10 TING JEG SKAL I JULI!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BADE PÅ DRAMMENSBADET
Jeg og ei venninne har hatt en tradisjon i noen år nå med å dra på drammensbadet hver sommer. Hver gang bruker vi også hundre år på å tørre å hoppe fra 3-metern, haha!

GÅ TURER
Det å gå turer er egentlig noe jeg synes er veldig koselig, og sommeren er jo den perfekte årstiden å gjøre det på. Nå var jeg på tur forrige tirsdag og tror det blir enda en i morgen♥

RYDDE I MAMMAS KLESSKAP
Dette er egentlig veldig trist, men jeg må nesten få ryddet i mammas klesskap. Ta vare på det jeg vil ha og det som betyr noe og kaste unna andre ting. (Da får jeg også mer klesplass, og det kan jeg ikke si nei til, hehe).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HARRYTUR TIL SVERIGE
Yess, denne skal jeg og noen venner få til neste uke – for det jo til, ikke sant? Litt alkohol og litt godteri, da er sommeren komplett, haha!

HYTTETUR
Hyttetur i slutten av juli for 3.året på rad med tre av mine beste venninner gleder jeg meg masse til, det pleier alltid å være moro 😀

HA SOMMERFEST
Nå er det ikke lenge til jeg skal ha sommerfest, og det håper jeg selvfølgelig blir en suksess – da blir det sommerdekorasjoner og masse fine venner♥

DRA PÅ SPA
Til bursdagen min for snart ett år siden fikk jeg et gavekort på holmen fjordhotell hvor de også har spa, så det skal jeg få brukt med Lars nå i juli.

PIKNIK
Jeg har skikkelig lyst til å få til en liten piknik på Asker Museum. Så lenge allergier og sånt ikke tar helt overhånd så burde det bli koselig, hihi!

SKRIVE SØKNAD OG CV
Nå som jeg skal søke jobb til høsten er det på tide å komme igang med en søknad og en CV. Om jeg får gjort det nå i juli eller bare skyver det fram til august får vi se på, men jeg bør hvertfall starte med det.

SE MAMMA MIA 2
Bare meg som er gira på den filmen eller? Jeg glder meg skikkelig mye til å se den, og håper jeg får gjort det nå i juli 😀

Skal dere noe spesielt i juli? 😀

4 kommentarer

Siste innlegg