4 sminkeprodukter du MÅ ha!

God lørdags…morgen(?)…jaja! Halv ett er helt klart morgen på lørdager for min del, hehe! Nå tenkte jeg å vise dere fire av mine sminkefavoritter, selv om jeg må innrømme at jeg har enda flere enn disse. Hvis dere ønsker å se enda flere, så er det bare å si fra. Her kommer hvertfall to produkter fra NYX og to produkter fra makeupmekka – begge store favoritter 😀

Inneholder affiliatelinker og reklamelinker


NYX ULTIMATE SHADOW PALETTE
La oss starte med NYX sin øyenskygge! Altså, disse er virkelig fantastiske. De er pigmentert, har mange ulike farger å velge mellom og også både skygger med gltiter og uten glitter. Jeg har en annen øyenskygge fra NYX også, og den er også helt fantastisk!


NYX EYESHADOW PRIMER
Enda et produkt fra NYX. Denne øyenskyggeprimeren (noe jeg anbefaler alle å ta på før øyenskygge) er veldig bra, holder hele dagen og gjorde til og med slik at jeg slapp å få røde og tørre øyenlokk av noen av mine øyenskygger!


MAKEUPMEKKA LEPPESTIFTER
Leppestifter fra makeupmekka, yeees! Hvis du ennå ikke har prøvd disse, bør du virkelig sjekke de ut. De er kanskje billige, men de funker som bare det! Supermange farger å velge mellom, og ofte har de type salg som “10 leppestifter til 200kr”!


MAKEUPMEKKA 5XL VOLUME MASCARA
Til slutt, mascara fra makeupmekka! Denne har jeg brukt veldig lenge, og jeg føler at den gir lange øyenvipper, og også godt volum så lenge man bygger litt på. I tillegg renner eller “sander” den ikke, i tillegg til at man unngår klumper. Anbefales virkelig om du sliter med å finne den perfekte mascaraen1

Har du prøvd noe av dette? 🙂

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

4 kommentarer

Siste innlegg