MIN HELG: Findings, Sommerfest & SPA

Hei hei alle sammen! Da var helgen over og for mange er det skolestart og alt mulig i dag. For min del går jeg inn i min 10. “sommerferie”uke. Man kan vel nå begynne å kalle seg arbeidsløs, selv om jeg fortsatt jobber på SATS og i dag skal begynne på CV og søknad. Dette er første gang i livet mitt at jeg ikke aner hvordan høsten vil bli eller hva jeg ender opp med å gjøre. Jeg skal nå søke jobb i klesbutikk og krysse fingrene for at jeg får noe ganske fort så jeg ikke går hjemme alt for lenge uten å gjøre noe. Inntil videre nyter jeg hvertfall livet og denne helgen har vært fantastisk!

FREDAG → FINDINGS FESTIVAL 2018

Fredagen var det klart for årets Findings Festival. Jeg hadde aldri vært der før og hadde ordnet meg dagspass sammen med Lars og to kompiser. Jeg begynte selvfølgelig å fikse meg nesten rett etter frokost, for som dere kanskje ser tok jeg festivallooken på alvor, haha! Fysøren jeg ble fornøyd, selv om det var litt irriterende å nesten ikke kunne røre på panna og være redd for at den pynten skulle falle av.

Festivalen var hvertfall bra, og vi koste oss med bra musikk og dansing. Siste artisten som spilte på fredag var Tiësto, men da måtte Lars og jeg bare rømme fordi vi holdt på å bli most igjel, haha! Huff, vi stod midt i mens folk dyttet og sparket og hoppet som gærninger, noe vi virkelig ikke orket, så vi satte oss heller på tribunen før vi bestemte oss for å bare stikke. Da møtte vi plutselig på broren til Lars og noen andre venner, så da ble vi med dem og drakk litt mer før vi tilslutt kom oss hjemover. Det var hvertfall en veldig fin festivalfredag med masse fine folk, selvom jeg tror jeg kommer til å sjekke ut noen andre festivaler neste år.

LØRDAG → SOMMERFEST MED SATS

Da jeg våknet på lørdag merket jeg virkelig at jeg var sliten fra gårsdagens festligheter, men ettersom jeg skulle på sommerfest med jobben var det bare å komme seg opp og fikse seg igjen til enda mer fest. Rundt klokka sju var det klart for vors før vi skulle ned på SATS for å ha sommerfesten våres der. Det ble faktisk en skikkelig bra kveld der også. Jeg jobber jo med så mange herlige folk der, så det kunne ikke slå feil♥

Vi hadde konkurranser, stolleken (som jeg forresten vant og er veldig stolt over, haha) og dro en tur ut på byen til slutt. Jeg elsker jo egentlig å danse ute på byen, men denne gangen ble det bare til at jeg og to andre satte oss ned for å snakke, men det var også veldig koselig så jeg er storfornøyd!

SØNDAG → SPA OG MASSASJE

Åååh, det er lenge siden det har vært vanskelig å stå opp som igår, herregud… Jeg er så og si aldri fyllesyk, så for meg er det ganske “spesielt” når jeg først blir det. Heldigvis var det ikke heeelt ille, så jeg kom meg til slutt opp og fikk tatt toget inn til Asker etterosm jeg og Lars skulle på SPA og få massasje på Holmen Fjordhotell. Jeg fikk nemlig et gavekort ifjor som gikk ut denne helga, så da måtte vi bare dra. Det var deilig med massasje, selv om jeg ikke ville betalt 600kr for det igjen. Vi hadde også med oss dagspakke så vi kunne bruke boblebadet og bassenget, så det var absolutt veldig deilig og avslappende♥

Hvordan var deres helg?

3 kommentarer
  1. Åh, elsker antrekkene!! Og lykke til med jobbsøking!
   Min helg var koselig, var på en liten fest med noen fra “gjengen” for siste gang før alle flytter rundt om i landet.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg