ORANGE FLOWER DRESS

Det er mandag, det er mandag, det er tida hvor vi får en ny start… Eller noe, haha, neida, god kveld og håper mandagen deres har vært fin til nå!♥ Forrige uke var stort sett ganske fin for meg, men samtidig følte jeg meg ganske tom og tankefull på samme tid inni meg. Jeg aner egentlig ikke hvorfor, men jeg håper jeg kan klare å leve litt mer her og nå og føle på ting denne uka, for det er så slitsomt å føle seg “fanget” i sitt eget hodet og i sine egne tanker.

På lørdag tok jeg og Lars turen til Asker Museum for å ta litt bilder. Jeg har fått noen klær fra Pernille Fristad som eier designermerket Kepaza, og måtte derfor få tatt noen bilder av de superlekre klærne♥ Jeg gleder meg masse til å vise dere de utover uka! Ihvertfall hadde jeg med meg tre forskjellige antrekk og skiftet rett og slett bare i bilen som vi parkerte rett utenfor, haha! Det tok oss litt over en time, men gøy, og ekstra moro når Lars tar så fine bilder 😀 Her kan dere altså se lørdagens sommerfest-antrekk.

KJOLE FRA BIK BOK, HER   //   ØREDOBBER FRA GINA TRICOT, HER

Jeg ble hvertfall megafornøyd med disse bildene, og ikke minst er jeg veldig glad for at jeg kjøpte denne kjolen! Den kostet egentlig 349kr på Bik Bok, men er på salg nå til 175kr. Såå behagelig, sommerlig og fiin! For å gjøre det litt mer festvennlig la jeg også på dette “beltet” som jeg tror også kan brukes som en choker. Statement earrings slår jo heller aldri feil, og disse skoene er faktisk mine favoritthæler, så digge å gå i og råfine♥

6 kommentarer

Siste innlegg