13 ÅRS SKOLEGANG

I kveld har jeg vært på avslutningsseremoni på skolen. Selvfølgelig med de samme kjedelige talene som alltid, men veldig koselig å få sagt ordentlig hadet til folk. Jeg angrer virkelig ikke på at jeg tok ett år påbygg etter lærlingstida, selv om jeg så og si ikke har interessert meg for noe av det vi har hatt om, haha! Sykt rart er det hvertfall at jeg nå ikke skal sitte med venninnene mine i pausene, spise lunsj og snakke om alt mulig.

Det må være lov å rope et lite hurra for 13 års skolegang gjennomført + 2 års lærling som barne- og ungdomsarbeider. Altså, det er så sykt hvor fort tiden går og hvor mye man vokser og forander seg på disse årene. Nå er liksom det “grunnleggende” gjort, og selv om jeg ikke aner om jeg noen gang havner på skolebenken igjen, kan jeg hvertfall si meg ferdig med skole for nå.

Til høsten skal jeg søke jobber i klesbutikker. Jeg har jo ingen erfaring innenfor det, men det er det eneste jeg føler at jeg kanskje vil nå. Jeg tror det hadde passet for meg, hvertfall for en liten stund, så nå er det bare å fikse søknad og CV og komme igang med søkingen etter litt sommerferie♥

Hva har dere gjort ikveld?

15 kommentarer

Siste innlegg