SEKS SMINKEFAVORITTER!

Heii dere! Fysøren så kaldt det har blitt ute nå, merker det er vinter ja, og da kan det vel likegodt komme snø og? Det ligger fortsatt litt snø igjen på bakken her, men for min del kan det gjerne komme mer sånn at julestemningen settes på plass. I morgen er det allerede mattetentamen så dagen i dag går nok til en del øving, selvom jeg vet at jeg kommer til å ende opp med å øve minimalt. Huff, det kommer virkelig ikke til å gå bra, men jeg krysser allikevel fingrene!

For å komme med litt tirsdagstips har jeg funnet frem noen av mine topp favorittsminkeprodukter. Jeg, som de fleste andre sminkeinteresserte, har mange andre favoritter også, men i dag ble det fokus på lepper, øyne og børster/svamper, så kan jeg heller ta produkter til ansikt og øyenbryn senere hvis dere er interessert 😀


MAYBELLINE THE BURGUNDY BAR – EYESHADOW PALETTE
Denne kjøpte jeg nylig på VITA, og det må jo sies at denne er PERFEKT til festsesongen nå. Masse shimmer, pigmenterte og farger som kler de fleste.


MAKEUPMEKKA MASSIVE 5XL VOLUME MASCARA
Denne mascaraen har jeg sverget til i noen år nå. For min del verken flasser den eller renner av i løpet av dagen – ikke etter å ha gått ute i regnet eller hatt en skikkelig tøff treningsøkt engang. Jeg synes også den gir veldig fin lengde og volum til min smak, så det er jo superbra!


REAL TECHNIQUES ACCENTURE + ILLUMINATE
Dette settet med sminkekoste kjøpte jeg på Black Week, og herregud så glad jeg er for det! Den største er perfekt for å gi et naturlig resultat av bronzer, den nest største er perfekt til blush og highlighter, mens de andre er kjempefine til øyenskygge. Og sjekk det lekre designet da!


MAYBELLINE VIVID MATTE LIQUID LIPSTICK – REBEL RED
Denne fikk jeg øynene opp for litt siden da jeg fant den i mammas sminkeskap og brukte den på julebord med INSP. Herregud SÅ fantastisk. Den er innmari pigmentert og sitter seriøst superlenge! Det eneste negative er kanskje at den er litt vanskelig å påføre uten å søle utenfor, men det er virkelig verdt det om du ønsker røde lepper hele kvelden.


REAL TECHNIQUES MIRACLE COMPLEXION SPONGE
Mine favorittsvamper! Blir jo heller ikke bedre når man får en boks med fire stykker i. Blender veldig godt så lenge du husker å fukte den godt før bruk.


NYX PRISMATIC EYESHADOW – FIREBALL
Verdens fineste øyenskygge fra NYX. NYX har generelt veldig gode øyenskygger og denne er sååå fantastisk. Lovelovelove it!

Har du prøvd noe av dette? 😀

 

#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #nyx #maybelline #realtechniques #øyenskygge #eyeshadow #lips #sminkebørster #makeupmekka #blivakker #mascara

8 kommentarer

Siste innlegg