BILDEDRYSS FRA JENTEKVELD!

GIRLS NIIIGHT! Yesss, som nevnt tidligere var det duket for jentekveld på lørdag og jentene ovenfor var med på å gjøre det til en morsom og koselig kveld♥ Vi tok enormt mange bilder sammen, mange kaotiske, noen fine og nesten alle med et stort smil!

Egentlig skulle vi være åtte jenter, men to av dem kunne plutselig ikke komme, så da ble vi seks. To av dem klarte faktisk å komme tidsnok, mens resten kom over en time forseint, haha! Sånn er det – det verste var å vente med å spise ettersom alle var supergira på mat, og spesielt Ingeborg sin focaccia dere kan se nedenfor.

Her tok jeg pyntingen fullt ut med partyhatter, rosa papptallerkener og sommerlige servietter. Hawaii-halskjede og drikkeholdere i ulike figurer!

Et lite tips om du skal ha fest ute er å kjøpe et lite basseng gjestene kan ha drikke i. Fyll det opp med vann og isbiter og sett det gjerne i skyggen, superkult!

Se på alle disse herlige smilene!

Utover kvelden fant vi frem vi godteri og snacks, og Katrine hadde tatt med seg et nytt spill: Politisk Ukorrekt med bilder! Det var skikkelig morsomt, hvertfall en liten stund og når man fant de perfekte beskrivelsene til kortet. Anbefales hvertfall om du liker Politisk Ukorrekt.

Jeg synes det er helt utrolig å se på disse fine menneskene som jeg har blitt kjent med de de siste årene. Før hadde jeg min lille jentegjeng, som jeg fortsatt har og er veldig glad i, men de siste fire-fem årene har vennskapskretsen min bare vokst og vokst og jeg har blitt kjent med så mange fine folk! Hvis du føler deg litt ensom kan det plutselig snu, husk det♥

Hva har du gjort i helga?

1 kommentar

Siste innlegg