6 TIPS TIL EN BEDRE STIL

Først og fremst vil jeg bare si at dette er et innlegg for dere som enten er interessert i hvordan dere kler dere eller er interessert i å få noen tips for hvordan dere kan piffe opp antrekkene deres. Jeg ønsker ikke å legge noe press på noen, for jeg mener virkelig at alle bør kle seg slik de selv ønsker og føler seg komfortabel med. Dette er bare noen tips til hva jeg vanligvis har i bakhodet, og de av dere som er interessert i noen enkle triks.

BRUK TILBEHØR
Alle som kjenner meg vet at jeg alltid bruker tilbehør: halskjede, øredobber, armbånd, klokker, ringer eller evt. et skjerf! Man kan mikse og trikse så mye med det, og det kan løfte et antrekk fra ti til hundre.

MATCHING
Å matche litt farger og mønstre er alltid safe: rosa jakke, rosa veske/sko med enkle farger ellers, det er alltid safe!

FINN NOE SOM SKILLER SEG UT
Om man gjerne vil gjøre et antrekk litt mer spennende kan man derimot kjøre litt mindre safe, finne et plagg som skiller seg ut, enten det er selve plagget, fargen eller mønsteret. 

BASIC PLAGG
Dette er jo åpenbart basic. Basic plagg kan brukes til så mangt og hjelpe deg enhver dag hvor du ikke aner hva du skal ha på. 

KLE DEG ETTER DIN KROPP
Dette går jo selvfølgelig på å føle seg komfortabel, fremheve de gode sidene sine osv. Jeg liker f.eks å bruke høye bukser med belter og ha toppene ned i buksa for å fremheve midjen min. 

FØL DEG KOMFORTABEL
Det viktigste punktet; selvfølgelig å føle seg komfortabel! Det er superviktig, og man føler seg aldri bra om man går i noe man overhodet ikke trives i.

Følger du noen av disse tipsene, eller har du noen andre tips du følger? 🙂

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

#tips #mote #fashion

22 kommentarer

Siste innlegg