Lansering av Mira Craigs kleskolleksjon

Reklame | (Invitert)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som jeg kort nevnte i forrige innlegg var jeg altså på Mira Craigs kleskolleksjonslansering på Grand Hotel på mandag! Merket heter MIRA MIRA og kolleksjonen har fått navnet SkyFashion og har klær både til kvinner og menn. Arrangementet fant sted i Rococco-salen – helt nydelig lokale med andre ord, herreguuud! Det var flere (inkludert meg selv) som sa “Her skal jeg gifte meg!”. Haha, vet ikke om jeg faktisk ville gjort det, men det var hvertfall slående vakkert der inne og jeg kan absolutt se for meg et bryllup der.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det ble både servert små drinker og fingermat og de to første timene gikk bare til å mingle rundt, ta litt bilder og kose seg med gjengen dere ser ovenfor fra INSP + noen til! Litt utover kvelden ble det filmvisning av kolleksjonen som nesten kunne minne litt om små musikkvideoer hvor Mira Craig selvfølgelig stod for musikken i bakgrunnen. Etter dette var det et lite moteshow hvor litt av kolleksjonen ble vist fram. Ved hjelp av gliselåser på klærne var det massevis av muligheter å style antrekkene på, noe som er superkult og gjør disse klærne enda mer unike enn de er fra før av.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Det må også nevnes at toalettet var like stylet og fint som resten av hotellet, hallo, sjekk denne sofaen da!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg