Den magiske neglelakkfjerner!

Jeg regner med at en del av dere har hørt om denne neglelakkfjerneren før, men for dere som ikke har det – her har vi det alle jenter vil ha! Denne neglelakkfjerneren kan du finne på KICKS, eller til kun 40kr på H&M. Den fungerer slik at du putter fingeren ned i boksen og surrer litt rundt med fingeren i boksen, og når du tar den opp igjen; VIPS så er neglelakken borte! På magisk vis kan du nå fjerne neglelakken mye enklere enn noen gang før har gjort. Du slipper å finne frem all den irriterende bomullen som setter seg fast over alt, og flaska som plutselig faller og søler ut all væsken. Jeg vil absolutt anbefale alle å prøve ut denne – mye enklere, og koster like mye, hvis ikke mindre, enn en flaske neglelakkfjerner+bomull. 

♥HVEM SKAL PRØVE UT DENNE?♥

Halloween is finally here!

Nå er halloween endelig her, og for alt jeg vet kommer det noen smårollinger på døra sei kveld. Twisten ligger ihvertfall klar i tilfelle, hehe. Nå har jeg tatt meg helg, ettersom jeg er har fri imorgen – deilig! Skal straks til venninnen min for å hjelpe henne med å lage cake pops, på grunn av at klassen hennes har halloweenfest imorgen 🙂 Håper hun blir fornøyd med resultatet! Nedenfor har jeg samlet en liten oppsummering av min halloween fra forrige helg.

OPPSKRIFT PÅ GRESSKARMUFFINS HER!

Har dere tenkt til å feire halloween?

Utplassering i barnehage

Hei!

Idag var det min første dag i barnehage. Jeg er utplassert i barnehage onsdager og torsdager 4 uker fremover, ettersom jeg går på helse og oppvekst på videregående. Igår var jeg ganske syk, orket nesten ikke gjøre noen ting, derfor var jeg litt redd for hvordan det skulle gå idag, men heldigvis gikk det veldig bra! Jeg elsker virkelig barn, og kom med barn fra 1-3års alderen. De er jo så utrolig søte – og det positive er at småbarn som regel er veldig snille! Det er noe som er så sjarmerende med barn, eller hva? De er så utrolig søte og positive – ingen problemer eller bekymringer. Jeg gleder meg ihvertfall til imorgen, og i tillegg har jeg fri på fredag! Lykkeuke 😀

Noen andre som har vært utplassert eller jobbet i barnehage før?

Halloween Makeup

I helgen hadde jeg som sagt en halloweenfest med venninnene mine, og ovenfor er altså bilder av hvordan jeg så ut. Det var ikke planlagt hvordan jeg skulle se ut, men ei venninne bare tok frem masse greier og begynte å gjøre noe – og du kan tro jeg ble lei etter 1 og en halv time! Hehe. Uansett; det som er brukt her er i hvert fall hvit ansiktsmaling, grå øyenskygge til skyggelegging i ansiktet (smoky eyeshadows fra H&M), eyeliner, blå øyenskygge, noe på øyenbryna, lipgloss og selvfølgelig mascara! Det ble ganske kult til slutt, eller hva? Da jeg tok det av igjen, fjernet jeg kun halve ansiktet først for å se hvordan det så ut:

Ganske sykt? Haha, jeg syntes jeg ligna litt på Kaptein Sabeltann til tider, haha! 

Hva syntes dere?

Magetopp om vinteren?

Jada, det går faktisk an å gå med magetopp om vinteren! Bare finn frem en (strikke)jakke/skjorte å ta over så er det helt perfekt! Selvfølgelig er det ikke noe galt i å gå med dette om vinteren, greia er bare at det kan bli litt kaldt. Samtidig er det også enklere å ta i bruk magetopper på vinteren, for da kan de som ikke er like tilfreds med kroppen ta noe varmt over, slik at de slipper å vise magen. Noen ganger merker man ikke en gang at man har på en magetopp, og da funker det jo like bra som om sommeren! Ta frem sommerklærne igjen, og gjør de varme!

Kos dere resten av denne mandagen! 

Trening og rockering!

Jeg følte virkelig at jeg måtte trene litt idag etter all spisingen denne helgen. Samtidig ble det plutselig for sent til å dra på treningsstudio, eller ta en joggetur ute. Derfor bestemte jeg meg for å søke opp en video på youtube for å se om dette kunne hjelpe meg noe. Der fant jeg en treningsvideo som varte i 45minutter. Her var det oppvarming, forskjellige øvelser som man holdt på med i 20 sekunder, hadde 10 sekunders pause, og gjentok dette 8 ganger med samme øvelsen. Helt ærlig likte jeg dette programmet ganske godt, og med musikk i bakgrunnen, eller noe å se på, på TVen, funket dette utrolig bra! Videoen har jeg lagt til nedenfor! Etter dette tok jeg meg også tid til å ta frem en rockering som veier rundt 1kg, tror jeg, som jeg fikk til jul for snart 3 år siden tror jeg. Denne har jeg ikke vært flink til å bruke, men liker å ta den frem fra tid til annen! Det skal sies at den gir smalere midje, og dette tror jeg også er sant så lenge man holder på over en tid. De første gangene jeg brukte den gjorde det så himla vondt at jeg trodde jeg skulle dø, fordi denne berører magemuskler man kanskje ikke bruker så mye hvis man ikke trener. Denne er absolutt til å anbefale og kan fåes i treningsbutikker! 

TRENINGVIDEOEN JEG BRUKTE:

 

Hvordan har deres søndag vært? 🙂

Kvelden igår // HALLOWEENPARTY

Igår hadde jeg en super halloweenkveld med 5 venninner. Alle kledde seg ut, uten om ei som spilte “dagens tenåringsjenter”, haha! Uansett var det utrolig koselig, og jeg fikk ihvertfall halloweenstemning av edderkoppene, ballongene og spindelvevene som var lagt ut på bordet – for ikke å snakke om godteriet og gresskarmuffinensene (oppskrift HER). Nedenfor kan du se litt bilder og få litt inspirasjon hvis du skal ha et eget halloweenparty! 

Dette er kjøttdeig med tortillachips og ost som er stekt i ovnen på 240grader. Kjempegodt!

Venninna mi ovenfor kledde seg ut som “bondejente” med stråhatt. Skummelt, eller hva?

Det ble brukt én og en halv time på denne sminken! Først begynte bestevenninna mi med hvit ansiktsmaling, så kom det ei annen venninne som fiksa resten. Jaja, ble sykt kult til slutt da! Viser flere bilder av dette senere 🙂

Hva syntes du om dekorasjonen? 

Skummelt gode gresskarmuffins! // OPPSKRIFT

Hei!

Nå som det nærmer seg halloween bestemte jeg meg for å prøve noe nytt. Nemlig lage gresskarmuffins! Jeg smakte det en gang i fjor hos venninnen min, og jeg bare elsket de! Den gangen var det moren til venninnen min som hadde laget dem, og faktisk er oppskriften nedenfor også hennes. Uansett håpet jeg på at de jeg laget kom til å bli like gode. Det smaker egentlig i grunn litt som krydderkake. Moren min var litt skeptisk fordi hun hadde smakt gresskarpai før, og det likte hun ikke i det hele tatt, men disse gresskarmuffinense elsket hun, hehe! Jeg anbefaler virkelig å prøve å lage disse. De gir halloweenstemning, og alle elsker dem!

DETTE DU TRENGER:

120 g romtemperert smør

1,50 dl brunt sukker

1,50 dl mørk sirup (funker fint med lys også!)

2 stk egg

225 g kokt gresskar

200 g hvetemel

1 ts bakepulver

0,5 ts salt

0,5 ts kanel

1 ts revet muskat (jeg kjøpte en muskatnøtt og rev den på et lite rivjern) 

50 g rosiner eller korinter (VALGFRITT)

Ovnen skal være på 200 grader, og muffinsene skal stekes på midterste rille i 12-15min.

 

JEG DOBLET OPPSKRIFTEN OG DA FIKK JEG 44 MUFFINS, MEN DET SIES AT 1 PORSJON GIR 14 MUFFINS.

 

Aller først begynner vi med å tilberede gresskaret. Det du gjør da, er at du først skjærer bort den øverste delen slik at det blir lettere å dele den i to.

 

Etter dette er det tid for å skjære den fra toppen og helt igjennom, slik at den blir to ca. like store deler. 

Finn så frem den største skjeen du finner, og begynn å ta bort det myke (kjernen) inni gresskaret. Dette kan du bare kaste i søppelkassa.

Etter du har fjernet alt det myke, kan du finne frem kniven igjen og skjære bort skallet på gresskaret. 

Når du har “skrelt” gresskaret skjærer du opp gresskaret i flere biter, og igjen til store terninger. Deretter legger du bitene i en kasserolle og fyller på vann så det dekker gresskarbitene. La dette stå å koke til gresskarbitene blir ganske myke. 

Når du føler de er så myke at de kan moses, heller du ut vannet og begynner å mose en og en terning med en gaffel. Dette slal brukes senere i selve røren.

Nå, eller i mellomtiden når gresskaret koker, kan vi begynne med selve røren. Begynn med å finne frem det romtempererte smøret, og rør dette sammen med det brune sukkeret til et lett og luftig røre.

Tilsett sirupen. Jeg brukte lys fordi det ikke var noe mørk i butikken, og dette endret ikke smaken.

Etter du har rørt inn sirupen kan du røre inn et og et egg!

Nå er det tid for å tilsette det moste/revede gresskaret. Dette kan se litt ekkelt ut når du rører det over lang tid.

Sikt så alt det tørre inn i røren (hvetemel, bakepulver, kanel, salt, revet muskat)

Husk å sikte det, slik at det blir en fin og luftig røre!

Finn frem muffinsformer (og evt. muffinsbrett) og fyll hver muffinsform litt over halvfullt. 

Ha de i ovnen i 12-15min, og test gjerne med en gaffel for å se om noe setter seg på den. Setter det seg ikke noe på den er de mest sannsynlig ferdig! 

GLASUR:

200 g kremost naturell

50 g romtemperert smør

75 g melis

0,5 ts vaniljesukker. 

(i tillegg tilsatte jeg litt sitron – smak deg frem!)

Nedenfor kan dere også se at jeg har kjevlet marsipan flat og lagt det som et lokk oppå muffinsene. Samtidig smeltet jeg sjokolade, og laget morsomme spindelvev av den. For å få marsipanen oransje brukte jeg oransje konditorfarge fra PANDURO (jeg tilsatte også konditorfargen i glasuren, men fargen ga ikke like mye effekt).  

Disse er virkelig helt herlige, og smaker fantastisk godt! Hvis du ønsker å ha et halloweenselskap vil disse være en klassiker å servere! Namnam! Håper det smaker – bon appétit!

Halloweensminke

Nå har jeg halloweenselskap med jentene mine. To venninner av meg hjalp meg med sminken, det tok faktisk én og en halv time! Hehe, jaja, det ble jo litt kult til slutt! Det kommer flere bilder senere, så følg med hvis dere vil få halloweeninspirasjon.

Hva syntes dere?

TESTING

<a href="/%20%20%20(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){%20%20%20(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new%20Date();a=s.createElement(o),%20%20%20m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)%20%20%20})(window,document,’script’,’/www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);%20%20%20%20ga(‘create’,%20’UA-45151294-1′,%20’blogg.no’);%20%20%20ga(‘send’,%20’pageview’);%20%20″>.