New items!

Hei alle lesere! Igår var jeg på senteret med moren min for å vise henne litt av ønskene mine til bursdagen min, som allerede er på tirsdag! I samme slengen fikk jeg også noe nytt, som jeg ble veldig fornøyd med! 

Smykke fra Glitter, 99,-

Skjerf fra Glitter, 99,-

Trenings t-skjorte fra XXL, 289,-

Endelig fikk jeg meg en ny trenings t-skjorte, blir utrolig lei av å gå i den samme om og om igjen, hehe! Nå har jeg nettopp spist en Omelett a la Vilde, og skal ta meg en dusj, før jeg legger meg og gjør meg klar til morgendagen.

 

Hva syntes dere?

Kjempegod etter-skolen-mat!

Da jeg kom hjem fra skolen idag bestemte jeg meg for å lage noen lapper! Dette er absolutt ikke det sunneste du kan spise, men det må være lov til å kose seg innimellom.

 

Dette trenger du:

2 egg

2 ss sukker

2 dl melk

Litt over 2 dl hvetemel

Litt under én ts bakepulver

 

Bland sammen egg og sukker, og bland deretter inn melken med hvetemel og bakepulver! Smelt smør i en stekepanne og lag små rundinger av røra. Nyt det med friske bær, syltetøy eller honning! 


(DU KAN FINNE EN SUNNERE VARIANT HER!)

Today’s outfit // sneak peak

Hei! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra elvefestivalen i Drammen. Det er helt utrolig hvor mye folk det er, og helt ærlig er det koselig, men det er litt lite å gjøre. Jeg og venninne mine mistet hverandre tre ganger, men vi fant tilbake igjen da, haha! Noen flere som var på elvefestivalen? 

Dette er da en sneak peak på festival-antrekket mitt. Hvis dere vil se hele får dere følge med imorgen!

Når jeg kom hjem var det laks på menyen, og er det noe jeg elsker, er det laks! Er jeg den eneste som forguder laks?

På torget kjøpte jeg også en crêpe, med nugatti og jordbær inni, det er jo virkelig kjempegodt, men mektig. 

 

Så, husk å følge med imorgen for å se hele dagens antrekk!

T.G.I.F

Thank God It’s Friday!

Endelig har fredagen kommet! Jeg har ventet hele uka på det, haha! Fredager er så deilige, bare sitte ned, slappe av og kose seg! Den første skoleuka har nok slitt meg ut litt, og det skal bli godt å sove så lenge jeg vil imorgen. For min del kommer jeg aldri til å bli vant til å stå opp tidlig. Det kommer nok til å bli vanskeligere og vanskeligere, hehe.

Fredager er alltid kos, og fredagskvelder er nok en av mine yndlingsting i hele verden! 

Først spiste jeg og familien litt pizza fra Pizzabakeren. Ettersom jeg nettopp hadde vært på trening var jeg supersulten, allikevel orket jeg så vidt 2 stykker. 

Har du lyst… har du lov

Nå skal jeg kose meg litt, og se på Harry Potter og Fangen fra Azkaban. Jupp, jeg er en Harry Potter-fan. Er ikke en stor fan, men jeg syntes virkelig filmene er utrolig bra!

Hva har dere gjort idag?

One Direction // This Is Us 1D 3D Movie

Hei!

Nå er det ikke lenge til dagen kommer hit til Norge. Dagen alle norske directioners gleder seg halvt igjel til! Nemlig 3D-filmen til One Direction. I dag er det kun 16 dager til jeg skal på kino, og jeg gleder meg som en liten unge! Allerede i går var det premiere i England, og mange så nok på 1D live fra den røde løperen. Det er veldig sikkert at jeg kommer til å gråte når filmen begynner, og jeg er ganske sikker på at jeg ikke er alene. This Is Us kommer til å handle om Harry, Liam, Louis, Niall og Zayn sine liv hittil fra deres deltagelse i X-factor! 

“ONE DIRECTION: THIS IS US” er et fengslende og nært innblikk i livet på turné for musikkfenomenet One Direction. Ispedd bilder og opptak fra livekonserter, forteller filmen den spesielle historien om Niall, Zayn, Liam, Harry og Louis sin reise til berømmelse. Fra deres snublende start i hjembyen, via konkurransen X-Factor, til å erobre verden og opptre på Londons berømte O2 Arena. Hør historien fra gutta selv og opplev gjennom deres egne øyne hvordan det er å være One Direction.

Det er altså dette det fortelles om filmen på KinoCity. Jeg blir aldri lei av traileren, og hvis du også har lyst til å se traileren, uansett om du har sett den før, kan du se den HER!

Gleder du deg!?