Christmas Outfit 2017

Hey’hoo! Endelig litt antrekksbilder her på bloggen igjen – det blir så tragisk lite at det på vinteren når det er mørkt allerede klokka tre. Rekker jo ikke komme hjem før bildene blir helt kornete og mørke – en bloggers store problemer (og jeg er ganske sikker på at de fleste andre heller ikke liker at det kun er lyst noen timer om dagen). Uansett har jeg nå fått Vlog Studio Light til jul og da skal det hvertfall bli lyse og klare bilder inne forhåpentligvis, æh gleder meg til å bruke det! I dag skal jeg på litt romjulsshopping – butikkene er sikkert stappa, men det får bare være, jeg vil også få en bit av salget, haha!

Dette er da antrekket jeg brukte både lille julaften og julaften. Lille julaften var jo hos kjæresten med noen i familien hans for å spise pinnekjøtt – for første gang faktisk! Jeg likte det veldig godt, men for min del er jo ribbe, medisterkaker, pølser og surkål tradisjon, hehe 😀 På julaften var jeg som nevnt hjemme og hadde en egentlig veldig rolig dag, noe som er utrolig deilig! Jeg vurderte å bare bli i pysjen, sminkeløs hele dagen, men plutselig bestemte jeg meg for at jeg skulle sminke meg og ta på meg årets julekjole som dere ser her. Den er ganske enkel, men sykt digg og jeg elsker fargen!

- KJOLE FRA MONKI -
Jeg kjøpte faktisk denne på salg til 100kr eller noe! Monki har jo så sykt mye kult og masse billig på salg som regel – love it♥

Hvordan var din julaften? 🙂

#jul #christmas #antrekk #outfit #ootd #mote #fashion

11 kommentarer

Siste innlegg