært? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#mote #fashion #antrekk #outfit #ootd

21 kommentarer

Siste innlegg