OUTFIT: 80’s Vibes

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bare meg som får litt sånn 80’s vibes av dette antrekket? Denim-jakke, rosa, scrunchie (riktignok en svart, kjedelig en, men…) og litt sånn løse bukser. Jeg må hvertfall innrømme at jeg liker 80-tallsstilen litt (ikke alt selvfølgelig, men noe), og er det noe jeg gjerne skulle tatt tilbake fra den tiden så er det masse farger både på klær og sminke. Scrunchie og rumpetaske har riktignok kommet inn igjen og denim-jakka gikk vel aldri ut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JAKKE – New Yorker  //  BUKSE – Rebelliousfashion (HER)  //  SKO – Adidas

Woopwoop, hva synes dere forresten om mine nye bukser? Er vel litt smak og behag, men jeg elsker dem hvertfall! Jeg kom over de forrige uke på en utenlandsk side kalt Rebellious Fashion, og nå koster den i underkant av 200kr. Det tok i tillegg kun én uke før de kom i postkassa mi, så dette er absolutt en side jeg kommer til å bestille fra igjen♥

Uansett; tidligere i uka fikk jeg spørsmål av ei venninne om å være med å gå til byen for å kjøpe donuts. Så i går gikk vi 4km ned til Drammen for å kjøpe oss de gigantiske donutsene de har på Hawker Street Food på Magasinet. Jeg kjøpte i tillegg en browniebolle, som er bolle og brownie tvinnet sammen som en kanelbolle, toppet med sjokolade. Herreguuud, den smakte helt amaazing! Anbefales virkelig om du vil kose deg litt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva er din mening om 80-tallsstil?

8 kommentarer

Siste innlegg