Ønsker meg nytt kamera!

Vi har vel alle vært i den fasen der vi ønsker å oppgradere noe. Jeg er i den fasen nå. På lørdag fikk jeg testet ut kameraet til venninnen min litt, og etter å være vant til mitt gamle, utslitte kamera ble jeg helt forelsket! Jeg har nemlig et så gammelt kamera som “Nikon D40”, mens venninnen min har det supre kamera “Canon EOS 600D”, aah, så herlige farger og alt! Selvfølgelig er ikke dette er proft kamera, men det er helt supert for amatører. Det som er så flott er at man kan gjøre slik at det ikke ser så amatørmessig ut allikevel! Nedenfor er et eksempel på hvor stor forskjell det er på disse to kameraene, og begge bildene er selvfølgelig 100% uredigerte!

Jeg håper virkelig dere ser hvor mye bedre det nederste bildet er, og hvor stor forskjell det er mellom disse bildene på lys, detaljer osv. 

Her er altså mesterverket, haha! Jeg har funnet det på lefdal, HER, og det er altså dette jeg vurderer å spare til. Du kan også se en video HER, som gjør meg enda mer lysten, hehe. Det var så fast grep, samtidig som, ja, dere har sikkert skjønt at jeg er helt forelsket!

Er det noen flere som har dette kameraet, eller har lyst på det?

Antrekksinspirasjon // HØST

Hei!

Ettersom jeg har høstferie nå bestemte jeg meg for å lage noen antrekk på Polyvore.com, for å få litt inspirasjon. Aah, det er så deilig med høstferie, og senere idag skal jeg trene i 2 timer! Deilig med langtrening noen ganger! Allikevel er det trist at høstferien er over om 1 uke, haha, klarer ikke legge fra meg at jeg vet at en uke går sinsykt fort!

Jeg skulle så ønske antrekkene nedenfor kunne bli mine! Skulle ønske det fantes en motefe som kom på døren din med gratis klær! Ville ikke det vært fantastisk?

 

Disse to antrekke er virkelig noe jeg kunne gått med, og alt er bare helt elsk i mine øyne! Hvis du også ønsker litt inspirasjon kan du selvfølgelig gå inn på polyvore.com, og trykke på “Create” øverst i midten for å sette sammen noen antrekk selv! 

Var det noen av antrekkene du likte?

Kvelden igår // bursdag!

God kveld!
Som sagt var jeg på bursdag til venninnen min igår, og det blir jo alltids en del bilder. Derfor tenkte jeg å vise dere noen av de fine bildene fra igår. Jeg brukte kameraet til venninnen min (CANON EOS 600D), og jeg bare elsker det i forhold til mitt. Vurderer å spare til det! Men, uansett, her er noen av bildene:

Her er det nydelige bursdagsbarnet♥ #sweet16

Alle er ikke like glad i å bli tatt bilde av…

Nydelig oreokake!

Aah, cupcakes er bare så fantastisk når man får dem til så fine! 

Som dere kanskje skjønner etter bildene av alle kakene, ble alle utrolig kvalme! Uten om de som var flinke og holdt seg unna å ta alt for mye.

(Se flere outfit-bilder HER!)

Så, hva syntes dere om alle bildene?

PS: Venninnene mine er ikke like uskyldige som de ser ut på bildene, haha!

Søndagsfrokost!

Hei alle sammen, og god søndag! 

Igår var jeg på bursdag hos venninnen min, noe som var kjempegøy og utrolig koselig! Jeg kommer til å poste outfit-bilder og bilder fra kvelden senere idag. Så, denne morgenen bestemte jeg meg for å prøve noe nytt til frokost! Jeg fant frem jordbæryoghurt, havregryn og cheerios, og i tillegg et eple.

Det var veldig godt, men samtidig veldig uvant å spise til frokost, ettersom jeg som regel tar meg ei brødskive, hehe! Prøv det ut, kanskje det blir en ny favoritt♥

Hva skal dere idag?

Hjemmelaget bursdagskort // DIY!

Hei!

Ettersom venninnen min hadde bursdag igår, så bestemte jeg meg for å lage et kort til henne! Jeg syntes det er mye mer personlig med hjemmelagde kort, så derfor fant jeg frem masse saker, og satt i gang! Bruk gjerne dette som er inspirasjon til hvordan akkurat du kan lage et hjemmelaget bursdagskort til en god venninne, eller et familiemedlem!

 

DETTE TRENGER DU:

Saks

Lim

Linjal 

Blyant

Bilder (du kan gjerne printe ut)

Ark (jeg kjøpte mine på søstrene grene)

Evt. teip

♥ (Jeg har gjort det utydelig over bildene ettersom jeg er usikker på om venninnen min vil at bildene skal syntes) ♥

Oppskrift på din favoritt EPLEkake!

Igår storkoste jeg meg med hjemmelaget eplekake og kakao med marshmallows og krem, NAM! Kanskje dere vil kose dere denne fredagskvelden, eller på lørdag, eller kanskje søndag, med en eplekake? Da er det bare å sette igang og følge oppskriften nedenfor! Jeg velger å skrive oppskriften selv også i tillegg, hvis det er vanskelig å lese på arket for noen. I tillegg DOBLET jeg også oppskriften nedenfor, så kaken ble ganske stor og tykk!

(doblet oppskrift):

DETTE TRENGER DU:

200g smør

4dl sukker

2 egg

8dl hvetemel

4ts bakepulver

3dl fløte eller melk

 

SETT OVNEN PÅ 180-200grader! Den skal egentlig så i ovnen i 45min, men min kunne godt kun stått i 35min, selv om den sto i 40min. Med oppskriften som ikke er doblet (den på bildet), kan du bruke en rund form, men med den som er doblet kan du bruke en rektangletformet form. 

 

Først begynner du med å smelte smør, og blande dette inn med sukker. Gjerne i en mixmaster hvis du vil gjøre det mindre tungvint. Bland så inn egget og rør dette i noen minutter. Til slutt rører du inn hvetemel og melk vekselvis.

Nå er det tid for å skrelle epler og skjære de i båter. Jeg brukte 4 epler, men fant ut at jeg godt kunne brukt 1-2 til! 

Da kan det jo også være genialt å bruke denne eplebåt-skjæreren!

Her har jeg heller ikke spart på sukkeret og kanelet som dere ser, hehe!

Resultatet ble veldig bra, men jeg kunne godt lagd den bedre. Har ikke lagd eplekake på flere år, så jeg husker ikke helt hvor mye epler det var lurt å ha osv. Men, bare prøv den, den er supergod så lenge du ikke svir bunnen slik som jeg gjorde! 

Skal du lage eplekake i nærmeste fremtid etter å ha sett denne oppskriften?

♥ LYKKE TIL! ♥

Oppskrift på havrepannekaker!

Hei alle sammen!

Igår fant jeg en oppskrift på havrepannekaker som virket perfekt som en litt god og sunn frokost! Jeg fant den på http://stina.blogg.no/, og jeg er ganske sikker på at flere av dere har sett disse sunne pannekakene flere steder! Jeg var veldig skeptisk, men bestemte meg for å prøve det ut, og det er jeg SUPERglad for nå! De var helt fantastiske, og spesielt når de var kjølt ned syntes jeg de var nydelige! Jeg valgte å ha på jordbærsyltetøy, noe som egentlig gjør det mer usunt, men hvis du ønsker å gjøre det sunnere kan du bruke cottage cheese. Moren min tok for eksempel cottage cheese og bringebærsyltetøy, og hun var superfornøyd! Prøv de ut, enten det er til frokost, lunsj, eller kanskje til kvelds! 

OPPSKRIFT:

3dl havregryn (jeg brukte lettkokte, men det kan være like godt med andre typer)

3 egg

Litt melk for å gjøre røren tynnere slik at det ikke bare smuldrer fra hverandre

0,5ts sukker

 

♥ BLAND ALT SAMMEN, OG STEK DE SOM LAPPER (SMÅ ELLER MELLOMSTORE PANNEKAKER) I EN STEKEPANNE MED SMØR ♥

BLANDINGEN GIR RUNDT 6-8 HAVREPANNEKAKER! 

Smuldrer de fra hverandre kan du tilsette et egg til! 🙂

Bon Appétit!

Redigeringskonkurranse // BLI MED DU OGSÅ

Hei!

Her om dagen kom jeg over en blogg kalt http://photoandeditor.blogg.no/, der det var en konkurranse hvor man skulle redigere et valgt bilde. Bloggeren som hun syntes har redigert bildet best, blir linket på bloggen hennes!

BILDET MAN SKULLE REDIGERE:

 

HVORDAN JEG VALGTE Å REDIGERE DET:

Så hvis DU også ønsker å være med på denne konkurransen, kan du trykke HER, og melde deg på!

Likte du måten jeg redigerte det på?