Sukkerfrie, proteinrike bananmuffins!

Heiheiii! Klare for en liten ny oppskrift? I går tenkte jeg å prøve ut en enkel oppskirft på litt sukkerfri kos, så da falt valget på disse bananmuffinsene. Jeg synes hvertfall de er veldig gode å toppe med litt syltetøy og et supert alternativ til andre ting det er lett å skeie ut med. I tillegg til at disse er litt mer mettende! Hvis du ønsker å få dem litt mer luftige kan du bytte ut litt av havreklien med havremel 🙂

1 2/3 cup havrekli
1 scoop (ca. 1/4 cup) proteinpulver med vaniljesmak
2ts bakepulver
1ts kanel og kardemomme
2 godt modne små bananer eller 1 stor, most
2ss kesam
1dl melk
1 egg
1ts vaniljeessens


1: Sett ovnen på 200 grader.
2: Bland alle de tørre ingrediensene sammen i en bolle.
3: Bland egg, kesam, vaniljeessens, melk og en godt most banan i en annen bolle.
4: Bland sammen de tørre og våte ingrediensene og rør til en passe tykk røre.
5: La røren stå i 2 minutter, før du fyller 2/3 deler av muffinsformene med røre. Sett de inn i midten av ovnen i 10 minutter. La de avkjøles godt før du tar de ut av muffinsformene, ellers kan de sitte litt fast i papiret.

Kommer du til å teste ut dette? 😀

#oppskrift #recipe #bananmuffins #mat #food

7 kommentarer

Siste innlegg