Insp Love x INGLOT

Reklame | Invitert av INGLOT

Hei og god mandagskveld fininger♥ Da var uka igang, dagens trening er gjennomført og nå må jeg nesten øve litt på morgendagens norskpresentasjon, men først må jeg jo fortelle dere litt om den superfine workshop’en jeg var på hos INGLOT på fredag! Jeg kom jo tre kvarter forseint og gikk dessverre glipp av en liten introduksjon og small talk på balkongen med resten av gjengen. I tillegg måtte jeg gå tidligere enn jeg ønsket fordi jeg skulle møte noen venner etterpå. Jaja, selv om jeg kun var der i underkant av et par timer var det virkelig en fantastisk kveld hos INGLOT.

INGLOT er et sminkemerke som ble etablert for over 30 år siden og de blir bare mer og mer kjent med tiden! De har over 700 butikker i hele verden og ble først etablert i Polen av en kjemiker. Det som er så bra med dette er at en kjemiker virkelig vet hva han holder på med og kan stoffenes/ingrediensenes positive og negative sider. Dette gjør at INGLOT også fokuserer på at ingen ingredienser er testet på dyr og det liker vi! Visste dere forresten at INGLOT var de første til å komme med flexi-paletter gjennom deres “Freedom System”? Altså kan du kjøpe et tomt palett og fylle inn slik du ønsker selv – ååh, jeg elsker det!

De to fra INGLOT som stod for opplegget tok i mot alle med et smil og virket så søte og snille! Vi ble møtt med et glass spruddel og en fantastisk goodiebag jeg tenkte å vise dere i morgen. Like etter jeg kom satte de også i gang en liten sminke-demo hvor de viste masse smarte tips og triks enten du skal gjøre en hverdagslig eller mer pynta sminke-look. Det var virkelig moro og spennende å høre på for en sminkeentusiast som meg!

På kontoret deres hadde de selvsagt også masse sminke fra INGLOT som vi med glede bare kunne teste så mye vi ville – og herregud for en drømmeverden! Jeg tror ikke jeg var alene om å bli gira eller nærmest satt ut av det lille sminkerommet med alle de godbitene i! Det beste av alt er jo at INGLOT virker som et fantastisk merke; ikke bare på grunn av produktenes kvalitet, men også alt de bra de står for. Elsker forresten de Pigment Eyeshadow’ene dere ser over her og nederst i innlegget, iiik jeg vil ha alle!

Har du testet sminke fra INGLOT? 😀

8 kommentarer

Siste innlegg