Disse produktene fikk jeg i goodiebagen!

Heihei og god kveld! Nå tenkte jeg å vise dere produktene jeg og de andre jentene fra INSP fikk fra VASS PR på torsdagens julebord. Herregud så mye, og så mye fint som jeg virkelig har troen på at fungerer! Her snakker vi skjønnhet til hår, ansikt, hud og lepper fra velkjente merker som jeg virkelig ikke kan vente med å prøve. Spesielt spennende blir det med vippeserumet, som jeg virkelig håper fungerer!

Schwarzkopf Gliss Fiber Therapy Bonding Seal Mask
En hårkur som skal gjenopplive og beskytte håret! Gleder meg masse til å teste den ut!

Weleda Skin Food
Dette er et basisprodukt for hele familien, som skal lindre tørr og anstrengt hud! Mange gode omtaler, så den burde være bra 😀

eos Shimmer Lip Balm Pearl
Hvem elsker vel ikke eos sine lip balms? Denne i en litt “annen” variant med shimmer i – gir myke lepper og et naturlig resultat.

eos Visibly Soft Lip Balm Vanilla Mint
Enda en tube med lip balm fra eos som jeg gleder meg til å ta i bruk!

Bath and Shower Gel fra treaclemoon
Herregud disse dufter fantastisk, gleder meg sykt mye til å bruke dem!

Emma S. Sensitive Facial Oil Serum
Denne kommenterte en av jentene på torsdag at hun elsket, så den er jeg veldig spent på! Den skal gi fuktighet gjennom kun et par dråper, og den kan også blandes inn i dag- eller nattkremen din for å booste den opp.

Swiss Clinic Eyelash Enhancer
Denne er jeg veldig spent på å prøve ettersom jeg har lest at den funker. Jeg tok på første lag i dag, så er det bare å fortsette å se om det gir noen resultater!

Har du prøvd noe av dette? 😀

#skjønnhet #beauty #vippeserum #goodiebag

6 kommentarer

Siste innlegg