Den siste SKAM-episoden

Akkurat nå sitter jeg med en litt tom følelse inni meg egentlig… Akkurat den følelsen man får når en serie er ferdig; vedder på at alle her har hatt den følelsen, haha! Den siste episoden av SKAM, dere. SKAM er jo en serie som har tatt helt av, og uansett om du har sett den eller ikke har du sikkert hørt og lest enormt mye om den. Jeg har egentlig hatt veldig delte meninger om serien hele veien, da jeg synes den er veldig fin og spennende til tider, mens på den andre siden har det til tider gått litt tregt. Uansett er alle fire sesongene ferdig nå, og hvor trist er ikke det!?


Bildeadresse her

Noen synes sikkert jeg er patetisk for å skrive et innlegg om SKAM, men det er faktisk ganske sykt hvor mange som har blitt påvirket av denne serien, og hvor mange den har hjulpet og inspirert. Jeg kan ikke si at jeg har blitt ekstremt inspirert av serien, men noen bra tips og underholdende øyeblikk har de absolutt klart å skape. Det jeg synes er så bra og annerledes med denne serien er at det er mye som faktisk kunne skjedd i virkeligheten, ovenfor mange andre serier hvor alt er “ting som kun skjer i film”. Skuespillerne er også innmari dyktige og jeg tror flere har kjent seg igjen i ulike situasjoner i serien. Spesielt er jeg veldig glad for at de laget en normalitet rundt legning og at de har laget en serie som faktisk folk i alle aldre kan se på og kjenne seg igjen i.


Bildeadresse her

Siste episoden av SKAM var egentlig ganske grei. Jeg synes det var veldig spennende å få noen små innblikk i de andre karakterene sine liv, selv om det var veldig lite. Den ene timen gikk ekstremt fort, og selv om jeg gjerne skulle ønsket at det skjedde noe mer, synes jeg det er bra at de lager en serie og en slutt som faktisk gjenspeiler seg i virkeligheten, og gjør at vi som seere kan sitte til slutt med litt ulike tanker. Det er absolutt ikke en typisk serie (selv om ikke alt der er noe som skjer hver dag), og hvor smart er det vel ikke å skape det litt annerledes slik at de kan bygge opp frustrasjon, glede, sorg og få folk til å diskutere seg i mellom? Jeg satt ihvertfall med en tåre i øyekroken da serien var ferdig (selv om det ikke skal mye til, haha!).

Har du sett SKAM? Hva synes du?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#skam #serie

4 kommentarer
  1. Så trist at serien er over! Tror jeg skal begynne å se serien på nytt nå haha, spesielt første sesongen siden jeg ikke har sett den siden den kom ut 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg