Forberedelse til jentekveld!

Heidere!!

Ja, nå er fredag her, endelig, og jeg er klar til en deilig helg! Igår trente jeg i 2 timer, 60min BodyStep og 60min BodyPump, ettersom jeg ikke har tid til å trene idag. Jeg skal nemlig ha en jentekveld med mine fem beste og vakreste venninner 🙂 Kan ikke huske sist vi hadde en jentekveld, og jeg gleder meg suupermasse! Vi skal spise, snakke og le, og jeg skal huske å ta bilder så dere kan se senere! For første gang på lenge har jeg faktisk sliti veldig med å finne ut hva jeg skal ha på meg, men tror jeg har kommet frem til noe 😀 

Nå fikser jeg litt, lager en spotify-spilleliste, skriver opp en lapp over hva pappa skal kjøpe i butikken, også er det bare å vente 😀 

Hva skal dere denne fredagen? 😀 

#hverdag #helg #jentekveld #tgif #fredag #friday

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

Ja, da var det endelig tid for å svare på spørsmålene mange var så snille og spurte om :)) Vil bare takke alle leserne mine og de fantastsike kommentarene jeg får, tuusen hjertelig takk! Hadde nesten glemt spørsmålene, før jeg kom på det igår og bestemte meg for å besvare de idag! Håper dere får noe ut av svarene jeg gir! Still gjerne flere spørsmål i kommentarfeltet hvis du lurer på noe.

Hva liker du best med deg selv?
– Jeg er en person som ofte kan like ting ved meg selv veldig godt, men ikke føle at andre liker noe ved meg. Hvis vi ser på hva jeg liker med utseende best må det nok være håret. Det er for det meste det jeg får komplimenter på, og jeg er ganske fornøyd med det selv, selv om jeg muligens burde fikse det litt snart 🙂 Det jeg liker best med personligheten min er at jeg har veldig vennlig, snill og omsorgsfull. Det er ikke ofte jeg plutselig braser ut med noe stygt eller blir sint, og det er noe jeg er glad for. Hadde jeg hatt en kort lunte ville den nok vært veldig kort, haha! 


Hvor finner du mote-inspirasjon fra?
– Det spørsmålet der er virkelig ikke lett å svare på, for jeg vet ikke. Jeg bruker for det meste å se på andre på gata, andre blogger, bli inspirert av instagram-kontoer og lookbook.nu. Samtidig er jo en av grunnene til at jeg ble interessert i mote pga. mamma, så hun er også en inspirasjon 🙂 


Hva fikk deg til å starte med bloggen?
– Først og fremst følte jeg at jeg var veldig glad i det å finne forskjellige outfits, og ville da starte med en slags moteblogg. Samtidig ville jeg også prøve ut det å blogge – hadde ikke regna med at jeg skulle like det så godt som jeg gjør nå, for jeg er faktisk blitt skikkelig glad i det 😀 Så jeg bestemte meg for å blogge om litt forskjellig etterhvert, og nå er jeg veldig glad for at jeg turte å lage meg en blogg (syntes det var utrolig skummelt i starten, hehe). 


Hva må til for at du skal besøke en blogg igjen?
– Det som må til er at jeg ser at bloggen har et ryddig og fint design, skriver spennende, og faktisk har en brukbar bildekvalitet. Ofte når folk legger ut bilder de kun tar med mobilen, med skurrete kvalitet osv. blir jeg ganske uinteressert med en gang, og kommer som regel ikke tilbake. Hvis noen har et design med knallgrønn bakgrunn og rød skrift kan jeg også bli veldig frustrert, og helt ærlig skjønner jeg ikke hva de har tenkt på med det designet, hehe! Så: en gjennomført blogg med bra design, bildekvalitet, interessante innlegg med noe som er spennende å lese! 

Har du noen gode bloggtips?
– Jeg har egentlig ikke så mange gode bloggtips, ettersom jeg ikke har så lang og mye erfaring, allikevel har jeg et par:
1: Ikke kopier fra andre med mindre du sier at du har blitt inspirert fra den og den bloggeren/personen. Noen ganger kan jeg se personer som blogger om nesten akkurat det samme, og jeg kan godt se at det er tatt fra en blogg jeg nettopp leste. Ingen liker en blogger som aldri kommer på egne ting!
2: En ting jeg ofte gjør er å blogge uten at jeg egentlig føler for det. Egentlig burde jeg ikke gjøre det, men jeg gjør det allikevel for å få opp leserantallet litt. Noen ganger hvis jeg for eksempel er dødssliten kan jeg ofte tvinge meg til å blogge, og det er egentlig ikke slik det bør være – så, ikke tving deg til å blogge, føl at du har noe å blogge om, og at du vil blogge! 

Leser du mange blogger fast?
– Jeg leser en del blogger, ja! Men de jeg kanskje liker best å følge med på er tattavkvinnene.blogg.no, voeblogg.no, stina.blogg.no og wa2wo.blogg.no. Disse er nok de jeg er mest opptatt av å lese, samtidig som jeg har mange bloggvenner på blogg.no som jeg liker godt!  

Har du god selvtillit?
– Jeg vil nok si at jeg har litt over middels selvtillit. Jeg er virkelig ikke den som snakker så mye sånn generelt, men jeg bryr meg veldig lite om hva andre mener også. Jeg kan godt le høyt med at noen ser på meg, uten å bry meg, jeg kan tørre å gå i det jeg vil, og jeg er ikke redd for så veldig mye. Allikevel er dette kun fordi jeg har hatt så fantastiske, støttende vennninner, og uten dem ville jeg aldri vært der jeg er idag 🙂 


Hvordan fikk du så langt hår?
– Det spør jeg meg selv om noen ganger også! Jeg aner virkelig ikke, jeg har bare spart, samtidig som det ligger litt i genene. Det eneste jeg gjør med håret er å vaske det med shampoo og balsam 2-3 ganger i uka. 


Hvor er genseren i headeren fra?

– Genseren i headeren er fra Gina Tricot. Jeg kjøpte den for 149kr, tror jeg, men det var i august ifjor, så jeg tviler på om du finner den, dessverre <3


Husker dette bildet så godt. Det var outfiten for 2.skoledag på VG1 – og sjekk det nyydelige været i bekgrunnen a! <3


Hva er dine fremtidsplaner, hvor ser du deg selv om 10år?

–  Dette er selvfølgelig et utrolig vanskelig spørsmål å svare på, men noe jeg ønsker er at jeg neste år på VG2 går barn og ungdom, og etter det 2 år i lærling. Etter det er jeg usikker på om jeg skal ta påbygg eller ikke, med mindre jeg vil ta opp noen fag på kvelden, mens jeg er i lærling. Men da er vi kun noen år fremover, og om 10 år er jeg 26-27 år (HELT SINSYKT Å TENKE PÅ). Innen den tid håper jeg på å ha funnet en jeg vil dele livet med, og at vi har flyttet ut – kanskje jeg har fått barn også, hvem vet, hehe! Sang er også noe jeg bryr meg veldig om, så jeg kommer til å jobbe hardt med det, melde meg på konkurranser osv. Går dette virkelig ikke min vei så får jeg bare ta det opp på fritiden 🙂 

Det var alle spørsmålene, og nok en gang: tusen takk for de flotte spørsmålene dere stilte 😀
Jeg har også et spørsmål til dere: Er det noe dere vil lese om på bloggen, noe dere vil ha mer av, eller savner? 🙂

#spørsmål #hverdag #blogg

 

Fylte paprikaer!

Halluuuen, og god ettermiddag til dere <3

Da har jeg kommet hjem fra første dag i praksis på eldrehjem. Kan ikke si at jeg gleder meg sånn kjempemye, spesielt ettersom jeg ikke gjorde noen ting idag. Får se om det blir litt bedre igjen de neste gangene. Skal være der onsdager og torsdager fire uker fremover, akkurat som jeg var ifjor, bare i barnehage 🙂 Jeg er uansett sikker på at jeg vil jobbe i barnehage, og ikke eldrehjem, men greit å få litt erfaring innenfor litt forskjellig. 

Da jeg over en time senere kom hjem bestemte jeg meg for å lage fylte paprikaer for første gang i mitt liv. Jeg er jo en paprikaelsker som spiser en hel paprika rå, så sjokkerende nok hadde jeg ikke smakt fylte paprikaer før! Uansett var det helt greit, ble litt mye paprika, fordi jeg foretrekker rå paprika, men det var samtidig veldig godt! Kunne like gjerne egentlig kjøpt små, ildfaste boller som jeg fylte med kjøtt, løk, mais, paprika osv. – hadde sikkert blitt like bra, hihi ^^

Har dere noe erfaring med eldrehjem? Liker dere fylt paprika? 😀 

#hverdag #mat #kosthold #paprika #eldrehjem #grønnsaker

Ulykkesdag

Så, jeg sto opp, en helt vanlig dag med mye snø og kulde. Jeg gjorde min vanlige morgenrutine, og spiste litt. Da jeg var klar for det, gikk jeg ut døra. Ettersom jeg kun bor 20min unna skolen, går jeg hver dag, men idag skulle det vise seg og ikke være like enkelt. Da jeg kun hadde gått rundt 20meter gikk jeg rett på rumpa, og iPhonen ble også dynka i snø. Jeg tenkte at det kun var et engangstilfelle, og var litt mer forsiktig. Kun et par meter etterpå var det like før jeg datt igjen, men jeg klarte å holde meg på beina. Etter 20meter til, var det nok en gang mer glattis som gjemte seg under snøen, så jeg gikk nok en gang på rumpa, og iPhonen ble med i farta den også. Det var nå jeg begynte å bli veldig irritert, og det begynte å gjøre vondere for hver gang. Nå tenkte jeg at nå kunne det vel ikke skje igjen, men der tok jeg feil, for kun etter tre skritt etter, falt jeg nok en gang, og denne gangen kjente jeg at det virkelig gjorde vondt. Fikk et slags “dunk” i hodet, og jeg føler fortsatt at rumpa husker fallene. Da ble jeg virkelig grundig lei, så jeg gikk hjem, hentet busskortet og tok bussen istedenfor! Gud, så jeg ble irritert, trodde det skulle klikke for meg! Det verste var at vi hadde prøve i 1.time, og da hadde jeg fortsatt vondt i hodet etter det siste fallet.


Sitter og koser meg med litt yoghurtnøtter nå, hihi!

Etter skolen tok jeg ikke sjansen på å gå hjem heller, så jeg tok bussen da også. Håper virkelig ikke det er like ille imorgen – jeg tar muligens på noen brodder hvis jeg gidder. Så, senere da jeg skulle dra på trening satte glidelåsen på jakka seg fast. Var helt sikker på at den kom til å sitte fast, og at jeg måtte begynne å ta jakka over hodet, men heldigvis klarte jeg til slutt å få den ut – og var klar for å dra på trening! Heldigvis var snøen litt kjørt ned da jeg gikk til trening, så jeg slapp å gå på trynet en gang til – men jeg var veldig nære på å vrikke foten. Hørte det bare knirket litt i foten, men fikk gått det av, heldigvis! Jeg fikk også helt hjerteatakk da jeg sto utenfor Fresh Fitness og trodde jeg hadde klart å glemme strikk – heldigvis hadde jeg et par ekstra i bagen, noe som reddet livet mitt, haha! Ikke nok med det, men treningen var også grusom og jeg følte meg utrolig slapp og kvalm. Overlevde heldigvis 60minutter med BodyStep, og nå er jeg endelig hjemme, slapper av, og klar for praksis på eldrehjem imorgen. 


Haha, er klar over at musklene mine ikke er noe spesielt, men elsker fortsatt å flashe de, hihi! Uansett gøy å se tilbake på dette senere, når kanskje musklene har blitt litt større :))

Er det mye snø hos dere? Hva har dere gjort idag? 😀 


#hverdag #trening #nøtter #mat #kosthold #ulykkesdag

De kaller det LEOPARDNEGLER

Hei deree!!

Idag bestemte jeg meg for å lakke neglene (noe som muligens ikke var så lurt ettersom jeg muligens må fjerne det imorgen igjen). Uansett, jeg ble inspirert da jeg så innlegget til tattavkvinnene.blogg.no, med leopardneglene hun hadde laget. Så, jeg tenkte derfor å prøve det ut – og som dere kan se ble det ikke veldig velykket. Haha, jaja, var jo litt stilig, selv om jeg er usikker på om det kan kalles leopardnegler. Må nok skaffe meg noe proffere utstyr, enn en tannpirker! 

Jeg brukte små neglelakkflasker fra Ciaté, ettersom jeg fikk 24stk i en julekalender jeg hadde + en svart fra H&M. Kiss chase, amazing gracie, speed coat, svart fra H&M.

Her virket alt ganske velykket, og den nydelig rosafargen var påført! Jeg lot det tørke i rundt 10min før jeg gikk til neste steg!

Neste steg var altså å ta på noen få små prikker av den lyserosa fargen. Dette lot jeg tørke i over lengre tid, før jeg påførte den svarte. Den svarte skal påføres slik at det blir litt svart på hver sin side av prikken. Ofte bruker man litt svarte prikker rundt om kring også! 

I julekalenderen fikk jeg også en genial speed coat, som tørker neglene raskere og lar de ha en god kvalitet mye lenger! Elsker den virkelig – det er noe alle burde skaffe seg! 

Så, her er altså mitt merkelig resultat, haha! Må nok dy meg til å kjøpe noen billige negleredskaper fra ebay som faktisk også fantastiske Sara (tattavkvinnene.blogg.no) linket til på sin blogg! Ønsk meg lykke til med min plan om å bli profesjonell negledesigner (bare tuller). 

Har dere prøvd ut dette før? 🙂

#skjønnhet #negler #leopard #leopardnegler #rosa #pink #negledesign #blogg

Appen som hjelper deg med kostholdet

Som jeg fortalte om istad har jeg oppdaget en app som hjelper deg med kostholdet! Jeg var inne på den en gang for litt siden, men ettersom man måtte være 18 for å få det, droppet jeg det. Nå har jeg funnet det frem igjen – og selv om jeg ikke er 18, mener jeg at den kan være til hjelp for meg. Denne appen hjelper deg nemlig med å føre inn hvor mange kalorier (fett, karbohydrater, proteiner) du trenger iløpet av en dag. På en enkel måte får du ført inn dette, og det kan gjøres på forskjellige måter. Du kan gjøre det så enkelt som å skanne skanningskoden på pakningen av det du spiste – dette er et alternativ jeg bruker, fordi den er enklest. Eller hvis det ikke finnes en strekkode (som på grønnsaker osv.) kan du enkelt finne det på en oversiktelig liste over forskjellige matvarer. 
 

Dette bildet fant jeg på google, og er altså ikke tatt fra min egen liste! 

Det du ser ovenfor er hvordan appen ser ut (en del av den). Det står en liste over det du har spist til frokost, lunsj, middag, mellommåltider + trening! Over treningsmuligheter finnes det utrolig mye forskjellig! Det er alt fra styrketrening til trening man kan gjøre på en wii-konsoll! Denne appen er virkelig perfekt, og jeg bare elsker den! Samtidig er jeg klar over at det finnes både positive og negative sider ved en sånn app. Nedenfor kan du se en liten liste over positive/negative sider.

Motiverende, oversiktelig, enkel og hjelpsom er ihvertfall noe denne appen er! Jeg lærte meg den på null komme niks og forstår den allerede godt! Samtidig begynner man faktisk å tenke over hvor mye en matvare inneholder, og hvor mye innvirkning an sjokolade hver dag kan ha på kostholdet. En negativ side innenfor dette er også at det ikke viser sukkerinntak, vitaminer osv. Det viser kun kalorier (proteiner, karbohydrater og fett), noe som man ofte kan bli lurt av. Man kan glemme å tenke over at det også er masse annet usunt i en sjokolade, enn det som vises på denne appen, så derfor må man også tenke litt selv. Man kan få full oversikt hvis man betaler en viss sum i måneden, men den er også helt fin slik den er gratis! 

Noen kan også kun gjøre dette fordi de føler at alle gjør det, og at man tvinger seg til å gjøre det. Dette kan gå utover trivsel, og selvfølgelig: føler du deg ikke vel med denne appen bør du heller ikke bruke den! Finn heller en annen metode, og bruk appen som hjelpemiddel innimellom om du ønsker. For midreårige kan dette også bli en påvirkende app, noe som ikke er bra. Du må ikke la deg bli påvrket av alle andre som gjør dette, eller følge et skjønnhetsideal, og tro at du skal bli som denne personen hvis du bruker denne appen. Gjør det på din måte, spis gjerne sunt i hverdagen – men husk at du også må kose deg litt innimellom 😀 Det gir også et godt sosialt liv, og du får ofte en bedre psykisk helse.

Noen som bruker denne appen, eller har plener om å laste den ned nå?♥

#kosthold #mat #app #trening #sunn #motivasjon

Klar for ny uke!


Halluu!

Nå er det nok en gang en ny uke, og jeg føler meg klar! Kan absolutt ikke tro at det allerede er 1.februar til lørdag – sykt!
På skolen idag kom jeg på 2.plass (liiittt delt 1.plass), av ca. 13 elever på å stå mot veggen, 90grader! Ble utrolig stolt av meg selv – men jeg skal fortelle dere at jeg skalv utrolig mot slutten, haha! Jaja, jeg tror jeg skryter litt mye av det – men tror det er et lite tegn på at all treninga jeg har drevet med siden november 2012 har hjulpet. Jeg skriver i all hast nå, fordi jeg straks skal ta bussen til sang, men tenkte bare å ønske dere alle en fin uke 🙂 Nå har jeg nettopp spist litt pasta og egg, en kombinasjon jeg aldri har prøvd før. Uansett var det veldig godt, og jeg har ikke noe imot å spise det igjen! Samtidig har jeg lastet ned en app kalt “Lifesum”. Mange av dere har sikkert hørt om den/prøvd den ut – og jeg syntes den er ganske genial. Tenkte å fortelle dere om appen senere, fordi alle burde virkelig få øynene opp for den (syntes jeg)!
 

Har dere noen planer for uken? 😀 

#hverdag

NEW IN fra helgen

Heii dere!

Da var snart denne helgen også over, og en ny skoleuke venter (dessverre). Har bare å se frem til vinterferien som kommer om 4 uker – hallelujah, kan ikke den tiden gå litt fort? Uansett; igår var jeg på gulskogensenteret, og der ble det selvfølgelig kjøpt litt! Det ble ikke noe klær, ettersom det egentlig ikke er noe jeg føler at jeg trenger (selv om jeg så en del fine ting). Derfor ble det heller litt skjønnhetsprodukter + mat. Sjekk ut tingene jeg kjøpte nedenfor! 😀

Jippi, nå er Lady Red 527, leppestiften fra maybelline endelig min! Kjøpte den på Cubus for 125kr 🙂 Jeg må også skaffe meg en lipliner. men hadde dessverre ikke råd til det også, så derfor kjøpte jeg kun leppestiften først, så får liplineren komme senere. Har prøvd den på en del ganger nå, men må nok øve meg mer (har ingen erfaring med leppestift). 

Så, fikk jeg endelig kjøpt meg en STOR hårdonut. Den øverst på bildet til høyre er den hadde fra før av, og den funket virkelig ikke på håret mitt, så derfor måtte jeg skaffe meg en større. Jeg prøvde den store igår, og den funker så utrolig mye bedre, samtidig som det ble utrolig fint! Gleder meg til å bruke den, og style opp håret 🙂

Skrubbhanske! Denne fikk jeg kjøpt til kun 5kr på Søstrene Grene. Har aldri prøvd en slik før, så bestemte meg for å prøve en billig før jeg evt. kjøper en dyrere. Har ingen erfaring med om disse funker eller ikke – noen som bruker det? 

Denne øyenskyggesamlingen er bare herlig! Jeg er så glad i øyenskygge og håper at denne funker bra og gir masse fin farge 🙂 Den ser ihvertfall veldig flott ut! 

I tillegg fikk jeg kjøpt meg en liquid eyeliner. Det eneste jeg hadde fra før av var en bitteliten blyant, og jeg ville også prøve denne: en slags tusj som gir fine streker! Vet ennå ikke om denne er noe for meg, men jeg får ihvertfall prøvd den ut nå! Hva slags eyeliner foretrekker du? 

Har dere vært på shopping i helgen? 😀 

#skjønnhet #shopping #helg #lørdag #leppestift #redlips #hår #innkjøp #newin #sminke

NY HEADER!

Halloo!

De siste dagene har jeg strevet for å lage meg en ny header. Jeg har nemlig blitt litt lei av den gamle, så jeg ville lage meg en ny på egenhånd. Det viste seg å ikke være så altfor lett, og jeg surret masse med ting og tang! Men nå har jeg ihvertfall fått laget den 🙂 Jeg vet at det jeg hadde før ser mye mer gjennomført ut pga skriften osv, men det var helt umulig for meg å klare det noe bedre! Uansett så håper jeg at dere liker min nye header, ellers får dere si ifra så kan jeg bytte tilbake. 

DEN NYE HEADEREN:

DEN GAMLE HEADEREN: 

Likte dere min nye selvlagde header? 🙂

#bloggdesign #blogg #design #header #hverdag 

TODAY’S OUTFIT // Fashion Nerd

Halloo!!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra gulskogen senteret. Utrolig deilig å møte venninner på en lørdag. Jeg startet dagen med å være frustrert og sur, ettersom det dumme hodet mitt bestemte seg for å sove helt til halv to. Uff, blir så frustrert av å sove bort halve lørdagen. Jaja, sånn er det bare, og nå vet alle i huset at de må vekke meg hvis jeg sover så lenge, haha! Så, jeg laget meg da frokost, fikset meg og tok dermed litt bilder. Så tok jeg bussen til gulskogen med ei venninne, og møtte tre andre der. Fikk kjøpt litt, vil dere se? 🙂 Nå skal jeg snart spise god mat, etterfulgt av å prøve å finne “Confessions of a shopaholic” på nettet. 

Ha en fin lørdag videre vakre mennesker♥

#hverdag #mote #antrekk #outfit #lørdag #helg #klær