Dagens antrekk på tusenfryd!

Hei!

Idag dro jeg på tusenfryd for første gang med noen venninner! Har ikke dratt dit før, ettersom ingen i familien liker karuseller. Det var i hvert fall utrolig gøy, jeg elsket berg- og dalbanen i tre, og Thors Hammer gikk også over forventningene mine! Mye latter og glede ble det i hvert fall! På veien hjem dro vi en tur innom Starbucks i Oslo, ettersom venninne mine elsker Starbucks, som alle andre. Dessverre liker jeg ikke kaffe, så Starbucks er ikke helt “det store” for meg. Nå sitter jeg hjemme og koser meg med en kanelbolle, og slapper av.

Dagens antrekk var en bluse fra Monki, og en blondeshorts fra Gina Tricot

Igår kjøpte jeg også noen scrapbook-ark, uten at jeg egentlig aner hvorfor, ettersom jeg ikke er så veldig interessert i sånn, eller kreativ i det hele tatt. Noen som har noen tips til hva jeg kan gjøre med de? 

Zoo i Danmark

Så langt har denne sommerferien vært fantstisk! Har vært en tur i Danmark med familien min, der vi også valgte å dra til en dyrepark som ligger i Aalborg. Det var selvfølgelig fullt av dyr, i tillegg til at de hadde en oppstilling med dinosaurer rundt i parken. Jeg må helt ærlig si at Kristiansand Dyrepark selvfølgelig er bedre, men det var også veldig koselig i Aalborg Zoo. Hvis dere er en tur i Danmark kan jeg anbefale å ta en tur til Aalborg Zoo!

Sjimpansene hadde fått et nytt familiemedlem i fjor høst, hehe!

Møter du denne i skogen vil det kanskje bli det siste du gjør.

Elefantene spiste gulrøtter og drakk vann med snabelen.

Er det bare jeg som syntes zebraer er utrolig fine?

Mønsteret til sjiraffene er utrolige!

Disse keisertamarinene syntes jeg var utrolig festlige! 

Tigeren var så trøtt, atte.

Flamingoer er så fine! Skulle gjerne hatt en sånn hjemme, hehe.

Følte meg som en slags japansk turist som tok bilder av alt mulig, haha!

 

Har dere noen gang vært i Aalborg Zoo, eller en annen dyrepark? Hva har dere gjort i sommerferien hittil? 

Jentekveld!

Hei!

Idag har jeg og 5 venninner hatt jentekveld! Først bestemte vi oss for å lage litt taco, ettersom vi var litt sultne. Etter det har vi bare snakket, tatt litt bilder, og i tillegg sett på bilder som var tatt av oss for 1-3 år siden! Merkelig hvor fort man forandrer seg. Nå er i hvert fall jeg og 3 andre venninner klare til å sove.

Her kommer noen bilder fra vår mini-photoshoot.

Bluse fra Gina Tricot

Skjørt fra BIKBOK

Øredobber fra H&M

De to nederste armbåndene fikk jeg fra min bestevenn (bildet nedenfor). Jeg ELSKER de! Det øverste kjøpte jeg på taxfree.

Hva gjorde dere denne helga? 

Oppskrift på cake pops!

Igår bestemte jeg og ei venninne oss for å lage cake-pops! Vi ville gjøre det på den enkleste måten, og tro det eller ei, de ble fantastisk gode! Men for min del holder det å spise èn, de er utrolig kvalmende, samtidig som de er himmelske! 

Dette trenger du, hvis du vil lage det like enkelt som vi gjorde:

– En pakke med sjokoladekake ferdigmix (vi brukte TORO langpanne)

– 1-2 pakker med sjokoladeglasur (vi brukte TORO)

– Cake pops pinner/lollipop sticks, evt. grillspyd. Jeg kjøpte hvite lollipops sticks på Traktøren Kjøkkenutstyr.

– Vanlig melkesjokolade/hvit kokesjokolade/vanlig kokesjokolade (for så vidt hvilken som helst sjokolade du skulle ønske å smelte)

– Strøssel, f.eks: non stop, daim, hjertestrøssel, flerfarget osv.

 

Slik gjør du:

Først begynner du med lage sjokoladekakerøren. Mens den står i ovnen kan du gjøre klar sjokoladeglasuren. Når sjokoladekaken er ferdig, lar du den kjøle seg ned litt. Når den er blitt så kald at du klarer å ta i den, kan du begynne å dra av biter, for å smuldre det i en bolle. Mens du smuldrer sjokoladekaka i en bolle, tar du oppi litt og litt sjokoladeglasur og rører inn. Du kan enten bruke en skje, eller noe annet, for å røre det sammen, eller rett og slett bare bruke hendene dine. Når du føler at du har laget det til en fast deig, som dette…: (beklager dårlig bildekvalitet)

…kan du legge den i kjøleskapet i ca. 10 min bare for å gjøre den enda litt fastere. Etter ca. 10min tar du bollen ut, og lager så mange kuler det går ut av deigen, ca. så store som en sprettball, og legger de på et stekebrett. Som dette:

Når du har gjort dette, legger du de igjen i kjøleskapet i 10-15min, for å gjøre disse litt fastere. Mens de står i kjøleskapet kan du begynne å smelte sjokolade i et vannbad. Jeg anbefaler hvit sjokolade og melkesjokolade! Finn frem pinnene du bruker, og ta ut kulene fra kjøleskapet. Dypp så pinnen ca. 1-2cm ned i den smeltede sjokoladen, og stikk den inn i kula. Dette brukes som limet for å få pinnen og kula til å sitte sammen. Etter at du har gjort dette på ALLE kulene, settes de igjen inn i kjøleskapet, for at sjokoladen skal stivne til kulen. Dette kan ta litt tid, men bare prøv deg frem til neste steg.

Neste steg er nemlig den morsomte jobben! Sett frem strøssel i forskjellige boller, som dette:

Det du gjør her er å dyppe kulen ned i den smeltede sjokoladen, for å dekke hele kula med sjokolade. Med en gang du har gjort dette tar du på strøssel du har valgt ut selv. Etter du har gjort dette må du enten sette kula ned igjen på stekebrettet (som jeg har gjort. Men da blir det flate øverst), eller bruke noe å sette pinnene i. F.eks fylle et glass med salt/sukker, eller hvis du har isopor kan du bare stikke dem ned i dem. Etter du har gjort dette med alle kulene er det bare å sette de kaldt igjen, for at sjokolade skal stivne. Dette ble mitt resultat: 

Server gjerne i bursdager, ta med på jentekvelder eller bare lag de for å kose deg! 

Moren min var så kreativ at hun satte dem i disse etter de hadde stivnet!

Var det noe du ikke skjønte, bare spør i kommentarfeltet! 

Har du laget cake pops før? Hvordan ble de, og gjorde du noe annerledes? Fortell i kommentarfeltet!

16km-tur!

Hei!

Igår dro jeg og ei venninne ut for å jogge. Egentlig hadde vi kun planlagt rundt 5-10km, men etter at vi ble så utrolig nysgjerrige på hvor veiene førte hen, endte vi opp med 16km tur-retur. Det var en utrolig utsikt på toppen, og det var deilig å tenke at vi hadde jogget så langt! Jeg må innrømme at det ble en del gåing tilbake, men det var utrolig koselig. Ettersom vi dro så sent (rundt 21:00), kom vi ikke hjem igjen før rundt halv 12! Hehe, jeg tror vi bude dra litt tidligere neste gang. Lysene sto heller ikke på, så det ble ganske mørkt mot slutten. 

Her er noen bilder fra da vi var kommet på toppen: 

Stolt altså! Haha. 

Har dere gått noen langturer i sommer? 

Ny, fresh blogg!

Hei!

Dette er min første seriøse blogg, og mitt første innlegg. Hvis du er interessert i å følge med på en blogg der du kan få inspirasjon til antrekk, er denne bloggen perfekt for deg! Hvis du tar en liten titt på denne bloggen dagene fremover, kan du finne ut om dette er en blogg du vil følge eller ikke. Dere kan også få lese litt om hverdagen min, oppskrifter på forskjellige ting, og diverse ting.

Kommer du til å følge med på bloggen min?