15-minutters trening på morgenen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei’jaaa, da var dagen igang og jeg sov litt lenger enn jeg egentlig hadde planlagt. Jaja, deilig å få sovet ut etter å ha følt meg megasliten både på søndag og i går. Da jeg la meg i natt fikk jeg plutselig en idé om å ha ei litta treningsøkt med en gang jeg stod opp i dag. Derfor søkte jeg opp noen videoer på youtube for å se om jeg fant noen jeg likte.

Jeg kom med en gang over denne videoen, som gikk på mage og kondisjon. Ganske enkle og varierte øvelser, men også tungt og intenst når man nettopp har stått opp. Jeg følte hvertfall at jeg fikk en liten kick-start på morgenen! Selvfølgelig kommer jeg ikke til å gjøre dette hver dag, men det er jo en super ting å gjøre innimellom 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så da jeg stod opp tok jeg meg en 15-minutters treningsøkt, tok meg en dusj og har nå fått i meg litt frokost! Nå tenker jeg egentlig bare å redigere litt bilder jeg tok på lørdagen med Kepaza-klærne og slappe av før jeg skal gå tur og bade med noen venner ikveld♥ I morgen skal jeg på drammensbadet, så det blir mye bading fremover, men jeg skal virkelig ikke klage på det i dette været!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Virket dette som noe du kan gjøre på morgenen? 😀

2 kommentarer

Siste innlegg