PROTEINBARENE JEG ELSKER

Processed with VSCO with a6 preset

Først og fremst må jeg si at dette ikke er sponset, men kun noe jeg vil tipse dere om 🙂 I dette innlegget tenkte jeg nemlig å tipse dere om mine favorittproteinbarer, som etter min mening er en veldig god erstatning til sjokolade i hverdagen. I tillegg er de perfekt om du trenger litt mer protein i kostholdet, eller hvis du kjenner på søtsuget i hverdagen. Alle barene inneholder ca. 230 kalorier, har 19/20gram protein i seg og har et naturlig innhold av sukker fra andre ingredienser (1,8g-2,3g i én bar). Naturligvis inneholder disse søtningsstoffer og andre ingredienser som kroppen vår ikke skal ha for mye av. Derfor er det viktig å tenke på at som vanlig sjokolade, skal man ikke spise seg igjel på disse, men det er et flott alternativ som jeg synes smaker veeeldig godt!

FÅ TAK I ALLE HER 


WHITE CHOCOLATE RASPBERRY
En proteinbar med smak av hvit sjokolade og bringebær. Denne er ganske søt på grunn av den hvite sjokoladen, men smaker fantastisk!


GO-COCONUT
Denne smakte jeg i går, og jeg er egentlig ingen stor fan av kokosnøtt, derfor ble jeg veldig glad da kokosnøttsmaken ikke var så framtredende. For dere som helst vil ha en tydelig kokosnøttsmak når denne kanskje ikke toppen, men etter min smak var den perfekt!


CHOCOLATE FUDGE BROWNIE
Her snakker vi sjokoladesjokolade og et hint av karamell. Perfekt for en sjokoladeelsker som meg!


OH-MY-COOKIES
Denne går virkelig høyt hos meg! Den er kanskje litt vel søt for mange, men når man har skikkelig søtsug er den veldig god 😀


CHOCOLATE PEANUT BUTTER
Som den med kokos har ikke denne en sterk peanøttsmak, men er absolutt veeldig god allikevel!


VANILLA CARAMEL CRISP
En innmari god proteinbar med smak av sjokolade (som alle andre), karamell og vanilje, i tillegg til litt crisp som gjør den ekstra spennende!

Har du prøvd disse? 😀 

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

7 kommentarer

Siste innlegg