Et siste offisielt farvel med mamma

Det er fredag, det er fredag, det er tida hvor vi får en fridag… Aahyeah! Eller, for min del har jeg jo fortsatt ferie, men det er alltid deilig med helg allikevel. Uansett; det er fredag, og idag har jeg og noen andre i familien vært med på urnenedsettelsen til mamma – et siste offisielt farvel. Mamma elsket forresten sangen “Fredag” av Jaa9 og Onklp, så den må jo spilles.

Denne dagen trodde jeg egentlig skulle bli ganske trist, men det har faktisk vært en veldig fin dag, og av en eller annen grunn føler jeg ikke noe behov for å sørge akkurat idag.

For min del var jeg ikke avhengig av akkurat denne urnenedsettelsen, men det var helt greit å være med på. Veldig rart å se en gravstein med mammas navn på selv om jeg er så overtroisk at jeg ikke på noen måte mener at hun ligger der. Noe som dog var veldig frustrerende var at vi ba om gullskrift ovenfor svart på vår lysegrå stein, selv om de som jobbet med dette mente at gullskrift ville bli utydelig. Etter litt diskusjon kom vi hvertfall frem til at vi ville ha gullskrift, fordi mamma elsket gull – på tross av at det ble utydelig. Da pappa kom til gravstedet igår hadde de allikevel valgt svart ovenfor gull, så vi ble ganske frustrerte begge to… Nå skal de hvertfall få fiksa opp i det, for det er jo trossalt vårt valg.

I morgen er det hvertfall klart for bursdagsfest for ei venninne og meg, så jeg gleder meg masse og må både vaske og pynte her til det! Bursdagsfeiringen min i fjor var helt ærlig litt dramatisk og ble ikke som jeg ønsket, så jeg håper virkelig i år at jeg får en fin bursdag, for det føler jeg helt ærlig at jeg fortjener, haha♥

Hvordan har deres fredag vært?

7 kommentarer

Siste innlegg