5 sminkeprodukter jeg elsker!

Goood lørdag alle sammen! Nå tenkte jeg å starte helgen med noen sminkeprodukter jeg liker veldig godt, som du også bør sjekke ut om du er interessert i sminke 😀 Her snakker vi highlighters, bronzers, øyenskygge, øyenbrynsgel og concealer. Om du vet om noen produkter jeg bør teste ut så legg gjerne igjen en kommentar, eller hvis du selv har testet noen av disse produktene og vil si din mening!

Inneholder affiliatelinker


REVOLUTION BAKED HIGHLIGHTER (finnes i Revolution sin julekalender her)
Først, et lite highlight-tips til dere som elsker highlight som meg. Denne fikk jeg i Revolution sin julekalender i fjor (som fortsatt er tilgjengelig, se den og flere julekalendere HER), og i starten brukte jeg den ikke, men etterhvert fant jeg ut hvor utrolig fin den er! Den er veldig pigmentert og ganske lys, så den synes ganske godt, derfor pleier jeg å bruke den sammen med Mary-Lou sin highlighter som er litt mørkere og litt mer naturlig.


NYX CONTROL FREAK EYEBROW GEL
En gjennomsiktig eyebrow gel som gir et naturlig resultat (så lenge man ikke tar på flere lag selvfølgelig) og holder øyenbrynshårene på plass hele dagen.


NYX HIGHLIGHT & CONTOUR PRO PALETTE
Denne ser ikke akkurat så veldig innbydende ut lenger, men det er rett og slett fordi den er godt brukt! Som dere ser er den første brukt opp, som var en superfin highlighter, og ellers bruker jeg nr.2 og 3 på øverste rekke til å matte ned huden, og nr.2 og 4 på nederste rekke til contour. Her har du et innmari godt valg av ulike highlighters og bronzere som er enkle å jobbe med, anbefales absolutt!


FITme! MAYBELLINE CONCEALER 15
Jeg lurer på hvor mange tuber av denne jeg har brukt, haha! Dette er en concealer som jeg synes dekker godt både under øynene og på kviser og urenheter.


INGLOT AMC PURE PIGMENT EYE SHADOW 86
Herreguuud, denne er sååå elsker! En øyenskygge som virkelig lyser opp! Den legger seg ikke som vanlig, løst glitter på øyenlokkene, men “smoothes” på en måte ut, slik at den bare blir perfekt! Looove it♥

Vil du teste noe av dette?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#sminke #makeup #øyenskygge #highlighter #brozer #eyebrow #øyenbryn #eyeshadow #inglot #maybelline #nyx #revolution

8 kommentarer

Siste innlegg