En uforglemmelig sommerfest!

Heisann, hvordan er søndagsformen deres idag? Min er overraskende fin etter en fantastisk sommerfest i går. Som jeg nevnte tidligere så skulle jeg på sommerfest med de ansatte på SFO i går og herregud for en fin dag! I tillegg til sommerfest feiret vi meg som blir 20 år i september, og ei annen som blir 40 i august, så derfor ble det satt litt ekstra stas på oss. Vi visste ingenting om hvor eller hva vi skulle, så det gjorde det litt ekstra spennende for alle sammen. Vi møtte først opp utenfor SFO klokka tre hvor jeg og hun andre fikk tildelt en gul t-skjorte med navnet og alderen vår på, denne kule maska som jeg har på ovenfor, i tillegg til en badehette og et par tøfler. Dette fikk vi beskjed om å ta på oss med en gang, så man kan trygt si at folk rundt la merke til oss.

Etter en halvtime ble alle hentet av en taxi, uten om vi to jubilantene som måtte bli stående igjen og vente på egen transport. Et par minutter senere kom en gammel bil (tydeligvis fra 1966) og hentet oss, noe som var perfekt med tanke på at jeg digger gamle biler! I bilen fikk vi servert litt drikke og ble kjørt til Hokksund til ei av de ansatte på SFO. Da vi kom fikk vi servert en liten velkomstdrink, litt pizza og kaker, i tillegg til to store bøtter med punsj – og dere: den var farlig god, haha! Gjett hva jeg skal lage neste helg når jeg skal ha fest 😀 Etterhvert fikk jeg også en superfin gave som dere ser på bildet under. Jeg har faktisk lenge tenkt på at jeg må kjøpe meg et lite gullsmykke med tanke på at jeg bare har sølv, og endelig fikk jeg faktisk dette!

Litt senere på kvelden skulle vi nok en gang videre og fikk beskjed om at vi måtte gå et lite stykke. På veien fikk jeg og hun andre jubilanten en lapp hver hvor det stod “Kveldens utfordring: 1. Spørre bandet om å få være kordame i en sang eller 2. By opp og danse med minst 2 mannlige partnere. PS: Premie!”, så jeg tror vi begge ble rimelig stressa. Jeg hadde først bestemte meg for nummer én, men utover kvelden var nummer to mye lettere, og jeg fikk overraskende nok denne gokjent og fikk en liten pose med noen småpremier. Storfornøyd ble jeg hvertfall, og jeg stooorkoste meg hele dagen! For en fantastisk gjeng 😀

Hva gjorde dere i går?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

6 kommentarer

Siste innlegg