MINE NYE FAVORITTSKO

Heeey og god søndagskveld dere! Nå har jeg og Lars nettopp sett den siste filmen av Hobbiten, og jeg skal snart begynne å gjøre meg klar til kaffe og kaker med familien hans. I går var vi på bursdagsfest – en ekstremt vellykket kveld, som sluttet litt for tidlig for min del. Vi var midt i dansinga, og plutselig skulle nesten alle dra, haha, så typisk! Jaja, sånn er det. Jeg hadde hvertfall verdens diggeste festantrekk med felleskjøpdressen min! Det var nemlig SLAV-party, men ettersom bursdags”barnet” likte felleskjøpdressen jeg fikk i bursdagsgave tidligere i år  så godt, så ville han gjerne at jeg skulle bruke den, haha!

  –  B L U N D S T O N E  –  

Men dere, sjekk disse råkule skoa! På tirsdag var jeg så heldig å få høre litt om Blundstone – et skomerke helt fra 1840-tallet fra Australia. Jeg synes det er helt sykt å tenke på at et merke kan gå så langt tilbake i tid, haha, er det bare meg? De har alltid satset på kvalitet og komfort, og det kan jeg love dere at det er også! Med en gang man ser dem i butikken kan man ofte tenke at de nesten ser litt “plastikk” ut og ikke er så veldig kule, men bare etter å ha brukt dem et par dager er de så sykt mye finere! De er vanntette, komfortable, råkule og jeg tror virkelig på at de holder høy kvalitet.

 Herlighet så glad jeg er for å ha kunnet få disse, de kommer til å bli brukt flittig i høst/vinter hos meg. Du kan blant annet finne flere varianter av dem på lillevinkelsko HER, og jeg er også veldig sikker på at dette kan være et flott gavealternativ til menn. Det som også er greit er at de kan matches med mye forskjellig. Hvis du ønsker å pynte deg litt i hverdagen kan du ta på disse for å “dempe” antrekket litt, eller du kan gjøre antrekket litt mer spennende med et par Blundstones. Oh yes, I believe you need these, hehe!

Har du hørt om Blundstone før? Hva synes du om skoene deres? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

9 kommentarer

Siste innlegg