GALLAPREMIERE ANTREKK

Reklame |

Hei alle sammen og god lørdags”morgen”! I går var jeg som sagt på førpremiere på Ocean’s 8 på Vika Kino i Oslo. Herregud for en koselig kveld! Vi var 10 jenter hvor 8 av oss møttest på Grünerløkka først for et lite vorsspiel. Det ble ikke så veldig lenge ettersom jeg måtte bli med Line til henne for å legge fra meg tingene. Klokka sju dro vi avgårde med taxi ned til Vika Kino og startet kvelden med masse bildetakning utendørs. Herregud dere skulle sett alle de lekre kjolene – jeg legger ut litt flere bilder fra kvelden senere så dere får se! Helt sjukt!

Her har vi altså det jeg brukte til dresskoden som var Met Gala Haute Couture. Denne kjolen har jeg ikke brukt siden 10.klasse-ballet, men må si jeg følte meg ganske fin igår altså, haha! Disse bildene var egentlig ganske mørke, men det er virkelig utrolig hva litt bra redigering kan gjøre. Vil dere se et innlegg om hvordan jeg redigerer bildene mine? Jeg redigerer selvfølgelig bare lyset, noe som gjør bildene mye mer spennende og mye mer inspirerende.

I kveld er det duket for jentekveld med 6 venninner, så nå gleder jeg meg masse! Jeg skal først få rydda og vaska litt før jeg skal pynte og gjøre det litt fint til en forhåpentligvis sommerlig og morsom kveld. Håper dere også får en fin lørdag♥

Hva synes du om gårsdagens antrekk?

11 kommentarer

Siste innlegg