OUTFIT: Birthday Dinner

God kveld! Her kan dere se gårsdagens bursdagsantrekk som jeg brukte da vi var ute og spiste. Jeg brukte faktisk samme jakke og topp dagen mamma døde, og skjørtet er også fra hennes garderobe. Litt spesielt, litt tilfeldig, men også litt symbolsk. Dette var jo min første bursdag uten mamma og det er klart jeg savnet henne masse igår, men jeg er sikker på at hun var med meg hele dagen selv om jeg ikke merket det. Jeg husker at mamma alltid satte pris på kakene jeg bakte, nesten alltid hadde kjøpt en spesiell gave fra henne til meg og skrev “Gratulerer med dagen!” på baderomsspeilet med leppestift. Huff, det er både koselig og trist å se tilbake på, men herregud hun var god!

Jeg fikk også masse fine gaver igår: pulsklokke fra Garmin, mummimugge og mummitallerkener, skrivebok og to superfine penner, sjokolade, i tillegg til litt smågaver fra noen av de som overrasket meg på middagen igår! Jeg merker jo at det blir færre og færre bursdagsønsker for hvert år, men jeg blir jo superglad nesten uansett hva jeg får. For min del betyr det selvfølgelig enda mer at folk viser at de bryr seg, og det tror jeg de aller fleste kjenner på – selvom det også er superkoselig med litt gaver også!

Dagen i dag har gått litt i ett, men akkurat nå har jeg nettopp kost meg med enda mer kaker da farmor og tante kom på besøk. Veldig koselig med litt hjelp til å spise opp kakene, haha! Jeg har hvertfall hatt en veldig fin tirsdag selv om den har vært litt travel, men imorra skal jeg heldigvis slappe av♥

Hvordan har dagen deres vært?

6 kommentarer

Siste innlegg