OUTFIT: Pink Wall

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Goood kveld og god søndag! For en typisk lat søndag. Altså, Lars og jeg sov helt til halv ett og kom oss ikke ned for å spise “frokost” før litt over ett. Vi var visstnok ikke i seng før halv fire da, ettersom vi var på noe som i utgangspunktet skulle være en filmkveld hos Katrine. Vi prøver nemlig å få til å se alle Harry Potter-filmene igjen, men så skravlete som vi er så funker det dårlig. Den andre filmen vi så fikk jeg knapt sett noe av fordi vi bare tulla. Stakkars Lars holdt nok på å klikke på oss flere ganger, haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går møtte jeg ei god venninne i Oslo. Vi møttes på National før vi tok turen til Bogstadveien hvor det tydeligvis var marked med masse tilbud. Vi gikk altså nedover hele gata og kikket litt rundt. Jeg fant meg noen godbiter inne på Monki og H&M før vi tok t-banen til Oslo S for å dra på Talor&Jørgen for å kjøpe donuts. Det var de selvfølgelig utsolgt for, så turen gikk videre bortover mot Karl Johans Gate hvor jeg også fant superfint gavepapir og et par kort på Lagerhaus – det er så mye fint der!

Etter dette holdt vi begge på å sulte igjel, så vi kjøpte oss et par cheeseburgere og litt fries på MAX, før vi avsluttet turen vår inne på den nye ZARA-butikken. Wow, det var skikkelig stort og fint der! Fant meg selvfølgelig litt fint der også, så følg meg på instagram: @vildesinspiration for å se helgens innkjøp på my story!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan var deres lørdag?

1 kommentar
  1. Koselig lørdag 🙂
   Vi hadde filmdag siden været var så dårlig .
   Har forresten ukens spørsmål på bloggen , still meg gjerne noen spørsmål , det hadde vært hyggelig

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg