TOMB RAIDER GALLAPREMIERE

ANNONSE (event, invitert)


AMALIE: Blogg/Instagram  –  SARA: Blogg/Instagram  –  MADELEN: Instagram/Youtube  –  MEG: Instagram

Heiii alle sammen, og god kveld! Da var det allerede søndag og denne helga har bestått av litt av hvert på godt og vondt, men mest bra heldigvis, haha! På fredag var jeg og 9 andre jenter fra INSP invitert til førpremiere på filmen Tomb Raider. Jeg må innrømme at jeg ikke engang hadde hørt om denne filmen, eller spillet for den sags skyld. Allikevel var jeg veldig gira, så rett etter skolen var ferdig dro jeg innover til Oslo til Sara for å skifte og legge fra meg litt ting. Jeg gikk for en sort kjole, rød kåpe og røde høyhælte sandaler, som virkelig ga meg uventet mye smerte i løpet av kvelden.

Etter en del stress kom vi oss til slutt fram til Colosseum hvor førpremieren var. Der var det såklart stilt opp med rød løper, kameramenn og masse folk som var klare for å se filmen. Da vi hadde fått billettene våre, kjøpt en brus og kommet oss inn kunne vi endelig slå oss til ro og bare slappe av. Filmen er VIRKELIG TIL Å ANBEFALE! Jeg er personlig ikke så glad i action-filmer, men denne fant jeg virkelig spennende fra start til slutt. Det jeg også elsket var at den kvinnelige hovedrollen, Lara Croft (spilt av svenske Alicia Vikander som også var på førpremieren), ikke var en slags “superhelt-type” som tålte alt og ingenting uten å bli sliten og skadet, men faktisk viste sårbarhet, samtidig hadde stort preg av en sterk kvinnelig hovedrolle. Denne filmen MÅ sees igjen!

Etter kinoen var det videre klart for afterparty, men da vi skulle ut av kinoen merket jeg plutselig hvor mye bakdelen av de røde sandalene mine hadde gnagt seg bak på foten. Herregud, det gjorde vondt, klarte nesten ikke komme meg ut av kinoen etter filmen var ferdig (TIPS: Alltid ha gnaksårplaster i veska!). Heldigvis fant vi en butikk like utenfor som virkelig reddet hele kvelden min med gnagsårplaster. Uten det tror jeg faktisk jeg bare måtte dratt hjem. Afterparty’et var veldig koselig, selv om det var iskaldt. Vi fikk tatt oss et par drinker, tatt litt bilder og fått oss noen gode lattere!

Etter afterparty’et tok vi t-banen til National for å dra videre ut et annet sted. Dessverre måtte jeg komme meg hjem ikke så alt for seint, og ettersom jeg også måtte til Sara for å hente tingene mine gadd vi ikke finne et sted med inngangspenger. I tillegg var ikke alle over 18 så til slutt bare valgte vi å gå inn på stedet dere ser nedenfor, hvor det tydeligvis i 2. etasje var fest for NRK’s Mesternes Mester som vi først klarte å forville oss opp til, haha! Det vil si; et par gutter prøvde å snike oss inn dit uten at vi visste at det ikke var greit, så vi ble selvfølgelig sendt ut igjen rimelig fort. Jaja, vi fikk hvertfall i oss litt drikke før vi litt før elleve begynte å bevege oss nedover Karl Johan og avslutte kvelden. Jeg kan love dere at det var iiiskaldt, men jeg overlevde (såvidt, haha!) og kan avslutte dette med å si at det absolutt ble en velykket kveld!♥

Kommer du til å se Tomb Raider på kino? 😀

12 kommentarer

Siste innlegg