7 HØSTTRENDER JEG GLEDER MEG TIL!

Reklame | Annonselinker Nelly

Okei dere jeg vet det fortsatt er 1 måned til første høstmåned, men jeg synes det er veldig morsomt å se på hva det kommer mye av i butikken fremover, og nedenfor kan dere se sju av dem. Dette er de trendene jeg har lest om som jeg gleder meg mest til. Jeg må bare understreke at jeg overhodet ikke mener at folk følge trender – gå for all deg i hva du selv vil(!), men jeg synes dette med trender er morsomt å følge med på 😀 Alt nedenfor er funnet på Nelly.com hvor de nå allerede har fått inn masse høsttrender♥

Pels i alle former følger trenden i år også, og herregud jeg har så lyst på 1, 4 og 5 ovenfor!!! Sneakersene dine kan gjerne ha litt pels de også, sammen med andre tilbehør.

1   –   2   –     –   4   –   5    –   6   –   7   –   8

Heavy Sneakers har vi allerede sett masse av, og selv om jeg ennå ikke eier et par, så må jeg nok skaffe meg ett innen høsten. Se så syyykt kule da!♥

1   –   2   –     –   4   –   5    –   6   –   7

Denim går aldri av moten og denim on denim-trenden fortsetter inn i høsten! Jeg elsker hvertfall denim og så lenge det blir litt kjøligere er jeg klar for å finne det frem igjen.

1   –   2   –   3   –   4   –   5    –   6 

Strikkegensere slår aldri feil på høsten og i år er det farget strikk som står på trendlista. Altså se for dere nr.4 på hyttetur da – perfekt!

1   –   2   –   3   –   4   –   5    –   6 

Store ermer og skulderputer er jo så fint om man finner det rette klesplagget! Jeg gleder meg hvertfall til mer av dette i butikken♥

1   –   2   –   3   –   4   –   5    –   6

Glen Plaid og generelt ruter sies å bli en stor trend i høst. Vi har jo allerede sett det lenge på bukser, men nå skal det visstnok også bli trendy på alt annet.

  –   2   –     –   4   –   5    –   6   –   7   –   8

Et annet mønster vi forhåpentligvis ser mye av i høst er blomster! Dette er jo en typisk vår-/sommertrend, men i år skal vi lyse opp høsten og vinteren med det!

1   –   2   –   3   –   4   –   5    –   6

Hvilken trend gleder du deg mest til? 😀

Siste innlegg