5 SMINKEFAVORITTER

Heisann alle sammen! Nå starter vi rett og slett helga med litt sminkefavoritter, ettersom jeg åpenbart er veldig glad i sminke! Jeg har skaffet meg noen nyheter i det siste og fått flere nye favoritter jeg virkelig vil dele med dere. Nedenfor ser dere derfor 5 av mine sminkefavoritter for øyeblikket♥


MORPHE 35B EYESHADOW PALETTE

Altså SE på det her da dere! Morphe har utrolig gode øyenskygger, og ettersom jeg liker å bruke litt knæsje farger på øynene noen ganger gikk jeg for dette palettet da jeg først skulle kjøpe noe fra dem. Pigmenterte, drøye i bruk og god kombinasjon mellom matte og shimmer øyenskygger.


MAKEUPMEKKA POWDER FOUNDATION
Denne hadde jeg hørt veldig mye bra om, og selv om pudderfoundation ikke er noe jeg hadde tro på, så klarte denne å overbevise meg! Jeg liker å bruke den over min vanlige foundation der jeg ønsker ekstra dekk, ellers er den faktisk også nok alene om man vil ha en enkel look.


RCMA MAKEUP NO-COLOR POWDER
Dette er et baking-/setting-powder, noe som virkelig er undervurdet! I love it – den holder huden min mye mattere enn før, og setter sminken kjempegodt.


MAKEUPMEKKA PERFECT BROW POMADE
Denne har jeg vært fast bruker av i sikkert tre år eller noe. Jeg synes den fyller inn bryna utrolig godt, varer kjempelenge uten å tørke og er lett å jobbe med.


UNICORN HEART RAINBOW HIGHLIGHTER
(kjøpt hos NORMAL)
Dette er ikke min favoritthighlighter, men jeg synes den er lekker, og den er jo veldig fin å bruke om man vil pynte seg litt ekstra, sååå søt♥

Har du prøvd noe av dette? 😀

#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #favoritter

9 kommentarer

Siste innlegg