Fra KJEDELIG til STILFULLT på 1-2-3!

Altså se så stor forskjell da dere! Det er lite som skal til for å gjøre et antrekk litt (eller ganske) mer spennende. Noen trives jo veldig godt med enkle antrekk og det er jo selvfølgelig helt greit, men for min del liker jeg å mikse og trikse litt slik at man kan få så mye variasjon som mulig, det er jo så gøy 😀 Her kommer 4 enkle triks du også kan følge om du øsnker en litt mer spennende stil! I dag var det faktisk ei i klassen min som sa “jeg digger stilen din i dag”, i tillegg til et par kommentarer på den fine fargen på toppen, og det er jo alltid koselig å få komplimenter på 😀

SMYKKER
Smykker er noe jeg virkelig ikke klarer meg uten! Det skjer sjeldent at jeg går ut uten smykker, rett og slett fordi det finnes så innmari mye forskjellig i forskjellige farger. Ringer klarer jeg meg spesielt ikke uten!

FISHNET TIGHTS
Dette fikk jo ikke jeg øynene opp for før denne uka, selv om jeg selvfølgelig har sett det overalt i et par år nå. Dette anbefaler jeg absolutt om du ønsker et lite piff til antrekket ditt (om du bruker noe hvor den synes selvfølgelig, som et skjørt, en hullete bukse eller shorts).

BELTER
Åh, jeg elsker belter! Se så mye det gjør med dette antrekket da! Man kan jo også bruke små skjerf som belter i forskjellige farger og her finnes det alt av muligheter fra rocka til glitrete belter.

FARGER
Jeg vet hvor enormt mange som er redd for å bruke farger i dag, men det er jo så fint, herregud! Jeg skulle ønske at jeg så mer av farger ute på gata. På vinteren blir det jo kanskje litt vanskelig når man må pakke seg inn til en snømann, men ellers burde man absolutt teste ut farger. I mine øyne gjør dette alt mye bedre♥

Har du noen tips du liker å følge eller foretrekker du det enkelt? 😀

#mote #fashion #outfit #ootd #antrekk #tips #fredag #blogg #hverdag #trend

14 kommentarer

Siste innlegg