MITT BESTE KJØP PÅ LENGE!

Altså, dere, jeg vet jeg henger ganske langt etter, og noen av dere kjenner dere sikkert igjen, men jeg har endelig skaffet meg mine første nettingsstrømpebukser! Dette tok jo helt av i 2016/2017, og først må jeg innrømme at jeg synes det var litt merkelig, men etter å ha sett det mer og mer synes jeg det var innmari kult, og ettersom det nå var salg på nelly og det klødde i fingrene mine etter å skaffe seg et par, så kjøpte jeg likegjerne to stykker! Selvfølgelig litt forskjellige, hehe!

FISHNET TIGHTS 29,- HER (annonselink)

Jeg, så klønete som jeg er klarte selvfølgelig å tryne foran masse mennesker da jeg løp ut av bussen i byen i dag for å rekke neste buss jeg skulle ta. Jeg sklei bortover på knærne (som en rockestjerne, haha!) og fikk et nydelig hull på kneet i de nye strømpebuksene mine – yesda! Det er jo trossalt mandag så….

Ihvertfall ser jeg nå hvor enormt mye et sånt basisplagg kan gjøre for garderoben! Herreguuud, I love it♥ Dette må faktisk være et av mine beste kjøp på lenge! Det kan virkelig gjøre et antrekk så enormt mye mer spennende og moterikt. Selvfølgelig bryr ikke alle seg like mye om dette, men for meg som er interessert i klær og mote er det utrolig spennende og morsomt å se at et så lite plagg kan gjøre så mye med store deler av garderoben. Kan virkelig ikke vente med å bruke dem mer! Se så rått!!!

Har du tatt del i denne trenden? 🙂

#mote #fashion #trend #outfit #ootd #antrekk #mandag #innkjøp

5 kommentarer

Siste innlegg